oh oh yandan hoppaaaa tebrikler tatlım
ben kendimi anlamadım gitti hafta sonu öğleden sonra 70.0 dım bugün 70.8 çıktım.. herhalde adet döneminde olmanın etkisi diye düşünüyorum... inşallah bitince hepsi gider de ben de görürüm 6lı rakamları
hadi hayırlısı darısı başımıza ben ancak mayıs ortalarında görebilirsem iyi şehir dışından gelen misafirlere gıcık oluyorum bu ara mecburen yemek zorunda kalıyorum beni geriye çekiyor buda.
cumaya kadar boyle devem edersim 6'li rakami kiyidanda olsa belki gorurum..ondan mutluyum 1 kilo gitmis...
vaayy süpermiş tatlım
hadi inşallah istediğin gibi olur
oh oh yandan hoppaaaa tebrikler tatlım
ben kendimi anlamadım gitti hafta sonu öğleden sonra 70.0 dım bugün 70.8 çıktım.. herhalde adet döneminde olmanın etkisi diye düşünüyorum... inşallah bitince hepsi gider de ben de görürüm 6lı rakamları
kaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışşne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii
yandık anlıcanızzzz
toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:
günaydın canlarım
menümü yazıyım
sabah
3 ince dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
kaşar peyniri
öğle
6 adet brüksel lahanası bol limonlu
1 kase yoğurt
akşam yine meyve salatası yapcam
bu arada su içerken bardak elimde paramparça oldu kızlar uğursuzlukmudur nedir
ya kızlar bu arada size bişe sorcam saçlarımı boyatcam kendi saç rengim siyah belime kadar uzun platin röfle yaptırcam ama yaptırmadan önce karamele boyatıp saçlarımı açtıra açtıra boyatıcam.haziranda platin röfle boyatıcamda kel kalırmıyım dökülürmü çok heves ettim boyatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
cnm iyi bi kuaföre direk bile yapar yanmaz saçların benimde koyuydu bi kerede röfle yaptı bende pilatin kullandım süperde oldu
yandım ulen bu hafta ben akşam doğumgünü var yeğenimin oraya gitcem Bi lokmada alsam offfff ama inat ettim yemicem yersem artıya geçicem kesin bu cumaa :84: :84: :84: :84: :84:
ay cnm bnm çok sağol iyi bi kuaföre yaptrcam zaten hani böyle açtıra açtıra yaptrsam daha az yıpranırmı diye söylemiştim saçlarımın dökülmesinden çok korkarım çünkü:26:
yeme canım yeme saten yıye yıye bu duruma geldık bosver zaten ödül dıye bakmayalım artık tatlılara pastalara onlar sadece zarar verıyor bıze öyle degılmı hadı kendını bıle sasırt ve yeme
benim saçlarım çok ince telii zayıf olduğu halde yanmadı açtıra açtıra yapmak daha zarar verir bence sen yine kuaförüne danış
Sabah kahvaltım
bır dılım tam bugday ekmegı
bır dılım yagsız peynır
ıkı yesıl zeytın
bır domates
ara: Elma
ögle yemegım: Kremalı tavuk corba ve haslanmıs yogurlu brokolı
nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?