70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol latte cıgım.tutucam kendımı soz.sımdı annemle yuruyuse gıdıyoruzkaydirigubbakcemile

selam kızlar nasıl gidiyo ...ben bugün kendimi çok hafif hissediyorum sanki az daha verdim şimdi 100 tane mekik çekecam arkadaşlar akşam 6 dan sonra eğer hiçbirşey yemezseniz meyve hariç daha da hızlı veriliyor kilolar

ZUZUMMMM HOŞGELDİN CANIM

merhaba canım,

ya benim eve gelişim 8 i geçiyor malum ist trafiği ancak 9 da yemeğimi yemiş oluyorum,ondanmı veremiyorum acaba kilolarımı

merhaba canım,

ya benim eve gelişim 8 i geçiyor malum ist trafiği ancak 9 da yemeğimi yemiş oluyorum,ondanmı veremiyorum acaba kilolarımı

latte cim al benden de o kadar cnm işten 6:30 da çıkıyorum eve geçmem 7:30 bişiler hazırlayım yiyelim 8:30 oluyo bulaşıktı çaydı meyveydi derken spora da vakit kalmıyo kendimede offffff bence çalışmamak en iisi zayıflarsam yıl sonuna hayırlısıyla bebişimizde olursaaa evde oturacagım bir süre çalışmayacagım bakalım...
:CüvCüv:

afiyet olsun minna makarnalı salata güzel olur akşamada ben yapiym bare bundan sonra akşamları otla beslencem gitmio bu kilolar bu arada ben bugün termal şortumu aldım senin nasıl gidio işe yarıomu hala
AYY kızlar benım dıyetım sabote oldu.annem ıspanaklı borek yapmıs.ondan yedım 2 tane az once.ogle yemegı yerıne kabul edıyorum hala karnım doymadı ve butun ev borek kokuyor yaa.napcam ben?

canım öğle yemeği yerine kabul et ayran iç su iç geçiştir başka yeme bu arada afiyet olsun :)

ya benimde eve gitmem 7 oluyor soyun dökün şöle bir evi toparla yemeği hazırla abimi bekle topla saat 8,30 oluyor 2 saat beklioz spor için o ara mayışıyom 10,30 da nasıl spor yapayım 2 gündür gider gitmez yarım saat yürüyorum sonra yemek yiyorum o zamanda yarım saati geçemiyorum çok acıkıyorum

ben geçen hafta çok az ve bu hafta hiç giymeden bisikleti çevirdim ihmal ettim eşimde çok kızdı bana amaklava: hem para verdin hem kullanmıyon diye ama bugün akşam başlıyorum artık.öğlen bende yarım porsiyon kıymalı börek yedim akşama cezalıyım bişey yemiyeceğim klava:

2 haftadır ilk defa kaçamak bugün yaptım börekle okadardan da bişey olmaz herhalde akşam yemessem telafi olur sanırım

bende bugün başlayım bakalım nasıl etki edicek canım :)) 2 haftadır bugün ha süper ben hergün biraz kaçmak yapıyorum bugün pilav yedim mesela :)
tavuk but,nohutlu pilav ve yoğurt :)

kızlar rekora koşuyorum öglen cnm bişi istemedi az bir puaça yedim şimdi de brokoli salatası yedim artık akşamada yogurt çorbası ve yaprak sarması varmış bugunu de bolece kapatırım inş....

evet 1 kilo tuz ile beraber akşam başlıyorum umarım işe yarar hihoyyyt:teytey:

inşallah beraber faydasını görürüz yarım kase suyun içine 2 yemek kaşığı tuzundan at erit ben sıcak su koyuyorum hemen eriyor kalçalarına bacaklarına karnına sür kurumasını bekle ondan sonra şortu kapat kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk sağolasın arkadaşım..

ben öğlende bir tabak lahana yemeği+ mısır ekmeği ve yoğurt yerken yemeğin yarısında boğulma riski geçirince ekmeğim kaldı ama çok karnım aç..

benim sorunum hiç su içemiyorum ben(

öğlende yemek sonrası yarım saat yurudum..

akşam annem çağırdı sarma varmış sanırım bu akşam da gitti diyet:) ama ekmeği az yerim..

magrenta pilav dan ben de vazgecemiyorum en iyisi yapmamak.. işyerinde de olunca almıyorum hiç alıp da az yemek olayını yapamıyorum ben..

ya yeni gelenlere cetvel olayı kapalıymış ben cetvel koyamıyorum normalde cetvelim şöyle :))

hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşım..şimdi başka foruma simidin resmini eklemiştim:) rize simidi incecik ve kupkurudur 1 susamlı simite eşdeğerdir ama bazan 1 adet yıyorum ve yetiyor haklısın..

krem peynır konusunda da haklısın iki gundur yıyordum bıraktım gitti :roflol:

kızlar merhaba neler yapıyosunuz?
çok takılamıyorum buraya
benim bu patron bütün gün burda
sabah poğça yedim,öğlen patates salatası ve çorba

evet cnm elektronık sinbo öncekı tartımdan cok memnındm ama o bozulunca bunu aldım ne bılım anlamadım bu işten neden benm tartım böle yapıoo benı uzuyoo kaydirigubbakcemile3
Benimde tartım elektronik sinbonun.Enaz iki kere aynı kilo tutana kadar tartılıyorum.Ama ilk çıktığımda muhakkak 1 kiloya yakın fazla çıkıyor.sonrakilerde düşüyor.bende çok anlam veremedim çünkü tartımı daha yeni aldım.

ben bayagi spor yapiyorum ama en az 2-3 saat yani.. kesin kararliyim bu iste :)
Gerçekten tebrik ederim.Süper bence 2-3 saat.Bu hafta spora başladım.1 saat.Buna rağmen eve gelince hasta gibi yatıyorum valla.Alışmak biraz zaman alacak galiba.
Canım hşgeldin.Bunu bir kere başarmışsın bir daha başarmaman için hiç bir neden yok.Yeterki sen iste.
Canım benim kendini boş yere üzme bence.Tam tersine hırs yap bunlar seni daha çok güçlendirsin.Yemememiz gerekenleri çok iyi biliyoruz.diyetten ziyade bunlara dikkat edersek zaten kilo veriliyor.İnsanların zayıf yönleriyle neden dalga geçerler bunuda anlamış değilim ama onlar çok mu mükemmeller yani.Ben senin başaracağına inanıyorm.
gunaydın kızlar latte ve magrenta ikinizde cok tsk ederımmm bırakmok yok rejımı helede bugun 68ı gordukten snra asla bırakmam oley oleyhihoyyyt
Olumsuz yorumlarını görünce üzüldüm cevap yazacaktım ama sonra düşüş yaşayınca yeniden motive olduğunu okudum ve inan senin adına çok sevindim.Devamını bekliyoruz.
minnacığım bende aldım o termal şorttan,bisikletten,stepperden.Acaba kaç defa bindim.İnan otursam hesaplayabilirm çünkü okadar az kullandımki.Oyüzden eşlerede hakvermiyor değilim.Alana kadar bi heves bi heves.Eve girince olay bitiyor.Eşim soruyordu yeni aldığımızda bugün bindinmi,-yarın başlıycam.Ertesi gün gene soruyor -bugün gerçekten çok kötüyüm v.b. artık oda sormayı bıraktı zaten.Son çare olarak şimdi spor salonuna gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…