bu sabah kahvaltım kızlar: 1 dilim ekmek bir k.k. peynir,3 zeytin ve bir bardak süt şimdilik bu gene yazarım inşallah..bu arada arada bir ara verdiğiniz günler oluyormu yani normal yediğiniz ?.
sen beni güldürdün ALLAHda seni güldürsün emi
iyi ki oda da kimse yoktu kendi kendine kahkaha atan bi manyak
hoşgeldindaha akşamcılar gelmediler
ben onların yerine seni karşılayım
anlat kendini tanıyalım
ya kızlar az önce bi sürü alıntı yapmıştım pc kapandı hepsi güme gitti
barkinim gelmiş hoşgelmiş
kıskandı tabi ama eskiden kilo almışın dediklerinde hemen fil gibi kulaklarını açıp laf yetiştiriyodu
canım biz hanımlar hep böyleyiz..kıyamıyoruz..ama onlar ders almayıp aynı hatalrı yine yapıyorlar..biz en iyisi toplanıp lequime gidip bikaç gece kalalımda akılları başlarına gelsin
evet eveeeeettttt hadi toplanalımmmmlequimmm kabul eder misinnnnn biziii :)))))
çok yahşi olmuşsun yakışmış fıstık ve fark bariz belli oluyor canım
tatlımcım ,motivasyon derken siteye gelişler demek istemiştim...dün zaten benimde şalterler atıktı,bide kimseyle muhabbet edemeyince kısa devre oldu...ayrıca gündüz nete giremesem bile hepiniz aklımdasınız ve sizi gün içinde düşündükçe gaza geliyorum...menümü yazmadan öncede genelde çıtırlar merhaba diyorum ya(ben hafıza özürlüyümdür isim aklımda pek kalmaz yada yeni gelenler olmuştur ayrı gayrı olmasın diye genelleme yaparak selam veririm)o yüzden tek tek seslenmiyom guuuuu,ne kızıyon aşkitom...bizimde eşref saatimiz var demüüüüüyoksa listeyle senle veya paylaşımlarla destekle ilgili bir sorunum yok...kızlar neden gelmiyor,sohbet etmiyorlar diye şeetmiştim sayın hakimim,ben masumum
sehercim lequim baştan beri diyo ya gelin yanıma diye onun için dedim..eder eder kabul eder hep beraber diyet spor ne bulursak yaparız
.
haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldumee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
günaydın kızlarrrrrr geçmişi okuyup anca gelebildimmaşallah ne yazmışsınız yaw
papatya arkadaşım diyetisyeni boşver sen ya napcan onu o bişi bilmiyor.
cerenim kız müthiş olmuş resim.
pelincim korkma artık ya kapı gibi biz varız yanında
senacım allahın izniyle hiçbişi çıkmıcak ben eminim canım benim için rahat olsun
ezft doğum günün kutlu olsun canım benim
ben yarına regl olacam herhalde heryerlerim ağrıyor. karnım davul gibi şişti. tartıda sapıttı bugün
kız gönder adresi hemen yolıyayım ama insan bi gelir yardım edeyimmi der dimiaman canım erkekler işte. ayrı türden onlar
kız bana da gönder bezelye 1-2 torba olmaz mııııı
aaa yardım etti canım hakkını yemeyeyim 2-3 adet içini çıkardıeşin neden yardım etmedi ben olsam zorla ettirirdim zaten yanımda olsaydı hemen ederdi bana
çok tatlı çıkmışsınız maşallah süphanallahyaaa uff olmuyor resmın boyutunu büyük buldu kabul etmıyor:26::44:
haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldumee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
çok tatlı çıkmışsınız maşallah süphanallah
gunaydin citirlar....................:92::92::92:
doğum gunun kutlu olsun tatlimhaklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
kime dediğini yazmamışsın ama zannedersem bana didinarkadaşım hazır çorbalar yüksek tuz içerir .vücutta sus tutar...ödem felan atamazsın...bence 2 domates azcık kırık pirinç yada mercimekle normal çorba yap...salçasız yağzı süt koy mesela...yayla çorbası , pazılı ayran aşı çorbası felan yada yoğurt çorbası muhteşem olur yaz aylarında...hazır çorba içince çok sustıyo tuızdan dolayı... mahwolma bütün gün :44:
kaçamak mı yaptın yoksane kadar artıdasın söyle bakalım 100 200 gr sa bişi olmaz yarına kadar bile toparlarsın onu
canım evde olmak zor dimi ben evde durduramıyorum kendimi dün ton balıklı salata yedim aksam öğününde acıkırım sandım ama baya tok tuttu o tarz seyler ye canım bugun cok onemlı yarın tartı günü bak demedi demekızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
arcakcım cnm oğlun gerçekten çok tatlı ikinizde çok tatlısınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?