kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
merhabalaaarrrr... bende geldimumarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.
merhabalaaarrrr... bende geldimumarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.
Dur Yolcu70 e kalmış 6 kilo sık biraz totoşunu hayatım aaa yaz geldi walla
hayatım sağlıklı diyetler warken ne diye abuk subuk şeyler yapıosunuz kendisizi harap ediyosunuz... yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar ...ben 4 sene önce yaptım isweç diyeti...hayatımın salaklıklarından biridir yani... neden anlatıyım hemen...ablamla başladık...11 gün dayanabildim...11 günde 9 kilo werdim ancak yağdan deil kastan gitmiş... hastaneye kaldırdılar beni... ölüyodum...sora beni doktor bi güzel haşladı...bas bas bağırdı manyakmısınız dedi...canına kastın mı war dedi...bana diet yazdı...21 yaşındaydım hayatım....delimisin nesin dedi banaben çok sarsıldım walla normale dönmem 2.5 ay tuttu...witamin hapları werdiler... öle düzeldim şekerim...kesinlikle bırakmanı we normal bir yeme düzenine geçmeni tawsiye ediyorum sana
TARİİİF İSTERİİİZZ
he ya tarif isteriz
ne demek şekerlerimevet tarif isteriz
inanmazsın bi zamanlar bende 26 idimhaklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok
günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldumee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
önnde kosakaca 1-1.5 ay var.sıtres yapmışsın o yüzden kilo vermen durdu gibi geliyo sana.istersen 1-2 gün sürekli sıvı gıdalarla beslen sonra normal diyetine devam et tartıyada sürekli çıkma bildirimden bildirime çık.bak nasıl toparlıyosun temmuza kadar.hem kilo olarak değiştiğini görmesen bile kesinlikle vucudun toparlanmıştırGÜNAYDIN ARKADAŞLAR umarım herkez iyidir hiç giremiyorum girsemde oğlum rahat vemiyooo offf yürüyüş yapamıyorumkilom yerinde sayıyo 2 haftadır kondisyon bisikleti aldım inş işe yarar neden kilo veremiyoru yaaa 5 kiloyu verdim dururdum offffffffffff sabah uyandım 7 gb bisiklete bnm mekik çektim kayısılı from içtim geldm
BANA YARDIMCI OLURMUSNUZ YAA TEMMUZDA KAYINVALİDEME GTCEM BENİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMESİNİ İSTYRM MİLLETİN GÖZÜ BENDE ANAM ÇÜNKÜ EN KİLOLU İÇLERİNDE BENİM 74 KİLOYUM
her gün tartılma böyle moral motivasyon kaybedeceksen.bazen öyle oluyoki hergün aynı çıkıyosun sonra ertesi gün yarım kilo 1 kilo gitmiş.tartıda sıkılıyo artıksabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmenbezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim
oh maşallah hamarat becerikli kadınsın.köyümüz falan yok olsa valla ne güzel olurdugünaydın çıtırlar nasılsınız ben güne çok yorgun başladım çok uykum var bugün uyumak için kahvaltı bile yapmadım az önce işyerinde yedim dün eşim köyden bezelye getirmiş bir çuvalanam eve bi gittim odanın içine serpil ortalık pazar yeri gibi enginarlar yapraklar ortalıkta Allah dedim ne yapcam ben bunları nasıl ayıklıcam saat 10 da teyzemin kızını çağırdım saat 3 e kadar bezelye ayıkladık sabaha bıraksam yazık olacak dolapta olmayınca gözümde nasıl büyüdü bir bilseniz ama bitti şükür bende bittim sbah iş vakti gelesiye uyudum tabi ne spor ne hareket ne kahvaltı şimdide belim ağrıyor anlıcanız çok yorgunum çoooooooooook:93:insan evde olsa hiç dert etmicek ama çalışınca zor oluyor off kadınlık ne zor ya eşim ben yoldan geldim dedi vurdu kafayı yattı hadi bakalım belenay iş başına ben çalışmıyorum ya akşama kadar yatıyorum ya kışlık bezelyem hazır hiç olmazsa
ne demek şekerlerim
2 şer kaşık haşlanmış yeşil mercimeknohut buğday ve fasulyeyi yaptığınız ayranın içine karıştırıyorsunuz içine isterseniz salatalık rendeleyebilirsiniz (sarımsak ta oluyo ama evdeyseniz)sora üzerine nane kekik özellikle pül biber Allah ve verdiyse
hem doyurucu hem besleyici kalsiyum protein hepsı var ama tuz
biz burda kalıcıyız kilo gelir geçer arkadaşlık baki kalır
ne demek şekerlerim
2 şer kaşık haşlanmış yeşil mercimeknohut buğday ve fasulyeyi yaptığınız ayranın içine karıştırıyorsunuz içine isterseniz salatalık rendeleyebilirsiniz (sarımsak ta oluyo ama evdeyseniz)sora üzerine nane kekik özellikle pül biber Allah ve verdiyse
hem doyurucu hem besleyici kalsiyum protein hepsı var ama tuz
biz burda kalıcıyız kilo gelir geçer arkadaşlık baki kalır
kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım
tatlım işten çıkarttılarya beni düzenim bozuldu çok fena
kaçamak ne kelime neler yedim neleeerrr
biz 1 alt hatta 2 alt topik seviyesine geldik hala burdayızmerhabalaaarrrr... bende geldimumarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.
zaman geliyor haftalarca 100 gr veriyoruz sabret tatlımsabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmenbezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim
arkadaşlıklar tabi ki kalıcı olsun benim geçici olmasını umut ettiğim şey kilolarım
selam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz
hoş geldin aramıza
ama benim niyetimi grubumu bırakmak değil kilo vermek. inşallah 50 ye inerim bu grupla bağlantım kopmaz.
selam kızlar nasılsınız bugün igne hastane derken giremedim neyse neler yapıyosunuz
arkadaşlar mesajımdada zaten dikkatli okuduğunuzda kaçırmamanız gereken bir şey var kalıcı olmam hep birlikte bi alt guruba geceriz diyorum ... anlayacağınız grupla ilgili bi durum yok laıcı olmak istemediğim şey kilomm :95: sanırım anlatabildim
ayrıca hoşbulduk
benim niye haberim yok kim kovdu seni :84::84::84: neyse ev kadınlığı iidir otur pıtırcıklarını doğur karnından sıpayı eksik etme işin şakası üzüldüm bak şimdi ama olsun her şerde bi hayır vardır bu vesileyle hayatında güzel başlangıçlar olabilir.üzülme emi
biz 1 alt hatta 2 alt topik seviyesine geldik hala burdayız
o zaman tanışalım ben filiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?