70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birazdan öğlen yemeğimi yerim; 60gr tavuk eti&2 dilim tahıllı ekmek&2 kaşık maş fasulyesi&salata (tabiki yağsız tutsuz)

kızlar,hedef kilonuza ne kadar zamanda ulaşmayı planladınız?

hafta sonu evde atıştırma krizlerim için güzel öneriler,sağol tatlım

bende bıraz cık azıma bıseyler gıdınce arkasını getırmeden duramıyorum cokacimcoook
bende sendenım loxandra malesef bende yedıkce yerım yanı
desene herkez aynı derten muzdarıp :jeyyar:
az ve sık yemek daha sağlıklı bılıyorum ama ben az da ola bişey yedıkce ıştahım daha cok açılıyor.kendimi frenleyemıyorum.benım gıbı olan varmı aranızda?
cokacimcoookcokacimcoook şimdi yemek yedım ama hala canım yemek istıyor az olunca kesmıyor
birazdan öğlen yemeğimi yerim; 60gr tavuk eti&2 dilim tahıllı ekmek&2 kaşık maş fasulyesi&salata (tabiki yağsız tutsuz)

valla canım tek ulasalım da varsın 1 sene olsun razıyım ama vazıyettler cok kötü gbi geliyor bana gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

bende öğlen dünden kalan bulgur pilavı vardı 5 kaşık bir tane domates ydim 2 bardak sıcak su içtim yetti bile bugün regl olunca iştahım yok fazla akşama salata ve çorba var menümde şimdi çay keyfi zamanı

afiyet olsun tatlım.
emmmm çayy iyi fikir bende bitki çayımı içeyim ve işe devam

az ve sık yemek daha sağlıklı bılıyorum ama ben az da ola bişey yedıkce ıştahım daha cok açılıyor.kendimi frenleyemıyorum.benım gıbı olan varmı aranızda?

bende öyleyimsenağlama ama yemezsem de yemiyorum mesela sabah kahvaltısını yapmazsam bütün gün canım bişey istemiyor bu da ilginçsırnaşık şeysırnaşık şey
öğlen bir porsiyon yağsız kısır:1shok: yedim biraz acayip oldu tadı ama idare eder

haftada 1 kılo verırsem temmuzun ortasında hedef kıloma ulaşıyorum.ama yüksek bır hedef gıbı gelıyor,her hafta aynı hızı nasıl koruyacam bilemiyorum

bende ogle yemegımıyedım,ezogelın corba,hunkarbegendı,salata,sütlac,1 dlm ekmek
bakalım bu akşam da yemeden durabılecekmıyım?

haftada 1 kılo verırsem temmuzun ortasında hedef kıloma ulaşıyorum.ama yüksek bır hedef gıbı gelıyor,her hafta aynı hızı nasıl koruyacam bilemiyorum

benimde hedefim mayıs sonunda 60 kg düşmüş olmak havalar biraz daha ısınsa spor yaparken daha çok ter atarız o zaman tartı yüzümüzü daha çok güldürür delikafadulden

benimde hedefim mayıs sonunda 60 kg düşmüş olmak havalar biraz daha ısınsa spor yaparken daha çok ter atarız o zaman tartı yüzümüzü daha çok güldürür delikafadulden

bencede 3 ayda 10 kılo guzel bır hedef.peki kılo verdıkce kucuk ödüllendirmeler yapıyormusunuz kendınıze?yoksa tek motıvasyon kaynagı burasımıkaydirigubbakcemile

ya kızlar ben hiç bişi anlamıyorum bu tartıu illetınden bi tartılıyorum 69 i tartılıyorum 70 sizce bu nedr ya cok tuhaf deglmisenağlama

ya kızlar ben hiç bişi anlamıyorum bu tartıu illetınden bi tartılıyorum 69 i tartılıyorum 70 sizce bu nedr ya cok tuhaf deglmisenağlama

tartın elektronık mı?100-200 gr fark olabılır ama 1 kg cok fazla.ayarı bozulmus olabılır mı?
benım tartım tefal cok memnunum,bırgun benı 60 gosterırse daha da memnun olucamkaydirigubbakcemile3

öglenki menum kızlarcokacimcoook 1 kepek ekmegi sebzelı tavuk yemegı sadece sebzelerini yedım 1 dilim kadarda beyaz ekmek yemekten öncede bıraz fıstık yedim şimdide 100 gr yogurt yedim arkasınada yeşil çayımı içiyorum:içelim: çokmu yemişim ne:1rolleyes:

sabahları aç karna ve akşamları yatmadan önce bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı bal katıp içiyorum ben arkadaşlar, iştahımı büyük ölçüde kesiyor, tavsiye ederim:)

canım ben onu denedim evet işe yarıyor iştah baskımından hemde cilde cok faydalı ama benim gasrıtım var hemde cok ilerlemiş durumda bikere sabah kaltım ölüyorum hissettim midemin arısından ve bırakmak zorunda kaldım:1no2:

cokacimcoook

valla canım bende akşam az yersem sonra saldırıyorum mutfağa briaz doyurucu bişiyler yemek lazım özellikle akşamları :)

mayıs sonumu ben hayatta düşemem 2 haftadır aynı kilolardayım bir 68 bir 69 ama sporu çok aksattım birazda yedim :)

canım aynısı banada oluyor sabah 69 çıkıo akşam geliorum 68,5 anlamadım bende :))

ya bu ballı elma sirkeli su gerçekten iştahı kesiyor birde tatlı isteğini kesiyor içtikten sonra canım hiçbişi istemiyor sıcak içmek lazım birde :)

bugüngü menüm:sabah 1 mandalina ve yarım portakal
arada:1 avuç çıtır leblebi
öğlen:5 kaşık barbunya
arada:1 kase yayla çorbası
akşam:sanırım çorba yerim ve meyve

ya evet hatırlattığın iyi oldu canım, midenizde probleminiz varsa denemeyin bence de aman, ya da bi doktora danışın:)yerimseniben

evet cnm elektronık sinbo öncekı tartımdan cok memnındm ama o bozulunca bunu aldım ne bılım anlamadım bu işten neden benm tartım böle yapıoo benı uzuyoo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…