70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kalkıp tartıldığım iyi oldu
bugün hafif beslenip bol suyla toparlarım belki az da olsa

cnm hazır çorba kullanma hazır çorbaların çoğunda msg( mono sodyum glutamat) yani çin tuzu var şehriye çorbası yapsan bile olur aynı kolaylıkta ikiside ve yemeklerinide yağsız yapma biz herşeyden yiyoruz ama az

sabah kalkıp tartıldığım iyi oldu
bugün hafif beslenip bol suyla toparlarım belki az da olsa

evet bende bu hafta cok kacırmadım ama kendımı şiş hissediyorum günde 2.5 lt su içiyorum halbukı sankı tartıda fazla cıkcak gıbıyım inş öyle olmayız yaa:18::18::26:

sayfa atladım herhal sudenin yazdığını görmeden atlamışım konuya bana didin sandım hani bende dün hazır çorba içmiştim bana dedin sandım hemen savunmaya geçiyorum ne fenayım ben ya

Kızlar selam sabah tartıldım eksilerdeyim çok mutluyum 2 hafta kaybım var umarım hızlanarak açiği kapatırım
menüm

sabah
çorba 1 dilim ekmek (bu gün çorba günümüzdü)

ara
nescafe
form çayı

öğle
k-fleks

ara
nescafe
form çayı
2 adet diyet bisküvi

akşam
5 kaşık kuru fasulye
6 kaşık domates salatası

ara
bol şekersiz çay

2 lt. su

kızlar canım chesskek çekiyoooo :83: ama durun domates fırlatmayın çünki sadece görsellerden bakıp yemiş gibi hissediyorum şimdilik

evet bende bu hafta cok kacırmadım ama kendımı şiş hissediyorum günde 2.5 lt su içiyorum halbukı sankı tartıda fazla cıkcak gıbıyım inş öyle olmayız yaa:18::18::26:

ben 2 gündür ne su içiyorum ne de düzenli yiyorum
bugün biraz dikkat edeyim de en azından Artılarımı azaltayım biraz
bi de regl yarın bitecek belki biraz da onun etkisi vardır

olsun bugünden itibaren dikkat edersin bişi olmaz toparlarsınsporda yapabilirsen yaparsın

akşama doğru göl etrafında yürüyüş yapıp gelcem canım
gündüz de bi evi silip süpürürüm o da hareket olur bana

mönü güzel canım ama öğleyle akşamı yer değiştirsen sanki daha iyi olur gibi geldi bana

gidip temizliğime başlayayım
hava güzel camlarımı silip perde yıkayayım
molalarda gelirim kızlar

bu sabah kahvaltım kızlar: 1 dilim ekmek bir k.k. peynir,3 zeytin ve bir bardak süt şimdilik bu gene yazarım inşallah..bu arada arada bir ara verdiğiniz günler oluyormu yani normal yediğiniz ?.
olmamı
cumadan sonra
tuz oranı yüksek bide msg olayı var tercih etme
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım

artık havalar ısındı yoğurtlu soğuk çorba yapın evde iş yerine götürün hem besleyici hemde 2 gün devam edersen ödem atıyo

benim yaptığım soğuk yoğurt çorbası: yoğurttan koyu ayran yapıp bulguru ve nohutu haslayıp içine karıştırıyorsun ve dilersen en ütüne nane atıyorsun..

merhabalaaarrrr... bende geldim umarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…