70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle ve arada biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama neyse yarın sebzeyle dengelemeye çlışırsın iyi olur
vallahi bana çıtır diyorsunda sende coştun bu haftaya başlangıç süpppeeeerrrr
ni demekkk hemen yollayımmmm elcagızlarımla yapmışım tadına bakkk dondurucudakini çıkardım bu sabah eşim dün doymadı yokmu bi tabak dahaaa

bende bu akşam yaptım vede tencerede(orta boy) 5 sıra vardı,sadece yarım sıra kaldı şoka girdim...yavaş yiyin ben onu dün onca saatte sardım siz iki dakkalık ettiniz dedim ama o sırada kimse beni duymuyordu

altın çileğin ekstra bir faydası var mı yoksa sevdiğin için mi yapıyorsun?

bakalım akşam bikaç dolma kaçamağı yaptım bu hafta biraz sıkmam lazım artıya geçmeyimm sabit kalsam razıyımm

çok lezzetli oluyor ama ya haklılar tabiii

yok yemedim cnm sevmiyorum derisini... ama bunu yinede ögrendigim iyi oldu
ayyy bak nasilda rahatladim hee

derisiz fırında- haşlama- ızgara tavukdan zarra gelmez hayatım ye gitsinnn

altın çileğin ekstra bir faydası var mı yoksa sevdiğin için mi yapıyorsun?

valla geçen hafta markette gördüm ne bu dedim tezgahtar bayanlar zayıflamak için alıyor deyince sırf meraktan aldım...ama tadı güzel,bu hafta sonucunu söylerim etkisi varmı yokmu bilmiyom be kuşum hep beraber görcez

biraz dinlen artik cnm calismana ragmen sporda yapmissin dinlenmeyi hakettin

kız rezene içseneee gazını şişkinliğini alırr

varmı evde bilmiyorum ama yemek sonrası var ondan içeyim bari
bu arada bugün ölçüm günümdü ve hoşuma gitti
03.03.2011 ölçülerim şöyleydi:boy:162-kilo:71.4-bel:78-kalça:108
04.04.2011 ölçülerim şöyle idi:boy:162-kilo:69.0-bel:77-kalça:104
nasıl güzel değilmi yavaş ve istikrarlı aceleye gerek yok

Son düzenleme:

altin cilegi cok severim arasira alip yerdim ama faydalarini yeni duydum.. tv de reklamlari görmesem hic faydasini bile bilmicektim bundan sonra sık sık alirim artik

valla süpersin cnm yaaa... emeklerinin karsiligini aliyorsun ne güzel

fıstığıma bak beeee

valla süpersin cnm yaaa... emeklerinin karsiligini aliyorsun ne güzel

fıstığıma bak beeee

çok sağolun desteğiniz için canlarım...bende emeklerimin karşılığını alınca çok seviniyorum ve gaza geliyorum...bi sonraki aya daha az çıkmak burdada her cuma az çıkmak için elimden geleni yapıyorum...sizin desteğinizle tabiki...

canim menun fena durmuyor ama lahana icin birsey diyemem....

huhuu 1günde bu ölçüler nasıl değişti böyle yoksa bi yanlışlık mı var şaştım maş. valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…