kızlar inşalllah bu hafta 69 görürüm yaaaa.çok stres oldum 69 göremedim diye
canım şu an kac kılosun ki? benım halıme bakarmısın bi cok hızlı gittim. ve sonu hüsranla bitti şistim yine:tomato: offf nasıl atacaz bu kıloları, bazen içimde diyorum ne dıyedtı ya ye gitsin diyorum. ama bıde aynada kendımı görünce, hep bu boş bugazlının yuzunden geldın bu hale 53 kılodakı halımı cabucak istiyorum.ama olmuyor gelmıyor birtürlü ogün, evde sıkıldım şimdi daraldım valla hiç gözüm yemiyor spor yapmayıda, daha 3000 adım atmam gerekıyor.oysa ben biyerlerimi yerden kaldıramıyorum. kızlar bana nolduyo bu aralar hiç keyfim yok sanki bikac gün daha dayanır bu beden, beni canlandıracak formülleriniz varmı?
darısı başımıza inşallah bende bir rejim yapabilsembir de hergün yarım saat yürüsem bişiler olcak amaarkadaslar, yasasin ki 1 kilo daha gitti.. yavas yavas ilerliyorum hedefime.. insallah 1-2 aya hedefime ulasmis olacagim.. darisi hepimizin basina :)
darısı başımıza inşallah bende bir rejim yapabilsembir de hergün yarım saat yürüsem bişiler olcak ama
delikafadulden
kızlar motivasyon düşüklüğü olmaya başladı herkezde bırakmayalım lütfen ben sizler sayesinde 2 haftadır çok sıkı rejim yapıyorum çok farkettim sıkılaştım tartı hiç değişmiyor ama yinede moralimi bozmuyorum aynı gazla devam ediyorum,yaza giyeceğimiz bikiniyi düşünelim şartlanalım delikafadulden
ben bayagi spor yapiyorum ama en az 2-3 saat yani.. kesin kararliyim bu iste :)
ben spor yapamıyorum yaa kızlar neler yapıonuz spor yaparken kaydirigubbakcemile2
kizlar safran cayini duydunuz mu mutlak duymussunuzdur?
bir ayda 8 kilo diyor tamamen bitkiselmis.deneyen varmi???
bir ayda 8 kilo çok fazla bence, zamanında ben de yaptım öyle diyetler, bırakır bırakmaz geri alınıyor fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?