slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim .uzun bir diyet hikayem var yazsam şoka girersiniz galiba 59 lardan aşagı düşmüş bir hatynym şu an eger yanlış degil ve kilo almamışsam bir hafta önce 77 kiloydum.. kilodan geçin vucudum acayip derecede lacka oldu fit bir hatun iken.. diyet yapmak istem,iyporum belki sizlerin arasında yeniden motive olabilirim.. eger vaktim olursa size diyet hikayemi yazarım sizde içinden cok güzel fikirler alırsınız fikirden ziyade ders.. birde rica edecegim akşamları girebilen arkadaşlar varsa bana yazsın lütfen ben çalıştıgım için gündüz giremiyorum.. herkese güzel pazarlar
ben dün bi de utanmadan 2 kadeh şarap içtim, o yüzden bugün cezalıyım, öğünler salatayla geçiştirilecek, sabah sporumu da daha fazla yaptım telafi edeyim diyekaydirigubbakcemile yarın için çok heyecanlıyımgünaydın millet...kaydirigubbakcemile3
bugün pazar,ben de zengin kahvaltı edenlerdenim...ama yine de abartmamaya dikkat ettim...çavdar ekmeğinden başka börekmiş,tostmuş,poğaçaymış hiç yemiyorum mesela...dünden lkalan gözlemeler vardı,onlardan da yemedim...tereyağı falan da yemedim...ama normale göre yemediğim şeyler yedim tabi...cokacimcoook
neyse bozmuyorum moralimi...pazar kahvaltısı aiecek olur di mi,biraz idare edicez...
akşama yine normal düzenime dönücem...bakalım yarına kadar değişen bi şey olacak mı?
bu arada pizza,poğaça,börek kaçıranlar...dikkat ededlim kızlar,bizleri yolumuzdan çevirebilecek tuzaklara düşmeyelim...birbirimizi uyaralım...birlikten güç doğar...kaydirigubbakcemile5
birazdan yürüyüşe çıkıcaz,eşim kestirme yapıyo onu bekliyorum,kalksın birlikte çıkıcaz hihoyyyt
kızlar...buaralar sorunlrım vardı görüşemedik nasılsınz? umarım herkes iyidir,bi kısmını okudum geçmişin...
hepinizi öpüyorum mutlu haftasonları diliyorum...iyi geceler
kızlar günaydın...çook uzun zmndr giremiyorum....bgn lahana çorbası diyetine başlıyorum....sonuçları yazarım istersenzkaydirigubbakcemile2
işletme okudum ben canım yeni mezun sayılırım bi faktoring kurumunda çalışıyordum ki dün akşam itibariyle işten çıkarıldım..neyse hayırlısı olsun bana iş mi yok zaten ders de veriyorum evde çouklara
bi süre idare eder beni..
kızlar aranıza katılalı sadece 2 gün oldu ama artık bende motıve olmaya basladım.ılk gün kendımı tutmustum ama aksam dayanamayıp pızza yemıstım ve kendıme cok kızdım dün ıse kahvaltıda tost yedım[valla ne yalan söylım esım yapmasa yemezdım]sonra kızdım kendıme aksama kadar bısey yemedım.gözümün önünde döner yeyenler bıle oldu tuttum kendımı.aksamsa sadece karpuz bı dılım ekmek ve peynır yedım.kızlar bu arada sezonu gelsın hepınıze önerırım karpuzu.bundan 3 sene önce[ahh ahhhhhhh nerde o günler]karpuzla 10 kılo vermıstım.neyse bugün kahvaltı bıraz zengın olacak eeee nede olsa pazar.mcdonalds kahvaltısı var.ama aksam sadece hafıf seyler yeyecegıme yada agır ama az seyler yeyecegıme söz verıyorum.ınanmıyorum yaaaaaa bu benmıyım benı ınanılmaz bı motıveyle baslattınız kızlar sıze mınnettarım hepınızı öpüyorum dostlarım benım
günaydın millet...kaydirigubbakcemile3
bugün pazar,ben de zengin kahvaltı edenlerdenim...ama yine de abartmamaya dikkat ettim...çavdar ekmeğinden başka börekmiş,tostmuş,poğaçaymış hiç yemiyorum mesela...dünden lkalan gözlemeler vardı,onlardan da yemedim...tereyağı falan da yemedim...ama normale göre yemediğim şeyler yedim tabi...cokacimcoook
neyse bozmuyorum moralimi...pazar kahvaltısı aiecek olur di mi,biraz idare edicez...
akşama yine normal düzenime dönücem...bakalım yarına kadar değişen bi şey olacak mı?
bu arada pizza,poğaça,börek kaçıranlar...dikkat ededlim kızlar,bizleri yolumuzdan çevirebilecek tuzaklara düşmeyelim...birbirimizi uyaralım...birlikten güç doğar...kaydirigubbakcemile5
birazdan yürüyüşe çıkıcaz,eşim kestirme yapıyo onu bekliyorum,kalksın birlikte çıkıcaz hihoyyyt
slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim .uzun bir diyet hikayem var yazsam şoka girersiniz galiba 59 lardan aşagı düşmüş bir hatynym şu an eger yanlış degil ve kilo almamışsam bir hafta önce 77 kiloydum.. kilodan geçin vucudum acayip derecede lacka oldu fit bir hatun iken.. diyet yapmak istem,iyporum belki sizlerin arasında yeniden motive olabilirim.. eger vaktim olursa size diyet hikayemi yazarım sizde içinden cok güzel fikirler alırsınız fikirden ziyade ders.. birde rica edecegim akşamları girebilen arkadaşlar varsa bana yazsın lütfen ben çalıştıgım için gündüz giremiyorum.. herkese güzel pazarlar
Kızlar en çok haftasonundan korkuyodum,çünkü birlikte kahvaltı,yemek bi de ev de can sıkıntısından atıştırmak falan derken ipin ucunu kaçırırım sanıyodum.Neyse ki bir-iki fireyle bu saate kadar geldim.Şuan da 12-13 gündür yediklerime dikkat etmekle birlikte tam anlamıyla bir haftadır rejimdeyim.Veeeee 1.8kg verdim.75.1 den 73.3'e düştüm.Ben daha önce anlatmıştım yeni tartıyı almadan kendimi 68-69 kilo sanıyodum.Tartıyı almadan biri bana 73 kilosun dese şok geçirirdim.Ama şimdi seviniyorum.
Neyse 3 gündür lahana suyunu içiyorum,faydasını görüyo muyum bilemiyorum.Zaten dikkat ediyorum çünkü.Kızlar verdiği kilolar etrafınızdakiler tarafından ne zaman farkedilmeye başlandı?Yani kaç kilodan sonra onu merak ediyorum.Ben 2 kiloyla bile beni çok zorlayan bir kotuma daha rahat girmeyi başardım.Ki bu daha başlangıç
çok konuşmuşum gece gece kelime harf yanlışlıklarından cümle düşüklerinden artık affınıza sıgınıyorum idare edeceksiniz herkese hayırlı geceler allaha amenat olunuz
herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu hevesbi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?