70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aboovvv gözlerim acıdı geçmişi okumaya çalışırken
kocacım da gözüme gözüme bakıyor acıktı adam haklı hadi ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum hadi gel,n kahvaltı ya

kocacım da gözüme gözüme bakıyor acıktı adam haklı hadi ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum hadi gel,n kahvaltı ya
maşallah erkencisiniz. afiyet olsun neşe mutluluk huzur dolsun yuvanıza

tebrik ederim... ne güzel kilo vermişsiniz. darısı başıma. :97:

herkese iyi geceler, ben de katılmak istiyorum paylaşımlarınıza, 74,9 kiloyum, 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. pazartesi gününden beri spor yapıyorum. inşallah bu kara yağlardan kurtulacağım

merhaba bende yeniyim. hoşgeldin kilolardan tez zamanda kurtulmak dileğiyle...

herkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..

benim kahvaltım sadece kahve ve iki şeker zaten afiyet olsun sizede. bu arada ii çalışmalar..

günaydın bende kocişimi sınava yolladım.klasik net bakımmalarımdan sonra azcık dizi izlemeye çalışıyorum ve ve ve bişi yemedim içmedim daha :26:

güne ne kadarerken başlar ve metabolizmayı ne kadar çabuk çalıştırmaya başlarsak o kadar iyi . diyetisyenim yani önceki diyetisyenim sabah kahvaltısı en geç saat 08:00 de yapmış olman gerekiyor demişti.

günaydın çıtırlar
herkese güzel bi gün diliyorum
günaydın... herkesin günü güzel geçsinnn... diyeti bozulmasın ...

günaydın biriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
buyurup gelebilirsin kahvaltıyı hazırlıyorum bir yandan çay demlendi bile ...

ne güzel maşallah. güne erken başlamayı seviyorum. ben 2 aydır .çalışmıyorum önceden saat 6-7 gibi uyanıyordum işi ilk bıraktığımda şimdi 9 da uykucu oldum ya şimdi başım ağrıyor ama allahım ne güzel yaaa bende yazlık kıyafetlerimi çıkarttım giyiyorum sıkıyor seni tebrik ediyorum...

vucudu tok tuttuğun sürece klo veriyosun aslında.ben bu saatte uyanmıyodum uzun zamandır.uyandıktan genelde 1 -2 saat sonrası yemek yiyorum.hemen yediğimde doyduğumu anlamıyorum ve daha çabuk acıkıyorum.zaten neyim normalki bu olsun kahvaltı dışında tüm öğünleri hızlı yerim ama kahvaltım epey uzun sürüyor.1 saatten önce tabağımdakiler bitmiyo en az 4 kupa çay içiyorum zararlı ama napim çaysız bi öğündede doyduğumu anlamıyorum. işte hepimizin alışkanlıkları farklı.nasıl ne şekilde beslendiğimde kilo veririm alırım biliyorum ama bazen uygulamayı şaşırıyorum işler tersine giriyo.genele göre gerçekten çok az yediğim zaman daha tok çok yediğimde daha aç oluyorum tuhafım işte

canım ben erkenden yaptımkahvaltımı şu an işyerindeyim simit peynir istersen buyur gel alayım yanına bide çay yada yeşil çay

afiyet bal şeker olsun... vücuduna yerleşmeden hemen gidici olsun amin
aslında afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun diyorlar ama bizim için geçerli değil demi en azından benim için

günaydın kızlar güzel bir gün dilerim

teşekkürlerrrr... seninde günün güzel geçsin dilerim ....

avet yaaa geçmişi okumam ne kadar zor ama okumazsamda kopuk kalıyorum bu arada eşim karşıda uzanıyor dedim ki önce bi kahve içicem tamam dedi sağolsun. diyorki neden çok net e girmeye başladın sen

yoooo maşallahhh kilo çizelgene bakınca hiç birşey ters gitmiyor maşallah diyelim ayrıcada darısı başımaaaa AMİNNNNN

teşekkür ederim canımcım...ayrıca senin adınada sevindim,insan böyle kıyafetlri üstünde gevşedikçe bi düşük bedene hevesleniyor ve tam gaz devam ediyor...hadi bakalı kolay gelsin
günaydın biriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
koş gel kız....birazdan hazırlıycam o muhteşemkahvaltılarımdn birini...gel cano gel yakın sayılırız eskişehirmiydi yoksa bunak ben karıştırdımmı:26:
günaydın çıtırlar
herkese güzel bi gün diliyorum

herkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..
sizede günaydın kızlar
süpersin tebrik ederim sanki ideal kilonda gibisin... dahada yazıflamasan bile olur bence ...

önce sağlık tabikide ... hem maşallah yaa vermişsin kilonun çoğunuda. ilaçla alınan kiloyuda vermek zor diyebiliyorum...

teşekkür ederim desteğin için canımcım...benim ilacım kortizondu ve acayip bi şekilde ödem ve kilo yapmıştı...benim bi şansım tansiyondan dolayı tuzsuz beslendiğim için vermem birazdaha koly gibi geliyo...bide canımcım sporun çok faydasını gördüm ,direk kilo verirken sıkılaştım oyüzden olduğum kilodan daha düşükmüşüm gibi duruyor

GÜNAYDINNNNNN

cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. günü neyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.

bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyo gidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum

kızlar hepinize kocaman günaydınlar
ben kahvaltı hazırlayıp yiyip geleyim beklersiniz değilmi guuu:26::26:kahvaltı etmeyen varsa buyurun gelin kapı sonuna kadar açık çıtırlar

günaydın kızlar,
bugün dr.una gideceğiz oğlumun,2 gündür ateşler içinde yandı yavrum.inşallah bişey çıkmaz..
herşeyin başı sağlık..sağlık olsun da gerisi boş..
kafam dağılsın diye geçmişi okudum biraz..
hepinizi kocaman öperim

evet spor çok etkili bende önceden 83 ten 65 e düşmüştüm hemde 6 gün 3 saat spor yapıyordum ne güzel olmuştum spor çok etkili ama bırakmamak lazım...

yoooo maşallahhh kilo çizelgene bakınca hiç birşey ters gitmiyor maşallah diyelim ayrıcada darısı başımaaaa AMİNNNNN
çok zor değil başarırsın.bu çizelge 3 ayda bu hale geldi. son 2 aydırda hiç ilerleme kat edemedi o ayrı diyet iznine çıktım dönünce devam edecem ara ara yapıp sonra tekrar bırakıyorum bu yüzden diyetteyim diyemiyorum düzene girmeden benim yemekle pek aram yok zevkten değil sıkıntıdan yiyorum.sevdiğim bikaç bişi var onlarıda sınırsız yiyorum şişiyorum zamanla insan kendini tanımaya başlıyoya ben farkettimki son 2-3 yıldır bu babamı kaybettiğim dönemden sonra oldu sanki.yemek yediğimde doymuyorum.yemek derken bu bildiğimiz tencere yemeği yani.sevdiğim tencerelerce yiyebileceğim biber dolması ve taze fasulye ama hiç aramıyorum eşim yemediği için yapmıyorum bulduğumdada benim için o eski özelliğini taşımıyo resmen yemeklerden soğudum böyle oluncada abur cubura yükleniyorum sonra gelsin popolar çıksın göbüşler

çok geçmiş olsun tatlım yaaaaaherşey üst üste gelmiş...böyle durumlarda çok bunalırım ben allah şifa versin....ayrıca böbrek taşının sancısı normal doğumdan daha zordur helede erkekte...ben çok düşürdüğüm için bilirim...kocanada çok geçmiş olsun bol su maydanoz ve kuru soğan yesin en azından idrar söktürüp kanalları genişlettiği için sancısı ve taşın ilerlemesi birazdaha rahat olur bitanem

hım bayağı güzel bi zamanda vermişsin... hım geç ama başın sağolsun arkadaşım. 2 gün önce babamı ölmüş olarak gördüm rüyamda ağlamaktan mahvoldum. benim babam hasta konuşmaz pek ve eskisi gibi değil ama öylece durması bile yeterli. yani seni anlıyorum düzeninin bozulmasını... bende kiloyu abur cuburla aldım halada vazgecemiyorum malesef ama şimdi bırakmam lazım... eşimin beni aldattığını görmeye başladım rüyalarımda

geçmiş olsun.ege üni. sıra zor gelir bence.9 eylülde falan yokmu bu test.ayağımız oraya alıştı maşallah biz ailece 9 eylüllüyüz

kızlar hepinize kocaman günaydınlar
ben kahvaltı hazırlayıp yiyip geleyim beklersiniz değilmi guuu:26::26:kahvaltı etmeyen varsa buyurun gelin kapı sonuna kadar açık çıtırlar
ben bekleyemem birazdan ders vercem gelmez belki

günaydın geçmiş olsun :'(

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende bi an önce hallatmem lazım hepsini . malesef nedense aksilik aksiliği çekiyor ama allahım daha kötü şeyler vermesin ... :95:
bu arada önerilerin için teşekkürler. şimdi çekilecek bir film var ondan sonra tam olarak herşey açığa çıkacak ve o zaman tedavi tam olarak belirlenecek o güne kadar acil servis yolları ...

allaerji polikliniği ege üniversitesinde var. ayrıca 2-3 gün önce dokuz eylül deydik eşim için ama hiç doğru düzgün ilgilenmediler ultrason için hazirana gün verdiler eşim kapıda kıvranırken neyseki kardeşim orada çalışıyor ve o hemen çektirdi

geçmiş olsun canım.bazı durumlarda gölgesi bile yeter diyemiyosun neyazıkki.ilk 1 sene gerçekten zor zaman geçirdim uyku düzenim bozuldu gözlerimi her kapadığımda yaşadığımız son şeyler aklıma geliyodu ağlaya ağlaya uyuyamıyodum.25 yıl dizi film gibi bir tutkusu olmayan biriyken şimdi dizi film izlemeden uyuyamıyorum.bişiler izlerken sızıp kalıyorum.hadi yatalım uyuyalım dedinmi yatakta dönüp duruyorum hala
rüyalar bi işarettir ama bu herkese göre değişir.rüyalarını senin yorumlaman lazım.eşimde benle ilgili tüm anılarını unutmaya başladı ve her fırsatta dilime düşüyor.bigün benide unutucan diyorum.sabah uyanacaksın pardan gece ne yaptığımı hatırlamıyorum burda uyumuşum pardon diceksin tanıyamadığın bana
böyle bi olay birinin başına geldi.kadında acayip unutkanlık varmış.bigün dışarda birini gördüm çok tanıdık ama kim çıkartamıyorum.akşam eve geldim eşim bugün beni neden görmemezlikten geldin diye sordu.meğer eşimmiş diye anlatıydı bi tv programında

bu konuda haklısın.9 eylülde tanıdığın varsa işin çok çabuk halloluyor. yoksa bekler durursun.dışardanda gelen çok hastası var bu yüzden çok kalabalık buna bi çözüm bulsalar aslında çok süper olur.sadece izmir değil ege bölgesi ve bazı servisleri tüm türkiyeye hizmet vermekte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…