70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet allah hiçbir zaman elden ayaktan düşürmesin diyorum...
ya eşimle ilgili bişi yok ama biz evleneli 2 ay oldu ve nedense ben evlendik ya sanki artık rahatladı beni aldatabilir gibi bi psikolojiye girdim birde ben tanıştığımızdada kiloluydum ama şimdi dahada aldım bu sabah uyandığımda sinirim bozulmuştu eşime bi tane vurdum sırtımı döndüm rüyamda beni aldattın seninle konuşmuyorum küstüm dedim adamcağızda şaşırdı şimdi sen ondan mı döndün arkanı diyor ... gecede elimi rüya gördün diyemi bıraktın diyo adamın bi suçu yok ama olsun acil kilolardan kurtulmam lazımmmm :84:

evet ama dediğin gibi bi çözüm bulunması lazım

eşim 180 ben 163 üm.evlendiğimizde ikimizde 63 kiloyduk düşün aradaki görsel farkı.bide ben iri bi iskelet yapısına sahibim oda aksine ince yapılı.omuzlarım ondan geniş baldırlarım daha kalın .futbolcumusun sen der koca popolu der.alırken bakaydında almayaydın diyorum bende

evet ama dediğin gibi bi çözüm bulunması lazım
hadi güçlerimizi birleştirelim

herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdi sporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuuterim soğudu vallahi..

herkes kahvaltı yapmaya gitti galibaaaa .. bende gidip kahvaltı hazırlayayım ... akşamada görümcemler gelecek hazırlıkta yapmak lazım ... hemde onlardan hiç yememek lazım nitekim görümcem kilo hakkında laf çarptı kaç defa ... ona inat olsun diye bile zayıflamak istiyorum ... ama yapamıyorum...

herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdi sporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuuterim soğudu vallahi..
olur olmadık yerde reklam olayı zaten türk televizyonlarında var
benimde kayınvalidem söyler.çokta tınnn taşıyan bensem kiloyu bu kimseyi bağlamaz

mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptım şimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcakbeni bekleyin anacım

ne güzel ya bende internetten sipariş verdim bütün plates için gerekli malzemeleri aldım ama bir tek azim ve istek yollamamışlar...

mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptım şimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcakbeni bekleyin anacım

bende kahvaltı hazırladım ama cocam aşka gelecekte kahvaltı yapmaya gelecek adam çocuk gibi ya hastalanınca huy değiştirdi nazlı bebek gibi

olur olmadık yerde reklam olayı zaten türk televizyonlarında var

benimde kayınvalidem söyler.çokta tınnn taşıyan bensem kiloyu bu kimseyi bağlamaz

ya ben zaten rahatsızım da kilolarımda o laf çarpınca daha sinir oluyorum zayıflayayımda sussun

ivettt bi bardak 5i1 yerdenin ardindan kahvaltida yapilmistir hanimlar hemen yazayimmm...ben ekmeksiz doymayanlardanim bu yüzden siyah ekmegin icine peynir domates ve salatalikli sandvic yapivedi herifim..haa bide taze nane koydurttum tok tutuyo demistinizya

zaten eğer düzenli bir diyet takip ediyorsan kesinlikle ekmek şart ... ben günde 8 dilim ekmek ve 6 öğün beslenme ile 10 kilo verdim spor da var tabi ama hergün spordan sonra ödül olarak koca bi kup dondurma yiyordum belki onuda yemesem daha çok kilo verebilirdim

geçmiş olsun tuzdan uzak duruyorsundur heralde bide hazır gıdalardan
hakkında hayırlısı olsun mantıklı hareket et
destegın ıcın saolbebgım ama kuru kayısıyı sabah akşam hep yıyom bagırsak çalıştırsın dıye ama benımklıler tembel sanırım....yoksa kuru kayısı mı kılo aldırıyo .....
canım yaa yıllarca çektim bende troit testi yaptırdınmı
geçmiş olsun çabuçak iyileşi inşşşş
önceden çok yiyipte şimdi azaltınca vücutta kıtlık sinyalleri verildi heralde
gel bu hafta önumuze geçenı yıyelım tatlılar börekler çörekler belki o zaman veririz.tersini yapıyoz veremıyoz.

amin inşallah tüm göçüp giden sevdiklerimiz bu mertebeye ve huzura ulaşırlar inşallah.
başın sağolsun canım nurlar içinde yatsın
bende canım niye bu kadar sıkılıyo, hep bi rehavet bi ateş üstümde diye anlam veremiyoduuum

sen komple ck up yaptır canımcım insülin direncidşolabilr
gerçi kılavuz varken bana susmak düşer
kız ben sanki seni yıllardır tanıyo gibiyim yoksa biz kardeşmiyik
ayrıcabaşka ne denir ki

çok geçmiş olsun canımcım...bizi habersiz koma emi...
evet spor çok etkili bende önceden 83 ten 65 e düşmüştüm hemde 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne güzel olmuştum spor çok etkili ama bırakmamak lazım...

vallahi alışkanlık yaptı biliyonmu kuşum...yapmadığım gün sanki bişey unutmuşum gibi eksikliğini ve vicdan azabını çekiyorum...ben salonada gitmiştim bir ara haftada 2 gün 2 saat ,ama arabamla gidip gelmeme rağmen dikiş tutturamamıştım ve böbrek rahatsızlığımdan dolayı yolda ter üstümde kalınca bidahaki spor gününe kadar sancılanıp dururdum...sonra kocişin başının etini yedim ve adamda beni hamileliklerim dahil(daha zayıftım son günlerime kadar)beni hiç86 kilo görmemşti ya gözü korktu galibaeve spor aletlerini aldı,oda kurtuldu bende daha zevkli ,sağlıklı ve mutlu spor yapmaya başladım tv yide kendime çevirip spor bitene kadar sıkılmıyorumda,en güzeli üşütmüyorum hemen duşa zıplıyorum...zaten ben evde vakit geçirmeyi seven biriyim oyüzden isabet oldu...oyüzden artık ara vermem spora,yaşamımın parçası oldu bitanem...istediğim kiloya insem bile spora devam sağlık için kendim için

kanumca yanlış yaptum alıntı yapıp yazıyı beceremedim teknoloji özürlü ben
barkinim gelmiş amaaaaaaaa bugün hava kapalı pazara gidemicek
YEŞİMCİM gel kız daha yeni kahvaltı yapcam sabah form çayımı içtim 0.5 lt suyumu içtim şimdi iniyorum aşağı mantarlı omlet yapicim gelin yiyelim
pc açık birazdan geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…