70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aranıza yeni katıldım.kendi başıma bir diyet uyguluyorum.herşeyi yiyorum ama az yiyorum.haftada 4 gün spora gidiyorum.zayıflamam çok yavaş ama olsun.ben buna da razıyım.yeterki zayıflayayım...

kızlar bugünüm

sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma

öğleyin
1 porsiyon kepekli makarna+yoğurt

ara
1 muz

akşam
karışık ızgara 1 pordiyon+1 bardak ayran

şimdi 1 paket puding yedim. bugün 65 dakika yürüdüm

güzel ve hafif bir menü olmuşpuding şu hazır çocuklarınkinden kaşıklı olanlardanmı...keşke birazdaha erken vakit yeseydin iyi olurdu

gözünaydın canım.allah gönlüne göre vermiş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşşş...hamilelik çok farklı duygular yaşatıyor insana :2:

amın canım ınsallah valla sımdıden baslattı aslında ama garıp bır sevınc ılgınc bır duygu :26::26::26:

dogru soyluyorsun valla ben bır ıstanbuldan evıme gıtseydım burada yedırıyorlar ıcırıyorlar acıl kacmam lazım kendım pısırdıgımı yedıgımı bılıyordum burda borek yıyorum borekkkk ama valla guzel seyler yazmıssın dıkkat edeyım

ben ne dedimmmmm sanaaa içime doğdu güzelimmmmmmhayırlı olsun tatlım iyi beslen ve kendine dikkat et habersiz bırkma bizi

saol bebısım saooooll yok habersız bırakırmıyom ayolll

Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin, hayirli omurlu olsun....

saol bebısım saollllllll amın ınsallahhhh

canımm hayırlı olsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah

saol guzelım cok saolll

cnm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsinnn topiğin bebeği oluyorrr bizi habersiz bırakmaaaa [/QUOTE]

saol hayatım cok tesekkur ederım :90::90::90::90::90:

gozun aydin allah tamamina erdirsin hadi bebisimize iyi bak ....

saol hayatım cok saollllll amın cumlemıze

kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...

zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur

hayırlı olsunn cnm
rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inş.

güzel ve hafif bir menü olmuşpuding şu hazır çocuklarınkinden kaşıklı olanlardanmı...keşke birazdaha erken vakit yeseydin iyi olurdu
canım hai ülkerin ve danonenin var ya hazır pudingleri onlaredan yemiştim.. biraz daha erken yesem daha iyi olabilirdi ama regl olunca insanın canının ne zaman çekeceği belli olmuor ki

ben de aranıza yeni katıldım.kendi başıma bir diyet uyguluyorum.herşeyi yiyorum ama az yiyorum.haftada 4 gün spora gidiyorum.zayıflamam çok yavaş ama olsun.ben buna da razıyım.yeterki zayıflayayım...
bence müthişsin..sağlam kararlı adımlarla gitmek en iyisi.. cuma günleri görürsün biz de öyle aman aman kilo vermiyoruz ki. bi hafta 700 verdiysek öbür hafta 200 gr alıyoruz ama önemli olan bunu hayat düzeni haline getirmek.. muazzez bile her hafta kilo veremiyor (sataşma var)

ben de haftada 2 kez yapıyorum gerşekten güzel ter attırıyor

kızlar günaydın hafta sonu misafirim vardı 2 gün çok abarttım bu haftf toparlamaya çalışıyorum

menüm
sabah
1 kk peynir
1 yumurta
2 dilim tt ekmek
limonlu maydonoz

ara
2 adet sunta bisküvi

öğle
kfleks

ara
nescafe

akşam
salata
cacık
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 elma
1 portakal

cumaya kadar boyle devem edersim 6'li rakami kiyidanda olsa belki gorurum..ondan mutluyum 1 kilo gitmis...

oh oh yandan hoppaaaa tebrikler tatlım

ben kendimi anlamadım gitti hafta sonu öğleden sonra 70.0 dım bugün 70.8 çıktım.. herhalde adet döneminde olmanın etkisi diye düşünüyorum... inşallah bitince hepsi gider de ben de görürüm 6lı rakamları

cumaya kadar boyle devem edersim 6'li rakami kiyidanda olsa belki gorurum..ondan mutluyum 1 kilo gitmis...

hadi hayırlısı darısı başımıza ben ancak mayıs ortalarında görebilirsem iyi şehir dışından gelen misafirlere gıcık oluyorum bu ara mecburen yemek zorunda kalıyorum beni geriye çekiyor buda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…