70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boy 1,60 canim hefet kiloyu 60 dedim ama bu hedefe ulasinca 56,yada 57 arasi istiyorum
benimde belim ince sezeryan oldu dogumlar ondan kaynaklanan göbek var bide yanlarda.tabi hic bir zaman eskisi gibi olmuycagim biliyorum ama en azindan giydigim yakissin istiyorum.

günaydin whitehall
merci74 canim boy 1,60
etek de yada pantolanda 42,44 degisiyor.birde kendimi yas ilerlemeden frenlemem lazim ilerisi icin.30 yasima girecegim.sonra vermeside zor oluyor.bende dilseri diye tehlikeli yag var kanda.kilo aldigimda o daha yükseliyor.o yüzden de kilo vermem lazim canim.

kaydirigubbakcemile5 hımm kiloyu biraz daha indirirsen daha iyi olur canım bencede :)
herkese günaydınlarrrrrrrrrr

günaydın whitehall nasılsın

kızlar iyi tatiller birazdan mesaim biticek kendinize iyi bakın :)
görüşürüzhihoyyythihoyyythihoyyyt kaydirigubbakcemile3

mercisim ben de bugün itibatiyle annemle birlikte başladım o temizlenme kürüne ama dikkat et mevsimi olmayan bişey yeme (dometes gibi) bi de az haşlanmış olsun yediklerin.sebzelerinde suyunu sık mesela annem dün bana havuç+beyaz lahana+ıspanak+yşil elma ve kırmızı pancarın suyunu sıktırdı sabah onu içtik kahvaltı bizim için o oldu..valla aslında hiiçççç bişey yok ya nası geçecek bu yedi gün bilmiyorum:bbo::Saruboceq:

çok merak ettim bizimle paylaşırsan sewinirim

mrb zeynp cım,ne gıbı faydaları varmıs bu detoksun bılıyomusun,birde haftada kac kılo verdırıo acaba?
gercı 5 kılo da verdırse ben yapamam harelde, allah kolaylık versın sıze:teselli:

bence bu tür diyetlerden medet umma, ben de yaptım çok şok diyet böyle, aynen geri geliyorlar, metabolizmanın da dengesi bozuluyor canım.

bencede cnm bu tarz diyetler metabolizmanı bozar ve verdiğinden fazlasını alırsın birde bu tarz alınan kilolar daha zor veriliyor (direk kalça,basen,göbek olarak kalıyor)...

slm kızlar napıonuz bakıym dunden berı gıremedım feyzacım sanada cok tsk ederımm

nasil gidiyor canim diyet isi??
ben sabah bir tost yedim cok az kasarla tost denmezdi ama:))) bir sekersiz bitki cayi iki kücükte siyah cay ictim. simdi biraz icim bayildi 5 tane kuru kayisi yedim ögleri hic canim cekmiyor.bu arada tartim da bozuldu ya pazartesi ne etcem ben.pilimi zayifladi bilmiyom olmuyor
aksama et hasliyorum kemikli yanina sade bulgur pilavi yapim diyorum.et bir parca yersem bulgur pilavindan bir porsuyon yiyebilirim:)

birde yemek ederken karnina dogru bacaklarimi iyice cekerek 100 adim attim:))))
kiz anne ne yapiyorsunnn diyor ilk defa gördü o sekilde yürüdügümü:))

Hey kızlar ya nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok muuuuu

nerdesiniz arkadaşlar,sevilcan ,else,destina 82,flyalone,gülçiçek,burgem,latte,arzuk,yokrumuzfalan,kuçukanne,misszorro,arzuk,minna9595,melankoli699,nnurayy,bebişlerim,feyza79,xzeyna,bennuu,loxandra,rock-on,svlkbr,merci74,muhasebe22,toprak,kuusuum,guleysa,whitehall,magrenta,gmzking,seroq,sedaozer,darphnis35,zeynp,zuzumm

ya kızlar biriniz bile yoksunuz yaa ,noldu anam sizlere bitkin mi düştünüz bugün, kızlar noldu allahım sizlere

Ne olsu canım,canınmı sıkıldı bak ben geldim işte burdayım :sm_cool:

hossum bizi kagisdin kendim kayboldun:)))
valla ben aksam yemegimi yedim kizlar malüm ögle yemeyince aksam yemegi erken yiyorum:)
yedi ye kadar acikirsam meyve salatasi yapcam:)

kızlar bende bugunku menumu solıyım bı tabak corba 2 3 tane kurabıye cok azıcıkta cekırdek yedım bugunku böle akşam yemek yememeyı dusunuyorum cunku cekırdek ve tuzlu kurabbıye doldurdu bugunku menumu galıb :)

corba iyide canim ne ettin kurabiyeeeeeeee düsman kiz hadi azicik cekirdek yemissin ben dolabi acmiya korkuyom cekirdegi görmüyeyim diye.sabah beyim kahvaltidan sonra cam fistigi yedi ondan bile sayi ile aldim canim cok cekerse ancak 5 tane yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…