70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu sabah kahvaltım kızlar: 1 dilim ekmek bir k.k. peynir,3 zeytin ve bir bardak süt şimdilik bu gene yazarım inşallah..bu arada arada bir ara verdiğiniz günler oluyormu yani normal yediğiniz ?.

bence kahvaltıda iki dilim ekmek yeye daha iyi olur sabah sağlam bi kahvaltı yapman lazım ben pazarları ara vermeyi düşünüyorum geçen pazar ara verdim değişen bişi olmadı kilomda yanlız ara derkende hani hepten abartmıyorum

günaydın kızlar :92:

gecmişi yalayıp yuttum geldımmm
hepınıze desteklerınız ıcın cok tesekkur ederımmm

EzfT; doğum gunun kutlu olsun canımmmmmmmmmmm

ama o istedi seksi beni, bende gönderttim

kıskandı tabi ama eskiden kilo almışın dediklerinde hemen fil gibi kulaklarını açıp laf yetiştiriyodu

ayy bu eltiler görümceler hep mi aynı olurrr beee

canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin

evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))

ya ben diyom size, topigin feminist müzmin bekarıyaaam meeen
kopun gelin anacım, koyarım otları önünüze yer misin yimezzz misinnn

teşekkür ederim canım yaaa sen gündüz giremiyon bende akşam hiç denk gelemiyooozzz
ama ben çeni cook çewiyoooom

sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız
.

eevettt gene de diyom kaptan bahh, eşleriyle sorun yaşayan, kocişine gider yapmak isteyen, bi kaç gün ev işi temizlik yemek yapmak istemeyen, evdekilerin dırdırından sıkılan varsa gönder garriiii

haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok

günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldum ee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.

mutlu yıllaaar çanaaaaa

kız regl duasına mı cıksak senlen

aman canım erkekler işte. ayrı türden onlar

kız bana da gönder bezelye 1-2 torba olmaz mııııı
kız gönder adresi hemen yolıyayım ama insan bi gelir yardım edeyimmi der dimi

eşin neden yardım etmedi ben olsam zorla ettirirdim zaten yanımda olsaydı hemen ederdi bana
aaa yardım etti canım hakkını yemeyeyim 2-3 adet içini çıkardıo taaa köye gitmiş getirmiş yorulmuş sanki çok iş yaptı anne babası topladı çuvala koydu zannımca arabayada onlar yerleştirdi o kadar yolu araba getirdi benimkine bi tek kapnın önünden yukarı çıkarmak kaldı çok yoruldu ya çok

günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldum ee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.

dogumgunun kutlu olsun canim..

kızlar menümü yazıp çıkıyorum komşu kahveye çağırdı. gidim az fal baktırayım
kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen(yumurta, domates, biber, mantar, light üçgen peynir, maydonoz), 1 salatalık, 2 dilim buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

öptüm sizi şekerler öğlene dönerim mucxxxxxxxxxx

günaydın kızlar
doğum gunun kutlu olsun tatlim

sende 26 sın demek yaşıtız.

kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.

bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?

yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?

Günaydın kızlarrrr,,feci uykum war we uyuyamıorum... uyusam da sabahın 7 sinde dikiliyorum ayağa... sora bütün gün esne allah esne çenem ayrılcak walla offf iştahım sıfırın altında... ay neyse ben mönümü yazıyım sabahki
uyanınca 2 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği,1 dilim yağsız beyaz peynir, 2 zeytin, domates salatalık, şekersiz çay
acaba bugün gezmeye mi gitsem

arkadaşım hazır çorbalar yüksek tuz içerir .vücutta sus tutar...ödem felan atamazsın...bence 2 domates azcık kırık pirinç yada mercimekle normal çorba yap...salçasız yağzı süt koy mesela...yayla çorbası , pazılı ayran aşı çorbası felan yada yoğurt çorbası muhteşem olur yaz aylarında...hazır çorba içince çok sustıyo tuızdan dolayı... mahwolma bütün gün :44:

kime dediğini yazmamışsın ama zannedersem bana didinahh ahh hazır çorbanın iyi bişey olmadığını biliyorumda işyerinde çok zor oluyor evden yapıp getirsem işyerindekiler biri yer biri bakar hesabı olacak bide ısıtma sorunu var eve gitmeyi beklesem 9buçuğu buluyor eve varmam ama söylediklerini dikkate alıcam sağolzati şişim bu hafta kilo verdim ama çok az napim artık bu haFTADFA BÖLE OLSUN:97:

kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
canım evde olmak zor dimi ben evde durduramıyorum kendimi dün ton balıklı salata yedim aksam öğününde acıkırım sandım ama baya tok tuttu o tarz seyler ye canım bugun cok onemlı yarın tartı günü bak demedi deme
arcakcım cnm oğlun gerçekten çok tatlı ikinizde çok tatlısınız maşallah

saol canım tşk ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…