70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ilk kilo bildirimimi ben yapmak istiyorum.

Dra ra ram 73.0.
Başlangıç 75.1 olduğuna göre 2.1 kilo vermişim.Sanırım ilk hafta olduğu için ben geçen hafta cumartesi başlamıştım.Ama pztsi de 75 civarıydım.Her hafta bu kadar hızlı vermek gibi bir hayalim yok,ama bu beni fazlasıyla motive etti.

Siyah 24 hepimizin başına çokkkk acı olaylar geliyo inan.Ben de senin gibi hırsını yemekten çıkaranlardanım.Ama artık buna bir son verelim ve eski günlerimize dönelim ne dersiniz.

Lahana suyu işe yarıyo kızlar.Bugün 4.günüm ve bu dört günde kilo verimim hızlandı.Hepinizi kocaman öpüyorum.Hazırlanıp işe gitmem lazım.

günaydın..

mail gurubumdan önce bile buraya uğradım çünklü mutluyum..

elma sirkesini tavsiye eden arkadaşlara çook teşekkür ederimmm..bu hafta değişik olarak gunde 1 litre su içtim ve ayrıca sabah akşam elma sirkeli su içtim..

vee 70.9 geldim.. yani 1.100 kilo vermişim..kilo bildiririm 1100

dun sabah 70.6 geliyordum gerçi ama akşam biraz fazla kaçırmışım olsun:))

siyah -24 bence sen çok azimlsin ve süper kilolar verebilirsin ..
ben hep şunu derim kızlar şu boğazdan bişey girmedikçe şu kalçalar dışa doğru çıkmaz:))

ebtuna kilonu merakla bekliyorum..

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
bende sabah tartıldım hatta bir kaç kez inip çıktım 68,50 kg sonunda tartıda pazartesi sabahı bu kiloyu gördüm hafta içi az çıkıo ama haftasonu kaçırıyorum die hep 69 çıkıodum neyse pazar günü bol temizlik yapıp üstüne de 30 dk yürüdüm çok yorgunum

Koca bir hafta dikkat etmeme ramen 72.600 den 72.200 düşmüşüm çook canım sıkıldı kızlar tam 1 senedir şu 72 li rakamlarda kurtulamıyorum noolur bana bir yardım ben neden 72 nin altına inemiyorum anlamadım gitti...
2006 da hamile kaldım 70 kiloyla başladım 100 kiloyla bitirdim oğlanın doğumundan sonra büyk bir azimle aldığım 30 kiloyu 1 senede verdim sayılır oğlanın2. yaşgünü geliyor bir senedir hala 72 lerdeyim bütün ümidim kırıldı şimdi mutfağa gidip saldırcam yemeklere...:1no2:Çok üzgünüm çoookklava:

merhaba kızlar benım kılom sabıt maalesef hala 77.4 üm.aslında bütün hafta yediklerimden sonra kılo almadıgıma sükretmem lazım.neyse bu hafta bıraz daha asılıcam dıyetıme.
kılo veren herkesi tebrik ediyorum.a.s.
latte canım sen naptın,sonucunu merak ediyorumm

tebrik ederim seni güzelim,bu istikrarla devam edersen istediğin kiloya umduğundan daha kısa sürede ulaşacağına eminim.

çok konuşmuşum gece gece kelime harf yanlışlıklarından cümle düşüklerinden artık affınıza sıgınıyorum idare edeceksiniz herkese hayırlı geceler allaha amenat olunuz

hikayeni okurken biraz kendimi görür gibi oldum özellikle mutsuzlukta yemeğe sarılma durumun... ama unutmamamız gereken birşey var mutsuzken yediğimiz yemek bizi kısa süreli mutlu ediyor sonrasında aldığımız kiloları görünce daha mutsuz oluyoruz,ben sana inanıyorum eğer gerçekten istersen çok rahat kilo verebilirsin üstelik sen hepimizden daha güçlüsün düşünsene daha önce başarmıssın tam 22,5 kg verebilmişsin,şimdi neden yapamayasınki,bunu sadece kendin için yapmalısın,bak bizlerde aynı durumdayız,hepimiz aynı amaç için burdayız,birbirimize desteğimiz sonsuz,birlikten kuvvet doğar,senide tekrar kararlı görmek istiyoruz güzelim.

herkese iyi geceler artık bende karar vermiş bulunmaktayım olmuyor böyle zayıflıcam,insallah kısa sürmez bu heves bi hevesle kilo takip çizelgemi de yaptım insallah olmusturr

çizelgen olmamaış tatlım :)
aramıza hoşgeldin canım hep birlikte zayıflayacağız inşallah...

çok geçmiş olsun güzelim annene acil şifalar dilerim umarım önemli bişeyi yoktur.

hayır sakın Seda cım pes etmek yok,bak rejimimin 3.haftasından itibaren hiç bozmadığım halde bendede bir duraksama oldu ama pes etmedim devam ettim sanırım yendim kötükedihüso grm lı kilo vermelerden kurtulup tam rakamlara geçebildim,üstelik hastalığıma rağmen ...sana tavsiyem yediklerinin mutlaka kalori hesabını tut canım,ve spor yapmaya calış(evde adımlarını saysan bile inan faydası olacaktır)Ama lütfen bu kadar yok almışken pes etme :1hug:

en azından kilo almamışsın tatlım,üzülme.

ben tam tamına 1 kilo 200 gr vermişim güzelim,acayip keyfim yerinde,daha önce yazdığım matematiksel hesap kesinlikle işe yarıyor öneririm )

latte matematiksel hesap neydi canım yazar mısın bir daha?

sedaozer senle aynı kilolarda hamile kalmışız gerçi ben 86 ile tamamlamıştım ama..

ben 7 haftadır diyetteyim gecen haftalarda kilo vermem düşmüştü.. bu hafta elma sirkeli su içtim ve gunde 1 ltre su içtim ben normalde su içmem bunlar çok işe yaradı..

günaydın kızlar,

bende kilo bildirimimde bulunayım,yeni kilom "78.1". 1 kilo 200 gr vermiş bulunmaktayım.

sabah 2 dilim kepekli tost ekmeğine 30gr beyaz peynir eklenerek yapılmış yağsız tostumu,yarım kırmızı biber ve 1 tane çengelköy salatalığı yedim,yanındada 1 bardak şekersiz çay.

Hafta içi acayip disiplinli gidiyorum ama hafta sonları sürekli acaba ne yesem modunda olup kaçamaklar yapıyorum,bu hafta daha hırslıyım,umarım 1 kilo daha verebiliirm.
Belki hatırlarsınız ben son 2 haftadır grm la kilo verebildim hatta geçen hafta 200 gr almıştım,çok moralim bozulmuştu ama pes etmedim,benim gibi olan arkadaşlara tavsiyem asla pes etmemeleri anladığım kadarıyla ilk 3-4 kilodan sonra metabolizmamız koruma altına geçebiliyor ve kilo vermemiz durabiliyor ama sabredersek kazanıyoruz.:hooray:

kızlar bende lahana diyetmn 2. gününde yine 600grm werdm toplamda 1.200 oldu 77ym şuanda

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

plazmiqcim çorba mı yaptın?tadı kötü değil mi yakafamçokkarıştı
3 öğün sadece o mu yeniyor
benimde acil bişeyler yapmam lazım
birazcık kilo versem daha çok gaza gelicem sanki

günaydın kıslar
ben bu haftayı 1 kilo alarak kapattım yani gene 71 oldum ama moralim düzgün olduğu için takmıyorum kilo veren herkese tebrikler

cnm ne yalan söylym tadı iğrenç ama werdirio..annem geçen hafta yaptı 4 kilo werdi bnde gaza geldim..yapıorum...sadece çorba içmiosun ek yiyeblcgn şeyler war..ben baharat filan katıorum çorbaya azda olsa işe yarıyo en azzından yiyeblyrmkaydirigubbakcemile2

ben sadece 300 gr verdim :) 72,500 ama onumuzdeki hafta insallah 2kilo falan gidecek, inaniyorum buna:enbuyukkk: bu hafta takildi biraz, ama insallah haftaya bu direnci kiracagim..

zuzumm ,canım daha açık anlatmaya çalışayım...

1-.bazal metabolizma hızı:
bir insanın yanlızca nefes alma,kalp atışı,kan dolaşımı, vücut sıcaklığının belirli bir kademede tutulması gibi hayati işlevlerini yerine getirebilmesi için günlük ihtiyaç duyulan enerji miktarıdır.
öncelikle bu denkleme göre bazal metabolizma hızını hesaplıyorsun
bazal metabolizma hızının hesaplanması için denklem ;
· kadınlar için= 655 + ( 9.6 x kilogram olarak ağırlık) + ( 1.7 x santimetre olarak boy ) - ( 4.7 x yaş )

kendim üzerinden örnek vereyim;kilom:78.1 boyum :167 yaşım:31
655+(9.6x78.1)+(1.7x167)-(4.7x31)
655+(749.76)+283.9-145.7
bazal metabolizma hızım:1542.96 yani bu rakam ;günlük vucudumun kendiliğinden harcadığı kalori miktarı demek oluyor.(tabi bu sağlıklı kişiler için geçerli mesela ben triod hastasıyım eminim bundan daha az kalori harcıyorumdur)

2.günlük yakılan kalorinin hesaplanması;
· sabit yaşam için: ( normal günlük aktivite) : 1.40 veya 1.50 x bazal metabolizma hızı

yine benden örnekle gidersek :1.40x1542.96:2161 kalori

benim günlük almam gereken 2161 kaloriymiş.

bu şu anlama geliyor günlük aldığım kalori miktarı 2161 kaloriyi geçmedikçe kilo almam,ama geçerse kilo alırım aynı şekilde azaltırsmda kilo verebiliirm.

1 kilo vermek için 7500 kalori harcanmalıymış.
Ben geçen hafta ortalama 1200 kalori aldım ve yine ortalama her gün 400 kalorilik spor yaptım.
şimdi normalde almam gereken 2161 kalori ama aldığım 1200 kalori ,cepte var 961 kalori birde buna ek olarak günlük yapmış olduğum 400 kalorilik spor vardır.toplamda eder 1361 kalori. 1 kilo vermek için gerekli olan 7500 kaloriyi günlük artırdığım kaloriye bölersem 1 kiloyu kaç günde verebileceğimi hesaplamış olurum .yani 7500/1361: 5,5 gün .

ve nitekimde öyle oldu,bu formülü uygulamaya geçen salı günü başladım ve kilo verdim.
kızlar iş arasında bozuk konsantrasyonla ancak bu kadar anlatabildim,umarım fazla karıştırmadan basit olarak anlatabilmişimdir .

Bu arada bu formülleri internette farklı farklı sitelerden buldum,sizleri asla yanıtmak istemem ama bende işe yaradı o nedenle paylaşmak istedim.

.

günaydın kızlar ben 67.800 geldim.kozmik beden temizliğindeydim diye sanırım.umarım almam

günaydın canım nasılsın
tebrik ederim 67yi gördün:lepi:
sende mi kozmikçilerdensin
valla ben yapmadan sadece o siteyi okuyunca gözüm korktu
spora devam ediyo musun?
ben çok ihmal ettim ama bu haftadan itibaren artık toparlıcam inşallah

günaydın bayanlar herkeze güzel bir hafta diliyorum,geçen hafta bir kilo vermiştim ama bu hafta kilosu aynı kalanlardanım yinede pes etmek yok pazar kahvaltısı dışında kaçamaklarım olmadı hafta sonu ama bu hafta fazla spor yapamadım onun etkisi oldu sanırım dün akşam tekrar başladım spora sabah 6,15 de kalktım 7 ye kadar bisiklet çevirdim hafta sonu okuduğum yazıda kilo vermek amaçlı yapırsanız sporu mutlaka sabah yapmalısınız diyor metabolizmanın çalısması için şartmış birde bunu deniyelim lahana çorbasınamı başlasam acaba hızlandırmak tartıda değişiklik görmek için ama çok kötü bir tadı var ama bununla zayıflayan çok arkadaşım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…