gunaydın kızlar!ben 100 gr daha vermısım,cok mutluyum yaadelikafaduldensabahkahvaltım 2dlm ekmek,menemen,beyaz peynır,7-8 zeytın,ızgara kabak,cay
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
gunaydın kızlar latte ve magrenta ikinizde cok tsk ederımmm bırakmok yok rejımı helede bugun 68ı gordukten snra asla bırakmam oley oleyhihoyyyt
günaydın else naber nasılsın
günaydın kızlar ben kendimi her pazartesi tartılmaya şartladım çünkü hafta içi tartıldığımda gram oynamadını görüyorum bazen deliye dönüyorum( ama her hafta başı tartılmak çok iyi 400-500 gr bile az çıksam mutlu oluyorum devam diyorum hemen.bu arada günde 15-20 dakikada spor yapmak gerçekten hızlandırıyo kilo vermeyi bunu en sonunda anladım ve de yapıyorum.stepper'a devam:)))
merhaba kızlar.. forumda dolanırken buraları görğyordum gelmek bugune kısmetmiş..baktım bana uygun başlık burası çünkü 72 kiloyum
15 aylık kızım var 86 ile doğuma girmiştim(bunu yazmamışım hiç yazınca ne kadar kilo verdiğime sevindim:)
81 le çıktım 76 ya kadar kendiliğinden gitti sonrası yapıştı.. kararlı bir diyetle 71 e düşmüştüm sonrası bol yıyınce geri aldım..
şimdi 1 aydır diyetteyım ve gene 72 ye düştüm.. şimdilerde gevşeklik hissediyorum ve frenleneye ihtiyacm var:)
hedef 60lı bişiler ne olursa artık:)
1 saat haa tebrik ederim yarım saat akşamları zor yürüyorum ben yaa birde hergün yürümüyorum
saol canım iyiyim bende cumaya geldik gene :)))günler nasıl gidiyor birde kilolar gitse böyle süper olcak :)günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?
magrenta bende zaten tam 68 degilim 68,900 um :roflollsun genede 68i gordum ya gerısı gelır :teytey:
geçen sene ben de akşamları yürüyordum akşama kadar çalıştığım için yorgunluktan canım istemiyordu en fazla yarım saat oluyordu, sabah kalkması biraz zor gelse de sabah daha dinç oluyor insan, tavsiye ederim:) bir de yürüyüş bandının karşısına tv koydurttum aileme, hiç canım sıkılmıyor dizi izliyorum yürürkensengözlerimebaksanab
günaydınlar herkese, bebeği olacak arkadaşa da hayırlı olsun, allah sağlıklı bir şekilde kavuştursun size bebeğinizi
günaydın kızlar biraz geç oldu ama bugün cuma malum haftanın son günü sabah biraz yoğundum tost yedim sıcak suyumu içtim tostum yağsız tabi kepekli ekmeğe akşam salatanın içine haşladığım makarnadan yarım kase attım karıştırdım çok hafif oluyor evdekilerde kıymalı soslu yediler :1no2: bisikletimi çevirdim öğlene yiyecek bişey getiremedim bugün ne yiyeceğim bilemedim çevremde hafif bişeylerde yok istiyecek ,şu adım sayma mevzusunu anladım kızlar dışarda yürükenki adımlarınızımı sayıyorsunuz?
AYY kızlar benım dıyetım sabote oldu.annem ıspanaklı borek yapmıs.ondan yedım 2 tane az once.ogle yemegı yerıne kabul edıyorum hala karnım doymadı ve butun ev borek kokuyor yaa.napcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?