canım evde olmak zor dimi ben evde durduramıyorum kendimi dün ton balıklı salata yedim aksam öğününde acıkırım sandım ama baya tok tuttu o tarz seyler ye canım bugun cok onemlı yarın tartı günü bak demedi deme
doğum gunun kutlu olsun tatlim
sende 26 sın demek yaşıtız.
kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.
bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?
yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?
sabah kalkıp tartıldığım iyi oldu
bugün hafif beslenip bol suyla toparlarım belki az da olsa
tatlım işten çıkarttılarya beni düzenim bozuldu çok fena
kaçamak ne kelime neler yedim neleeerrr
kime dediğini yazmamışsın ama zannedersem bana didinahh ahh hazır çorbanın iyi bişey olmadığını biliyorumda işyerinde çok zor oluyor evden yapıp getirsem işyerindekiler biri yer biri bakar hesabı olacak bide ısıtma sorunu var eve gitmeyi beklesem 9buçuğu buluyor eve varmam ama söylediklerini dikkate alıcam sağol zati şişim bu hafta kilo verdim ama çok az napim artık bu haFTADFA BÖLE OLSUN:97:
kızlar canım chesskek çekiyoooo :83: ama durun domates fırlatmayın çünki sadece görsellerden bakıp yemiş gibi hissediyorum şimdilik
evet bende bu hafta cok kacırmadım ama kendımı şiş hissediyorum günde 2.5 lt su içiyorum halbukı sankı tartıda fazla cıkcak gıbıyım inş öyle olmayız yaa:18::18::26:
olsun bugünden itibaren dikkat edersin bişi olmaz toparlarsınsporda yapabilirsen yaparsın
benim hiç sevmediğim şeylerden biridir oşimdilik diyosun yarın mı yiycen
Kızlar selam sabah tartıldım eksilerdeyim çok mutluyum 2 hafta kaybım var umarım hızlanarak açiği kapatırım
menüm
sabah
çorba 1 dilim ekmek (bu gün çorba günümüzdü)
ara
nescafe
form çayı
öğle
k-fleks
ara
nescafe
form çayı
2 adet diyet bisküvi
akşam
5 kaşık kuru fasulye
6 kaşık domates salatası
ara
bol şekersiz çay
2 lt. su
olmamıbu sabah kahvaltım kızlar: 1 dilim ekmek bir k.k. peynir,3 zeytin ve bir bardak süt şimdilik bu gene yazarım inşallah..bu arada arada bir ara verdiğiniz günler oluyormu yani normal yediğiniz ?.
tuz oranı yüksek bide msg olayı var tercih etmedoğum gunun kutlu olsun tatlim
sende 26 sın demek yaşıtız.
kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.
bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?
yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
artık havalar ısındı yoğurtlu soğuk çorba yapın evde iş yerine götürün hem besleyici hemde 2 gün devam edersen ödem atıyokime dediğini yazmamışsın ama zannedersem bana didinahh ahh hazır çorbanın iyi bişey olmadığını biliyorumda işyerinde çok zor oluyor evden yapıp getirsem işyerindekiler biri yer biri bakar hesabı olacak bide ısıtma sorunu var eve gitmeyi beklesem 9buçuğu buluyor eve varmam ama söylediklerini dikkate alıcam sağol zati şişim bu hafta kilo verdim ama çok az napim artık bu haFTADFA BÖLE OLSUN:97:
olmamı
cumadan sonra
tuz oranı yüksek bide msg olayı var tercih etme
artık havalar ısındı yoğurtlu soğuk çorba yapın evde iş yerine götürün hem besleyici hemde 2 gün devam edersen ödem atıyo
benim yaptığım soğuk yoğurt çorbası: yoğurttan koyu ayran yapıp bulguru ve nohutu haslayıp içine karıştırıyorsun ve dilersen en ütüne nane atıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?