mönüne imrendim kız ahh ahh benim anneciğimde yaşaydı oda bana yapardı çalışıyorum diye bende gidince eve mis gibi yemek kokularıyla girerdim eve22.05.2011 Pazar menüüüüm
Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek
Ara
1 tane çikolatalı etiform
Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok
Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu
Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadımönceden kurban oliim yime derdi )
annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine
canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcasıbenimde ankardan arcak vardı nerelerde yaa:26:millet bağları genişletmiş burda nerdesinnn
eşimi işe gönderdim geldim.bende bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane tuzlu pasta haşlanmış yumurta yarım domates yarım salatalık.bide halley
öğlen 3 kaşık tavuklu pilav
arada tuzlu pasta yedim tokum dahada bir şey yemiycem.
sirkeli su içicem
ya eve hiç bişey almak istemiyorum.bebişlerim büyüsede o cıssssssssssssları onlar yese
ok anlaşıldı.hııım haklısın:26:aslında bende yazıdaki yanlışları hemen görürüm,dikkatte ederim ama burda olmadı nedense,kendime sıra gelince düzeltemedim,bende düzgün konuşmaya önem veriyorum..artık aklımdan geçenleri daha anlaşılır yazıcam sözbenim yapımdada biraz eleştiri zor kaldırmak var başkalrınıda çok eleştirmemeye çalışrım ama eleştiriye açık olmak lazım biliyorumm
fıstık özledım seniiiiiiiiiiiiiiio da bişeymiii benim sakar koca da tartımı kırdı yaaaaa.napcam ben şimdi onu düşünüyorum heeee:26::26:
canıımm yoğunum bu aralar bi temizlik tutturdum gittim tatilde.malum yazılılar da başladıııbi de benim koca da aynı seninki ütü dolapları ayarla yazlık kışlık mevsimlikkkk amannnn hi kendime vakit ayıramadım heee
afiyet olsun fıstığımaaaaaa.valla maşallha ne güzel veiyosun kiloooo.darısı başımaaa.canım eşim tartımı kırdı sakarımmmm benim.alana kadar idare edermisinnn????
canımmm benim dikkat et dicem ama ben de çok kötüydüm hamileyken.ben de 5 6 kilo vermiştimmm.sabret tatlım az kaldı 2 haftaya geçer...arada gel bitanemmmm.
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn canımmm taşınmışsın hem de iki kereee.sevindim aramıza döndüğüneee.
slmmm kızlarrr ben geldimmm dün girdim okudum tam cevaplayacaktım yine benim canavar bebişim kapattı pc yii.ben de yazmaadımm.herkes iyidir inşş..yarın tam gaz başlıyorummmm hafta sonu çok kaçtı yaaaaa.
canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası
bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.
ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma dabırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.
birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedibasta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss
canım benım evdekı laptop bozuktu şimdi tamirde bikaçgüne gelir heralde ondan haftasonu giremedim.zaten pekte vaktım olmuyor acıkcası
bence bebişleri alıştırma cısslara sonra onlarda ılerde zorluk yasamasınlar bızım gıbı ben oyel yapmaya calısıyorum cucuk kraker harıc vermıyorum abur cubur ona bıle ıcım rahat etmıyoda arabada baska türlü durmuyo aglıyo onla oyalıyoruz.
ayy kızlar nerdeyse 30 sayfa bı geçmiş 20 felanını okudum sıkıldım bı geleyım dedim sonra okurum gene
bu arada haftasonu her zamnkı gıbı cozuttum bende ama aınat ettım yıne eksıye geccem ınsallah bu cuma dabırde cts günü bende sonunda 40 beden pantolon aldım gercı lcw nin pek saymıyom kalıpları büyük ama olsun ınsallah gercek 40 bedenlerede girerim.
birde cok sıkıntılıyım yaa senaaaa benım adam da sapıttı tutturdu cocukların arasında 2 yaş olmasını ıstıyormus eylül ekim gibi kendini hazırla dedi.ben 3 aylık ıgne oluyorum bugun günü ve bana hakkımı helal etmem öbür dünyada bana nasıl hesap vercen dedibasta saka takılıyo dıye önemsemedim ama iş ciddiye bindi.ben daha adet olmadım bel fıtıgım var tedavı olmadım surda azcık bı kılo vermısım kendımı hazır hıssetmıyorum beeeennn:84::84::84:basta bende onun gıbı ıstıyrodum ama sonradan fıkrımı degıstırdım 2 yasına kadar beklemek ıstıyordum yok dıyooo napcam beeennn ya hemen hamıle kalırsam hem dedım cocuk emıyo onun hakkı nolcak kescekmıyım kes bsıey olmaz dıyo yaaa sapıttı ilk cocuk ta benım kararımı hazır olmamı beklemıs 2 ncı onun ıstedıgı zamnda olcakmıss
regl olcam o yüzden haftaya artılarda başladım
22.05.2011 Pazar menüüüüm
Sabah
5 dilim sucuk ızgara
6-7 küçük küp dilim patates kızartması
1 yumurtayla yağsız tawada yapılmış omlet
2 küp kaşar
1 küp dil peyniri
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
4 tane cherry domates
Yarım salatalık
2 dilim ekmek
Ara
1 tane çikolatalı etiform
Öğlen
Izgara balık bol yeşillikle
Ekmek yok
Akşam
1 tane küçük etli dolma
1 tane küçük zyaglı dolma
3 yk yogurt
4 tane biberiye turşusu
Gece
Küçük bidene magnum ( annem kurban oliim ye dedi, kıramadımönceden kurban oliim yime derdi )
annemi gönderdim dün akşam, döndüm gariban ve yalnız halime yine
maşallah bizim topik baya kalabalıklaşmış yeni gelenler hoşgeldiniz sefa geldiniz:92::92::92::92:
üzülme canımcım, yine dikkat et diyetine eminim, reglden sonra yine eksilerde görcez seni başarıcaksın tatlım
yaaa bi kadın regl öncesi 1 kiloya yakın artışta olabilirmiş bi dergide okuuştum üzülme hayatım 1 kilo otamatikmen gider zaten
guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle merhabalar fistiklar.....
ya benmki 2 kiloya aykın oluyo acaba normalmi:26:
bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.
üzülme canımcım, yine dikkat et diyetine eminim, reglden sonra yine eksilerde görcez seni başarıcaksın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?