kızlar hepinize hayırlı haftasonları vede iyi geceler diliyorum byyyyyyy:92::92::92:
çok sağol bitanem,ama ilaçtan önceki halime dönmem lazım çünkü benim kilom yıllardır hep yaz gelince 60-61 arası kışında 63-64 arası olmuştu ve hiç şaşmazdı...şimdi bu halim doğal olarak zoruma gitmişti ama herşeyin başı sağlık...eğer o ilacı kullanmasaydım rahmimi ve yumurtalıklarımı tamamen alıcaklardıçünkü 8 tane 6 şar santimden miyom ve yumurtalıktada 8 santimlik kist vardı ve o ilaçla 6 ayda geriledi ve 7 aydır ilaçsız takipteyim haziranın 11 inde kontrolüm var inşallah tekrar büyüme moduna girmemiştir yoksa bu sefer ameliyattan kaçamıycam işte böyle canım...oyüzden 60 kiloya inmeyi planlıyorum kısmetse
Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545
bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz
neyyyyyyyyyy taze nane tokmu tutuyor,hıc duymamıstımm
canımmm ayşebahar,arcak81 vee senaya katılıyorum.daha başka varmıydı bilmiyorum ama.benim bile cinim tepeme geldi yaniiiiikızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
canım benim hoşgeldin özledikkk seniiiiiibaşlangıç: 90
geçen hafta: 61.5
bu hafta: 61.3
giden/gelen: 200 gr
toplamda giden: 28.700 kg
hedef..:55
Günaydın kızlar...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Eski arkadaşlar hepiniizi çok özledim...
Umarım herkesler iyidir.
Bugün cuma... Cumanız mübarek olsun kızlar...
Bu cuma günü hayırlı haberler alırız inşallah..
Kızkardeşimin nikahını yaptık geldik...
Çok güzel bir gelin olmuştu.
Evini de avandard tarzda döşemiş...
Beyaz pembe...
Allah bir yastıkta kocatsın
Küçük bir ameliyat geçirdim bu arada..
bakıcı arayışlarım hala sürüyor...
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Kiloma pek dikkat etmedim.
Tartım da bozuldu kızlar bu arada...
En son hafızamda kalan rakamı yazıyorum bu sebeple...
Hepinizi öpüyorum..
Benim sıpalar kalkar şimdi...
yukarıda yorummmmyo hayır olaylar daha farklı boyutlara geldi arkadaşı askere gidicekmiş meğer eve gelmiş ben annemlerde olduğum için haberim yok sonra bana telefon açtı 9-9:30 gibi evdeyim gel diye bende amcamın yanınada bi uğrayayım dedim malum hasta hemen tam o saatte evde olucaktım aradım cnm geliyorum ben diye bana gelme dedi arkadaşlarıyla evdeymiş o hazırlığı falan da evde yapıyomuş çok önem verdiği bi insan askere gidiyo ya bende dedimki neden gelmeyeyim biz alkol alıyoruz gelme dedi o sinirle zıkkım iç inş. dedim ve kapattım sonra o sinirle tekrar tekrar aradım ama açmadı en sonunda açtı ya bide seninle mi uğraşıcam zaten burda dertliyim ben en sevdiğim insanı askere yolluyorum bana destek olmuyosun da köstek oluyosun seninle uğraşamam dedi artık bu saatten sonra onunla beraber olamam evdekilere hiçbişi söylemedim nasıl söyliceğimide bilmiyorum ailem çok kızar bu yaptığınnı duyarsa hiç içmezdi ben onu dini bilgisi tam bi insan olduğu için sevmiştim halbuki ama o naptı beni alkole ve arkadaşına tercih etti bu kadar basit oldum gözünde
işte sana bir nedennn ben burdayım ve sen dee burda ollll seni çok seviyorummmmm sankiyıllardır tanışıyoruz.diyetı bırakmamam için biri bana bişey sölesin.......
çocuklugumdan berı obur bırıyım ve hep çok yedım.
ama son zamanlarda kek,çikolata,gofret,dondurma da dahıl herşeye hasretım okadar az yıyorum ki........
ne ekmek yıyorum,ne reçel,ne hamur....
ama kılo veremıyorum....vucudum nasıl bır dırenişte anlamadım....
1.wc sorunum var.(genelde 3 gunde 1 )
2.regl olcam.
3.karnım 5 aylık hamıle gibi...
ve alerjım oldugu ıcın her gun yemek kaşıgı pekmez içmek zorundayım sanırım o bana kılo aldırıyo yaptıgım dıyet boşa gıdıyo....
evimi karıncalar bastı acil yardım istiyorum...........temızlgıgı yapıp her yerı çamaşır suyuyla sıldıkten 1 saat sonra her yerde karınca bitiyo.............
baş.kılom:77.6
hedef :65
gecen hafta:72.6
bu haft:72.5
gıden :sadece 100 gram
top gıden :5 kılo 100 gram.
ustelık bu hafta 2 kez 1 saat yürüdüm.akşamdan kaytısımı yedım,5 ı bı yerde çayımı ıctım
işte diyorum seni çok seviyorummmm...bende 1.5 yıl ayrı kaldım.seherım ya ne çok benzıyoz.
ıks ben daha doldurmadım.ama bence ıyı olacak gıbı 10 yılı gecen fosıller gıtsın yaaaaaa....
eger uygulanırsa ben çok mutlu olucam okulda bı suru sevmedıgım 10 yıllıklar var onlar gıdceek...
ha yerlerıne daha ıyilerı mı gelecek bılemem ama....olsun onlar gıtsın gözum görmesın onları....
nasıl olsa benım 10 yıl olmaya daha çok var.
kızlar bende öğretmenim sizdemi duydunuz öğretmene rotasyonu ya,offf benim hiç ama hiç işime gelmiyoo inşallah başka bir yol bulurlar 30 yılını dolduranları emekli etmek gibi,yoksa ben izmirde nerelere giderim bilemiyorum puanım çok düşük.sizlerin branş ne kızlar
sağol gülüm şimdi daha iyiyim...
bende seni özledim canım..
uzun zaman oldu değil mi dneizperim?
amin canım valla çok yoruklduk sorma..
sağol canım
canım özeline yazarım...
azimle işte...
canım 12 yılını doldurmuş fosil olarkyazıyorum...
benimde sevmediğim bayağı fosil var...
ama ben genç görünenlerdenim herkes 4 yıllık mısın diyoooooooo
hımmm iks yişimdi anladım iyi bi sistem ama yine cılkı çıkar türkiyede.bulursan bana da söle
yeşil erık mı yemedım ,hafta boyunca sebze mı yemedım,kahvaltıda ve akşam meyve mı yemedım,kıyısı mı yemedım,5i bı yerde mı içmedım hiöçbiri etkılemedı.
öleyse güzel sevınelım bızde 100 gram verdık.
en az 1kılo verdım sanıyom ama ya.vere vere 100 gram hehe
şeytanın bacağını her hafta kırdım sanıyom da bi kıramadım yaaaaaaaaaaa.
canım kesın değil daha seneye uygulanmayı düşünülen bi proje.doguyu ben bılmıyom.
sanırım şöle her okula 1 müfettiş verılecek .bizi 1. müfettiş.
2.idare.
3. velıler degerlendırecek.
bunun dışındada 5 yılı dolduran ıadrecı ve 10 yılı doldruan ögretmen yer deıgtırecek.sadece aynı okul degıl dıye bılıyorum.durduk yere nıye dogu olsunkı.????????
seneye bellı olur?uygulamaya geçilecek mi?millet itiraz eder.itirAZLAR kabul edılırse eskı ta eskı hamam da olabılır canım.
bekleyek görek bakem ne olıcek?benım tuzum kuru gibi 3.5 sene oldu daha....
çok zor bi durum yaaa Allah rahmet eylesin.aslinda kizlar aksamdan beri ck kotuyum aksam kardesim saat 22.30 da arayip gec gelecegini ve patronunun is kazasinda oldugunu ve gec gelecegini soyledi daha 24 yaslarinda evin tek oglu onlarda ordulu allah yakinlarina sabir versin annesi diyormus oglum sen gitin ben kimi tellefoonla arayip nerdesin niye gelmedin diyecem cok zor vallah... oyle birseyki burda tanidigim bes aile tek erkek cocugunu hep kazaya kurban vermis gurbete dahada bir zor...
Eki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545
bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz
herkese iyi geceler, ben de katılmak istiyorum paylaşımlarınıza, 74,9 kiloyum, 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. pazartesi gününden beri spor yapıyorum. inşallah bu kara yağlardan kurtulacağım
ıyı akşmalar hanımlar daha öncede yazmıştım emzirdiğim için arkdaşlar bana pek dıyetı önermemişti ama ben bıktım artık bu kılolarımdan benıde kutarın lutfennnnn....ben 4 ay oldu doğum yapalım 77 kıloyum gram veremedım:2: napacam bılemıyorum :2:daha reglde olmadım etkısı varmıdır kılo verememe konusunda :2:
çocuk sevmez demek yerine çocuk tutkusu yok demek daha doğru olur.arkadaş grubumuzda biz gibi çocuksuz ve uzun zamandır evliilginç eşin çocuk sevmiyo ve öğretmen.hani çocukalrı sevmeyen öğretmenlık yapamaz derler yaaaaaaaa
bende aşırı sevmem ama bebek çok severım...canım evlılıgın ılk zamanları insan 3 yıl felan çocuk düşünmüyo gezelım tozalım dıye sonra bı bakıyosun etrafın çocuk dolmuş herkesler çocugunu konuşuyo,bi yerde gıdıyosun herkeste çocuk gürültü şu bu...
senden sonra evlenen arkadaşların çocuları oluyo,
sonra bakıyosun arkadaşların 2. çocuga başlıyo...muhabbetten hepyten gerı kalıyosun.
nasıl söleyım herşey bi sıraya göre gıdıyo ya
okul biter,işim olsun,
iş olur ,eşim olsun,
eşle vakit gecırılır,çocugum olsun,
çocugum okulunda başarılı osun,
çocugum iş kursun
çocugum evlensın,
torunum olsun...vs..bu zırncıırn bı halkası gıbı yanı her yaşta yaşanan ayrı güzellikler var.
ama dediğin giib hazır olmak lazım,
kadının hazır olması kadar erkek te önemli hazıırm dıyene bıle kanmıycan hamilelıkte yalnız kalabılıyosun...
nazar değdi sanaişten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo :2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee
ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa:2:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook
reglinin büyük bi etkisi vardır.bence emzirme döneminde biraz dikkat et klasik şeker en yağ üçlüsü ve aşırı tuzdan kaçın.regli olduktan sonra zayen kısa zamanda kilo kaybı yaşarsın.ıyı akşmalar hanımlar daha öncede yazmıştım emzirdiğim için arkdaşlar bana pek dıyetı önermemişti ama ben bıktım artık bu kılolarımdan benıde kutarın lutfennnnn....ben 4 ay oldu doğum yapalım 77 kıloyum gram veremedım:2: napacam bılemıyorum :2:daha reglde olmadım etkısı varmıdır kılo verememe konusunda :2:
günaydınherkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..
günaydıngünaydın çıtırlar
herkese güzel bi gün diliyorum
canım ben erkenden yaptımkahvaltımı şu an işyerindeyim simit peynir istersen buyur gel alayım yanına bide çay yada yeşil çaygünaydınbiriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
günaydın herkese nasılsınız ben sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve işyerindeyimbugün çok mutluyum sabah eteğimi giydim amanın bir baktım oynuyor üstümde ayy nasıl sevindim anlatamam oyuncak almış çocuklar gibi şenim bugün iyiki sizi tanımışım
kılavuz canım tam iş çıkışı gördüm resmini yazamadım sana tek kelime diyorum süpersiiiiiiiiiiiiiiiiin
tebrikler bu motivasyonla o etekler bol değil yere düşecekler inşallah.simit peynir ne süper olurdu dimiyacanım ben erkenden yaptımkahvaltımı şu an işyerindeyim simit peynir istersen buyur gel alayım yanına bide çay yada yeşil çay
günaydıngünaydın kızlargüzel bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?