70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize hayırlı haftasonları vede iyi geceler diliyorum byyyyyyy:92::92::92:

önce sağlık tabikide ... hem maşallah yaa vermişsin kilonun çoğunuda. ilaçla alınan kiloyuda vermek zor diyebiliyorum...

süpersin tebrik ederim sanki ideal kilonda gibisin... dahada yazıflamasan bile olur bence ...

ıyı akşmalar hanımlar daha öncede yazmıştım emzirdiğim için arkdaşlar bana pek dıyetı önermemişti ama ben bıktım artık bu kılolarımdan benıde kutarın lutfennnnn....ben 4 ay oldu doğum yapalım 77 kıloyum gram veremedım:2: napacam bılemıyorum :2:daha reglde olmadım etkısı varmıdır kılo verememe konusunda :2:

canımmm ayşebahar,arcak81 vee senaya katılıyorum.daha başka varmıydı bilmiyorum ama.benim bile cinim tepeme geldi yaniiiii
canım benim hoşgeldin özledikkk seniiiiiikardeşine ömürboyu mutluluklarrrrrr
yukarıda yorummmm
işte sana bir nedennn ben burdayım ve sen dee burda ollll seni çok seviyorummmmm sankiyıllardır tanışıyoruz.canım ben de ööle muhteşem kilolar vermiyorum ama napalım az gitsin gelmesin geri....kabızlığa ise ben de bi çare bulamadım bir sefer işe yarayan 2. kez işe yaramıyorrrrr...
işte diyorum seni çok seviyorummmm...

hımmm iks yişimdi anladım iyi bi sistem ama yine cılkı çıkar türkiyede.
çok zor bi durum yaaa Allah rahmet eylesin.

süpersinnnnnnnnnmaşallahh

başlangıç:80
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
giden/gelen:-900gr
toplamda giden:12.5
hedef:63

kızlar dijitalde tartılamadım aslında 67 ama nolur nolmaz şimdiii.herkesi tebrik ediyorummmmm

herkese iyi geceler, ben de katılmak istiyorum paylaşımlarınıza, 74,9 kiloyum, 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. pazartesi gününden beri spor yapıyorum. inşallah bu kara yağlardan kurtulacağım

canım bize takıl kilolar gitsin.ben de burayla yeni tanıştım.keşke daha önce tanısaymışım ama zararın neresinden dönsem kardır değil mi.benimde 6.5 aylık oğlum var emziriyorum. buradaki arkadaşlarla tanıştıktan sonra müthiş motive oldum.kilo vermeye başladım. hiç düşünmeden çizelgeni oluştur paylaşım yaparsan etkisini en kısa zamanda görürsün umarım. bu arada emzirmene dikkat edersen iyi olur önceliğimiz bebişlerimiz değil mi

çocuk sevmez demek yerine çocuk tutkusu yok demek daha doğru olur.arkadaş grubumuzda biz gibi çocuksuz ve uzun zamandır evli o yüzden hiç öyle bizimde olsun geri kalmayalım gündemden diye bi sorun olmadı hayırlısı diyelim.dedimya sırf evli olduk diye çocuk sahibi olmalıyız mantığıyla hareket etmek istemiyorum kim ne derse desin.insanlara oyuncak gibimi geliyo anlamıyorum 1 tane yapın daha sonra yapmayın.yok olmazsa olmaz yok bilmemne yani bu doğacak şey insan bi canlı patates yetiştirmiyoz ya hayırlısı nezamansa olcak.

nazar değdi sana çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın

reglinin büyük bi etkisi vardır.bence emzirme döneminde biraz dikkat et klasik şeker en yağ üçlüsü ve aşırı tuzdan kaçın.regli olduktan sonra zayen kısa zamanda kilo kaybı yaşarsın.

herkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..

herkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..
günaydın bende kocişimi sınava yolladım.klasik net bakımmalarımdan sonra azcık dizi izlemeye çalışıyorum ve ve ve bişi yemedim içmedim daha :26:

günaydın herkese nasılsınız ben sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve işyerindeyimbugün çok mutluyum sabah eteğimi giydim amanın bir baktım oynuyor üstümde ayy nasıl sevindim anlatamam oyuncak almış çocuklar gibi şenim bugüniyiki sizi tanımışım

kılavuz canım tam iş çıkışı gördüm resmini yazamadım sana tek kelime diyorum süpersiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım ben erkenden yaptımkahvaltımı şu an işyerindeyim simit peynir istersen buyur gel alayım yanına bide çay yada yeşil çay
tebrikler bu motivasyonla o etekler bol değil yere düşecekler inşallah.simit peynir ne süper olurdu dimiya geçen hafta okadar çok yedimki artık yemesem iyi olcak.eşim sürekli simit istiyonmu diye soruya zaten o sürpriz bi şekilde almazsa bi süre hayatımda var etmek istemiyorum simit ve dondurmayı yoksa ters istikamete doğru ilerliyecek çizelgem ama yemiş kadar oldam saol

günaydın kızlar güzel bir gün dilerim
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…