geçmiş olsun canım.bazı durumlarda gölgesi bile yeter diyemiyosun neyazıkki.ilk 1 sene gerçekten zor zaman geçirdim uyku düzenim bozuldu gözlerimi her kapadığımda yaşadığımız son şeyler aklıma geliyodu ağlaya ağlaya uyuyamıyodum.25 yıl dizi film gibi bir tutkusu olmayan biriyken şimdi dizi film izlemeden uyuyamıyorum.bişiler izlerken sızıp kalıyorum.hadi yatalım uyuyalım dedinmi yatakta dönüp duruyorum hala
rüyalar bi işarettir ama bu herkese göre değişir.rüyalarını senin yorumlaman lazım.eşimde benle ilgili tüm anılarını unutmaya başladı ve her fırsatta dilime düşüyor.bigün benide unutucan diyorum.sabah uyanacaksın pardan gece ne yaptığımı hatırlamıyorum burda uyumuşum pardon diceksin tanıyamadığın bana
böyle bi olay birinin başına geldi.kadında acayip unutkanlık varmış.bigün dışarda birini gördüm çok tanıdık ama kim çıkartamıyorum.akşam eve geldim eşim bugün beni neden görmemezlikten geldin diye sordu.meğer eşimmişdiye anlatıydı bi tv programında
bu konuda haklısın.9 eylülde tanıdığın varsa işin çok çabuk halloluyor.yoksa bekler durursun.dışardanda gelen çok hastası var bu yüzden çok kalabalık buna bi çözüm bulsalar aslında çok süper olur.sadece izmir değil ege bölgesi ve bazı servisleri tüm türkiyeye hizmet vermekte :26:
eşim 180 ben 163 üm.evlendiğimizde ikimizde 63 kiloyduk düşün aradaki görsel farkı.bide ben iri bi iskelet yapısına sahibim oda aksine ince yapılı.omuzlarım ondan geniş baldırlarım daha kalın .futbolcumusun sen der koca popolu der.alırken bakaydında almayaydın diyorum bendeevet allah hiçbir zaman elden ayaktan düşürmesin diyorum...
ya eşimle ilgili bişi yok ama biz evleneli 2 ay oldu ve nedense ben evlendik ya sanki artık rahatladı beni aldatabilir gibi bi psikolojiye girdimbirde ben tanıştığımızdada kiloluydum ama şimdi dahada aldım bu sabah uyandığımda sinirim bozulmuştu eşime bi tane vurdum sırtımı döndüm rüyamda beni aldattın seninle konuşmuyorum küstüm dedim adamcağızda şaşırdı şimdi sen ondan mı döndün arkanı diyor ... gecede elimi rüya gördün diyemi bıraktın diyo adamın bi suçu yok ama olsun acil kilolardan kurtulmam lazımmmm :84:
hadi güçlerimizi birleştirelimevet ama dediğin gibi bi çözüm bulunması lazım
olur olmadık yerde reklam olayı zaten türk televizyonlarında varherkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdisporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuu terim soğudu vallahi..
benimde kayınvalidem söyler.çokta tınnnherkes kahvaltı yapmaya gitti galibaaaa .. bende gidip kahvaltı hazırlayayım ... akşamada görümcemler gelecek hazırlıkta yapmak lazım ... hemde onlardan hiç yememek lazımnitekim görümcem kilo hakkında laf çarptı kaç defa ... ona inat olsun diye bile zayıflamak istiyorum ... ama yapamıyorum...
herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdisporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuu terim soğudu vallahi..
herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdisporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuu terim soğudu vallahi..
mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptımşimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcak beni bekleyin anacım
mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptımşimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcak beni bekleyin anacım
olur olmadık yerde reklam olayı zaten türk televizyonlarında var
benimde kayınvalidem söyler.çokta tınnntaşıyan bensem kiloyu bu kimseyi bağlamaz
green4,jelibonibon siz izmirdemisiniz kızlar ölese neresindesiniz
ivettt bi bardak 5i1 yerdenin ardindan kahvaltida yapilmistir hanimlar hemen yazayimmm...ben ekmeksiz doymayanlardanim bu yüzden siyah ekmegin icine peynir domates ve salatalikli sandvic yapivedi herifim..haa bide taze nane koydurttum tok tutuyo demistinizya
anaaaaam 20 yılım bayraklıda geçti ben güzelyalı'dayım canımevet izmir deyim ben bayraklı da ya sen
geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardancanım ödem konusunda nöroloji dr verdi bu tavsiyeyi bana ilaçlardan kaynaklanan bişeymi diye sormuştum migren nedeni ile 2 ayrı ilaç alıyorum sık sık birde antidepresan .migrenime çare bulunamadı henüz((((((( ödem konusunda çok muzdaribim ama kiraz sapı bende işe yarıyor bana zararı olmadı geçen ay yaptım 1 hafta 1,5 kilo gitmişti ama geri geldi aslı şudurki ödem hemen yerine geri geliyor sanırım (
hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket etkızlar biz eşimle ayrılıyoruz dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti artık bu kadar kötü bi insanmıyım ben acabaya zaten doğru dürüst bi evlilik hayatımız olmadı olamadan da bitti napalım böylesi hayırlısıymış yapıcak bişi yokki artık kimle istiyosa onun yanına gidebilir özgür artık
canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmıdestegın ıcın saolbebgım ama kuru kayısıyı sabah akşam hep yıyom bagırsak çalıştırsın dıye ama benımklıler tembel sanırım....yoksa kuru kayısı mı kılo aldırıyo .....
geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşşgünaydın,hiç tadım yok,uyumadım desem yeridir oğlumun ateşi çıktı,38-39 arası seyretti
genta iğnesindendir dedi dr.bugün sonuncu iğne,bakalım..
bildirimimi özelden yaptım,buraya da yapayım
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:76.8 kg
Bu hafta: 76.2 kg
Giden:600 gr
Toplam giden: 1800 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heraldeben 7 ay önce başladım ya ben napıyım?
kılavuzla beraber başlamışız.o 20 kılo verdi
ben ie 5 kılo ya ben napım.başımı nerelere vurum.ya varya acaip mutfak kadınıyımdır normalde.
gecenın 12 sı de olsa kısır da yapardım.her akşam tatlımı yapardım .kek,pasta,börek eksık etmezdım
eskıden.ama şu 7 ayda bunları yapmadım da ne oldu?
sadece 5 kılocuk gitti.....
gel bu hafta önumuze geçenı yıyelım tatlılar börekler çörekler belki o zaman veririz.tersini yapıyoz veremıyoz.
başın sağolsun canım nurlar içinde yatsınamin inşallah tüm göçüp giden sevdiklerimiz bu mertebeye ve huzura ulaşırlar inşallah.
bende canım niye bu kadar sıkılıyo, hep bi rehavet bi ateş üstümde diye anlam veremiyoduuum
sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilrfıstık haklısın da ben doymuyom kiiiiiiii
her tenefus bişey yemezsem olmuyo
ara dıye yazdım da hep tenefuste birinı yedım.
hi.ç bişeyb yemdedım gıbı gelıyo yazınca amma çok yemişim...
tatlı,çıkolata,baklava,kek vs yemeyınce kendımı hiç bişey yememiş gibi hissdiyom
kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyikEki Görüntüle 200546 Eki Görüntüle 200544 Eki Görüntüle 200545
bişey söyleyeyimde gülün...86 kilo halimi yüklemeye çalışıyorum deminden beri ve ısrarla hata veriyor yüklemiyor pozda değiştirdim gene yüklemedi
bunlarda bugün saat 11.30 da iş yerimde eğitime gitmeden çektirdiğim resimlerim ve üzerimdeki kıyafetler 38 beden ve ben burda 65.9 kiloyum...ben en son yeni evliyken 38 beden giyiyordum ve ozaman 56 kiloydum...sudem arkadaşım sporun etkisini görmek istiyorum demiştin ya işte sonuç canım
ortadaki pozda göbüş gibi görünen şey pantolonun düğme ve kopçası canolar onu yok sayın
bu arada kınanın renginide görebilirsiniz
ya okadar ağırki yüklenmemişşşşçok harikaaasınnnnn gerçekten şeker kadın yaaaa spor şart zaten bende eriyimde hala spor yapıyor olayım değilmiiiii çok sıkı oluyor insan
taşşşşşşşşşşşşşş gibi maşşşşşşşşşşşşş
:78::78: kızlar varya nasıl utandım şu an,bide gözlerim doldu kendimi tutuyorum resmen hepinizden allah razı olsun desteklerinizden ve öğrettiklerinizden dolayı...insan nekadar sağlıkçı olsa işin içinde olsada bazı şeyleri bilsede uygulaması ve devam ettirmesi ayrı bişey...
senacım biliyormusun 3 aydır iş yerinde şu obezite takipleri için hastaları ölçüyoruz ya kilosu sorun olanları takibe alıyoruz...işte onlarada nasıl beslenmeleri gerektiğini anlatıyorum ve insanlar aylık takibe geliyorlar ya...3 ayda çok güzel sonuçlar aldılar ve devam ediyorlar...hem kilo hemde bel kalça ölçülerinde...ve hepsi allah razı olsun senin sayende hemşire hanım,sen olmasan bizi motive edip her ay desteklemeseydin biz bu kiloları veremezdik ve sen bırak diyene kadarda bırakmıycaz diyorlar...bide eskiden nekadar saçma besleniyormuşuz biçok şeyi yanlış yapıyormuşuz diyorlar ve inanın o anda içimden hemen sizlere dua ediyorum çünkü bende sizlerden öğrendim ve şimdi etrafıma yardımcı olup yol gösteriyorum...HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,İYİKİ VARSINIZ
aynen cnm zayıfladıkça değişyolarr olsun oh onlara hakediyolarrrrsaol bebekimmm valla anne öle cnm annelerimz olmasa biz böle nasıl güzel olcaz onlara maşallahhhh altyapımız sağlamm
herkese iyi geceler, ben de katılmak istiyorum paylaşımlarınıza, 74,9 kiloyum, 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. pazartesi gününden beri spor yapıyorum. inşallah bu kara yağlardan kurtulacağım
günaydınbiriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
çok geçmiş olsun canımcım...bizi habersiz koma emi...günaydın kızlar,
bugün dr.una gideceğiz oğlumun,2 gündür ateşler içinde yandı yavrum.inşallah bişey çıkmaz..
herşeyin başı sağlık..sağlık olsun da gerisi boş..
kafam dağılsın diye geçmişi okudum biraz..
hepinizi kocaman öperim
evet spor çok etkili bende önceden 83 ten 65 e düşmüştüm hemde 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne güzel olmuştumspor çok etkili ama bırakmamak lazım...
geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardan
hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et
canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmı
geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşş
önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heralde
başın sağolsun canım nurlar içinde yatsın
sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilr
gerçi kılavuz varken bana susmak düşer
kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyik
ayrıcabaşka ne denir ki
çok sağol aşkım yaaa...bişey söyliyimmi burda istisnasız hepiniz sanki evin insanı gibisiniz sizi görmesem bile hepinize dair kafamda canlanan bir silüet var ve hepinizi çok seviyorum ve yakın hissediyorum...çok sağol bitanem...her cuma kilo bildirimlerinde bile verenlerle bende vermiş gibi seviniyorum,vermeyenlerlede üzüntülerini paylaşıyorum...çok garip ve güzel bir duygu BİZ KOCAMAN VE GÜZEL BİR AİLEYİZ VE GÜZEL DOSTLUKLAR KURDUK
vallahi bende kahvaltıda tüketiyorum ekmeği sadece...ve 3-4 dilimi buluyor bazen ama dediğin gibi spor yapınca yanıyor zaten..bide ben ekmekleri unonun kepek ve köy ekmeği hariç tüm çeşitlerini alıp buzdolabıma atıyorum çocuklarıda alıştırdım hiç beyaz ekmek almıyoruz artık...abur cuburu hiç sevmem zaten o konuda şanslıyım...çukulata,pasta,börek,çerez,dondurma,tatlı,hamurişi sevmem zaten,gün alışkanlığımda yok gitmem...oyüzden çok şanslıyım canolarzaten eğer düzenli bir diyet takip ediyorsan kesinlikle ekmek şart ... ben günde 8 dilim ekmek ve 6 öğün beslenme ile 10 kilo verdim spor da var tabi ama hergün spordan sonra ödül olarak koca bi kup dondurma yiyordumbelki onuda yemesem daha çok kilo verebilirdim
nane ve maydanoz kahvaltımda eksik olmaz...faydasını görürsün tatlımivettt bi bardak 5i1 yerdenin ardindan kahvaltida yapilmistir hanimlar hemen yazayimmm...ben ekmeksiz doymayanlardanim bu yüzden siyah ekmegin icine peynir domates ve salatalikli sandvic yapivedi herifim..haa bide taze nane koydurttum tok tutuyo demistinizya
birazdan ev işine girişicem spor yapıcam çamaşırlar var...oy oyy oyyyyyyyy ölmüşüm ağlayanım yok....şu an çay keyfi yapıyorum kalkıcamonuda spordan say canım daha çekilir bir hal alır
ne güzel ya bende internetten sipariş verdim bütün plates için gerekli malzemeleri aldımama bir tek azim ve istek yollamamışlar...
azmet bak benim fotoları gör gaza gel...orda 65.9 um ve 38 beden kıyafetler...ben spor yapmazken 61 kiloyla 40 beden giyiyordum ...farkı gördünmü sıkılaşıyorsun ve taş oluyon selülit falanda kalmıyor...hadi kalk bakalım...hafta sonu bende aletlerle çalışmıyorum evde olduğum için ctsi pazar plates günümdür...oda çok faydalı spor...madem malzemende var hadi hop bir ki üç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?