Koca bir hafta dikkat etmeme ramen 72.600 den 72.200 düşmüşüm çook canım sıkıldı kızlar tam 1 senedir şu 72 li rakamlarda kurtulamıyorum noolur bana bir yardım ben neden 72 nin altına inemiyorum anlamadım gitti...
2006 da hamile kaldım 70 kiloyla başladım 100 kiloyla bitirdim oğlanın doğumundan sonra büyk bir azimle aldığım 30 kiloyu 1 senede verdim sayılır oğlanın2. yaşgünü geliyor bir senedir hala 72 lerdeyim bütün ümidim kırıldı şimdi mutfağa gidip saldırcam yemeklere...:1no2:Çok üzgünüm çoookklava:
günaydın canım nasılsın
tebrik ederim 67yi gördün:lepi:
sende mi kozmikçilerdensin
valla ben yapmadan sadece o siteyi okuyunca gözüm korktu
spora devam ediyo musun?
ben çok ihmal ettim ama bu haftadan itibaren artık toparlıcam inşallah[/QUOT
iyiyim canım ya özledim valla seni.sen kaç kilodasın?ay hiç sorma 6 göreyim dedim sonunda gördüm tabii devam etmek lazım ama iştahımda bir açık ki sorma gitsin.kozmik olayından sonra canım herşeyi yemek istiyor.çok kötü geçti geçen haftam nerdeyse bişe yamedim son günde ölecektim sankli bi daha yapmayı düşünmyrm sağlık için yapmıştım umarım faydası olur.sporda haftasonu hiç yapmadım ama bugün tekrar başlayacam.takipçinim canım sende spora başlıyosun va yazıyosun neler yaptığını anlaştık mı?ben havalar tam düzelsin yürüyüşe başlamayı düşünyrm tabi inşallah a.s
kilo veren arkadaşlar tebrik ederim valla gördükçe utanıyorum ben
ama bugünden itibaren tamamdır çok dikkat edicem
bugün yanımda havuç getirdim ara öğün için
akşam için çorbamı da yaptım dünden sadece çorba ve yoğurt
öğlen yemekte ne var bilmiyorum
buaralar bende atıştırma isteği çok fazla ya siz napıyosunuz bu durumlarda?
iyiyim canım ya özledim valla seni.sen kaç kilodasın?ay hiç sorma 6 göreyim dedim sonunda gördüm tabii devam etmek lazım ama iştahımda bir açık ki sorma gitsin.kozmik olayından sonra canım herşeyi yemek istiyor.çok kötü geçti geçen haftam nerdeyse bişe yamedim son günde ölecektim sankli bi daha yapmayı düşünmyrm sağlık için yapmıştım umarım faydası olur.sporda haftasonu hiç yapmadım ama bugün tekrar başlayacam.takipçinim canım sende spora başlıyosun va yazıyosun neler yaptığını anlaştık mı?ben havalar tam düzelsin yürüyüşe başlamayı düşünyrm tabi inşallah a.s
kızlarrrrrrrrrrrr
süprizzzzzzzzz
sevilcan kayseride hemde yanımda
hepinize slmı var......
atıştırma isteği olduğunda bikaç bardak su içmeyi deneyebilirsin canım, ya da bir iki tane diyet bisküvi atabilirsin. Ben ara öğünlerimi kaçırmamamaya çalışıyorum sırf açlık atakları yaşamayayım diyeyerimseniben
sen de verirsin haftaya, düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenmeyle vücudumuz ideal kilosuna yaklaşıyormuş zaten kendiliğinden, Mehmet Özün kitabında okudum düna.s
kızlarrrrrrrrrrrr
süprizzzzzzzzz
sevilcan kayseride hemde yanımda
hepinize slmı var......
ben 68 kiloyum canım
sabah sadece meyve sebze suyu vardı galiba di mi,bi de şu lavman olayıkafamçokkarıştı
aman neyse geçmiş olsun
tamam canım valla çok tembellik ediyorum ama en azından herakşam şu nivea body cd'sini yapçam
lavman olayı tam zordu ama düşündüğüm kadar değildi yani yapabiliyordum.neyseki bittii.ewt bencede her akşam bu hafta nivea body yapsak süper olur da benim bilg çöktü silindi tekrar yüklemeliyim.çok iii 68 bence.aramızda hiç fark yok sayılır
lavman olayı tam zordu ama düşündüğüm kadar değildi yani yapabiliyordum.neyseki bittii.ewt bencede her akşam bu hafta nivea body yapsak süper olur da benim bilg çöktü silindi tekrar yüklemeliyim.çok iii 68 bence.aramızda hiç fark yok sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?