kızlar bugünüm
sabah
1 bardak süt+klasik diyet kahvaltı
ara
1 elma
öğleyin
1 porsiyon kepekli makarna+yoğurt
ara
1 muz
akşam
karışık ızgara 1 pordiyon+1 bardak ayran
şimdi 1 paket puding yedim. bugün 65 dakika yürüdüm
çıtırlarrr ben kaçtım iyi gecelerrrrrr yarın görüşürüzzzzzzzzzz :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
kızlar bende kaçıyorumiyigeceler
ben de aranıza yeni katıldım.kendi başıma bir diyet uyguluyorum.herşeyi yiyorum ama az yiyorum.haftada 4 gün spora gidiyorum.zayıflamam çok yavaş ama olsun.ben buna da razıyım.yeterki zayıflayayım...
gözünaydın canım.allah gönlüne göre vermişsağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşşş...hamilelik çok farklı duygular yaşatıyor insana :2:
canı ilk üç ay yani 12 hft.ya kadar ve son 3 ay yani 28. hft.dan sonra düşük ve erken doğum riskin var...o yüzden bu dönemlerde fiziksel aktivitelerinde çok dikkatli olman gerekiyor yoksa tetiklersin gerçi dr.unda bu konuda seni uyarıcaktır...dolayısıyla kendini bu riskli dönemlerde çok zorlamazsan iyi olur...bide bulantılar için sabah uyandığında 1 dlm. kuru ekmek yada grisini yersen aç karnına ,bulantıların hafifler bide çok kussan bile yemeklerini ye ...üç dk. sonra çıkarsan bile ye çünkü o 3 dk.içinde bile vitamnini alıyorsun...bu dönemde çok yağlı ve çok sulu şeyler tüketmemeye gayret et...bide hamur işi aşırı tuzlu ve kızartmalardan uzak dur kiloyu daha çok bunlar yapıyor bide tansiyonu yükseltiyor...umarım faydası olmuştur
Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin, hayirli omurlu olsun....
canımm hayırlı olsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah
gozun aydin allah tamamina erdirsin hadi bebisimize iyi bak ....
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
canım hai ülkerin ve danonenin var ya hazır pudingleri onlaredan yemiştim.. biraz daha erken yesem daha iyi olabilirdi ama regl olunca insanın canının ne zaman çekeceği belli olmuor kigüzel ve hafif bir menü olmuşpuding şu hazır çocuklarınkinden kaşıklı olanlardanmı...keşke birazdaha erken vakit yeseydin iyi olurdu
bence müthişsin..sağlam kararlı adımlarla gitmek en iyisi.. cuma günleri görürsün biz de öyle aman aman kilo vermiyoruz ki. bi hafta 700 verdiysek öbür hafta 200 gr alıyoruz ama önemli olan bunu hayat düzeni haline getirmek.. muazzez bile her hafta kilo veremiyor (sataşma var)ben de aranıza yeni katıldım.kendi başıma bir diyet uyguluyorum.herşeyi yiyorum ama az yiyorum.haftada 4 gün spora gidiyorum.zayıflamam çok yavaş ama olsun.ben buna da razıyım.yeterki zayıflayayım...
ben de haftada 2 kez yapıyorum gerşekten güzel ter attırıyorkizlar biraz önce kkda bunu buldum.. ,,,yürü ve incel programi,,, belki görmüssünüzdür
yarim saat sürüyor biraz önce yaptim hattasüper bisey ya ter icinde kaldim
linki bu
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Kızlar cok mutluyum yandan sagdan soldan hopaaaa
hayırdır kııız noldun sabah sabah
anlat bizde kopalım
cumaya kadar boyle devem edersim 6'li rakami kiyidanda olsa belki gorurum..ondan mutluyum 1 kilo gitmis...
cumaya kadar boyle devem edersim 6'li rakami kiyidanda olsa belki gorurum..ondan mutluyum 1 kilo gitmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?