70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar inşalllah bu hafta 69 görürüm yaaaa.çok stres oldum 69 göremedim diye

canım şu an kac kılosun ki? benım halıme bakarmısın bi cok hızlı gittim. ve sonu hüsranla bitti şistim yine:tomato: offf nasıl atacaz bu kıloları, bazen içimde diyorum ne dıyedtı ya ye gitsin diyorum. ama bıde aynada kendımı görünce, hep bu boş bugazlının yuzunden geldın bu hale 53 kılodakı halımı cabucak istiyorum. ama olmuyor gelmıyor birtürlü ogün, evde sıkıldım şimdi daraldım valla hiç gözüm yemiyor spor yapmayıda, daha 3000 adım atmam gerekıyor.oysa ben biyerlerimi yerden kaldıramıyorum. kızlar bana nolduyo bu aralar hiç keyfim yok sanki bikac gün daha dayanır bu beden, beni canlandıracak formülleriniz varmı?

beendee ya heran bırakabılırm dıyetı gibi bi halım var :)hemen benı canladrcak bişiler kızlarrr

kızlar öglen :1 kase yayla çorbası 4 kaşık pırasa yemeği,1 dilim ekmek ve salata yedim
şimdide kendimi zorluyorum su içmek için bogazım agrıdığı için cnm hiç bişi istemiyor
sizler neler yaptınız bakalım kaçak varmı???

ben bugun sadece bı tane kucuk bı borek yedım bı bardakta sut içtim lıght v sabahtan berı temızlık yapıorum şimdide bı tane elma yedım o kadar akşamada yanı 7den önce bı tabak tavuk haslama yıcem bugunku kapaniş böleee kızlar abartmamişim dimi

canım ben 70,200 deyim takıldım buralara.69 olamadım kaç haftadır yaaa.neyse hayırlısı artık elbet görürüz.diyeti falan da bırakma kendini diyette düşünme herşeyden ye ama tabiki çok az ye tadına bak çekil.

benimde kilom takıldı oysa ilk iki hafta ben bile şaşırmıştım gerçi artık saldıom kendimi az spor bol yemek :))))

arkadaslar, yasasin ki 1 kilo daha gitti.. yavas yavas ilerliyorum hedefime.. insallah 1-2 aya hedefime ulasmis olacagim.. darisi hepimizin basina :)

arkadaslar, yasasin ki 1 kilo daha gitti.. yavas yavas ilerliyorum hedefime.. insallah 1-2 aya hedefime ulasmis olacagim.. darisi hepimizin basina :)
darısı başımıza inşallah bende bir rejim yapabilsembir de hergün yarım saat yürüsem bişiler olcak ama

delikafadulden
darısı başımıza inşallah bende bir rejim yapabilsembir de hergün yarım saat yürüsem bişiler olcak ama

kızlar motivasyon düşüklüğü olmaya başladı herkezde bırakmayalım lütfen ben sizler sayesinde 2 haftadır çok sıkı rejim yapıyorum çok farkettim sıkılaştım tartı hiç değişmiyor ama yinede moralimi bozmuyorum aynı gazla devam ediyorum,yaza giyeceğimiz bikiniyi düşünelim şartlanalım delikafadulden

ben bayagi spor yapiyorum ama en az 2-3 saat yani.. kesin kararliyim bu iste :)

ne güsel canım ya ben rejim yapamıyorum sevmiyorum kısıtlanmatyı zaten az yediğim için bir kaç fazlalığı kestim mesela özsüt müdavimi değilim artık :)) nesafeyi süttozu ile içmiyorum falan sadece tekrar yürüyüş yapmam lazım :))

ben bayagi spor yapiyorum ama en az 2-3 saat yani.. kesin kararliyim bu iste :)

tebrik ederim canım ben işte olduğum için anca akşiamları koşu banında yarım saat 45 dk arası yürümeye çalışıyorum adet dönemi yorgunluk grip derken saldım kendimi tekrardan toplamam lazım :)

ben spor yapamıyorum yaa kızlar neler yapıonuz spor yaparken kaydirigubbakcemile2

ben sabahları 1 saat yürüyorum, 4.6 dan başlayıp 6.0a çıkıp 4.8e düşen bir tempom var, 250 kalori yakıyorum en az ve kendimi bütün gün dinç hissediyorum, basenleri başka türlü eritme yolu yok valla:)

kizlarrr slm valla bügün annem güya bana iyilk yapti kayseri mantisi yapmisss ama en fazla 5 kasik yedim((
öylen ne yedigimi sormayin yola gittik ukati alis veris icin adana kebap da orda yedim(((((((
kendimi sismis hissediyorum az yedim doymadan biraktim ama uffff yaa

kizlar safran cayini duydunuz mu mutlak duymussunuzdur?
bir ayda 8 kilo diyor tamamen bitkiselmis.deneyen varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…