70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydınn:))

kilo verenlere tebrikler, alan veya yerinde kalanlara da sabretmelerini tavsiye ediyorum, ben de geçen hafta yarım kilo almış görünüyordum, bu günse bi baktım 73.1 !!! yani tam 2 kilo vermişim, kendimi müthiş iyi hissediyorum, haftasonu şarap kaçamağım olmasa belki 72lerde olacaktım, o da haftaya kaldı artık

miszoro bende de aslında gecen hafta 72,6 lara dayanmıştı kilo birden.. çok şükür geçti:))

latte çok iyi anlatmışsın teşekkür ederim..ben şimdi otomatik hesaplayıcılardan bazal filan hesaplatırım önce..

yanlız gunluk aktivite 2100 kalori fazla gibi geldi bence öyle ayarlasak kilo alırız biz..bunye musait:))

evet kizlar sira bende kilo bildirimimi yapayim 74tum bu sabah 72,2olmusum 1800 eh buna sukur umarim bu hafta kilo verimi yavaslamaz suana kadar iyiydi kilit kiloya gelince isim zor biraz zorliycak kilo verenleri tebrik ederim vermeyen ama almayanlarida alan varsada sakin uzulmek yok yolumuza devam bu hafta olur yilmak yok

bende 2kg vermişim kızlar 86 cıktım bugünde tartıldım 86 cıktım düz 86:)))anaaaaaa valla ben kilo verebiliyorumm yaşasın yuppii çok sevindimm:))yaşam güzel dünya güzel insanlar güzel siz kızlarda cok güzelsiniz:))ayy cok mutluyum benn diyete devamm,bugün sabah 3kayısı 1bardak ılık su biraz peynir 1dilimde kepekli ekmek yedim. şimdi slaatalık yiyorum ara ögün birde sütüm var.

kilo veren arkadaşlar tebrik ederim valla gördükçe utanıyorum ben
ama bugünden itibaren tamamdır çok dikkat edicem
bugün yanımda havuç getirdim ara öğün için
akşam için çorbamı da yaptım dünden sadece çorba ve yoğurt
öğlen yemekte ne var bilmiyorum
buaralar bende atıştırma isteği çok fazla ya siz napıyosunuz bu durumlarda?

tiroidine baktırdınmı sedacım bence doktora git tahlil yaptır hormonlarına falan baksınlar guatr ve tiroid kilo vermeyi engellermişş,gecmiş olsun canım inşalah verirsin kilo.

kızlar merhaba benide aranıza alır mısınız, ikinci çocuk için uğraşıyorum, bu kilolora vermem lazım
kilom sabah tartıldım. 74,3 dü, sabah kahvaltıda light ekmek tost yedim, ara öğün getirmeyi unuttum,

kızlarrrrrrrrrrrr
süprizzzzzzzzz
sevilcan kayseride hemde yanımda
hepinize slmı var......

atıştırma isteği olduğunda bikaç bardak su içmeyi deneyebilirsin canım, ya da bir iki tane diyet bisküvi atabilirsin. Ben ara öğünlerimi kaçırmamamaya çalışıyorum sırf açlık atakları yaşamayayım diyeyerimseniben

sen de verirsin haftaya, düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle vücudumuz ideal kilosuna yaklaşıyormuş zaten kendiliğinden, Mehmet Özün kitabında okudum düna.s

ben 68 kiloyum canım
sabah sadece meyve sebze suyu vardı galiba di mi,bi de şu lavman olayıkafamçokkarıştı
aman neyse geçmiş olsun
tamam canım valla çok tembellik ediyorum ama en azından herakşam şu nivea body cd'sini yapçam

kızlarrrrrrrrrrrr
süprizzzzzzzzz
sevilcan kayseride hemde yanımda
hepinize slmı var......

buluştunuz demek
sende slm söyle
öpüyorum ikinizideŞeniz

suyu eksik etmiyorum yanımdan zaten de ara öğünleri çok atlıyorum ben
inşallah ideal kilolarımıza biran önce ulaşırız

günaydın kızlar bu hafta bende kilo veremiyenlerdenim aslında 400 gr gitmiş ama sanırım oda aç karnına tartıldığım için olmuyo yaaa iyice yavaşladım ben bişiler yapmam gerek akşam şu lahana çorbasını yapacam bakalım işe yararsaaa...kilo verenleri tebrik ederim....

lavman olayı tam zordu ama düşündüğüm kadar değildi yani yapabiliyordum.neyseki bittii.ewt bencede her akşam bu hafta nivea body yapsak süper olur da benim bilg çöktü silindi tekrar yüklemeliyim.çok iii 68 bence.aramızda hiç fark yok sayılır

nerden indiriyorsunuz nivea bodyi?

68 iyi güzelim de takıldım kaldım ya gitmiyor
tabi ben de suç 70in altına inince bi rahatlık geldi ama yok artık böyle rehavet
biz yaza çıtır giricez:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın çıtırlarım benim. ben de 70.5 kilo olmuşum . bu hafta da göremedim şu 6 lı rakamları. neyse haftaya inşallah.spor yapmadım fazla ondan sadece bir kilo gitti yoksa salatayla geçti çoğu öğün yaa. neyse erkeklerin dediği gibi " önümüzdeki maçlara bakalım".

günaydın kızlar haftasonu pek giremedim malum işten ayrılmanın stresi biraz depresif takıldımsenağlama.ama şükür şimdi yiyim yeni işler ve siniz bozucu olmayan iş arkadaşları ve adaletli patronlar beni bekliyokaydirigubbakcemile3

neyse asıl meseleye geleyim ben de yazmıştım kozmik beden temizligi yaptım c.tesi sabah tartı 73'ü gösteriyordu ama bu sabah tartıldıgımda 73.8dim regl de olacak bir iki gün içinde onun da etkisi oldugunu düşünüyorum ama tabi yine de o kiloda kalmak isterdim yani bir c.tesiden bir c.tesiye 3 kilo civarında verdim bu kozmik temizlikle..neyse ya yaza tril tril elbiseler beni bekliyo oh be verecem işte bu kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…