latte cim al benden de o kadar cnm işten 6:30 da çıkıyorum eve geçmem 7:30 bişiler hazırlayım yiyelim 8:30 oluyo bulaşıktı çaydı meyveydi derken spora da vakit kalmıyo kendimede offffff bence çalışmamak en iisi zayıflarsam yıl sonuna hayırlısıyla bebişimizde olursaaa evde oturacagım bir süre çalışmayacagım bakalım...
:CüvCüv:
hoşbulduk canım ben de artık buralardayım gerçi haftasonu tatil pazartesi kısmetse kaçamak yapmadan gelirim inşallah..zuzuum hoşgeldin aramıza
hoşbulduk sağolasın arkadaşım..
ben öğlende bir tabak lahana yemeği+ mısır ekmeği ve yoğurt yerken yemeğin yarısında boğulma riski geçirince ekmeğim kaldı ama çok karnım aç..
benim sorunum hiç su içemiyorum ben(
öğlende yemek sonrası yarım saat yurudum..
akşam annem çağırdı sarma varmış sanırım bu akşam da gitti diyet:) ama ekmeği az yerim..
magrenta pilav dan ben de vazgecemiyorum en iyisi yapmamak.. işyerinde de olunca almıyorum hiç alıp da az yemek olayını yapamıyorum ben..
kızlar merhaba neler yapıyosunuz?
çok takılamıyorum buraya
benim bu patron bütün gün burda
sabah poğça yedim,öğlen patates salatası ve çorba
inşallah canım her hafta veririz haberleri ben heryerimi ölçüp başlıcam :)inşallah beraber faydasını görürüz yarım kase suyun içine 2 yemek kaşığı tuzundan at erit ben sıcak su koyuyorum hemen eriyor kalçalarına bacaklarına karnına sür kurumasını bekle ondan sonra şortu kapat kaydirigubbakcemile2
ya yeni gelenlere cetvel olayı kapalıymış ben cetvel koyamıyorum normalde cetvelim şöyle :))
nasıl yane bende yeni sayılırım ama benim var yenilendi site heralde onla alakalıdır
kızlar merhaba neler yapıyosunuz?
çok takılamıyorum buraya
benim bu patron bütün gün burda
sabah poğça yedim,öğlen patates salatası ve çorba
bende ilk başlarda su içmekte zorlanıyordum tatlım,ilk iki hafta zorla kendini sonra zaten vucudun alışıyor ve istiyor,ben artık rahatlıkla günde 12-14 bardak su içiyorum ama tabi önemli nokta suyu yudum yudum aralıklarla içmen eğer 1, 2 bardak ard arda içersen böbreklerini yormuş olursun.
:slm kızlar.oglen yedıgım 2 boregın acısını cıkarmak ıcın 2 saattır cankaya sokaklarında bebek arabasıyla sinir yıpratma sporu yapıyorum.bır ulkenın baskentınde cumhurbaskanının oturdugu semtte nasıl dogru duzgun kaldırım olmaz ya,olanlara da araba parketmısler zaten.neyse kızlar boreklerı erıtmısımdır sanırım.aksam da bısı yemıycem ,cook yorgunum coook:bbo:
ya kızlar acaba son 3 gün sadece sebze ve salata yesem 1 kilo gidermi ,pzt ye kilomu 78 yada 78,5 olarak bildirmek çook istiyorum Çok üzgünüm çoook
loxandra cım,magrenta cım,
ben yavaştan işlerimi toparlayayım ve biran önce eve gideyim,çok yorucu bir haftaydı,
öpüyorum sizi kızlar,akşama görüşürüz :a.s.
bende oglen kabak yemegi yedim 1dilim ekmekle ikindi cay zamani canim tatli birseyler istedi 2cay kasigi meyve sekerinden yapilan dogal recelden yedim cay ictim aksamada salatami yapsam birkac meyve yiyip gecistirsem diyorum aksamada yigin utum var offf ya yarin arkadasim gelicekmis oturmaya birsey yapmadan olmaz ben diyet yapiyorum diye misafire salata yapmiyim ne yapsam acaba fikri olan varmi ispanakli borek mandalinali kek yapicam yeter mi esimde restorandan yemek getircek off akil verin bakalim ama kendim yiyemiycem koklarim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?