70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb zeynp cım,ne gıbı faydaları varmıs bu detoksun bılıyomusun,birde haftada kac kılo verdırıo acaba?
gercı 5 kılo da verdırse ben yapamam harelde, allah kolaylık versın sıze:teselli:
Aslında tam olarak bi diyet sayılmaz yani asıl amaç diyet degil vücudu toksinlerden arındırmak karaciger bagırsak gibi organları temizlemek..yani hani bi makineyi belli periydlarla bakıma alırsınız daha ii çalışması ve daha uzun ömürlü olması için bu da onun gibi bişey yılda sadece 2 defa oluyormuş annem takib ediyo 2 yıldır ben ilk kez yapıcam annemin ısrarlarıyla yapıyorum..bugün de çarsıya çıktım herkes da pogaca pasta neyim yapıyo ya her taraf mis gib kokuyodu yani zor bi gündü insanüstü bi çaba gerektirdi:)kilo vermede tam yparsam bi 5 kilo gidiyo bildigim kadarıyla ama hayvan ürünleri,kakaolu sekerli,yağlı,unlu vb.,mevsiminde olmayan sebzeler,siyah çay (ki sadece yeşil çay diyor) yok bir hafta salata ( biz onu da marul+yeşil sogan+kırmızı lahana üçlüsünden yaptık) sebze meyve suyu, biraz haşlanmış sebze ve meyveler, kara kayısı kurusu, ceviz, kuru üzüm,fındık, hurma (tabii aşırıya kaçmamak lazım) yapıyorsun..bide lavma var onu yapıyon günde 2 kez..sigara falan kesinlikle yok bu bi haftada..

ama çok az yiyorsun...böyle kilo veremezsin tatlım..

burdayım ben de:) bugün ciğer yedim akşam yemeğinde, ama kızartma gibi değildi, suçlu hissediyorum kendimi, ne kadar kötü bişey yaptım sizce ?:)

bi de adetimin 2. günü halsiz kalmıyım diye yürümedim bugün

gerçi sabah sirkeli suyumu içtim yine de:)

Son düzenleme:
bennuu canim ölmiycek kadar yiyorum:)))))))))))
aksam yemegini 16 yemistik beyim ise gidecegi icin düzensiz oluyor.simdide meyve salatasi yaptim onu yedim.valla yüzüme dokununca baya gitmis gibi geliyor.tartida bozulcagi tutu.pazartesi kizi okula götürünce anneme gitcem orda tartilirim:)))
svlkbr aglma canimmmmmm
bak leblebi meyve tok tutuyor acikinca meyve yi bol bol onun zarari yokkkk.bugün tost yaparken benim beyi kendi toslarina margarin sürüp kadasri öyle koydu bana da dedi sana da sürüyürum yok dedim benim arkadslara sözüm var yiyemem:))) gülüyor

Buralardayız tatlım.hafta sonu olunca pek uğranamıyor.
Bende sıradan kahvaltımı yaptım.öğlen bir paket diyet bisküvi yedim.Akşamda bazlama almıştım.peynir zeytinle çok severim.yarımdan biraz fazla da ondan yedim.birazdan da meyve yerim ve kapanışı yaparım inşallah.

kızlar...çokmu yorucu geçti haftanız...hiçbiriniz yoksunuz...:) özledim hepinizi...iyi geceler dilerim yarın görüşürüz..

bizde seni özledik Bennu cum,tahminin doğru haftanın yorgunluğu nedeniyle dün erkenden yattım.

yeni işin tekrar hayırlı olsun tatlım,patates banada yasak offf dışarda yemeğe kalksak her yemeğin yanında mutlaka garnitür olarak konuyor yememek büyük sabır cidden.

benim arkadaşım cleasing detoks diye birşey yapıyor tam adını bilemiyorum ama sürekli limonata içiyor(tabi içinde başka şeylerde varmış)bugün 5. günüydü spor salonunda beraberdik gözü sürekli sıvı şeylere kayıyordu alışmış yani sıvı tüketmeye gözü yiyecek görmüyor.

kızlar iyi tatiller birazdan mesaim biticek kendinize iyi bakın :)
görüşürüzhihoyyythihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile3

ah canım bugündemi çalıştın iyi tatiller canım

umarm hepinz iyiisinzdir

iyiyiz canım,diyete devam sengözlerimebaksanab

nasıl hissediyorsun kendini zeynep cim,eminim yarın kendini çok hafif hissedeceksin.

tüm gün spor salonundaydım geldim işte burdayımmm

iyi akşamlar kızlarrrrr,

nasıl sınız?
sabah sucuklu yumurta ,2 dilim tahıllı ekmek ve nane&limon çayı içtim,öğlende 3 lahmacun ve ayran
sonra beni bir pişmanlık sardı hani pzt kilo bildirimine kadar sadece salata ve sebze yiyecektim diye ...zaten lahmacun çok fazla geldi midem kötü oldu ne mi yaptım tabiki doğru spor salonuna ...
1 saat fitness salonunda çalıştım,koşu bandı,çeşitli aletler falan ve 50 dakikada yüzdüm e heralde yakmışımdır :jeyyar:

eve geldim canım hala ıvır zıvır bişeyler yemek istiyor ya evde olmak bu anlamda cidden zor hafta içi iş yerinde kendimi çok rahat kontrol edebiliyorken hafta sonu nedense sürekli ne yesem derdinde oluyorum... zor oluyor.en sonunda maydanoz yemeye karar verdim bir tabak maydanoz hazırladım kendime dal dal yiyorum hatta şimdi size yazarken bile yemeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

Bende geldimmmm.arkadaşlar bekledim kimse yoktu çıktım .
Merci 74 arkadaşım hayırlı olsun ilk günün nasıl geçti işyerinde arkadaşım

Ya arkadaşlar bilgisi olan varmı çok mekik çekildiğinde kaburga kemiklerinde genişleme oluyormuş doğrumu bilen varmı ya ben günde 100 mekik çekiyodum az diye günlük artırdım 50 şer 50şer ama böyle birşey de okudum açıkcası korktum olabilirmi?

Son düzenleme:
Bütün islam aleminin ve bizlerin kandili mübarek olsun.Allah sevdiklerimizle beraber sağlık ve sıhhatle tekrarını nasib etsin inşallah

slm çıtırlarım umarım iyisinizdir kandiliniz mübarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öperim :Saruboceq: nasıl gidiyo arkadaşlar sizleri özledim arada girmeye çalışıyorum işte ben bu sabah doktora gittim 4 hafta 5 günlükmüşüm daha nokta gibi bişeymiş heyecanlandım ikincisi ama olsun yinde heyecan oluyoı kasıklarımda ve boşluklarımda ağrılar var doktorum normal olduğunu söyledi gerekli ilaçları yazdı ve 3 hafta sonraya gün verdi o zaman kısmet olursa kalp atışlarını görücez kızlarr bana dua edin emi sizleri çok seviyorum yanıma bekliyorum haberiniz olsun çalışmalara başlayın bebiş isteyen canlarım hepinizi öpüyorum mutlu ve sağlıcakla kalın :1hug: a.s.

Arkadaşlaaaaar benide alın aranızaaa çok mutsuzum 58 kg luk fıstııık gigi kız gitti 80 kiloluk bi dev geldiii 3 yılda 22 kg aldım en şişko benim ya bide bu mesajlarınızın altında güzel güzel çizelgeler var nasıl yapıyosunuz bende isterem...

Birde mesajlardan bakıyorum da 600-700 mekik çeken var nasıl oluyo o iş ya nasıl çekiyosunuz o kadar maşallah...

Son düzenleme:
slm kizlar kandiliniz mübarek olsun
deryali8381 hos geldin aramiza bizde citirdik dev olduk ama bu bizim kaderimiz degil bak citirliga dönemesekte yine de fazlaliklardan kurtulmak icin bas koyduk.sende kadar verdigine göre kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…