bugün dolabım tamtakır o yüzden süper bi kahvaltı yapamadım. biçok stoğum bitmiş. artık akşama doğru anca markete gidebilirim. şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 light üçgen peynir, 1 yeşil biber, beşibiryerde çay(yeşil çayım bitti)
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay.
afiyet olsun hayatımbence3 süper bi kahvaltı
tabi ki aynen devam tatlım
sabah kalktım 40 dk hızlı tempo yürüdüm geldim
durmak yok
yaaa bi kadın regl öncesi 1 kiloya yakın artışta olabilirmiş bi dergide okuuştum üzülme hayatım 1 kilo otamatikmen gider zaten
o elma sirkesini nasıl içiyosunuz yaa
benim midem çok sağlıklı olmadığı için içemiyorum etkisi var mı acep
o elma sirkesini nasıl içiyosunuz yaa
benim midem çok sağlıklı olmadığı için içemiyorum etkisi var mı acep
benim de şimdilik 500 gram fazlam var canım
ama bünyeye göre değişir sanırım regl şişliği
canımcım ben çok güzel etkilerini görüyorum çok şükür cildim bile güzelleşti:82:
ben içemiyorum kiii
ben içemiyorum kiii
yap bi bebiş daha ikiz gibi büyütürsün arası uzadımı zor gelir benim yok ya şimdi kolay kolay yazıyorum yap diyetabi zordur herhalde daha oğlun küçükmüş ama yinede yap bi tane daha ben olsam 4-5 Allah ne verdiyse yapardım canım Allah yardımcın olsun bu aralar erkekler bi coştu bebek isteme konusunda benim adamda çoşuyor ama yazık coşup coşup duruluyor ne yapsın olmayınca
ewetr bencede çook igrenç ama çook faydalı gerrçekten hem iştah kapatıyo hem bol idrar faydası çook yağ yakımını hızlandırıyomuş hemde arada dene yinede
içine 2 tane karanfil atıp 5 dakika bekle öle dene bakalım bi arkadaşım öle içiyor karanfil kokusunu alıyormuş
benim ki kokudan değil
mide sorunu var bende
midem mahvolur onu içersem
benim ki kokudan değil
mide sorunu var bende
midem mahvolur onu içersem
canım bende arayı cok acmak ıstemıyom ama bu kadarda erken deıl cunku benım bel fıtgıım var ve dah atedavı olamadım bakalım bu aksam tekrar konuscam bu haftada doktora gıtcem ıns bıarz daha erteleyebılırım:44:
canım bence normal ama kaç gün oldugunu bağlıymış mesela toplam 5 gün olanlar için 1 7 gün olanlar da war biliyosun onlar içinde 1buçuk oluyomuş ben cosmopolitan dergisimnde okumuştum onun yalancısıyımmm
arzuuuu
iki satır bişi yaz kız aşağıdan bakınıp durma
Bu arada pelin diyet kurabiyeyi yaptım dün cok güzel oldu tadı yerınde asırı tatlı deıl ama güzel yani resım cektım laptop tamırden gelırse atıp yüklüycem buraya bılgıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?