70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün demiştim ya lahana çorbası diyetine başlıyorum diye....1 günde 600grm gtti....ki kaçamakta yaptım ilk gün dayanamadm die....saglıklımıdr bi fikrim yok...bi wereym inşta düzenli hale sokcm ymk düzenimi inşkaydirigubbakcemile5

günaydın millet...kaydirigubbakcemile3
bugün pazar,ben de zengin kahvaltı edenlerdenim...ama yine de abartmamaya dikkat ettim...çavdar ekmeğinden başka börekmiş,tostmuş,poğaçaymış hiç yemiyorum mesela...dünden lkalan gözlemeler vardı,onlardan da yemedim...tereyağı falan da yemedim...ama normale göre yemediğim şeyler yedim tabi...cokacimcoook
neyse bozmuyorum moralimi...pazar kahvaltısı aiecek olur di mi,biraz idare edicez...
akşama yine normal düzenime dönücem...bakalım yarına kadar değişen bi şey olacak mı?
bu arada pizza,poğaça,börek kaçıranlar...dikkat ededlim kızlar,bizleri yolumuzdan çevirebilecek tuzaklara düşmeyelim...birbirimizi uyaralım...birlikten güç doğar...kaydirigubbakcemile5
birazdan yürüyüşe çıkıcaz,eşim kestirme yapıyo onu bekliyorum,kalksın birlikte çıkıcaz hihoyyyt

hoşgeldin aramıza:) ben de ağır bi diyet yapmayıp sporla ve öğün küçültmeyle kilo vermeye çalışıyorum, diyet listeleri beni sinirlendiriyor:)

biz burada pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapıyoruz birbirimizi motive etmek için birinciler seçiyoruz, umarım seni de motive eder, bana gerçekten yardımcı oldu.

ben dün bi de utanmadan 2 kadeh şarap içtim, o yüzden bugün cezalıyım, öğünler salatayla geçiştirilecek, sabah sporumu da daha fazla yaptım telafi edeyim diyekaydirigubbakcemile yarın için çok heyecanlıyım

günaydın kızlarr,

ah bu hafta sonları yok mu...
sürekli aklımda acaba ne yesem lerle dolaşmak ooff ne zor.
dün sabah;1 adet yumurta ve 2 dilim sucukla yapılmış bir omlet yanındada 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen;sebzeli kiş (kızlar hem lezzetli hemde çok hafif, tarifini vermek istiyorum ülker altınbaşak diyet bisküviler var ya onun 1 paketini rondodan geçiriyorsunuz,her yerden satın alabileceğiniz alimünyum kaba döküyorsunuz (eve servislerde kebapcıların künefeyi gönderdikleri kaplar )üstünede istediğiniz sebzeleri koyup beşamel sosla fırına veriyorsunuz,bu kadar basit )
arada ;2 adet kazandibi (buraya kadar yediklerim masumdu burda biraz bozdum sanırım ama regl dönemim yaklaştı aşırı tatlı canım çekiyor bu aralar)
akşam:2 köfte,brokoli ve mantar yedim yanındada 2 dilim çavdar ekmeği
akşam yemeğinden 1 saat sonra da 1 küçük peynirli sandviç :uhm:

ama sonra hatamı anlayıp doğru spor salonuna koştum orada toplam 800 kalori harcadım ( 1 saat yüzdüm ,45 dakika koşu bandında yürüdüm ve 40 dakika bisiklet çevirdim )
spor salonundan çıktığımda yine canım tatlı çekti hemde en yağlı ballı olanından WAFFLEEE .yol boyunca içimdeki şeytanla savaştım ,içimde adeta 2 kişi konuşuyordu biri "ye aman nolucak canın çekmiş hem adet dönemindesin nasılsa sporunu yaptın yarında yemessin bişey dengelemiş olursun" derken diğeri "sakın yeme 2 saat boyunca yaptığın spor bir nefis uğruna 5 dakikada kaybolacak yoksa kilo almazsın ama veremessinde değer mi sabret onun yerine eve gidip 1 elma ye nasılsa tatlı krizin geçecek" dedi
ve ben ne mi yaptım tabiiki evime gidip elmamı yedim sositososito
bu sabahta abartım kızlar,2 küçük poğaça ve bir karışık tost yedim.kalori hesaplaması yaptımda şimdiden 1100 kaloriyi tamamlamışım bu demek oluyor gün boyu 500 kalori hakkım kaldı .
şimdide hafta içi yemeklerimi pişiriyorum,çalışınca günlük yemek yapmak zopr oluyor,ve üstelik bu sefer yemeklerime hiç yağ koymadım bakalım nasıl olacak.

kızlar...buaralar sorunlrım vardı görüşemedik nasılsınz? umarım herkes iyidir,bi kısmını okudum geçmişin...
hepinizi öpüyorum mutlu haftasonları diliyorum...iyi geceler

merhaba Bennu cum,

yokluğunu hissettik ...
umarım sorunlarını çözebilmişsindir.:1hug:

kızlar günaydın...çook uzun zmndr giremiyorum....bgn lahana çorbası diyetine başlıyorum....sonuçları yazarım istersenzkaydirigubbakcemile2

heyecanla sonuçlarını bekliyoruz canım

çok üzüldüm zeynep cim ama herşeyde bir hayır vardır kendini sakın üzme,şartları daha iyi olan bir iş bulacağına eminim.

tebrik ederim güzelim :1hug:

süpercim ebru cum,vallahi ben görünce dayanamıyorum yiyorum seni tebrik ederim iradene hakim olabildiğin için

aramıza hoşgeldin canım,ilk fırsatta hikayeni bizlerle paylaşmanı bekliyoruz.

kızlar tünaydın nasılsınız?
çok işim var bugün
dün biraz fazla kaçırdım
siz en iyisi beni isteden atın

evet bugun grip olmama rağmen çok güzel gidiyor sabah 40 dk ebru şallı ile birlikte spor yaptım(acayım ağrıyo karın ve bacak bölgem) diyette gayet güzel metabolizma hızlandırıcı çayımı da içtim. şimdilik herşey güzel umarım hep boyle gider. herkese başarılar.

Kızlar en çok haftasonundan korkuyodum,çünkü birlikte kahvaltı,yemek bi de ev de can sıkıntısından atıştırmak falan derken ipin ucunu kaçırırım sanıyodum.Neyse ki bir-iki fireyle bu saate kadar geldim.Şuan da 12-13 gündür yediklerime dikkat etmekle birlikte tam anlamıyla bir haftadır rejimdeyim.Veeeee 1.8kg verdim.75.1 den 73.3'e düştüm.Ben daha önce anlatmıştım yeni tartıyı almadan kendimi 68-69 kilo sanıyodum.Tartıyı almadan biri bana 73 kilosun dese şok geçirirdim.Ama şimdi seviniyorum.

Neyse 3 gündür lahana suyunu içiyorum,faydasını görüyo muyum bilemiyorum.Zaten dikkat ediyorum çünkü.Kızlar verdiği kilolar etrafınızdakiler tarafından ne zaman farkedilmeye başlandı?Yani kaç kilodan sonra onu merak ediyorum.Ben 2 kiloyla bile beni çok zorlayan bir kotuma daha rahat girmeyi başardım.Ki bu daha başlangıç

bende 1 kilo bile fark ediyor, üst taraftan verdiğim için kazaklarım gömleklerim yine eskisi gibi rahat olmaya başladı:1closedeyes:

ben de dünkü 2 kadeh dışında gayet iyi gidiyorum, normal bi kahvaltı, yürüyüş, elma sirkeli su, öğlen tavuklu salata, şu saate kadar her şey yolunda, yarın sabah sevinmek istiyorummm

selam millet biz yürüyüşten döndük...
çok acıkmıştım dönüşte form çubuk krakler aldık ondan yedim,eve gelince de bi tabak yoğurtlu ıspanak yemeği yedim...bi de yağsız yeşil salata..
akşama Allah kerim...
eğer yarın kilo vermiş olmazsam bana depresyon yolları görünüyor...isyan edicem artık kaderime...

selam kızlar hepinize iyi akşamlar
dün gezdim bolca yedim ugünde müthiş sabah kahvaltısı yaptım öğlen yemeği temizlikten sarktı biraz atıştırdım akşam balık ve salata yedim bende adet dönemine giriyorum gözüm dönüyo hem tatlı için hemde yemek ben gene 69 da kalıcam sanırım
hepinize iyi geceler yarın sabah görüşürüz

merhaba kızlar bugün hiç gelemdim foruma misafirlerim vardıı bütün gün sporumu yaptım ancak vakit buldum burdayım kızlarr:)))sabah ac karnına ve cıbıl tartıldım kızlar ve gözlerime inanamadım,önce 86 cıktımmm inanamadım birdaha tartıya cıktımm 86.400cıktımm gene inanamadımm birdaha tartıya cıktımm :))86.400çıktım kızlarr tabi gene inanamadım abartmıyorum kızlar 12 defa tartıya cıktımm ve hep 86.400 cıktımm:))vayy beee kilo vermişimmmmmm yuppiiiiiiiiiiii gelen misafirlerde incelmiş buldu beni,ne yapıyorsan devam et dediler,bende diyetimi gösterdim ve heryedigimi yazıyorum dedim,defterimi gösterdim onlara.tartıyı eşim yine sakladı kızlar,benim kiloo bildirimim 86.400 çok mutluyumm görüşmek üzere diyete ve spora devam çok işe yarıyor üstelik daha regli olmadım,eli kulagında reglimin.

Kızlar misafirlerimi kocaman bir yaşpasta yaptım ayrıca tulumba tatlısı vardı ıspanaklı börek yapmıştım,birde patates salatası yemin ederim kızlarr agzıma tek loma koymadım tadına bile bakmadım yola devam bu yaz bomba gibi zayıflamış girmek istiyorum:))başaracagız inşalahhh zayıflayacagız.ayrıca cilek vardı,yanına krem şanti yapmıştım cilekle güzel oluyor diyee:))eşim cok severr:))5adet cilek yedim sadce oda ara ögünüm,akşamda 8 yemek kaşıgı patesli köfte fırnda domates ve biberli sadce 1yemek kaşıgı yag koydum tepsiyee;:)),4yemek kaşıgı pilav, 2dilim kepek ekmegi,patlıcan salatası 2yemek kaşıgı sarmısaklı yogurtlu,1saat yürüyüşümü yaptım,kızlar akşam yemegini sizce fazlamı kaçırdımm???akşam yatmadan öncede az şekerli sütlü kahve içtim:))hepsi bukadar

:mymeka: bildik hikayelerden benim hikayem.. guruplara baktınızmı bilmiyorum 10. takım yok aralarında ben 10. takım üyelerindendim.. bir gün tartıldıgımda 77,5 kilo oldugumu gördüm şoka girdim aslında bekliyordum ama.. bankada calışıyordum şirket elemanıydım özel güvenlik kursuna gitmek istedim banka müdürümüz sen o kiloyla güvenlik olmazsın dedi. öle zoruma gitmiştiki .kalktım kursa yazıldım 3 ay egitimden sonra erzincanda o dödemde silahda ve sınavda erzincan 2. si oldum .. ama kilom aynıydı bir kaç kere denedim ama olmadı başa döndüm.. sonra nette bakınmaya başladım.. burayı buldum öle tesadüfen oldugundan bile haberim yoktu.. bir blok açılmıştı 800 den fazla sayfası vardı başladım hergün işden gelince okumaya onlar beni bilmiyo tabi ben hergün onları okuyorum neler yaptı dikkatle ögreniyorum baktım baya motive oldu sonra guruplara girdim 10. gurup süperdi benim gurubum diyeti koyduk bir kenara arkadaş dost olduk derdimize üzüldük sevcincimize sevindik çok güzel arkadaşlıklarımız oldu.. pes edecegim zaman beni kaldırdılar bana benden daha destek oldular hepimiz birbirimize.. 60 kilo onunca bırakacam dedim 55 çektim gurup olarak birincide oldum bireysel birinciligimde oldu tek başıma guruplar arasında .. millet azmime şaşıyordu .. iflah olmaz bir iştahım vardı sürekli yiyiyordum goril gibi. doymak bilmiyordum heleke üzüldügüm sıkıntılı oldugum zamanlar.. gece yarısı gündüz yemem akşam olunca gece yarısı cikolata makarna hayatta erinmezdim.. yavaş yavaş kesmeye başladım ama aclıgımı bir türlü bastıramıyordum guruplarda emel arkadaşımız vardı onun msn sini aldım rica ettim beni dinledi yaşantıma baktı bana kişiye özel bir diyet listesi çıkardı kaçta yiyecem ne yiyecem başka bişey canım cekerse neyi kesecem neden ne kadar yiyecem.. aklımda birşeyler oluştu tabi .. kaltım bir mutfak tartısı aldım herşeyimi gram gram tartmaya başladım az az yemeye başladım spora giderdim kalktım bir daha yazıldım arkadaşlarımın destegiyle yavaş yavaş vermeye başladım.. ama yetmiyordu akşamları spora gidiyordum işe gidince bir saat öglen yemegi arası vardı onuda yürümeyle degerlendirmeye başladım buradaki yürüyüş gurubuna katıldım kar demedim tipi demedim yürüdüm millet hayret ediyordu.. böle böle 59 lara düştüm ama kilomdan daha cok zayıf duruyordum vucudum baya fit olmuştu.. gören tanımıyordu .. müdürüm bakıyordu inanamıyordu bişey diyince ceki,nmiyordum yapıştırıyordum lafı sonraları ben öle demsem sen kilo veremezdin demeye başladı.. bazen m,iller arkadan bakıp valla genç kız yürüyo sanıyorduk derlerdi hatta yanımdan geçip tanımayanlar bile vardı.. çok uzattım neyse böle gecerken başladı aksilikler gelmeye... ben birgün yolda yürüken birden kalcamın üstüne düştüm poççik kemigi derler bizim burada onu egmişim .. bir kadın gelip düzeltmek istedi resmen beni felç etti 1 aya yakın kalkamadım yerimden .. bölece devam etti düzelim derken iş degiştirmek istedim birden 4 senelik işden cıkıp başka bir işe geçtim.. bir türlü ayak uyduramadım.. sonra bir gün hamile oldugumu ögrendim hayatta tek arzu ettgim şey olmuştu bir oglum vardı ama bir tane daha en büyük hayalimdi.. ama cok geçmeden daha bir aylık olmadan aldırmak zorunda kaldım elimden ucup gitti .. hayat igrenç olmuştu işimde sorunlar birden herşey altüst oldu.. yav şimdi yazıyomdsa size acaba nazarmı degdi ne mirmirmirmir.. hıncımı yemek yiyerek cıkarmaya başladım arkadaşlarım destek vermöeye calıştılar ama ben almadım görmemzlikden geldim acaba diyettenmi oldu herşey dedim herkesden buradan uzak durdum .. yedim yedim yedikce kilo aldım kilo aldıkca mutsuzlaştım halada yiyorum 77 yim yarın tartılacam belkide daha cok.. ama mutsuzum kiloluyken mutsuzum biliyorum.. belki herşeye yeniden başlamalıyım bilmiyorum.. ama bir yerde dur demeliyim.. belki gene başlayabilirim diye düşünüyorum.. sizlerin arasında bakalım artık hayırlısı yarın başlamayı düşünüyorum en azından deneyecegim olması lazım böle mutlu degilim

çok konuşmuşum gece gece kelime harf yanlışlıklarından cümle düşüklerinden artık affınıza sıgınıyorum idare edeceksiniz herkese hayırlı geceler allaha amenat olunuz

herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu heves bi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr

çok konuşmuşum gece gece kelime harf yanlışlıklarından cümle düşüklerinden artık affınıza sıgınıyorum idare edeceksiniz herkese hayırlı geceler allaha amenat olunuz

hoşgeldin siyah 24 ,canım yaşadıklarını okudum.Biraz hüzünlendim,ama bak bide şöyle düşünmeni isterim.sende o azim olmasaydı 55 leri göremezdin,bunu sen başardıysan
ben senin tekrar başarabileceğine inanıyorum ve çok güçlüsün ki duygularında tekrar bu yola başkoymuşsun.hepbirlikte veracaz canım bu kiloları sadece pozitif ol ,aklındaki bütün olumsuzlukları sil ve inandığın yolda devam et allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaha.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu heves bi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr

hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ARKADAŞLAR ,BUGÜNKÜ KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAMIYCAM BEN,SABAH ERKENDEN HASTANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM.ANEM RAHATSIZ BİRAZ.AMA GELİNCE YAPARIM.BU ARADA KİLO BİLDİRİMLERİNİZ OLAN LİSTEYİ SAAT 22:30 DAN SONRA GÖREBİLİRSİNİZ.İNŞALLAH YÜZÜNÜZ GÜLER KIZLAR .BAKALIM BU HAFTA KİM YADA KİMLER BİRİNCİ OLACAK.ŞİMDİ YATMAM LAZIM SAAT 04:00 ŞUAN.HADİ KIIZLAR KOLAY GELSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…