olmus olmus feyzaa cok tsk ederım cnm
iyi geceler masallah loxandra ben bugün cok büyük tuzaga düstüm
bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla
canım hıç canını sıkma kalk evde yuruyerek adımlarını say 10 adımda bır kalorı yakıyorsun yanlız tek bacagını takıp ederk sayıcaksın mısal hep sag adımını attıgında 1 , 2 diye sayıcaksın tamam canım bırazda bıtkı cayları iç
su içmekte bende ilk zamanlar zorlanıyordum ama artık alıştım 2 bardak su alan kocaman bir bardağım var o hep masamda duruyor yudum yudum içiyorum boşaldıkça dolduruyorum,mesela sabahtan beri 2 litre içmişim bir süre sonra alışıyorsun canım ilk zamanlar zor olacak ama sonra zaten vucudun isteyecek.
akşam yüzmeye gidiyorum,spora başladığımdan beri sanki kilo aldım gibi geliyor,bilmiyorumki metabolizmam fena tutarsız kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün öğlen simit peynir zeytin yedim akşam yemek yemelimiyim yememelimiyim onu düşünüyorum.Birde unutmazsam eğer şu soğan suyunu yapacağım yarın.Dün gittiğim gezmede komşum ablasının soğan suyu ile 8 kilo verdiğini söyledi.Artık denemem lazım yani!birkaç gündür yapmak istiyordum ama unutuyordum.sabahları hemen çayı demleyip kahvaltıya saldırdığımdan olsa gerekKahvaltıya dayanamıyorumda.
kızlarrrrrr sıkı durun teyze oluyorsunuz allahın izniyle :dance: sabah işe gitmeden eczane testini yaptım ikinci çizgi belli belirsiz güvenemedim iş çıkışı hastaneye gittim kan testi istedim ve sonuç pozitif allahım çok güzel bi duygu oğluma hayırlısıyla kardeş gelicek sizlerde teyze olucaksınız benim kız kardeşim yok malesef sizinle geçirdiğim günler için hepinize teşekkür ederim birbirimize süper destek oluyorsunuz malesef aranızdan ayrılcam ama arada gelir yoklarım sizleri darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına umarım sizlerde en yakın zamanda benimle olursunuz :CüvCüv: hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar öptümmmm a.s. :1hug:
ben sabahları 1 saat yürüyorum, 4.6 dan başlayıp 6.0a çıkıp 4.8e düşen bir tempom var, 250 kalori yakıyorum en az ve kendimi bütün gün dinç hissediyorum, basenleri başka türlü eritme yolu yok valla:)
zeynp cim kilon kaç canım senin ,inşallah canım kafana koyduysan bu işin üstesinden gelirsin hergün arkadaşların yazılarını okuyorum senin kilo bildirimlerinide takip edecam arkadaşım başarılar sen bu işin üstesinden gelceksinMerhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!
canım çok mutlu oldum,allah tamamını erdirsin sende canım kendine ve bebişimize çok iyi bakkk en güzel günler senin olsun canımcanlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim umarım başı çekeim ve ayağımı sürtmiş olurum bebiş isteyen arkadaşlarım yakın zamanda beraber oluruz inş. sizleri bırakmaya niyetim yok gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum bu arada sizde kaçamaklar yapmayın yasakkelime yaz geliyo çıtır olucaksınız hadin bakalım ben sadece l
istede omıcam ama hergün uğramaya çalışırım hadin kendinize iyi bakın az kalorili günler dilerim zafer bizimdir bizim olucaktırrrr :hooray: :teytey: :enbuyukkk:
offf bende 78 kiiloyumm ama nedense kilo veremiyorum metobolizmam yavaş çalışıyormuş yapmadığım diyet kalmadı insanların artık dalga geçmesinden bıktım bu sefer vericem lahana suyu içicem ii geliyormuş inşallah bende varımmm:
hadi hayırlısı hoşgeldin a.sMerhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!
kim ne derse desin canım boşver önemli olan senin sağlığın kilolar yavaş da olsa gider azmedersenofff bende 78 kiiloyumm ama nedense kilo veremiyorum metobolizmam yavaş çalışıyormuş yapmadığım diyet kalmadı insanların artık dalga geçmesinden bıktım bu sefer vericem lahana suyu içicem ii geliyormuş inşallah bende varımmm:
bencede 3 ayda 10 kılo guzel bır hedef.peki kılo verdıkce kucuk ödüllendirmeler yapıyormusunuz kendınıze?yoksa tek motıvasyon kaynagı burasımıkaydirigubbakcemile
ya kızlar ben hiç bişi anlamıyorum bu tartıu illetınden bi tartılıyorum 69 i tartılıyorum 70 sizce bu nedr ya cok tuhaf deglmisenağlama
canım şu an kac kılosun ki? benım halıme bakarmısın bi cok hızlı gittim. ve sonu hüsranla bitti şistim yine:tomato: offf nasıl atacaz bu kıloları, bazen içimde diyorum ne dıyedtı ya ye gitsin diyorum. ama bıde aynada kendımı görünce, hep bu boş bugazlının yuzunden geldın bu hale 53 kılodakı halımı cabucak istiyorum.ama olmuyor gelmıyor birtürlü ogün, evde sıkıldım şimdi daraldım valla hiç gözüm yemiyor spor yapmayıda, daha 3000 adım atmam gerekıyor.oysa ben biyerlerimi yerden kaldıramıyorum. kızlar bana nolduyo bu aralar hiç keyfim yok sanki bikac gün daha dayanır bu beden, beni canlandıracak formülleriniz varmı?
beendee ya heran bırakabılırm dıyetı gibi bi halım var :)hemen benı canladrcak bişiler kızlarrr
kızlar öglen :1 kase yayla çorbası 4 kaşık pırasa yemeği,1 dilim ekmek ve salata yedim
şimdide kendimi zorluyorum su içmek için bogazım agrıdığı için cnm hiç bişi istemiyor
sizler neler yaptınız bakalım kaçak varmı???
benimde kilom takıldı oysa ilk iki hafta ben bile şaşırmıştım gerçi artık saldıom kendimi az spor bol yemek :))))
arkadaslar, yasasin ki 1 kilo daha gitti.. yavas yavas ilerliyorum hedefime.. insallah 1-2 aya hedefime ulasmis olacagim.. darisi hepimizin basina :)
ben spor yapamıyorum yaa kızlar neler yapıonuz spor yaparken kaydirigubbakcemile2
kizlarrr slm valla bügün annem güya bana iyilk yapti kayseri mantisi yapmisss ama en fazla 5 kasik yedim((
öylen ne yedigimi sormayin yola gittik ukati alis veris icin adana kebap da orda yedim(((((((
kendimi sismis hissediyorum az yedim doymadan biraktim ama uffff yaa
kızlr ben bugun çok yedım ya zaten zayıflayamıyorum bıde yıyorum ustune delircem yaaa offffffffff bırakıcm ben bu rejimi
Merhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!
kizlar dun pek giremedim esimle gezdik ama kacamak yapmadim aksam bir tabak bol sebzeli tavuklu cin yemegi yedim saat 5te birdahada yemek yemedim bugun 2dilim esmer ekmege paynirli sandvic yaptim 1bardak sekersiz cayla oglen kizimla alisveristeydik yemek yiyemedim sadece 1soda icebildim surtmekten firsat olmadi saat 5te evdeydim haslanmis tavuklarla sandvic yaptim 1sodayla onu yedim esim aradi yemege davet etti olucak ismi bu ayrica esim kebapci hercesit kebabin izgaranin satildigi restoranimiz var anlayin ne sartlarda rejim yaptigimi madem yakisikli kocam davet etmis gitmemek olmaz atlayip gittim ne mi yedim 2BARDAK SEKERSIZ CAY o mu ne yedi ADANA YANINDA SALATA KOLA PATATES KIZARTMASI HUMUS ama insan uzeri guclerimle kendimi tuttum aferim bana :teytey:simdi eve dondum esimin gelmesine 2saat var bugece Kurtlar vadiye iniyor artik cayimizi demler poalti seyrederiz ay ben bu sirke olayini yapmiyorum aslinda yapamiyorum su sirkeyi suya katmadan yarim cay bardagi icsem olmaz mi iggggggggggggg igrenc bir tat donerin uzerine cilek receli dokup uzerine dondurma koyup pul biber serpip yesem bukadar igrenmem aslinda ben hamileyken haslanmis yyumurta uzrine yogurt uzerine recel dokup yemis ender insanlardanim hamileyken oluyor ayrica teyze oluyoruz arkadasim cok sevindim tebrikler
offf bende 78 kiiloyumm ama nedense kilo veremiyorum metobolizmam yavaş çalışıyormuş yapmadığım diyet kalmadı insanların artık dalga geçmesinden bıktım bu sefer vericem lahana suyu içicem ii geliyormuş inşallah bende varımmm:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugunn
önce itiraflar:dün sbah ve ögle iidi ama akşam içli köfte vardı dayanamadım ufaklarından 4 tane yedim ama ne ekmek nede başka bişi salatayla yedim birdeee gece eşim çok geç geldi bende sirkeli suyumu içmeyi unuttum.
kahvaltıda :sabah sıcak suyumu içtim aç karna az peynir ,3 zeytin şekersiz 2 bardak çay ve bi puaça yedim şimdide sıcak limonlu su içiyorum hepinize mutlu bol diyetli günler diliyorum çıtırlar öpüyorum hepinizi....
ben sabahları 1 saat yürüyorum, 4.6 dan başlayıp 6.0a çıkıp 4.8e düşen bir tempom var, 250 kalori yakıyorum en az ve kendimi bütün gün dinç hissediyorum, basenleri başka türlü eritme yolu yok valla:)
kızlr ben bugun çok yedım ya zaten zayıflayamıyorum bıde yıyorum ustune delircem yaaa offffffffff bırakıcm ben bu rejimi
Merhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!
kizlar dun pek giremedim esimle gezdik ama kacamak yapmadim aksam bir tabak bol sebzeli tavuklu cin yemegi yedim saat 5te birdahada yemek yemedim bugun 2dilim esmer ekmege paynirli sandvic yaptim 1bardak sekersiz cayla oglen kizimla alisveristeydik yemek yiyemedim sadece 1soda icebildim surtmekten firsat olmadi saat 5te evdeydim haslanmis tavuklarla sandvic yaptim 1sodayla onu yedim esim aradi yemege davet etti olucak ismi bu ayrica esim kebapci hercesit kebabin izgaranin satildigi restoranimiz var anlayin ne sartlarda rejim yaptigimi madem yakisikli kocam davet etmis gitmemek olmaz atlayip gittim ne mi yedim 2BARDAK SEKERSIZ CAY o mu ne yedi ADANA YANINDA SALATA KOLA PATATES KIZARTMASI HUMUS ama insan uzeri guclerimle kendimi tuttum aferim bana :teytey:simdi eve dondum esimin gelmesine 2saat var bugece Kurtlar vadiye iniyor artik cayimizi demler poalti seyrederiz ay ben bu sirke olayini yapmiyorum aslinda yapamiyorum su sirkeyi suya katmadan yarim cay bardagi icsem olmaz mi iggggggggggggg igrenc bir tat donerin uzerine cilek receli dokup uzerine dondurma koyup pul biber serpip yesem bukadar igrenmem aslinda ben hamileyken haslanmis yyumurta uzrine yogurt uzerine recel dokup yemis ender insanlardanim hamileyken oluyor ayrica teyze oluyoruz arkadasim cok sevindim tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?