Aslında tam olarak bi diyet sayılmaz yani asıl amaç diyet degil vücudu toksinlerden arındırmak karaciger bagırsak gibi organları temizlemek..yani hani bi makineyi belli periydlarla bakıma alırsınız daha ii çalışması ve daha uzun ömürlü olması için bu da onun gibi bişey yılda sadece 2 defa oluyormuş annem takib ediyo 2 yıldır ben ilk kez yapıcam annemin ısrarlarıyla yapıyorum..bugün de çarsıya çıktım herkes da pogaca pasta neyim yapıyo ya her taraf mis gib kokuyodu yani zor bi gündü insanüstü bi çaba gerektirdi:)kilo vermede tam yparsam bi 5 kilo gidiyo bildigim kadarıyla ama hayvan ürünleri,kakaolu sekerli,yağlı,unlu vb.,mevsiminde olmayan sebzeler,siyah çay (ki sadece yeşil çay diyor) yok bir hafta salata ( biz onu da marul+yeşil sogan+kırmızı lahana üçlüsünden yaptık) sebze meyve suyu, biraz haşlanmış sebze ve meyveler, kara kayısı kurusu, ceviz, kuru üzüm,fındık, hurma (tabii aşırıya kaçmamak lazım) yapıyorsun..bide lavma var onu yapıyon günde 2 kez..sigara falan kesinlikle yok bu bi haftada..mrb zeynp cım,ne gıbı faydaları varmıs bu detoksun bılıyomusun,birde haftada kac kılo verdırıo acaba?
gercı 5 kılo da verdırse ben yapamam harelde, allah kolaylık versın sıze:teselli:
corba iyide canim ne ettin kurabiyeeeeeeee düsman kiz hadi azicik cekirdek yemissin ben dolabi acmiya korkuyom cekirdegi görmüyeyim diye.sabah beyim kahvaltidan sonra cam fistigi yedi ondan bile sayi ile aldim canim cok cekerse ancak 5 tane yiyorum.
Hey kızlar ya nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok muuuuu
nerdesiniz arkadaşlar,sevilcan ,else,destina 82,flyalone,gülçiçek,burgem,latte,arzuk,yokrumuzfalan,kuçukanne,misszorro,arzuk,minna9595,melankoli699,nnurayy,bebişlerim,feyza79,xzeyna,bennuu,loxandra,rock-on,svlkbr,merci74,muhasebe22,toprak,kuusuum,guleysa,whitehall,magrenta,gmzking,seroq,sedaozer,darphnis35,zeynp,zuzumm
ya kızlar biriniz bile yoksunuz yaa ,noldu anam sizlere bitkin mi düştünüz bugün, kızlar noldu allahım sizlere
nerdesiniz arkadaşlar,sevilcan ,else,destina 82,flyalone,gülçiçek,burgem,latte,arzuk,yokrumuzfalan,kuçukanne,misszorro,arzuk,minna9595,melankoli699,nnurayy,bebişlerim,feyza79,xzeyna,bennuu,loxandra,rock-on,svlkbr,merci74,muhasebe22,toprak,kuusuum,guleysa,whitehall,magrenta,gmzking,seroq,sedaozer,darphnis35,zeynp,zuzumm
ya kızlar biriniz bile yoksunuz yaa ,noldu anam sizlere bitkin mi düştünüz bugün, kızlar noldu allahım sizlere
kızlar...çokmu yorucu geçti haftanız...hiçbiriniz yoksunuz...:) özledim hepinizi...iyi geceler dilerim yarın görüşürüz..
bugun ise basladim arkadaslar
peki diyete ara verdim mi? tabii ki hayir
eee ne yedim?
sabah 15 gr musli+200 ml sut
oglen firinda kiymali patates+ bulgur pilavi vardi sadece bulgur pilavini yedim (glisemik endekse gore hatirlayiniz patates hayatim yok artik) ama cok guzel pismisti patatesler catalimin ucuyla ama sadece ucuyla 2 catal yedim
aksam cok acikmistim, gecte geldik eve, hazir donmus (buzlu degil, donenlerden klavye sorunsali :)) tavuk yedim
ama baya yedim saniirm. neyse alinan kalori miktarindan kurtaririm umarim
kizlarrrrr 2,5 haftadir 76 da takildim, bu hafta cok yemedim ustune 3 defa 45 dakika yurudum bana misin demedi
biri bana su ahmet maranki nin detoks diyetini ogretsin yaaaa onu deneyimde bedenim kendine gelsin
kizlar ben 1 hafta pismis yemek yemeyecem, (ahmet maranki nin bi hafta cig beslenme detoksu)
yemeyecem de ne yoyecem o zaman
birileri akil versin bana
tamam bitki sulari okey, icilecek, sabah kahvaltisi da tamam,
domates, biber oda okey , elma , meyve tamam, salata tamam,
bu kadar herhalde aklina baska bir sey gelen var mi?
kızlar iyi tatiller birazdan mesaim biticek kendinize iyi bakın :)
görüşürüzhihoyyythihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile3
umarm hepinz iyiisinzdir
mercisim ben de bugün itibatiyle annemle birlikte başladım o temizlenme kürüne ama dikkat et mevsimi olmayan bişey yeme (dometes gibi) bi de az haşlanmış olsun yediklerin.sebzelerinde suyunu sık mesela annem dün bana havuç+beyaz lahana+ıspanak+yşil elma ve kırmızı pancarın suyunu sıktırdı sabah onu içtik kahvaltı bizim için o oldu..valla aslında hiiçççç bişey yok ya nası geçecek bu yedi gün bilmiyorum:bbo::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?