selam kızlar nasıl gidiyo ...ben bugün kendimi çok hafif hissediyorum sanki az daha verdim şimdi 100 tane mekik çekecam arkadaşlar akşam 6 dan sonra eğer hiçbirşey yemezseniz meyve hariç daha da hızlı veriliyor kilolar
ZUZUMMMM HOŞGELDİN CANIM
merhaba canım,
ya benim eve gelişim 8 i geçiyor malum ist trafiği ancak 9 da yemeğimi yemiş oluyorum,ondanmı veremiyorum acaba kilolarımı
günaydın kızlar biraz geç oldu ama bugün cuma malum haftanın son günü sabah biraz yoğundum tost yedim sıcak suyumu içtim tostum yağsız tabi kepekli ekmeğe akşam salatanın içine haşladığım makarnadan yarım kase attım karıştırdım çok hafif oluyor evdekilerde kıymalı soslu yediler :1no2: bisikletimi çevirdim öğlene yiyecek bişey getiremedim bugün ne yiyeceğim bilemedim çevremde hafif bişeylerde yok istiyecek ,şu adım sayma mevzusunu anladım kızlar dışarda yürükenki adımlarınızımı sayıyorsunuz?
AYY kızlar benım dıyetım sabote oldu.annem ıspanaklı borek yapmıs.ondan yedım 2 tane az once.ogle yemegı yerıne kabul edıyorum hala karnım doymadı ve butun ev borek kokuyor yaa.napcam ben?
latte cim al benden de o kadar cnm işten 6:30 da çıkıyorum eve geçmem 7:30 bişiler hazırlayım yiyelim 8:30 oluyo bulaşıktı çaydı meyveydi derken spora da vakit kalmıyo kendimede offffff bence çalışmamak en iisi zayıflarsam yıl sonuna hayırlısıyla bebişimizde olursaaa evde oturacagım bir süre çalışmayacagım bakalım...
:CüvCüv:
ya benimde eve gitmem 7 oluyor soyun dökün şöle bir evi toparla yemeği hazırla abimi bekle topla saat 8,30 oluyor 2 saat beklioz spor için o ara mayışıyom 10,30 da nasıl spor yapayım 2 gündür gider gitmez yarım saat yürüyorum sonra yemek yiyorum o zamanda yarım saati geçemiyorum çok acıkıyorum
ben geçen hafta çok az ve bu hafta hiç giymeden bisikleti çevirdim ihmal ettim eşimde çok kızdı bana amaklava: hem para verdin hem kullanmıyon diye ama bugün akşam başlıyorum artık.öğlen bende yarım porsiyon kıymalı börek yedim akşama cezalıyım bişey yemiyeceğim klava:
2 haftadır ilk defa kaçamak bugün yaptım börekle okadardan da bişey olmaz herhalde akşam yemessem telafi olur sanırım
bende bugün başlayım bakalım nasıl etki edicek canım :)) 2 haftadır bugün ha süper ben hergün biraz kaçmak yapıyorum bugün pilav yedim mesela :)
tavuk but,nohutlu pilav ve yoğurt :)
canım tuzuda geldimi yanında
evet 1 kilo tuz ile beraber akşam başlıyorum umarım işe yarar hihoyyyt:teytey:
selam kızlar nasıl gidiyo ...ben bugün kendimi çok hafif hissediyorum sanki az daha verdim şimdi 100 tane mekik çekecam arkadaşlar akşam 6 dan sonra eğer hiçbirşey yemezseniz meyve hariç daha da hızlı veriliyor kilolar
ZUZUMMMM HOŞGELDİN CANIM
:1rolleyes:
hosgeldın aramıza zuzummm.bencede ıyı kılo vermıssın dogumdan sonra,burdakı motıvasyonla ıstedıgın kıloya ınersın kısa zamanda merak etme.bız senı frenlerız cok yedıgınde:roflol:
hemen baslayalım 2 sımıt fazla mı olmus acaba,bırde krem peynır cok yaglı oluyor,onun yerıne beyaz peynır olabılır.nacızane fıkrımyerimseniben
Benimde tartım elektronik sinbonun.Enaz iki kere aynı kilo tutana kadar tartılıyorum.Ama ilk çıktığımda muhakkak 1 kiloya yakın fazla çıkıyor.sonrakilerde düşüyor.bende çok anlam veremedim çünkü tartımı daha yeni aldım.evet cnm elektronık sinbo öncekı tartımdan cok memnındm ama o bozulunca bunu aldım ne bılım anlamadım bu işten neden benm tartım böle yapıoo benı uzuyoo kaydirigubbakcemile3
Gerçekten tebrik ederim.Süper bence 2-3 saat.Bu hafta spora başladım.1 saat.Buna rağmen eve gelince hasta gibi yatıyorum valla.Alışmak biraz zaman alacak galiba.ben bayagi spor yapiyorum ama en az 2-3 saat yani.. kesin kararliyim bu iste :)
Canım hşgeldin.Bunu bir kere başarmışsın bir daha başarmaman için hiç bir neden yok.Yeterki sen iste.Merhabalar..Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ama beni sürekli tetikte tutacak bişeylere yani birilerine ihtiyacım var.Üniversitede ev arkadaşlarımın da yardımıyla (ki bana engel oluyor güç veriyolarlardı:) ) 14 kilo vermiştim ama okul uzayıp eve gelince babamın sattıgı tatlılar 12 kiloyu bana geri aldırdı. offf off zayıflamam lazım yaza kadar en az 64 olmalıyım ama en iyisi 60...Tamam derin bir nefes alıyorum ve yarın sabah tartılarak bu işe başlıyorum buraya da hergün yazmaya çalışacam belki zorlayıcı sebebim olur..hadi bakalım bismillah!
Canım benim kendini boş yere üzme bence.Tam tersine hırs yap bunlar seni daha çok güçlendirsin.Yemememiz gerekenleri çok iyi biliyoruz.diyetten ziyade bunlara dikkat edersek zaten kilo veriliyor.İnsanların zayıf yönleriyle neden dalga geçerler bunuda anlamış değilim ama onlar çok mu mükemmeller yani.Ben senin başaracağına inanıyorm.offf bende 78 kiiloyumm ama nedense kilo veremiyorum metobolizmam yavaş çalışıyormuş yapmadığım diyet kalmadı insanların artık dalga geçmesinden bıktım bu sefer vericem lahana suyu içicem ii geliyormuş inşallah bende varımmm:
Olumsuz yorumlarını görünce üzüldüm cevap yazacaktım ama sonra düşüş yaşayınca yeniden motive olduğunu okudum ve inan senin adına çok sevindim.Devamını bekliyoruz.gunaydın kızlar latte ve magrenta ikinizde cok tsk ederımmm bırakmok yok rejımı helede bugun 68ı gordukten snra asla bırakmam oley oleyhihoyyyt
minnacığım bende aldım o termal şorttan,bisikletten,stepperden.Acaba kaç defa bindim.İnan otursam hesaplayabilirm çünkü okadar az kullandımki.Oyüzden eşlerede hakvermiyor değilim.Alana kadar bi heves bi heves.Eve girince olay bitiyor.Eşim soruyordu yeni aldığımızda bugün bindinmi,-yarın başlıycam.Ertesi gün gene soruyor -bugün gerçekten çok kötüyüm v.b. artık oda sormayı bıraktı zaten.Son çare olarak şimdi spor salonuna gidiyorum.ben geçen hafta çok az ve bu hafta hiç giymeden bisikleti çevirdim ihmal ettim eşimde çok kızdı bana amaklava: hem para verdin hem kullanmıyon diye ama bugün akşam başlıyorum artık.öğlen bende yarım porsiyon kıymalı börek yedim akşama cezalıyım bişey yemiyeceğim klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?