70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben yapitryorum ya tek sıra cıkıyo bende normalde iki sıra kopyalıyorum ama anlamadım enden böle oluyoo

kızlar aksam yemegım 1/2 muz,1 havuc,1 neskafe.bugunku yemek faslımı kapatıyorum boylece.hepınıze ıyı geceler

kızlr ben bugun çok yedım ya zaten zayıflayamıyorum bıde yıyorum ustune delircem yaaa offffffffff bırakıcm ben bu rejimi

bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla

ya işte canım ikisini bir arada istiyorum ama malesef bu mümkün değil

canım bana yardım ettiğin için teşekkürler bunu öğrenmem iyi oldu

ben de önceden hiç su içmezdim 2-3 gün ağzıma hiç su koymazdım şimdi küçük 500 ml pet şişeye suyu dolduruyorum nereye gitsem yanımda boşaldıkça içiyorum iyi oluyor alıştım su içmeye

susamda acayip kalori varmış o yüzden simit yeme demişti bana birisi bende çok severim ama yememeye çalışıyorum

hayırlısı olsun canım Allahım bana da hayırlısı ile verir inşallah 7 yıldır özlemini çekiyoruz sizlerde benim için dua edin arkadaşlar kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış

ya bende uygun bir fiyata yürüyüş bandı almak istiyorum yeni alan veya benim gibi almak isteyip fiyatları araştıran arkadaşlar varmı bana bilgi verirseniz çok sevinirim
bide AB Rocket mekik aletini kullanan ve memnun olan varmı güzel ve baya işe yaraya bişeye benziyor

Merhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!

kizlar dun pek giremedim esimle gezdik ama kacamak yapmadim aksam bir tabak bol sebzeli tavuklu cin yemegi yedim saat 5te birdahada yemek yemedim bugun 2dilim esmer ekmege paynirli sandvic yaptim 1bardak sekersiz cayla oglen kizimla alisveristeydik yemek yiyemedim sadece 1soda icebildim surtmekten firsat olmadi saat 5te evdeydim haslanmis tavuklarla sandvic yaptim 1sodayla onu yedim esim aradi yemege davet etti olucak ismi bu ayrica esim kebapci hercesit kebabin izgaranin satildigi restoranimiz var anlayin ne sartlarda rejim yaptigimi madem yakisikli kocam davet etmis gitmemek olmaz atlayip gittim ne mi yedim 2BARDAK SEKERSIZ CAY o mu ne yedi ADANA YANINDA SALATA KOLA PATATES KIZARTMASI HUMUS ama insan uzeri guclerimle kendimi tuttum aferim bana :teytey:simdi eve dondum esimin gelmesine 2saat var bugece Kurtlar vadiye iniyor artik cayimizi demler poalti seyrederiz ay ben bu sirke olayini yapmiyorum aslinda yapamiyorum su sirkeyi suya katmadan yarim cay bardagi icsem olmaz mi iggggggggggggg igrenc bir tat donerin uzerine cilek receli dokup uzerine dondurma koyup pul biber serpip yesem bukadar igrenmem aslinda ben hamileyken haslanmis yyumurta uzrine yogurt uzerine recel dokup yemis ender insanlardanim hamileyken oluyor ayrica teyze oluyoruz arkadasim cok sevindim tebrikler

canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim umarım başı çekeim ve ayağımı sürtmiş olurum bebiş isteyen arkadaşlarım yakın zamanda beraber oluruz inş. sizleri bırakmaya niyetim yok gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum bu arada sizde kaçamaklar yapmayın yasakkelime yaz geliyo çıtır olucaksınız hadin bakalım ben sadece l
istede omıcam ama hergün uğramaya çalışırım hadin kendinize iyi bakın az kalorili günler dilerim zafer bizimdir bizim olucaktırrrr :hooray: :teytey: :enbuyukkk:

zeynp cim kilon kaç canım senin ,inşallah canım kafana koyduysan bu işin üstesinden gelirsin hergün arkadaşların yazılarını okuyorum senin kilo bildirimlerinide takip edecam arkadaşım başarılar sen bu işin üstesinden gelceksin
canım çok mutlu oldum,allah tamamını erdirsin sende canım kendine ve bebişimize çok iyi bakkk en güzel günler senin olsun canım

valla ezgicim kim dalga geçiyosa onlarda bir kendilerine baksınlar ,şişman olabiliriz ama pırlanta gibi bir kalbimiz var arkadaşım takma kafana onları boşver geçen sene bu zamanları bende 78 kiloumuşum arkadaşım naptım biliyomusun önce ekmeği kestim sonra zor oldu ama tatlıdan uzak durdum saat 6 dan sonra hiç bir şey yemedim şu an olduğu gibi sadece meyvayla geçiştirdim şuan 69,7 im inan oluyor canım sadece biraz sabır ilk haftayı atlatırsan seni kim tutar hadi canım psikolojini bozma birlikte devammm

heyyyy arkadaşlar durmak yok yola devam ,bizi incecik görünce insanlar inanamıyacaklar
biz varya isteyelim yeterki kim bilir neler yaparız kocaman öptüm kızlar sizi a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance:

hadi hayırlısı hoşgeldin a.s
kim ne derse desin canım boşver önemli olan senin sağlığın kilolar yavaş da olsa gider azmedersen

kızlar günaydın nasılsınız bakalım bugunn
önce itiraflar:dün sbah ve ögle iidi ama akşam içli köfte vardı dayanamadım ufaklarından 4 tane yedim ama ne ekmek nede başka bişi salatayla yedim birdeee gece eşim çok geç geldi bende sirkeli suyumu içmeyi unuttum.
kahvaltıda :sabah sıcak suyumu içtim aç karna az peynir ,3 zeytin şekersiz 2 bardak çay ve bi puaça yedim şimdide sıcak limonlu su içiyorum hepinize mutlu bol diyetli günler diliyorum çıtırlar öpüyorum hepinizi....

bencede 3 ayda 10 kılo guzel bır hedef.peki kılo verdıkce kucuk ödüllendirmeler yapıyormusunuz kendınıze?yoksa tek motıvasyon kaynagı burasımıkaydirigubbakcemile

ya ben ilk başlarda yapıyordum ama baktım ipin ucu kaçıyor bıraktım,çünkü gerçekten iştah yedikçe açılıyor canım yani bena öyle oluyor şimdi kendime hedef koydum her 2 kilo verişimde bir hafta sonumu kendime serbest ilan edeceğim

ya kızlar ben hiç bişi anlamıyorum bu tartıu illetınden bi tartılıyorum 69 i tartılıyorum 70 sizce bu nedr ya cok tuhaf deglmisenağlama

ah ah bende bende,bu sabah ta 80,5 çıktım iyimi,ya listeme birebir uyuyorum niye böyle oluyor anlam veremiyorum son 1,5 haftadır hayatımdaki tek değişiklik spora başlamış olmam,bakalım hayırlısı.

güzelim valla senin sayende her 10 adımda 1 kalori harcandığını öğrendim,bende başladım adımlarımı saymaya şu ana kadar 1200 adım olmuş kaydirigubbakcemile3

beendee ya heran bırakabılırm dıyetı gibi bi halım var :)hemen benı canladrcak bişiler kızlarrr

sakınnnn!!!!!!!!!!!! pes etmeyelim lütfen,sabırrr,sabrın sonu selamet,yaz ı düşün plajda salına salına dolaştığımızı :1hug:

valla bende hiçç kaçak yok canım,ama sonuç da yok olsun moralimi bozmayacağım.

benimde kilom takıldı oysa ilk iki hafta ben bile şaşırmıştım gerçi artık saldıom kendimi az spor bol yemek :))))

bende aynıyım,aslında bakın birlik beraberliğin faydalarından biri daha,aramızda en az 3-4 kilosu takılan arkadaşlar var,onlardan biride benim ,belki sizlerinde aynı sorunu yaşadığınızı bilmeseydim moralim ve motivasyonum çok bozulurdu.

arkadaslar, yasasin ki 1 kilo daha gitti.. yavas yavas ilerliyorum hedefime.. insallah 1-2 aya hedefime ulasmis olacagim.. darisi hepimizin basina :)

canım benim,seni çok tebrik ediyorum,darısı hepimizin başına.

ben spor yapamıyorum yaa kızlar neler yapıonuz spor yaparken kaydirigubbakcemile2

haftada 4 gün 30 dakika yüzüyorum canım tabi bir haftadır vede artık adımlarımı sayıyorum kaydirigubbakcemile3

seni tebrik ederim canım,nefsine hakim olman süper.

kızlr ben bugun çok yedım ya zaten zayıflayamıyorum bıde yıyorum ustune delircem yaaa offffffffff bırakıcm ben bu rejimi

ya hayırrr bırakmak yok lütfenn

hoşgeldin aramıza canım,hepimizin derdi aynı,hepberaber vereceğiz inşallah.

Nuray cım yokluğun belli oluyor canım,özledik seni,iraden için birkez daha tebrik ediyorum seni

bende aynıyım canım,hipotrioid hastasıyım kilo vermem çok zor ama bak burdayım ele ele verip hepberaber amacımıza ulaşacağız inşallah.

Günaydın kızlarrr,

bende kahvaltımı yapıyorum;1 kibrit kutusu beyaz peynir+3 zeytin+2 dilim tahıllı ekmek+1 adet çarliston biber+2 bardak şekersiz çay

hepimize güzel bir gün diliyorum

günaydın canım,

iyiyim valla kilo verememiş olsamda kaydirigubbakcemile3 pzt günkü listede kilom aynı kalacağa benziyor yada fazla.
o kadar dert etme kendine afiyet olsun canım,bugün dikkat edersin yediklerine ve dengelemiş olursun.

1 saat haa tebrik ederim yarım saat akşamları zor yürüyorum ben yaa birde hergün yürümüyorum

canım rejimi bırakmak yok bir gün çok yersen ertesi günü az yersin birazda hareket ettinmi kilo almazsın sıkma canını bu kadar :)

hoşgeldin canım zamında vermişsin yine verirsin önemli olan karar vermek ki sen bu kararı vermişsin :)

nuraycım sana hayranım valla maşallahın var yaa çok güzel direniyorsun ben yapamıyorum canım istediğini yiyorum bazen direnmeye çalışıyorum ama senin kadar başarılı değilim tebrikler hihoyyyt

hoşgeldin ezgi benimde metobolizmam çok yavaş onu çalıştırmak için az ve sık yemek yemek lazımmış ben uymaya çalışıyorum sanada tavsiye ederim lahana suyunu ben denemiştim bende bir işe yaramadı tadı güzeldi ama mısır suyuna benziyordu cokacimcoookhihoyyytkaydirigubbakcemile

gunaydın kızlar!ben 100 gr daha vermısım,cok mutluyum yaadelikafaduldensabahkahvaltım 2dlm ekmek,menemen,beyaz peynır,7-8 zeytın,ızgara kabak,cay

gunaydın kızlar latte ve magrenta ikinizde cok tsk ederımmm bırakmok yok rejımı helede bugun 68ı gordukten snra asla bırakmam oley oleyhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…