70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yerim ben seni evin pişosu seni mırnavvvvvvgeçmiş olsun canım,dikkat et kendine yoksa hastalığın ilerler...bol acılı limonlu bir şehriye çorbası yapta sıcak sıcak iç canım tavuk varsa onuda at içine,hem vitamin hem doping(acı varya)

allah senden de razı olsun ablacıım
walla benim sporum şöylee, hergün 100 mekik çekiyorum, 200 kere ip atlıyorum, cumartesi sabahları belgradda 6 km yürüyorum.. hafta içi de akşamları 2 gün yürüyüşe çıkıyorum.. bide haftada 4-5 kere yarım saat felan müzik açıp kıwırtıyorum.. ahanda bu, seninkilerin yanında hiçbişi tabii
işte zaten düzenli spor yapanlar bir süre sonra hayatta bırakmam daha diyolar, o raddeye bi ulaşabilsek sizler gibi güzel olcak

yooooo senin sporunda gayet güzelmiş vede yeterli bence...maşallah hem çalışıyorsun hemde sporunu yapıyorsun...biyerde okumuştum ip atlamakda ço etkili sporlar arasında sayılıyormuş ve vücudun her bölgesini çalıştırıyormuş...maşallah doğru yoldasın aynen devam bitanem

ben bilmiyom ki çorbaa yapmayııı hiç
zaten salçam felan da yok, hazır çorbam war ama yapsam mı kii
portakal doğradım kendime şimdi, kayısıyla çilek de koydum onları yiyip üstüne içcem ilacııı :2:

ben cok duygusal oluyomm böle hasta olunca
ağladım kendi kendimeee zatiii annem olaydı yanımda bakardı bana
topiğin anneleri olarak şevkatinize ihtiyacım war :2:

ayy cok sewindiim saol ablacııım
ip atlamak yüzmeden sonra en etkili spormuş, benim altım da boş at koştursam bile sorun olmuyo atlıyorum o yüzden
bugünn yapamadım tabi :26:

ben şimdi gidiyom kızlaar, ev curcuna onu toplicaam, bulaşıkları yıkıcaam, çamaşırları toplıcaaam pöfff.. bide sıcacık duş alıp yatağma girceem :2:

iigeceler herkese..

:2::2:

yenilerin sorularına cevpta zor geliyo galiba

yok be kuşum sadece ben tarif etme özürlüyüm oyüzden yazmadım ...çizelgeni ilk senmi yapmıştın eğer öyleyse aynı şekilde yapıyorsun sadece şu anki kilonu yazıyorsun ekstradan hedef kilon başlangıç kilonu aynı öncekiyle ayn yazıp şu anki kilonu yenileyip yapıştıracaksın profilinde çizelge kısmına....ben iyikide öğretmen olmamışım yoksa çocuklar yanmıştı

deryacım işte bu an herşeye deqiyor..aldıqın sayısız dualar var..birilerinin yüzünün gülmesine hayellerine kavuşmasına vesile oluyorsun..ne güzell..tebrik ederim cnm..

geçmiş olsun cnm iyi bak lütfen kendine..

neysee hayırlı akşamlar herkese kimse bilmiyo galiba

canım ben deqiştirmiyorum..sıfırdan yeniden yapıyorum..

herkese hayırlı geceler kızlar özele bildirim yapmayan varsa ihmal etmesin..mutlaka bildirimini yapsın..çok yorgunum bugün dışardaydım sonrada arkadaşım geldi topiqede giremedim..hem çok yorgunum hemde çok uykum var direk yataqa gidiyorum isterseniz sizde gelin annem çok rahat biyerr :82:

Son düzenleme:

geçmiş olsun kuzucuuumm
arkadaşın falan yok mu gelip bi çorba yapsın sana

deryacım süpersin tatlım
bayıldımm fotolara
daha vermesen bile olabilir yanii

çok sağol bitanem,ama ilaçtan önceki halime dönmem lazım çünkü benim kilom yıllardır hep yaz gelince 60-61 arası kışında 63-64 arası olmuştu ve hiç şaşmazdı...şimdi bu halim doğal olarak zoruma gitmişti ama herşeyin başı sağlık...eğer o ilacı kullanmasaydım rahmimi ve yumurtalıklarımı tamamen alıcaklardıçünkü 8 tane 6 şar santimden miyom ve yumurtalıktada 8 santimlik kist vardı ve o ilaçla 6 ayda geriledi ve 7 aydır ilaçsız takipteyim haziranın 11 inde kontrolüm var inşallah tekrar büyüme moduna girmemiştir yoksa bu sefer ameliyattan kaçamıycamişte böyle canım...oyüzden 60 kiloya inmeyi planlıyorum kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…