maşallah erkencisiniz.aboovvv gözlerim acıdı geçmişi okumaya çalışırken
kocacım da gözüme gözüme bakıyor acıktı adam haklı hadi ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorumhadi gel,n kahvaltı ya
canımmm ayşebahar,arcak81 vee senaya katılıyorum.daha başka varmıydı bilmiyorum ama.benim bile cinim tepeme geldi yaniiiii
canım benim hoşgeldin özledikkk seniiiiiikardeşine ömürboyu mutluluklarrrrrr
yukarıda yorummmm
işte sana bir nedennn ben burdayım ve sen dee burda ollll seni çok seviyorummmmm sankiyıllardır tanışıyoruz.canım ben de ööle muhteşem kilolar vermiyorum ama napalım az gitsin gelmesin geri....kabızlığa ise ben de bi çare bulamadım bir sefer işe yarayan 2. kez işe yaramıyorrrrr...
işte diyorum seni çok seviyorummmm...
hımmm iks yişimdi anladım iyi bi sistem ama yine cılkı çıkar türkiyede.
çok zor bi durum yaaa Allah rahmet eylesin.
süpersinnnnnnnnnmaşallahh
başlangıç:80
geçen hafta:68.4
bu hafta:67.5
giden/gelen:-900gr
toplamda giden:12.5
hedef:63
kızlar dijitalde tartılamadım aslında 67 ama nolur nolmaz şimdiii.herkesi tebrik ediyorummmmm
herkese iyi geceler, ben de katılmak istiyorum paylaşımlarınıza, 74,9 kiloyum, 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. pazartesi gününden beri spor yapıyorum. inşallah bu kara yağlardan kurtulacağım
herkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..
günaydınbende kocişimi sınava yolladım.klasik net bakımmalarımdan sonra azcık dizi izlemeye çalışıyorum ve ve ve bişi yemedim içmedim daha :26:
günaydın... herkesin günü güzel geçsinnn... diyeti bozulmasın ...günaydın çıtırlar
herkese güzel bi gün diliyorum
buyurup gelebilirsin kahvaltıyı hazırlıyorum bir yandan çay demlendi bile ...günaydınbiriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
günaydın herkese nasılsınız ben sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve işyerindeyimbugün çok mutluyum sabah eteğimi giydim amanın bir baktım oynuyor üstümde ayy nasıl sevindim anlatamam oyuncak almış çocuklar gibi şenim bugün iyiki sizi tanımışım
kılavuz canım tam iş çıkışı gördüm resmini yazamadım sana tek kelime diyorum süpersiiiiiiiiiiiiiiiiin
vucudu tok tuttuğun sürece klo veriyosun aslında.ben bu saatte uyanmıyodum uzun zamandır.uyandıktan genelde 1 -2 saat sonrası yemek yiyorum.hemen yediğimde doyduğumu anlamıyorum ve daha çabuk acıkıyorum.zaten neyim normalki bu olsungüne ne kadarerken başlar ve metabolizmayı ne kadar çabuk çalıştırmaya başlarsak o kadar iyi . diyetisyenim yani önceki diyetisyenim sabah kahvaltısı en geç saat 08:00 de yapmış olman gerekiyor demişti.
buyurup gelebilirsin kahvaltıyı hazırlıyorum bir yandan çay demlendi bile ...
.
canım ben erkenden yaptımkahvaltımı şu an işyerindeyim simit peynir istersen buyur gel alayım yanına bide çay yada yeşil çay
günaydın kızlargüzel bir gün dilerim
aboovvv gözlerim acıdı geçmişi okumaya çalışırken
kocacım da gözüme gözüme bakıyor acıktı adam haklı hadi ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorumhadi gel,n kahvaltı ya
vucudu tok tuttuğun sürece klo veriyosun aslında.ben bu saatte uyanmıyodum uzun zamandır.uyandıktan genelde 1 -2 saat sonrası yemek yiyorum.hemen yediğimde doyduğumu anlamıyorum ve daha çabuk acıkıyorum.zaten neyim normalki bu olsunkahvaltı dışında tüm öğünleri hızlı yerim ama kahvaltım epey uzun sürüyor.1 saatten önce tabağımdakiler bitmiyo en az 4 kupa çay içiyorum zararlı ama napim çaysız bi öğündede doyduğumu anlamıyorum. işte hepimizin alışkanlıkları farklı.nasıl ne şekilde beslendiğimde kilo veririm alırım biliyorum ama bazen uygulamayı şaşırıyorum işler tersine giriyo.genele göre gerçekten çok az yediğim zaman daha tok çok yediğimde daha aç oluyorum tuhafım işte
teşekkür ederim canımcım...ayrıca senin adınada sevindim,insan böyle kıyafetlri üstünde gevşedikçe bi düşük bedene hevesleniyor ve tam gaz devam ediyor...hadi bakalı kolay gelsingünaydın herkese nasılsınız ben sporumu yaptım duşumu aldım kahvaltımı yaptım ve işyerindeyimbugün çok mutluyum sabah eteğimi giydim amanın bir baktım oynuyor üstümde ayy nasıl sevindim anlatamam oyuncak almış çocuklar gibi şenim bugün iyiki sizi tanımışım
kılavuz canım tam iş çıkışı gördüm resmini yazamadım sana tek kelime diyorum süpersiiiiiiiiiiiiiiiiin
koş gel kız....birazdan hazırlıycam o muhteşemkahvaltılarımdn birini...gel cano gel yakın sayılırız eskişehirmiydi yoksa bunak ben karıştırdımmı:26:günaydınbiriniz bana kahvaltı hazırlarsa daha güzel bi gün olacağına eminim
günaydın çıtırlar
herkese güzel bi gün diliyorum
sizede günaydın kızlarherkese günaydinn ben ve kizim erkenciyiz yine dükkanimiza geldikk..sabah 1 cappicino ve simdide 5 i 1 yerde cayim 1 fincan dolusu yanimda..daha kahvalti yapmadim..
süpersin tebrik ederim sanki ideal kilonda gibisin... dahada yazıflamasan bile olur bence ...
önce sağlık tabikide ... hem maşallah yaa vermişsin kilonun çoğunuda. ilaçla alınan kiloyuda vermek zor diyebiliyorum...
teşekkür ederim canımcım...ayrıca senin adınada sevindim,insan böyle kıyafetlri üstünde gevşedikçe bi düşük bedene hevesleniyor ve tam gaz devam ediyor...hadi bakalı kolay gelsin
koş gel kız....birazdan hazırlıycam o muhteşemkahvaltılarımdn birini...gel cano gel yakın sayılırız eskişehirmiydi yoksa bunak ben karıştırdımmı:26:
sizede günaydın kızlar
teşekkür ederim desteğin için canımcım...benim ilacım kortizondu ve acayip bi şekilde ödem ve kilo yapmıştı...benim bi şansım tansiyondan dolayı tuzsuz beslendiğim için vermem birazdaha koly gibi geliyo...bide canımcım sporun çok faydasını gördüm ,direk kilo verirken sıkılaştım oyüzden olduğum kilodan daha düşükmüşüm gibi duruyor
çok zor değil başarırsın.bu çizelge 3 ayda bu hale geldi.yoooo maşallahhh kilo çizelgene bakınca hiç birşey ters gitmiyormaşallah diyelim ayrıcada darısı başımaaaa AMİNNNNN
kızlar hepinize kocaman günaydınlar
ben kahvaltı hazırlayıp yiyip geleyim beklersiniz değilmi guuu:26::26:kahvaltı etmeyen varsa buyurun gelin kapı sonuna kadar açık çıtırlar
GÜNAYDINNNNNN
cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. gününeyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.
bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyogidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum
çok zor değil başarırsın.bu çizelge 3 ayda bu hale geldi.son 2 aydırda hiç ilerleme kat edemedi o ayrı diyet iznine çıktım dönünce devam edecem ara ara yapıp sonra tekrar bırakıyorum bu yüzden diyetteyim diyemiyorum düzene girmeden benim yemekle pek aram yok zevkten değil sıkıntıdan yiyorum.sevdiğim bikaç bişi var onlarıda sınırsız yiyorum şişiyorum zamanla insan kendini tanımaya başlıyoya ben farkettimki son 2-3 yıldır bu babamı kaybettiğim dönemden sonra oldu sanki.yemek yediğimde doymuyorum.yemek derken bu bildiğimiz tencere yemeği yani.sevdiğim tencerelerce yiyebileceğim biber dolması ve taze fasulye ama hiç aramıyorum eşim yemediği için yapmıyorum bulduğumdada benim için o eski özelliğini taşımıyo resmen yemeklerden soğudum böyle oluncada abur cubura yükleniyorum sonra gelsin popolar çıksın göbüşler
geçmiş olsun.ege üni. sıra zor gelir bence.9 eylülde falan yokmu bu test.ayağımız oraya alıştı maşallah biz ailece 9 eylüllüyüzGÜNAYDINNNNNN
cocamın 2 haftadır sürekli hasta olması , iki akşamdan birini acilde geçirmemiz, 20 lik dişimin apse yapması ve yüzümün sağında şişlik olması , ilaç allerjim yüzünden iğne vurup dişi alamamaları , allerji testi için ege üniversitesi hastanesinden 2 haftadır sıra alamamam, ve tam olarak diyet oturtamamam dışındaa kendimi bu sabah iyi hissediyorum. ayrıca da İSVEÇ diyetimin 1. gününeyseki iki gün önce aç karnıma içtiğim ilacın etkisi geçti sayılır.
bu arada canım yürüyüşe çıkmak istedi ama cocam taş düşürüyo yürüyünce ağrı yapıyogidemedik ...
bu arada iyiki bu siteyi bulmuşum yaaa ne güzel valla içimi döküyorum
ben bekleyemem birazdan ders vercemkızlar hepinize kocaman günaydınlar
ben kahvaltı hazırlayıp yiyip geleyim beklersiniz değilmi guuu:26::26:kahvaltı etmeyen varsa buyurun gelin kapı sonuna kadar açık çıtırlar
günaydıngünaydın kızlar,
bugün dr.una gideceğiz oğlumun,2 gündür ateşler içinde yandı yavrum.inşallah bişey çıkmaz..
herşeyin başı sağlık..sağlık olsun da gerisi boş..
kafam dağılsın diye geçmişi okudum biraz..
hepinizi kocaman öperim
çok geçmiş olsun tatlım yaaaaa herşey üst üste gelmiş...böyle durumlarda çok bunalırım ben allah şifa versin....ayrıca böbrek taşının sancısı normal doğumdan daha zordur helede erkekte...ben çok düşürdüğüm için bilirim...kocanada çok geçmiş olsun bol su maydanoz ve kuru soğan yesin en azından idrar söktürüp kanalları genişlettiği için sancısı ve taşın ilerlemesi birazdaha rahat olur bitanem
geçmiş olsun.ege üni. sıra zor gelir bence.9 eylülde falan yokmu bu test.ayağımız oraya alıştı maşallah biz ailece 9 eylüllüyüz
ben bekleyemem birazdan ders vercemgelmez belki
günaydıngeçmiş olsun :'(
geçmiş olsun canım.bazı durumlarda gölgesi bile yeter diyemiyosun neyazıkki.ilk 1 sene gerçekten zor zaman geçirdim uyku düzenim bozuldu gözlerimi her kapadığımda yaşadığımız son şeyler aklıma geliyodu ağlaya ağlaya uyuyamıyodum.25 yıl dizi film gibi bir tutkusu olmayan biriyken şimdi dizi film izlemeden uyuyamıyorum.bişiler izlerken sızıp kalıyorum.hadi yatalım uyuyalım dedinmi yatakta dönüp duruyorum halahım bayağı güzel bi zamanda vermişsin... hım geç ama başın sağolsun arkadaşım. 2 gün önce babamı ölmüş olarak gördüm rüyamda ağlamaktan mahvoldum. benim babam hasta konuşmaz pek ve eskisi gibi değil ama öylece durması bile yeterli. yani seni anlıyorum düzeninin bozulmasını...bende kiloyu abur cuburla aldım halada vazgecemiyorum malesef ama şimdi bırakmam lazım... eşimin beni aldattığını görmeye başladım rüyalarımda
bu konuda haklısın.9 eylülde tanıdığın varsa işin çok çabuk halloluyor.allaerji polikliniği ege üniversitesinde var. ayrıca 2-3 gün önce dokuz eylül deydik eşim için ama hiç doğru düzgün ilgilenmedilerultrason için hazirana gün verdiler eşim kapıda kıvranırken neyseki kardeşim orada çalışıyor ve o hemen çektirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?