70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pc açık ben biraz eve el atayım...ara ara bakıp yazarım fıstıklar görüşürüz

ne güzel ya evde yapabilmek en güzeli... seni bu nedenle bir kere daha tebrik ediyorum

diyetle alakası yok ama çok sinirim bozulduuu eşimin ailesi akşam çatkapı geldiler. oturduk biraz eşimin annesi yani kayınvalidemmm dediki eşime ;

seninle sonra konuşucazz rüya gördüm .

hay allahım yaaa akşam sinir oldum sesimi çıkarmadım şimdi kahvaltıda eşimle sohbet ederken dedim ki anne senle ne konuşacak ve nasıl bi rüyaki benim yanımda konuşmuyo.. o şekilde söylemesi ayıp değil mi ben elmiyim dedim . ve eşim bana diyor ki annesine o kelimeyi kullanmamalıymışım ... e ayıp ama ...
eşimin hastalığını namaz kılmamasına arada namzlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda beni suçluyor bu konuda

bende eşime kızdım bağırdım suç sende hadi o söledi öyle sen desene anne burda söle yabancımı var diye demi ... sersemmmm kalkmış anneme bama sölediğin kelimelere dikkat et diyor kötü bi kelimede kullansam içim acımicak... ayıp işte ayıp ... benim yanımda konuşmayacaksan bile en azından yanımda öyle söyleme sonra seninle konuşacağım diye demiiii amaaa ... terbiyesizzzzz

Son düzenleme:
ya varya süpersin maşş.allahım nazardan korusun.
saçını boyayıp koydugun foto vardı ya baya oldu....
ya okadar fark varki arada yanakların bıle nasıl gitmiş.o fotoda tombıktı burda çıtır olmuş.

kaçamak adına çok süper bir menü sudemcim
saol kaptancım

bebegım saglıgına dıkkat et

tamam balık tutmayı bend eöğrenicem yazarken de çekindiydim satennnbalık istedi canum ha uşağummmm
tebı ögrencem tebi utancan.
okuman yazman var oku,ögren ,uygula...bızde sıteyı kurcalaya kurcalaya ögrendık defalarca ugrastık....ama pes etmedık

inşallah kontrollerinde bişey çıkmaz canım
bu konularda çok bilgim yok ama bi bayan için en olmaması gereken hastalıklardan birisi sanırım
Allah sağlık versin hepimize kilolar gelir gider nasıl olsa

herkese merhaba, tatlıses tv de plates programı var, onu yapıyordum, ama reklama girdi sporun ortasında 5dakkalık reklam mı verilir yahuuterim soğudu vallahi..

o ne yaa
para kazanmak için neler yapıo millet

mmmmmmmmmmmmmm mis gibi ,paşalar gibi kahvaltımı yaptım şimdi gıcık bölüme geldik,sofra toplanıcakbeni bekleyin anacım

benimde en sevmediğim şey yaa
sofra toplamak çamaşır asmak ütü yapmak ıyyyy

balım ya hem hemşerıyız hemde çok ortak noktamız var bende senı çok sevıyom

arkadaş grubunuzun çocuksuz olması güzel.

benımde kankam çocuksuz o yuzden tiyatro,sinema alışveriş ıvır zıvır her şeye gıodebılıyoz beraber.
ama bızımkısı istememekten degıl bıraz kader arkadaşlıgı.
o ıkı kez düşük yaptı
ben ise malum...

senanın dedıgı uzaylısın sen

geçmiş olsun canım
unv deyken benımde apseden yüüzm şişmişti ayy okulda kımsenın yüzüne bakamıyodum ya çok utanıyodum.kendımı çok çirkın buluyodum çok kötü bi psikilojıydı.
allah hayırlısıyla bıda yaşatmasın.

sana da gecmişler olsun fıstık

duy yazılanları belenay duyyyyyyyyy

kahvaltımı yaptım geldim(öğlen yemeğimi yoksa)
keyif günü ilan ettim 1.30 kadar tüm ülkede kutlana

başlangıç:79
geçen hafta:72
bu hafta:71.900:26:
bu hafta giden:100 gramcık
toplamda giden:7.100
hedef:65
aslında bu hafta iyi gidiyodum heyhat gel görki regl oldum ama yinede 100 gr gitmiş yoksa ben kendimimi avutuyorum yaaaa

kızlar elbisenin fotolarını buldum netten
bakın bakalım beğenecek misiniz

çekinerek yazıyorum ama kırılma bana....sana saygısızlık etmek ıstemem.

salaş bi model kımonaya benzettim.kılolu oldugum ıcın kılomu daha da belli eder dıye ben olsam böle bı model tercıh etmezdım.(kendı adıma konuştum)

bu sene leopar çok moda leopar bişilerle kombine edersın.gerçi siyah ve pembeylede kombıne edılebılır.
elbise pek benım tarzım degıl.sen begenmışsın bize laf düşmez canım.üzerine yakıştıgı için aldıgın belli.

modern bişi.ama yanlardan sarkan şeylerı tam çözemedım pembeli leoparlı komple omuzdan etek ucuna kadar dışarda kalıyo sanırım güle güle giy....

bende kendı sevdıgımı alırım ınatla mesela gecen bı anorak aldım.satıcı da dahıl herkes başka rengı almamı söledı ama ben gıdıp yıne kendı hoşuma gıden rengı aldım.onemlı olan benım kendımı ıcınde ne kadar ıyı hıssetmem.

o yüzden sen beğenmişsin ,içine sinmiş güle güle kullan tekrardan

Son düzenleme:
elbise mankene biraz bol olmuş bana tam oldu
içini doldurmakta marifet canıııımm

güzel hoş bi elbise ... ayrıca sen begendikten sonra bize laf düşer mi

heee regl olduysan asıl giden kiloyu regl bittikten sonra anlarsın cnm ... bneim bazen regl dönemlerinde 3 kilo bile fazlam çıkıyor ilk bunu bilmeden tartıldığımda oturup ağlamıştım ve kendimi sauna eşofmana hapsetmiştim ve yolculuk yapmak ta 2 kilo falan farkettiriyo insanın aklına gelmeyecek şeyler yani

yok tatlım neden kırılayım
elbise mankene bol olmuş bana tam oldu
dediğin gibi salaş durmadı yani
elbisenin kolları nasıl duruyor sana şöyle tarif edeyim
aşkı memnu yu izledin mi bilmem ama orda ednanın bihtere zorla sahip olduğu bi sahne vardı bihter kırmızı bi elbise giymişti onun kolları gibi leoparlı kısmı
bi gün elbiseyi giyer fotosunu koyarım canım o zaman daha net anlaşılır

masallah poponu kasi derya ablacim nazar edecekler vallahi

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM.
canım sana da geçmiş olsun herşey üstüste gelmiş.

amaaannn takma hayatım bunların hepsi aynı yani.annelerine de kendilerine de söz yok.boş ver sıkma canını.

kızlar merabaaa.sena gelmemiş daha inş bi sorun yoktur.ben de kaıyorum oğlumla oynucam biraz.

green4,jelibonibon siz izmirdemisiniz kızlar ölese neresindesiniz
ben eskişehirdeyim ama ailem izmirde sende 2 kez geliyorum izmire.

çoluk çocuk yokken kilo eleştiriliyo herkes tarafından.benim zaten çocukluğumdan gelme bi kilo problemim var çabuk verip çabuk alıyorum.sonuçta almasınıda biliyom vermesinide sonuçta bu herkesin kendi taşıdığı yük kimene ki.aman böyle olsan şöyle olsan vs ozaman aman sende bi sussanda kafa dinlesek mi demek lazım

nasıl bi uslupla söyledinki acaba böyle kızdı. tabi annede gizli söylesin söyleyeceğini sanki hep diplerindesin sen yokkene bi ara konuşalım desin illa kötü düşünmemek lazım belki senin için bişi gördü endişelendi seni üzmeden eşine söyleyecektir.nası melek gibi düşünüyom dimi aman sen boşver daha yeni evliydin dimi durup dururken laf söz etme nekadar tanıyarak bilerekte evlensen evlilik hayatı başka.önce çevreni olan biteni gözlemle ondan sonra dostunu düşmanını tanıdıktan sonra duruma göre hareket edersin.daha evlilik oturmadan küçük meselelerle evliliğini yıpratma ilerde çok üzülürsün

kızlar elbisenin fotolarını buldum netten
bakın bakalım beğenecek misiniz

içindeki senmisin dicektim ama sonraki mesajında olmadığını anladım düğünde üzerinde görürüz inşallah çok hoş kibar bi elbise

biz evlendiğimizde eşim 23 ben 19 dum ve doğuda görev yapıyodu eşim.o dönem gençlikti ordaki hayat koşullarıydı bide hiç düşünmedik derken seneler geçti.eşime he desem sanki yapalım dicek gibi artık yaşlandık ki arkadaş grubumuzdada en küçük biziz herkes birbirine top atıyo sen büyüksün sen yap yok sen önce evlendin yok bizim şu borcumuz var yok o var bu var paslaşıyoz.bakalım önce kim yapacak.30 olmadan Allah kısmet ederse yapmayı planlamaktayım

söyleyecek söz bulamıyorum çok açıklayıcı oldu.burda merak ettiğim elbiseden çok bihtere nasıl sahip olunduğu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…