süper cnm bizede tarif wersene yapalım sana afiyetolsun bizde isterizzz
kzı yetişemiyom sıkıntım var yazdım yaa aklım onda:26:
süper cnm bizede tarif wersene yapalım sana afiyetolsun bizde isterizzz
canım ebnım tarıfım deıl burdakı arkadaslardan aldım yanımda yok ama hatırlıyom yaptıgım ıcın.
1.5 cay bardagı lıght yogurt
2 bardak yulaf ezmesı
2 yumurta
kabartma tozu,vanılya
2 y.k zeytinyağı
kucuk dogranmıs kuru incir,kayısı,yaban mersini,kuru üzüm bır buyuk kase kadar heposını karsıtıryosun yağlı kagıtta kasık kasık koyup 180 derecede fırınla süper oluyorınsallah unuttugum malzeme yoktur
geçmişi okumadım canım kusura bakma
sağol canım bana kaçamak geldi hafta içi böle olmuyor yakdr canım şunu söyleyeyim çocuk büyütmek zormuş bir gün gezmeye gittik hem yoruldum hem çok eğlendim ona ellerimle yedirdim yemeğini ama tavuk söz konusu olunca bana bırakmadı bi görsen bıraktı çatalı koca parçayı elleriyle yedi bende onu seyrettim:90: konakta piknik yaptım kuzucuğumla izmirde konak ilçesi var belkim duymuşsundur pizzacıya gittik orda yemedi ben piknik yapcam dedi aldık yiyecekleri bulduk bi ağaç gölgesi denize nazır ohhh sefa yaptık kuzucumla rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat
önemli deil canım ne kusuru cok gecmıs deıl zaten sabah yazdım
mönüne imrendim kız ahh ahh benim anneciğimde yaşaydı oda bana yapardı çalışıyorum diye bende gidince eve mis gibi yemek kokularıyla girerdim eveama şimdi bizim evde akşam değil sabahları yemek kokusu oluyor yemekleri sabahtan yaptığım için:26:
ahh ahh can verilesi anneler melek onlar meleksende artık bizden oldun yine annen gitti cici cici yemekler yok artık tadınada doyamamışsındır şimdi dimi oh ne güzel ya anne yemeği gibisi varmı be ya bu dondurma işini ne yapcam bilmem öle kaçamakla falan doyarmıyım bilmem ben bir oturuşta bir kilo bitiriyordum öle çok severim yani ama ne yapalım artık kaçamak gününü iple çekicez dondurma yemek için
oh kuzu ne güzel valla ben de imrendim. annemi özledim:2:
özledim kız valla seni. ben de kaynanamdaydım 4 gün boyunca baya bi direndim direndim dün patladım sonunda dolmaları sarmaları götürdüm :2: tabi bu sabah tartıldığımda cumagünkü kilomdan +500 gram çıktım. umarım atarım cumaya kadar hepisini. allah kavuştursun bi tanem benim.
okudum geldim tatlım
merak ettim noldu diye
ya üzüldüm valla senin adına
eşinle oturup sakin sakin konuşmayı denesen
sonuçta bi tanesi emiyo daha
hem rahatsızlığın varmış bel fıtığı ciddi bi problem
canım geçmiş olsun yaaaaa bende de war bel fıtıgı seninki ne boyutta peki ????bende 2 tane var ama sorun olmuyo şimdi
yap bi bebiş daha ikiz gibi büyütürsün arası uzadımı zor gelir benim yok ya şimdi kolay kolay yazıyorum yap diyetabi zordur herhalde daha oğlun küçükmüş ama yinede yap bi tane daha ben olsam 4-5 Allah ne verdiyse yapardım canım Allah yardımcın olsun bu aralar erkekler bi coştu bebek isteme konusunda benim adamda çoşuyor ama yazık coşup coşup duruluyor ne yapsın olmayınca
ok anlaşıldı.
ilk ve son eleştirim olması için gayret sarfedecem.fıstık
ben de karşımdakı ınsanın samımıyetıne güvenerek ıyı yonde eleştiririm.eleştirimi kaldıramayan da benımle arkadaşlık kurmaz da ,arkadaşlığını devam ettiremez de.ancak benı bu şekilde kabullenırse benımle arkadaşlığı sürer.önemli olan da budur zaten
fıstık özledım seniiiiiiiiiiiiiii
benim bi sorunum yok tatlım çok şükür
arcak için yazmıştım onu
canım ebnım tarıfım deıl burdakı arkadaslardan aldım yanımda yok ama hatırlıyom yaptıgım ıcın.
1.5 cay bardagı lıght yogurt
2 bardak yulaf ezmesı
2 yumurta
kabartma tozu,vanılya
2 y.k zeytinyağı
kucuk dogranmıs kuru incir,kayısı,yaban mersini,kuru üzüm bır buyuk kase kadar heposını karsıtıryosun yağlı kagıtta kasık kasık koyup 180 derecede fırınla süper oluyorınsallah unuttugum malzeme yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?