70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en güzelin canım,benimde hayalim o :Saruboceq:

zuzuum hoşgeldin aramıza
hoşbulduk canım ben de artık buralardayım gerçi haftasonu tatil pazartesi kısmetse kaçamak yapmadan gelirim inşallah..

tartı konusunda ben hep aynı yerde aynı kıyafetle tartılıyorum seramik yuzeyleri tercih edin kızlar zemin düz olsun..

herkese ii akşamlar ben çıkıyorum artık..

bende ilk başlarda su içmekte zorlanıyordum tatlım,ilk iki hafta zorla kendini sonra zaten vucudun alışıyor ve istiyor,ben artık rahatlıkla günde 12-14 bardak su içiyorum ama tabi önemli nokta suyu yudum yudum aralıklarla içmen eğer 1, 2 bardak ard arda içersen böbreklerini yormuş olursun.

kızlar merhaba neler yapıyosunuz?
çok takılamıyorum buraya
benim bu patron bütün gün burda
sabah poğça yedim,öğlen patates salatası ve çorba

selam else cim,
iyiyiz kilo vermeye calışıyoruz,ben acıktıkça siteye giriyorum,iştahım kapanıyor tekrar motive oluyorum ve işime dönüyorum kaydirigubbakcemile3

inşallah canım her hafta veririz haberleri ben heryerimi ölçüp başlıcam :)

ya yeni gelenlere cetvel olayı kapalıymış ben cetvel koyamıyorum normalde cetvelim şöyle :))
nasıl yane bende yeni sayılırım ama benim var yenilendi site heralde onla alakalıdır

kızlar merhaba neler yapıyosunuz?
çok takılamıyorum buraya
benim bu patron bütün gün burda
sabah poğça yedim,öğlen patates salatası ve çorba

elsecim özlüyorz seni yaaa :) afiyet olsun senin işinde orda zor ya mis gibi kokuların içinde :) bu arada etiketin süpermiş nerde yaptın pazartesi değiştircem bende inşallah 1 kilo verip :)

ben supangle yiyorum karnım çok acıktı akşama ot yiyip farkı kapatırım değldelikafaduldencokacimcoookhihoyyytmi kızlar

bende çok fazla su içiyorum hele yazın damacanayı ben bitiriyorum diyebilirim evde şişe ile dolaşıyorum işyerindede kocaman bir bardak var önümde sürekli içiyorum ona rağmen böyleyim içmesem ne olurdu allah bilir tatlımı bitirip yeşil çay içicem sonrada mesai biter eve gidip şortumu denicem :):lepi:kaydirigubbakcemile2

:slm kızlar.oglen yedıgım 2 boregın acısını cıkarmak ıcın 2 saattır cankaya sokaklarında bebek arabasıyla sinir yıpratma sporu yapıyorum.bır ulkenın baskentınde cumhurbaskanının oturdugu semtte nasıl dogru duzgun kaldırım olmaz ya,olanlara da araba parketmısler zaten.neyse kızlar boreklerı erıtmısımdır sanırım.aksam da bısı yemıycem ,cook yorgunum coook:bbo:

ya magrenta cım ne o supangle falan ya senağlama tadını unuttum iyibişeymi :jeyyar:
valla 1 aydır ağzıma kakao çikolata tarzı bişey girmedi oof of.
benim diyet listemde haftada bir gün sütlü tatlı var cuma günleri ara öğünüm.Zaten son 2 haftadır kilo veremedim diye korktuğumdan tatlımı dün evde kendim yaptım,1 bardak süt,yarım kaşık nişasta ve prinç unu ve yarım tatlı kaşığı şeker(şekeri artık öyle korkarak koyar oldumki,ama iyi bişey değil mi kızlar,rejimi beynimin kabul ettiğini gösterir) e sonucu tahmin edin :bbo: ,hep böyle yaparsam yakında tatlı dan soğurum gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

bizim yüzümüzden mi umarım çok yüklenmedik sana börek yedin diye,ama iyi niyetimizden hepimiz birimiz için hihoyyyt

ya kızlar acaba son 3 gün sadece sebze ve salata yesem 1 kilo gidermi ,pzt ye kilomu 78 yada 78,5 olarak bildirmek çook istiyorum Çok üzgünüm çoook

kutluyorum canım seni ben zaten çok yemek yemiyorum arada öğle yemeğinde çıkarsa yiyorum oda haftada bir oluyor eskiden özsüt müdavimiydim bu da benim için bir başarı kaçamaklar çok fazla yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bende :)

olurmu canım yaa.ben beledıyecılere kızıyorum,bu sene oy yok hıcbırıne.ıyı kı de uyardın benı,titredim ve kendime geldim

ya kızlar acaba son 3 gün sadece sebze ve salata yesem 1 kilo gidermi ,pzt ye kilomu 78 yada 78,5 olarak bildirmek çook istiyorum Çok üzgünüm çoook

canım ya bende yarım kilo versem çok mutlu olurum ayda 4 kilo değil haftada yarım kilo verip 2 kilo vermeye razıyım ayda :)))kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

loxandra cım,magrenta cım,

ben yavaştan işlerimi toparlayayım ve biran önce eve gideyim,çok yorucu bir haftaydı,
öpüyorum sizi kızlar,akşama görüşürüz :a.s.

loxandra cım,magrenta cım,

ben yavaştan işlerimi toparlayayım ve biran önce eve gideyim,çok yorucu bir haftaydı,
öpüyorum sizi kızlar,akşama görüşürüz :a.s.

iyi akşamlar canım bende saate baktım vakit gelmiş toparlanayım görüşürüz

kızlar mesailer bitiyor pazartesi sabah kilo bildiriminde görüşürüz inşallah hepimiz vermiş oluruz kendinize iyi bakın kaçamak yapmak yok ben acıktıça sizleri düşünüyorum vazgeçiyorum tokum ben tokum diye beynimi kandırıyorum öpüyorum hepinizi iyi tatiller

bende oglen kabak yemegi yedim 1dilim ekmekle ikindi cay zamani canim tatli birseyler istedi 2cay kasigi meyve sekerinden yapilan dogal recelden yedim cay ictim aksamada salatami yapsam birkac meyve yiyip gecistirsem diyorum aksamada yigin utum var offf ya yarin arkadasim gelicekmis oturmaya birsey yapmadan olmaz ben diyet yapiyorum diye misafire salata yapmiyim ne yapsam acaba fikri olan varmi ispanakli borek mandalinali kek yapicam yeter mi esimde restorandan yemek getircek off akil verin bakalim ama kendim yiyemiycem koklarim artik

merhaba Nuray cım,
Misafirini ağırlamayı düşündüğün menun bence gayet iyi,ama seninde yiyebileceğin hafif bir tatlı aklıma geldi.Ben ingilteredeyken Mark Spencer dan sürekli alırdım hem hafif hem de çok lezzetli bir tatlı.yanlış hatırlamıyorsam adı "Raspberry Panna Cotta Flutes" yemeye hazır 4 kişilk satılıyordu vanilyalı üstünde de böğürtlenler var,sanırım hala vardır.ayy canım istedi.

bende ögle yarim elma yedim canim hic bir sey cekmedi,aksamda taze fasülye yaptim iki dilim ekmekle.üzerine yine yarim elma yedim.kapandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…