70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nnuraycım nacizane fikrim ama bence yeter de artar bile diyetteki bir kadından beklenmeyecek bi ziyafet olacak bence daha fazla beklerse arkadaşın büyük günaha girer..ve bende bu sabah itibariyle başladım rejime.kilo:76.3 bu sabah aç karnına tartıldım su konusunda problemim yok nerdeyse 3 lt su içiyorum sadece iş yerinde pişiriyo bi abla yemeklerimizi bugün pastırmalı kuru fasulye ve pilav yapmıştı.Herkes bunu yerken ben dünden kalan biraz zeytinyaglı türlüyü ve 1,5 saat arayla muntazaman yedigim cacıkla geçirdim..yarın bu dr. Ahmet Marankinin temizlenme detoksu var yarın başlıyo annemle onu yapıcaz 7 gün..hadi bakalım bana kolay gelsin bayag zor olcak..

merhaba Zeynep cim,
Temizlenme detoksunu bir arkadaşımda yapıyor bugün 4.günü,limonlu bir diyetti galiba
Senin detoks unun sonuçlarınıda heyecanla bekliyoruz canım.

latte canim ya susuda icemiyorum , canimda istemedi annemin zoruyla yedim yarim elmayida.suyu icebilsem iyi olcak ama olmuyorancak yemekten sonralari bi bardak zor iciyorum.genelde ben sabah aksam yiyorum öyle genelde yogurt yada meyveyle gecistiriyorum.düm kiyafet almaya gittim ne giydiysem olmadi iyice moralim bozuldu kisa zamanda gitsin su kilolar ya

ya bu benimki biraz daha farklı yılda sadece 2 kez yapılabiliyo o da ay dönümlerine yapılıyormuş.7 gün boyunca ( ki yarın başlıyo) hiçbir hayvansal gıda yok (peynir, et, süt hepsi ne var ne yok hepsi yasak)
sadece yeşil çay ve meyve ve sebzelerin kendi sıktıgın sularını içebilirsin mevsimi olmayan hiçbirşey yemiyorsun, herşey olabildigince organik olacak..böle bişey işte sadece zayıflamak için degil vücüdu ve karacigeri de temizlemek ve saglık için de çok faydalı bişeymiş.tamamen yenilenmek yani tabii sadece yememek degil bi de işin lavman kısmı var o kısın biraz kötü ama gerekliymiş tam temizlik için..bakalım bakalım sayılı gün çabuk geçermiş:Saruboceq:

canım kilon çok fazla değil niye bu kadar sıktın canını boyun kaç peki?
bende kıyafet almaktan nefret eder durumdayım basenlerimden dolayı bel bol basen dar bişeyi yakıştıramıyorum kendime ve manken gibi hatunları görünce sinir oluyorum
neyse
az kaldı bizmi inatcıyız kilolar mı
30 dk dır yürüyorum koşu bandını bilgisayara çevirdim baya bi yordu beni termal şortumu giydim(baya bir çaba gerektiriyor ve tırnak olmaması gerekiyor) bunda bile bel bol sinri oldum deli gibi terledim :)delikafaduldenhihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

kızlar...çokmu yorucu geçti haftanız...hiçbiriniz yoksunuz...:) özledim hepinizi...iyi geceler dilerim yarın görüşürüz..

bugun ise basladim arkadaslar
peki diyete ara verdim mi? tabii ki hayir
eee ne yedim?
sabah 15 gr musli+200 ml sut
oglen firinda kiymali patates+ bulgur pilavi vardi sadece bulgur pilavini yedim (glisemik endekse gore hatirlayiniz patates hayatim yok artik) ama cok guzel pismisti patatesler catalimin ucuyla ama sadece ucuyla 2 catal yedim
aksam cok acikmistim, gecte geldik eve, hazir donmus (buzlu degil, donenlerden klavye sorunsali :)) tavuk yedim
ama baya yedim saniirm. neyse alinan kalori miktarindan kurtaririm umarim
kizlarrrrr 2,5 haftadir 76 da takildim, bu hafta cok yemedim ustune 3 defa 45 dakika yurudum bana misin demedi
biri bana su ahmet maranki nin detoks diyetini ogretsin yaaaa onu deneyimde bedenim kendine gelsin

Son düzenleme:
@nnurayy'cim
harikasin yaaaa, valla seni okudukca gaza geliyorum arkadasim
ah hhh bir de hap kadar mavi bikinilerin hayali var gozumun onunde :)))))
tamam buldummmm, yaz alisverisine birlikte cikalim, hap kadar bikinilerimizi seceriz :sm_cool:
canim ya motivasyonun super otesi, hadi gayret bastir kizim sen 70 lerin altina insende bizi birakma olur mu? valla diyette pozitif olmak cok seyi degistiriyor....

@feyza 79
bmi kitle endeksine gore 20 ler 38 bedene gelir
senin hedefin bmi de 17ler
cicim sende zaten kilo yok 19.5bmi kitle endeksi 1,60-1,70 boylarindaki biri icin 36 bedendir. boyunda kisa degil anladigim kadariyla kilonla bmi endeksine bakinca
canim bu kadar sikma kendini , kendini bosuna geriyorsun yaziktir cicim bebegine

kizlar ben 1 hafta pismis yemek yemeyecem, (ahmet maranki nin bi hafta cig beslenme detoksu)
yemeyecem de ne yoyecem o zaman
birileri akil versin bana
tamam bitki sulari okey, icilecek, sabah kahvaltisi da tamam,
domates, biber oda okey , elma , meyve tamam, salata tamam,
bu kadar herhalde aklina baska bir sey gelen var mi?

kızlar günaydın nasılsınız bakalım
biliyorsunuz hastayım bogazım felan feci halde gripim neysee dün akşam bişi yiyemedim 1 portakal yedim eşim tramisu istemişti onu yapmıştım dayanamadım az bişi de ben yedim
sabah kahvaltıda 1 poaça,1 domates az peynir ve şekersiz çay şimdide sıcak limonlu su hem gripim için hemde zayıflmak için
umarım ptesi ye 1 kilo daha vermiş olurum kızlar öptüm hepnizi....

günaydın arkadaşlar

geşmiş olsun canım inş hemen iyileşirsin

günaydın kızlar iyi sabahlar her sabah olduğu gibi tost yiyorum bugün açık vermicem normalde gevrek ya da boyoz alırdım :)))
dün akşam termal şortu denedim 45 dk yürüdüm daha 10. dakkada ki daha önce hiç öyle olmadı baştan aşağı terlemeye başladım bahalım ne kafdar farkedicek :)))
iyi haftasonları az kaloili günler

delikafadulden
teşekkür ederim cnm ayyy çok feci bişi bu hastalık ve bul halde çalışmak daha berbat bişi
yaa napalım....kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım cumartesi çalışmak başlı başına bir felaket zaten ayaklarım geri geri gidiyor benimde birde hastayken çok zor bugün bir an önce bitsede eve gidip dinlensen deme

teşekkür ederim cnm ayyy çok feci bişi bu hastalık ve bul halde çalışmak daha berbat bişi
yaa napalım....kafamçokkarıştı

delikafadulden

geçmiş olsun canım cumartesi çalışmak başlı başına bir felaket zaten ayaklarım geri geri gidiyor benimde birde hastayken çok zor bugün bir an önce bitsede eve gidip dinlensen deme

haklısınız kızlar sizleri çok iyi anlıyorum ben de bir zamanlar cmt saat 3'e kadar çalışırdım eve gelene akşam olurdu zaten çok sinir bozucu
Ben bu sabah kaçamak yaptım eşim fırından sıcak ekmek kötükedihüso aldı sabahın yedisinde dayanamadım yedim kıyısından zeytinyağı ve peynirle:1shok::1shok: Zaten bu akşam ve yarın annemlerin yanına gitcez diyete ara vermek zorundayım çünkü yemeklerinden yemezsem güceniyorlar (manisada oturuyorlar sık sık gidemiyoruz eşimin işinden dolayı e tabi gidince de annecim döktürüyor yemekleri)

:içelim:cokacimcoook
ooooo allah kolylık versin canım zaten o yemekler yenmezmi :)))
bende kaçamak çok var ya sıkı bir diyet yapmıyorum yavaş yavaç azaltıyorum kaçamakları haftasonu cmrt sevgilimle bol kaçamak yazpıoz kahveler yemekler tatlılar pazarda evde sabah kahvaltısı için yapıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…