Kızlar misafirlerimi kocaman bir yaşpasta yaptım ayrıca tulumba tatlısı vardı ıspanaklı börek yapmıştım,birde patates salatası yemin ederim kızlarr agzıma tek loma koymadım tadına bile bakmadım yola devam bu yaz bomba gibi zayıflamış girmek istiyorum:))başaracagız inşalahhh zayıflayacagız.ayrıca cilek vardı,yanına krem şanti yapmıştım cilekle güzel oluyor diyee:))eşim cok severr:))5adet cilek yedim sadce oda ara ögünüm,akşamda 8 yemek kaşıgı patesli köfte fırnda domates ve biberli sadce 1yemek kaşıgı yag koydum tepsiyee;:)),4yemek kaşıgı pilav, 2dilim kepek ekmegi,patlıcan salatası 2yemek kaşıgı sarmısaklı yogurtlu,1saat yürüyüşümü yaptım,kızlar akşam yemegini sizce fazlamı kaçırdımm???akşam yatmadan öncede az şekerli sütlü kahve içtim:))hepsi bukadar
çok konuşmuşum gece gece kelime harf yanlışlıklarından cümle düşüklerinden artık affınıza sıgınıyorum idare edeceksiniz herkese hayırlı geceler allaha amenat olunuz
herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu hevesbi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr
ARKADAŞLAR ,BUGÜNKÜ KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAMIYCAM BEN,SABAH ERKENDEN HASTANEYE GİTMEK ZORUNDAYIM.ANEM RAHATSIZ BİRAZ.AMA GELİNCE YAPARIM.BU ARADA KİLO BİLDİRİMLERİNİZ OLAN LİSTEYİ SAAT 22:30 DAN SONRA GÖREBİLİRSİNİZ.İNŞALLAH YÜZÜNÜZ GÜLER KIZLAR .BAKALIM BU HAFTA KİM YADA KİMLER BİRİNCİ OLACAK.ŞİMDİ YATMAM LAZIM SAAT 04:00 ŞUAN.HADİ KIIZLAR KOLAY GELSİN
Koca bir hafta dikkat etmeme ramen 72.600 den 72.200 düşmüşüm çook canım sıkıldı kızlar tam 1 senedir şu 72 li rakamlarda kurtulamıyorum noolur bana bir yardım ben neden 72 nin altına inemiyorum anlamadım gitti...
2006 da hamile kaldım 70 kiloyla başladım 100 kiloyla bitirdim oğlanın doğumundan sonra büyk bir azimle aldığım 30 kiloyu 1 senede verdim sayılır oğlanın2. yaşgünü geliyor bir senedir hala 72 lerdeyim bütün ümidim kırıldı şimdi mutfağa gidip saldırcam yemeklere...:1no2:Çok üzgünüm çoookklava:
merhaba kızlar benım kılom sabıt maalesef hala 77.4 üm.aslında bütün hafta yediklerimden sonra kılo almadıgıma sükretmem lazım.neyse bu hafta bıraz daha asılıcam dıyetıme.
kılo veren herkesi tebrik ediyorum.a.s.
latte canım sen naptın,sonucunu merak ediyorumm
kızlar bende lahana diyetmn 2. gününde yine 600grm werdm toplamda 1.200 oldu 77ym şuanda
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
plazmiqcim çorba mı yaptın?tadı kötü değil mi yakafamçokkarıştı
3 öğün sadece o mu yeniyor
benimde acil bişeyler yapmam lazım
birazcık kilo versem daha çok gaza gelicem sanki
latte matematiksel hesap neydi canım yazar mısın bir daha?
sedaozer senle aynı kilolarda hamile kalmışız gerçi ben 86 ile tamamlamıştım ama..
ben 7 haftadır diyetteyim gecen haftalarda kilo vermem düşmüştü.. bu hafta elma sirkeli su içtim ve gunde 1 ltre su içtim ben normalde su içmem bunlar çok işe yaradı..
günaydın kızlar ben 67.800 geldim.kozmik beden temizliğindeydim diye sanırım.umarım almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?