nnuraycım nacizane fikrim ama bence yeter de artar bile diyetteki bir kadından beklenmeyecek bi ziyafet olacak bence daha fazla beklerse arkadaşın büyük günaha girer..ve bende bu sabah itibariyle başladım rejime.kilo:76.3 bu sabah aç karnına tartıldım su konusunda problemim yok nerdeyse 3 lt su içiyorum sadece iş yerinde pişiriyo bi abla yemeklerimizi bugün pastırmalı kuru fasulye ve pilav yapmıştı.Herkes bunu yerken ben dünden kalan biraz zeytinyaglı türlüyü ve 1,5 saat arayla muntazaman yedigim cacıkla geçirdim..yarın bu dr. Ahmet Marankinin temizlenme detoksu var yarın başlıyo annemle onu yapıcaz 7 gün..hadi bakalım bana kolay gelsin bayag zor olcak..
lattecim yarin ilk is bakicam kesin vardir canim benim ya imkan olsa sana yollardim
bende ögle yarim elma yedim canim hic bir sey cekmedi,aksamda taze fasülye yaptim iki dilim ekmekle.üzerine yine yarim elma yedim.kapandi.
ayy eksik olma güzelim ya çok tatlısın.ama kilolar gidene kadar bana tatlı YASAKKK (en masumu bile)yerimseniben
latte canim ya susuda icemiyorum , canimda istemedi annemin zoruyla yedim yarim elmayida.suyu icebilsem iyi olcak ama olmuyorancak yemekten sonralari bi bardak zor iciyorum.genelde ben sabah aksam yiyorum öyle genelde yogurt yada meyveyle gecistiriyorum.düm kiyafet almaya gittim ne giydiysem olmadi iyice moralim bozuldu kisa zamanda gitsin su kilolar ya
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
biliyorsunuz hastayım bogazım felan feci halde gripim neysee dün akşam bişi yiyemedim 1 portakal yedim eşim tramisu istemişti onu yapmıştım dayanamadım az bişi de ben yedim
sabah kahvaltıda 1 poaça,1 domates az peynir ve şekersiz çay şimdide sıcak limonlu su hem gripim için hemde zayıflmak için
umarım ptesi ye 1 kilo daha vermiş olurum kızlar öptüm hepnizi....
günaydın arkadaşlar
geşmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin
teşekkür ederim cnm ayyy çok feci bişi bu hastalık ve bul halde çalışmak daha berbat bişi
yaa napalım....kafamçokkarıştı
teşekkür ederim cnm ayyy çok feci bişi bu hastalık ve bul halde çalışmak daha berbat bişi
yaa napalım....kafamçokkarıştı
delikafadulden
geçmiş olsun canım cumartesi çalışmak başlı başına bir felaket zatenayaklarım geri geri gidiyor benimde birde hastayken çok zor bugün bir an önce bitsede eve gidip dinlensen deme
haklısınız kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ben de bir zamanlar cmt saat 3'e kadar çalışırdım eve gelene akşam olurdu zaten çok sinir bozucu
Ben bu sabah kaçamak yaptım eşim fırından sıcak ekmek kötükedihüso aldı sabahın yedisinde dayanamadım yedim kıyısından zeytinyağı ve peynirle:1shok::1shok: Zaten bu akşam ve yarın annemlerin yanına gitcez diyete ara vermek zorundayım çünkü yemeklerinden yemezsem güceniyorlar (manisada oturuyorlar sık sık gidemiyoruz eşimin işinden dolayı e tabi gidince de annecim döktürüyor yemekleri)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?