boy 1,60 canim hefet kiloyu 60 dedim ama bu hedefe ulasinca 56,yada 57 arasi istiyorumcanım kilon çok fazla değil niye bu kadar sıktın canını boyun kaç peki?
bende kıyafet almaktan nefret eder durumdayım basenlerimden dolayı bel bol basen dar bişeyi yakıştıramıyorum kendime ve manken gibi hatunları görünce sinir oluyorum
neyse
az kaldı bizmi inatcıyız kilolar mı
30 dk dır yürüyorum koşu bandını bilgisayara çevirdim baya bi yordu beni termal şortumu giydim(baya bir çaba gerektiriyor ve tırnak olmaması gerekiyor) bunda bile bel bol sinri oldum deli gibi terledim :)delikafaduldenhihoyyyt:teytey:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
hımm kiloyu biraz daha indirirsen daha iyi olur canım bencede :)boy 1,60 canim hefet kiloyu 60 dedim ama bu hedefe ulasinca 56,yada 57 arasi istiyorum
benimde belim ince sezeryan oldu dogumlar ondan kaynaklanan göbek var bide yanlarda.tabi hic bir zaman eskisi gibi olmuycagim biliyorumama en azindan giydigim yakissin istiyorum.
herkese günaydınlarrrrrrrrrr
mercisim ben de bugün itibatiyle annemle birlikte başladım o temizlenme kürüne ama dikkat et mevsimi olmayan bişey yeme (dometes gibi) bi de az haşlanmış olsun yediklerin.sebzelerinde suyunu sık mesela annem dün bana havuç+beyaz lahana+ıspanak+yşil elma ve kırmızı pancarın suyunu sıktırdı sabah onu içtik kahvaltı bizim için o oldu..valla aslında hiiçççç bişey yok ya nası geçecek bu yedi gün bilmiyorum:bbo::Saruboceq:kizlar ben 1 hafta pismis yemek yemeyecem, (ahmet maranki nin bi hafta cig beslenme detoksu)
yemeyecem de ne yoyecem o zaman
birileri akil versin bana
tamam bitki sulari okey, icilecek, sabah kahvaltisi da tamam,
domates, biber oda okey , elma , meyve tamam, salata tamam,
bu kadar herhalde aklina baska bir sey gelen var mi?
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
mercisim ben de bugün itibatiyle annemle birlikte başladım o temizlenme kürüne ama dikkat et mevsimi olmayan bişey yeme (dometes gibi) bi de az haşlanmış olsun yediklerin.sebzelerinde suyunu sık mesela annem dün bana havuç+beyaz lahana+ıspanak+yşil elma ve kırmızı pancarın suyunu sıktırdı sabah onu içtik kahvaltı bizim için o oldu..valla aslında hiiçççç bişey yok ya nası geçecek bu yedi gün bilmiyorum:bbo::Saruboceq:
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
slm kızlar napıonuz bakıym dunden berı gıremedım feyzacım sanada cok tsk ederımm
Hey kızlar ya nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok muuuuu
nerdesiniz arkadaşlar,sevilcan ,else,destina 82,flyalone,gülçiçek,burgem,latte,arzuk,yokrumuzfalan,kuçukanne,misszorro,arzuk,minna9595,melankoli699,nnurayy,bebişlerim,feyza79,xzeyna,bennuu,loxandra,rock-on,svlkbr,merci74,muhasebe22,toprak,kuusuum,guleysa,whitehall,magrenta,gmzking,seroq,sedaozer,darphnis35,zeynp,zuzumm
ya kızlar biriniz bile yoksunuz yaa ,noldu anam sizlere bitkin mi düştünüz bugün, kızlar noldu allahım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?