bak ben neler içiyorum:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltıda: yeşil çay
öğlenden önce: beşibiryerde çay
akşamüstü: yeşil çay
akşam: form çay maydonozlu limonlu, yeşil çay, elma sirkesi
sabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmenbezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim
eskiden bunları içmeden verebiliyordum bende bi gariplik var vermiyo vucut bu gidişlede bırakıcam
öyle hemen pes etmek yok bak istersen benim menümü takip et yapabilirsen hergün yazıyom ben buraya. dünkünü tekrar yazarım istersen
cnm benm regl falan mı olucaksın takma bu kadar ödem oluşmuştur bişi olmuştur boşuna değildir bu aç kalmaların üzülmelütfen bide sürekli tartılma o zaman kilo veremezsn psikolojik olarak etkiler seni stres kilo kaybetmmenin en büyük etkeni rahat ol yapacaksın vericeksin bu kiloları yanındayız biz
ben bunndan çok az yiyorum ama demekki yavaşlatıyorum metabolizmayıfeyzacım dünkü menüm:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi+sıcak su+bal
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta,1 domates, 1 yeşil biber,1 salatalık,maydonoz,1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay,
öğlen: fırın torbasında patlıcan kabak, çok az taze fasulye, 2 tane mantar, domates, biber 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile az baharat, 2 kaşık light yoğurt, 1 tane yeşil soğan
ara: 1 elma, yeşil çay
akşam: 2 kaşık müsli, 2 kaşık nesfit meyveli, light süt, form çay
ara: yeşil çay
yatmadan: elma sirkesi
ve hiç acıkmadımmmmmmmm
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR umarım herkez iyidir hiç giremiyorum girsemde oğlum rahat vemiyooo offf yürüyüş yapamıyorumkilom yerinde sayıyo 2 haftadır kondisyon bisikleti aldım inş işe yarar neden kilo veremiyoru yaaa 5 kiloyu verdim dururdum offffffffffff sabah uyandım 7 gb bisiklete bnm mekik çektim kayısılı from içtim geldm
BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ YAA TEMMUZDA KAYINVALİDEME GTCEM BENİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMESİNİ İSTYRM MİLLETİN GÖZÜ BENDE ANAM ÇÜNKÜ EN KİLOLU İÇLERİNDE BENİM 74 KİLOYUM
ben bunndan çok az yiyorum ama demekki yavaşlatıyorum metabolizmayıtmm uygulamya çalışcam cnm bu şekilde çok tesekkür ederim..
sağol kılavuzcum çok az olmuş dimi bende farkettimde işyerinde dünkü mönü diyetimne uygun değildi akşamda işyerinde olduğum için yapabileceğim en kolay şey çorba içmek olducanımcım sanki eksik daha doğrusu çok az gibi geldi bana...mesela akşam çok çok az olmuş,çünkü gün içinde protein olarak hiç birşey yok...kız böyle gidersen güçsüz kalırsın benden söylemesi,çünkü sende benim gibi spor delisisin(yanlış hatırlamıyorsam)...değilse sorun yokda:26::26:
aaaa benım oglumda aynı tarıhte dogru 9 mayıs 2010slm kızlar
9 mayıs 2011 de doğum yaptım..dünyalar tatlısı bir oğluşum oldu,bu arada 7 yaşında da bir kızım var :) Allah herkese nasip eder inşallah böyle bir mutluluğu...
62 kg ile başlayan hamilelik serüveniim hamileleiğimde dünyaları yemem sonucu malesef 85 ile son buldu
evettt bugün 16.günüm ve tabiki herkes sütüm olsun diye tatlı matlı tıkıştırıp duruyor ağzımahala bir düzxen tutturamadım..bir an önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum.burası yazlık turistik bir belde ve turistler çıtır kızlar piyasaya çıktı bile valla utanır oldum dışarı çıkmaya ( kendimi çokk kötü hissediyorum birde lohusalık sendromu eklenince düşünü artık (
desteklerinizi ve önerileriniz bekliyorum..bir an önce diyete başlamak istiyorum..yanlız bebeğimi emzirdiğim için bol sıvı takviyeli bir diyet olucak tabii...
yaklaşık 4 ay evdeyim..inşllah işime geri dönünceye kadar büyük bir kısmı gitmiş olur kilolarımın(
canım gecmıs dogum gününü yürekten kutluyorum.sağlıklı,mutlu nice senelerehaklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldumee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
canım böyle strese gırersen kılo veremzsın yaşamış bırı olarak soyluyorum stres yaptıgımda dah acok yeme ıstegım oluyor kendını rahat bırak bıraz bosver bırde cevrendekı ınsanlarıGÜNAYDIN ARKADAŞLAR umarım herkez iyidir hiç giremiyorum girsemde oğlum rahat vemiyooo offf yürüyüş yapamıyorumkilom yerinde sayıyo 2 haftadır kondisyon bisikleti aldım inş işe yarar neden kilo veremiyoru yaaa 5 kiloyu verdim dururdum offffffffffff sabah uyandım 7 gb bisiklete bnm mekik çektim kayısılı from içtim geldm
BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ YAA TEMMUZDA KAYINVALİDEME GTCEM BENİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMESİNİ İSTYRM MİLLETİN GÖZÜ BENDE ANAM ÇÜNKÜ EN KİLOLU İÇLERİNDE BENİM 74 KİLOYUM
kipadan karışık form çayı almıştım onu kullanıyorumyaa moralim 0 hiç moralim kalmadı 3 gün oldu yaa 3 günnn açım resmen ama bi bakıyosun körü körüne açsın
aaaa benım oglumda aynı tarıhte dogru 9 mayıs 2010öncelikle bebişini güle güle sağlıklı analı babalı büyüt inşallah. ve dıyet ıcın cok erken zaten daha şişlerin hepsi inmemiştir bende 85 le dogumöa gırdım eve geldıgımde 77 cıktım ama bıkac haftasonra 73 e kadar ındım ve hıcc dıyet yapmadım herseyı yedım cok şükür 7-8 ay kılo almadım ocak basında 74 -75 lerı görünce durdurdum kendımı su an 68 cıvarıyım ıste senın ıcın henüz erken bıraz zamana ıhtıyacın var tek dıkkat edecegın kılo almamak olsun
canım gecmıs dogum gününü yürekten kutluyorum.sağlıklı,mutlu nice senelere
canım böyle strese gırersen kılo veremzsın yaşamış bırı olarak soyluyorum stres yaptıgımda dah acok yeme ıstegım oluyor kendını rahat bırak bıraz bosver bırde cevrendekı ınsanları
canım önce biraz sakin ve sabırlı ol ve kendını strese sokma bu cok etkılı birde zaten aç kalarak kılo veremezsın vücut depolamaya geçer bence sen menülerini paylaş bakalım yanlışların nerde bırde ondan sonra veremezsen doktora felan gıder tahlıl yaptırırsın ama su an bu strese gerek yok canım
Günaydın çıtır ve çıtır adaylarıııııı
günaydın çıtırlar nasılsınız ben güne çok yorgun başladım çok uykum var bugün uyumak için kahvaltı bile yapmadım az önce işyerinde yedim dün eşim köyden bezelye getirmiş bir çuvalanam eve bi gittim odanın içine serpil ortalık pazar yeri gibi enginarlar yapraklar ortalıkta Allah dedim ne yapcam ben bunları nasıl ayıklıcam saat 10 da teyzemin kızını çağırdım saat 3 e kadar bezelye ayıkladık sabaha bıraksam yazık olacak dolapta olmayınca gözümde nasıl büyüdü bir bilseniz ama bitti şükür bende bittim sbah iş vakti gelesiye uyudum tabi ne spor ne hareket ne kahvaltı şimdide belim ağrıyor anlıcanız çok yorgunum çoooooooooook:93:insan evde olsa hiç dert etmicek ama çalışınca zor oluyor off kadınlık ne zor ya eşim ben yoldan geldim dedi vurdu kafayı yattı hadi bakalım belenay iş başına ben çalışmıyorum ya akşama kadar yatıyorum ya kışlık bezelyem hazır hiç olmazsa
günaydın çıtırlar nasılsınız ben güne çok yorgun başladım çok uykum var bugün uyumak için kahvaltı bile yapmadım az önce işyerinde yedim dün eşim köyden bezelye getirmiş bir çuvalanam eve bi gittim odanın içine serpil ortalık pazar yeri gibi enginarlar yapraklar ortalıkta Allah dedim ne yapcam ben bunları nasıl ayıklıcam saat 10 da teyzemin kızını çağırdım saat 3 e kadar bezelye ayıkladık sabaha bıraksam yazık olacak dolapta olmayınca gözümde nasıl büyüdü bir bilseniz ama bitti şükür bende bittim sbah iş vakti gelesiye uyudum tabi ne spor ne hareket ne kahvaltı şimdide belim ağrıyor anlıcanız çok yorgunum çoooooooooook:93:insan evde olsa hiç dert etmicek ama çalışınca zor oluyor off kadınlık ne zor ya eşim ben yoldan geldim dedi vurdu kafayı yattı hadi bakalım belenay iş başına ben çalışmıyorum ya akşama kadar yatıyorum ya kışlık bezelyem hazır hiç olmazsa
ayy canım benım saol hosbuldum cok mutlu oldum yaa bızde ablayı görmek ısterız amaagünaydın canım hoşgeldin yaw senin oğluşa hastayım ben yaaaa yirim onu ben benim kız bile görüyor bazen yanımdayken ayyyyyy kardişşşşşşşş diyor maşallah kuzumaaaaaaaaaaa
bu sabah kahvaltım kızlar: 1 dilim ekmek bir k.k. peynir,3 zeytin ve bir bardak süt şimdilik bu gene yazarım inşallah..bu arada arada bir ara verdiğiniz günler oluyormu yani normal yediğiniz ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?