70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaaarrrr... bende geldim umarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.

hayatım sağlıklı diyetler warken ne diye abuk subuk şeyler yapıosunuz kendisizi harap ediyosunuz... yanlış mı düşünüyorum arkadaşlar ...ben 4 sene önce yaptım isweç diyeti...hayatımın salaklıklarından biridir yani... neden anlatıyım hemen...ablamla başladık...11 gün dayanabildim...11 günde 9 kilo werdim ancak yağdan deil kastan gitmiş... hastaneye kaldırdılar beni... ölüyodum...sora beni doktor bi güzel haşladı...bas bas bağırdı manyakmısınız dedi...canına kastın mı war dedi...bana diet yazdı...21 yaşındaydım hayatım....delimisin nesin dedi bana ben çok sarsıldım walla normale dönmem 2.5 ay tuttu...witamin hapları werdiler... öle düzeldim şekerim...kesinlikle bırakmanı we normal bir yeme düzenine geçmeni tawsiye ediyorum sana

10 mayısta başladım... 75 kiloyla .... şuanda 69 um....yarın bildirim yapıcam...isweç diyetini soruyosan..4 sene önce 11 günde 9 kilo werdim ama ölçüm yapmışlardı hastaneye kaldırıldığımdasadece kastan gitmiş... fizyoterapi bile gördüm ben...kas erimesi başlamış düşün yani beslenme bozukluğundan sizlere gerçekten yapmayın derim....asla kızlar asla

haklısın tatlım kilo vermek kolay aslında başlarda zorlanıyor insan ama sonra alışıyor. mideni tıka basa doldurma, tuzu, şekeri azalt unlu mamulleri azalt hareket et kilo vermemek imkansız gibi bir şey. bu gruba katıldığımdan beri kilo veriyorum reflü şikayetlerim bitti vallahi bitti kaç kutu ilaç içmiştim oysaki ne kadar kolaymış. demek ki yeme şeklim yanlışmış şimdi yanlış yapsam burada hemen uyaran oluyor sağ olsunlar

kızlar ben arada türk kahwesi içtim az şekerli... şiimdi de öğlen yemeği yiycem
1 dilim tam buğday ekmeği, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı kabak, light yoğurt yicemöptümmm sizi

TARİİİF İSTERİİİZZ

he ya tarif isteriz

evet tarif isteriz
ne demek şekerlerim
2 şer kaşık haşlanmış yeşil mercimeknohut buğday ve fasulyeyi yaptığınız ayranın içine karıştırıyorsunuz içine isterseniz salatalık rendeleyebilirsiniz (sarımsak ta oluyo ama evdeyseniz)sora üzerine nane kekik özellikle pül biber Allah ve verdiyse
hem doyurucu hem besleyici kalsiyum protein hepsı var ama tuz

merhabalaaarrrr... bende geldim umarımmm çok kalıcı olmam hep birlikte bi alt gruba geceriz bugün 13 günlük isveç diyetimin birinci günü.

biz burda kalıcıyız kilo gelir geçer arkadaşlık baki kalır

haklısın canım evde yapılan yemek gibisi yok

günaydın kızlar
dün doğum günümdü 26 oldum ee biraz diyeti de bozdum ama azıcık bugün kalan yerden devam malum cumaya az kaldı.
inanmazsın bi zamanlar bende 26 idim heppi pörttey hep heppi olursun hatayında

önnde kosakaca 1-1.5 ay var.sıtres yapmışsın o yüzden kilo vermen durdu gibi geliyo sana.istersen 1-2 gün sürekli sıvı gıdalarla beslen sonra normal diyetine devam et tartıyada sürekli çıkma bildirimden bildirime çık.bak nasıl toparlıyosun temmuza kadar.hem kilo olarak değiştiğini görmesen bile kesinlikle vucudun toparlanmıştır

sabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmen bezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim
her gün tartılma böyle moral motivasyon kaybedeceksen.bazen öyle oluyoki hergün aynı çıkıyosun sonra ertesi gün yarım kilo 1 kilo gitmiş.tartıda sıkılıyo artık bunaltmayın garibi

oh maşallah hamarat becerikli kadınsın.köyümüz falan yok olsa valla ne güzel olurdu kışın afiyetle yer anarsın bu geceyi

arkadaşlıklar tabi ki kalıcı olsun benim geçici olmasını umut ettiğim şey kilolarım

ayyyyyyyyyy ağzin bal yisin kııııııı
tarif içinde teşekkür ederim canooommm

kızlar biri beni durdursun yaaa
çok artılardayım

tatlım işten çıkarttılarya beni düzenim bozuldu çok fena
kaçamak ne kelime neler yedim neleeerrr
benim niye haberim yok kim kovdu seni :84::84::84: neyse ev kadınlığı iidir otur pıtırcıklarını doğur karnından sıpayı eksik etme işin şakası üzüldüm bak şimdi ama olsun her şerde bi hayır vardır bu vesileyle hayatında güzel başlangıçlar olabilir.üzülme emi

biz 1 alt hatta 2 alt topik seviyesine geldik hala burdayız

sabah tartındım 3 gündür 100 gr vermemişim ben anlamadım bu tartıdamı bi gariplik var o kadar dikkat ediyorumki sinirden ağladım resmen bezginlik verdi artık biraz eksilmiş görseydim gaza gelicektim
zaman geliyor haftalarca 100 gr veriyoruz sabret tatlım
ara öğün yapmıyor musun? mesela kuru incir, gün kurusu falan 1 tane ye ara öğünde

arkadaşlıklar tabi ki kalıcı olsun benim geçici olmasını umut ettiğim şey kilolarım

inşallah kilolar da gidercek

hoş geldin aramıza
ama benim niyetimi grubumu bırakmak değil kilo vermek. inşallah 50 ye inerim bu grupla bağlantım kopmaz.

arkadaşlar mesajımdada zaten dikkatli okuduğunuzda kaçırmamanız gereken bir şey var kalıcı olmam hep birlikte bi alt guruba geceriz diyorum ... anlayacağınız grupla ilgili bi durum yok laıcı olmak istemediğim şey kilomm :95: sanırım anlatabildim

ayrıca hoşbulduk

o zaman tanışalım ben filiz

KALICI OLMAK İSTEMEDİĞİM ŞEYYYYY KİLOM

arkadaşlar bu ne ki anlayamadım herkes aynı tepkiyi veriyor ama mesajı tam okuyup anlayan yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…