70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim adet doneminden dlayi vucut odem yapmis hepsi sudur sonra kendisi gider...

hadi hayırlısı darısı başımıza ben ancak mayıs ortalarında görebilirsem iyi şehir dışından gelen misafirlere gıcık oluyorum bu ara mecburen yemek zorunda kalıyorum beni geriye çekiyor buda.

bende misafir geldimi geriye gidiyom...

canım benim de öyle oluyo
kendimde olayı çözdüm belki senin de öyledir
az su içtiğim günün ertesi günü tartıda çok çıkıyorum
o yüzden bitki çayı su falan çok içmeye çalışıyorum

kaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışş ne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii

yandık anlıcanızzzz

toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:

günaydın canlarım
menümü yazıyım
sabah
3 ince dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
kaşar peyniri
öğle
6 adet brüksel lahanası bol limonlu
1 kase yoğurt
akşam yine meyve salatası yapcam
bu arada su içerken bardak elimde paramparça oldu kızlar uğursuzlukmudur nedir
ya kızlar bu arada size bişe sorcam saçlarımı boyatcam kendi saç rengim siyah belime kadar uzun platin röfle yaptırcam ama yaptırmadan önce karamele boyatıp saçlarımı açtıra açtıra boyatıcam.haziranda platin röfle boyatıcamda kel kalırmıyım dökülürmü çok heves ettim boyatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

cnm iyi bi kuaföre direk bile yapar yanmaz saçların benimde koyuydu bi kerede röfle yaptı bende pilatin kullandım süperde oldu

yandım ulen bu hafta ben akşam doğumgünü var yeğenimin oraya gitcem bi lokmada alsam offfff ama inat ettim yemicem yersem artıya geçicem kesin bu cumaa :84: :84: :84: :84: :84:

Sabah kahvaltım

bır dılım tam bugday ekmegı
bır dılım yagsız peynır
ıkı yesıl zeytın
bır domates

ara: Elma

ögle yemegım: Kremalı tavuk corba ve haslanmıs yogurlu brokolı

nasıl ?

cnm iyi bi kuaföre direk bile yapar yanmaz saçların benimde koyuydu bi kerede röfle yaptı bende pilatin kullandım süperde oldu

ay cnm bnm çok sağol iyi bi kuaföre yaptrcam zaten hani böyle açtıra açtıra yaptrsam daha az yıpranırmı diye söylemiştim saçlarımın dökülmesinden çok korkarım çünkü:26:

yandım ulen bu hafta ben akşam doğumgünü var yeğenimin oraya gitcem Bi lokmada alsam offfff ama inat ettim yemicem yersem artıya geçicem kesin bu cumaa :84: :84: :84: :84: :84:

yeme canım yeme saten yıye yıye bu duruma geldık bosver zaten ödül dıye bakmayalım artık tatlılara pastalara onlar sadece zarar verıyor bıze öyle degılmı hadı kendını bıle sasırt ve yeme

ay cnm bnm çok sağol iyi bi kuaföre yaptrcam zaten hani böyle açtıra açtıra yaptrsam daha az yıpranırmı diye söylemiştim saçlarımın dökülmesinden çok korkarım çünkü:26:

benim saçlarım çok ince telii zayıf olduğu halde yanmadı açtıra açtıra yapmak daha zarar verir bence sen yine kuaförüne danış

yeme canım yeme saten yıye yıye bu duruma geldık bosver zaten ödül dıye bakmayalım artık tatlılara pastalara onlar sadece zarar verıyor bıze öyle degılmı hadı kendını bıle sasırt ve yeme

hafta sonu kaçamklarımda çoştuğum için yemicem yoksa yerdim bi lokmada olsa aman emesem sanki ölcem ben çıtır hatun olunca daha mutluyumm

yemicem diyince bizimkiler bana böle bakcaklarr

:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

kizlar bugun regl olmaya basladim normalde adet donemi oncesi kilo alirim ama bu sefer verdim umarim cumaya kadar olumsuz etkilemez.....

cok hafif guzel bir menu hadi aksamida boyle guzel gecir super olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…