70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.. forumda dolanırken buraları görğyordum gelmek bugune kısmetmiş..baktım bana uygun başlık burası çünkü 72 kiloyum

15 aylık kızım var 86 ile doğuma girmiştim(bunu yazmamışım hiç yazınca ne kadar kilo verdiğime sevindim:)

81 le çıktım 76 ya kadar kendiliğinden gitti sonrası yapıştı.. kararlı bir diyetle 71 e düşmüştüm sonrası bol yıyınce geri aldım..

şimdi 1 aydır diyetteyım ve gene 72 ye düştüm.. şimdilerde gevşeklik hissediyorum ve frenleneye ihtiyacm var:)

hedef 60lı bişiler ne olursa artık:)

ben akşamları eve gidince kendimi tutamıyorum eşim abur cubur çok yer mecburen eşlik edyorum

bir de pilav-makarna kızartma çok severim(

bu sabah iki simit ve bir küçük krem peynir yedim(simitler susamsız ince olandan)

günaydın kızlar ben kendimi her pazartesi tartılmaya şartladım çünkü hafta içi tartıldığımda gram oynamadını görüyorum bazen deliye dönüyorum ( ama her hafta başı tartılmak çok iyi 400-500 gr bile az çıksam mutlu oluyorum devam diyorum hemen.bu arada günde 15-20 dakikada spor yapmak gerçekten hızlandırıyo kilo vermeyi bunu en sonunda anladım ve de yapıyorum.stepper'a devam:)))

hihoyyyt
gunaydın kızlar!ben 100 gr daha vermısım,cok mutluyum yaadelikafaduldensabahkahvaltım 2dlm ekmek,menemen,beyaz peynır,7-8 zeytın,ızgara kabak,cay

süper canım ben sabah tartılmadım deliye döndüm tartıla tartıla :))))

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

günaydın else naber nasılsın

gunaydın kızlar latte ve magrenta ikinizde cok tsk ederımmm bırakmok yok rejımı helede bugun 68ı gordukten snra asla bırakmam oley oleyhihoyyyt

ooo canım süper yaaa darısı başıma 69dayım hala bikaçyüz gr aşaısını gördüm bu hafta 68i görürüm inşallah bende

valla benm tartım salonda gelip gidip tartılıyorum kaydirigubbakcemile3onsuz yapamıyorum arada benı uzsede cok sevındırdıgı gunlerde oluyo:roflol:ama durmak yok yola devam kızlarr hadıı baklaım birazdan tost yıcem kepeklı ekmekle bı bardakta meyve suyu o kadar 3 tanede zeytın yerımm yeter dımı :roflol:

magrenta bende zaten tam 68 degilim 68,900 um :roflollsun genede 68i gordum ya gerısı gelır :teytey:

stepperla mı 20 dakka yapıyorsunuz? işe yarıyor mu ben benimkini satmayı düşünüyordum da kullansam mı ki yoksa?

bence kullanmaya başla zuzummm bende bi ara evde fazlalık diye satmayı düşünmüştüm ama yine burda bi yerde okumustum sanırım ''yaşasın zayıfllıyorum'' konusu içinde olması lazım sonra başladım 2 haftadır epey faydasını gördüm özelliklede benim yan simitler var biraz oralara ,kalça ve üst bacak bölümüne faydalı denemeye değer dimi kaydirigubbakcemile2

o kadar süre dayanabiliyor musun? ben yeni aldığımda yapıyordum sanırım en fazla on dakika ama bacaklarımı çok zorluyordu?

bir de bacak kası yapıyor dediler bıraktım öle yaa:1closedeyes:

:1rolleyes:
hosgeldın aramıza zuzummm.bencede ıyı kılo vermıssın dogumdan sonra,burdakı motıvasyonla ıstedıgın kıloya ınersın kısa zamanda merak etme.bız senı frenlerız cok yedıgınde:roflol:
hemen baslayalım 2 sımıt fazla mı olmus acaba,bırde krem peynır cok yaglı oluyor,onun yerıne beyaz peynır olabılır.nacızane fıkrımyerimseniben

1 saat haa tebrik ederim yarım saat akşamları zor yürüyorum ben yaa birde hergün yürümüyorum

geçen sene ben de akşamları yürüyordum akşama kadar çalıştığım için yorgunluktan canım istemiyordu en fazla yarım saat oluyordu, sabah kalkması biraz zor gelse de sabah daha dinç oluyor insan, tavsiye ederim:) bir de yürüyüş bandının karşısına tv koydurttum aileme, hiç canım sıkılmıyor dizi izliyorum yürürkensengözlerimebaksanab

günaydınlar herkese, bebeği olacak arkadaşa da hayırlı olsun, allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun size bebeğinizi

hihoyyyt
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?
saol canım iyiyim bende cumaya geldik gene :)))günler nasıl gidiyor birde kilolar gitse böyle süper olcak :)

magrenta bende zaten tam 68 degilim 68,900 um :roflollsun genede 68i gordum ya gerısı gelır :teytey:

hehe olsun 68,90 ı da görmek güzel bende öle 68-69 arası gidip geliom az yemem lazım :))bu pazartesi 68 olursam süper olcak valla :)

ya çaılşmasam bende sabahları yürürüm ama koşu bandı hiç zevkli değil 1 hafta dışarda yürüdüm sonra kış gelince bıraktım evde daha iyi olur diye koşu bandı aldım çok sıkıcı benim odamda yer darlığından duvarı izliyorum aklımdan çevirmek geçiodu zaten ama odada hiç yer kalmıcak napiy pc ye çeviririm bende dizi izlerim netten :))

gunaydin citir kizlar iradem konusundaki motive edici kelimeler icin tesekkur ediyorum sagol canlarim benim asil derdim sadece cikolataydi aslinda bu sabahta iki dilim ekmege beyaz tuzsuz peynirle tost yaptim az sonra cay ve onu yiyecegim oglenede annemin diyetisyeninin bir tarifi var ondan yiyecegim diyette olusan kabizliga iyi geliyor dilerseniz yazayim cok hafif bir sebze yemegi 2adet irice havuc 3adet buyukce kabak sogan salca esmer pirinc once havuc ve sogan kavrulur ardindan arzuya gore salca eklenir kavurulur irice kupler halinde dogranan kabakta ilave edilip su ilave edilir pismesine yakin 2cay bardagi esmer pirinc ilave edilir suyu size kalmis cok sulu yemekler sevmiyorsaniz suyu cok eklemeyin pirincte suyu oldukca cekiyor tuz karabiber pulbiber dilediginiz baharati ekleyin yaninda yogurtla harika hafif ve cookkkkkk az kalorili bir yemek

selam kilzar sirkeli suyumu ictim bey efendi bana cigiklik olsun diye pogoca istedi onu yaptim pismesini bekliyorum.ama ben ona inat kizarmis ekmek yiyecegim.domatesleride dorarim ohhhhhhh yanina da bitki cayi tabiki sekersiz:)

günaydın kızlar biraz geç oldu ama bugün cuma malum haftanın son günü sabah biraz yoğundum tost yedim sıcak suyumu içtim tostum yağsız tabi kepekli ekmeğe akşam salatanın içine haşladığım makarnadan yarım kase attım karıştırdım çok hafif oluyor evdekilerde kıymalı soslu yediler :1no2: bisikletimi çevirdim öğlene yiyecek bişey getiremedim bugün ne yiyeceğim bilemedim çevremde hafif bişeylerde yok istiyecek ,şu adım sayma mevzusunu anladım kızlar dışarda yürükenki adımlarınızımı sayıyorsunuz?

evet canım sabah uyandığından itibaren attığın her adım,ama ben sabah biraz araştırdım her 20 adım 1 kalori yakmaya eş değermiş,ben saymaya devam ediyorum şu an 2000 oldu yani 100 kalori gitti kaydirigubbakcemile3

aaaa bende sayayım o zaman adımlarımı ben saymıyordum bu ara sporuda boşladım zaten bari adımlarımı sayayımmm....bu arada ögleyin cnm bişi istemedi bi poaçam vardı onu yerim belki bu arada leblebi işe yarıyor kızlar 11 gibi acıktım 1 avuç beyaz leblebi attım agzıma hem çok içirdi hemdee iştahımı kesti şimdi cnm bişi istemiyor denerseniz iyi oluyor...

AYY kızlar benım dıyetım sabote oldu.annem ıspanaklı borek yapmıs.ondan yedım 2 tane az once.ogle yemegı yerıne kabul edıyorum hala karnım doymadı ve butun ev borek kokuyor yaa.napcam ben?

AYY kızlar benım dıyetım sabote oldu.annem ıspanaklı borek yapmıs.ondan yedım 2 tane az once.ogle yemegı yerıne kabul edıyorum hala karnım doymadı ve butun ev borek kokuyor yaa.napcam ben?

yemeyeceksin tabiki yada yediğin kadar böreği eritmek için sonrasında spor yapabilirsin.
Bak aramızda en iyi kilo verenlerden birisin,amacına ulaşmana çok kalmış,nefisini yenebilirsin ben sana güveniyorum.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…