bebekle o saate kadar nassıl uyuyorsunbenim kızım 1 yaşından sonra sabahları 9 -10 a kadar uyumaya başladı da ben accık rahat ettim ama erken kalkmaya devam edicez malesef bölede olmuyo kreşe de gidince hepten sapıtacak yavrum :) ama uykuda çok güzel oluyo sabahları yaaaaaaa
bak sözünü tuttum zor bela yedide kalktım eşimi gönderdim şimdi kahvaltı yapıyorum.ama gözlerim kapanıyo.önceden yaptım ama önceden bekardım tek sorumluluğum kendimdi.annem saolsun akşamdan erkenden diyet yemeklerimi hazırlardı ben çalışırken.sabahta az daha erken kalkıp yürüyüşe giderdim.ama şimdi tüm sorumluluk bende tabi kızımda var.bana nefes aldırmıyo inan tek dinlendiğim zaman sabah yatmaktı.neyse artık bu kiloları vermek istiyorum.eylüle kadar bi 10 kilo versem çok sevincem.en yakın arkadaşımın düğünü varda...bu arada hangi ilde oturuyosun???
günaydın kızlarrrrr!!!!
çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayımbırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum
canım hoşgeldin aramızaverirsin merak etme..bizde tılsımlı bişeyler var..kim gelse kilo veriyor cnm..sende verirsin..listemize bak gözün gönlün açılsın cnm sanada motivasyon olur hem..
ben çıkıyorummm :18: ege üniversitesine gidiyorum allerji testleri yapılacakiki koluma toplam 40 delik ... bu üçüncü kez olacak bari sonuç verseler doğru düzgün...
saol canım çok moral oldu.buraya gelmeden iyice sinirlerim harap olmuştu şu doğum kilolarını verememek,herkesin ay yinemi hamilesin sorularını çekmek,eteğin gömleğin içinde zor nefes alırken az kilo ver temennileri yada beni yeni görüp gelin ne çok kilo almışın kimisinin yüzüme söyleyip kimisinin arkadan konuşması iyice çıldırtmıştı beni.
dün kocişimle iddaya girdim 1 yılda 25 kilo vercem diye..bakalım hayırlısı.zayıf olmayı çok özledim her gördüğümü üstme giyebilmeyi,büyk bedeni için mağazayı artık tavaf etmek istmiyorum...offf offf
bu arada benide listeye yazarmısın??napmam gerek???
geçmiş olsun cnm inş iyi bi sonuç verirler bu arada kızlar günaydın bol kalorili ve sağlıksız beslendim bu hafta sonu ara öğün vs. hak getire sınav stresinden yedikçe yedim şimdi de kahvaltı edicektim iş yerinde simit almıştım sabah kepek ekmeğimi hazırlayamadım geç kalıyodum yine her zamanki gibi çay almaya çıktım yukarı iş arkadaşımın hanımı poğaca ve börek yapmış bana da getirmiş ben ayiyemiceğimi söylesemde ısrar etti ama boş yeremi bu kadar çok getirdim falan deid bende aldım ama hala masamın üstündeki yarım poğaca ve küçük rulo börek ben ona bakıyorum o bana bakıyo napayım yiyeyim mi kızlar yoksa onu yemeyip simitimi yiyeyim:78:
haftada 3,4 5 hatta 6 kilo vermek istiyorum yeter artık böle olmuyor yerinde say say..hanımlar acayip bi diyet listesi olan varsa yazsın 1 haftalık diyet listesi istiyorum sizden cok etkili olsun yeter artıkkk olmuyo böle bos bos gezerken irade falan kalmıyor
canım ben uymasamda diyetisyenimin verdiği diyeti yazayım sana
eğer uyarsan ayda 4 kilo garanti ben 15 gün tam uyguladım 15 gün yemek normal yedim 2 kilo verdim inş sen uyarsın
sabah en geç 9 da kahvaltı
2 dilim kepekli veya çavdarlı veya tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz açık çay
1 kibrit kutusu kadar peynir
domates,salatalık,bol yeşillik
ara 11:00
bir adet meyve
öğlen 13:00
bir kase çorba
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe yoğurt(yaklaşık 3-4 yemek kaşığı)
istediğin kadar salata yağsız olacak(limon,sirke nar ekşisi serbest)
ara 15:00
bir adet meyve
akşam 18:00 - 18:30
bir kase çorba
ara 19:00
2 adet meyve
bukadar bide günlük en az 2.5 lt su yaz geliyo diye 3 lt daha iyi olur.
ben yapamadım bari sen yap faydasını görürsün inş
iyi geceler kızlar
nasılsınız bakalım
ancak bu saatte fırsat buluyorum buraya gelmeye ama şimdide uykum geldi
hafta sonu oğlumun sbs sınavı var ondan daha çok ben stres yapıyorum
hayırlısıyla bir atlatsaydık.ilk defa bu yıl iyi çalıştı. umarım heyecan yapıpta olumsuz bir sonuç almaz.hiç kıyamıyorum valla.bu yaşta bu kadar eziyet........
bizler çok daha şanslıydık galiba
herşey daha kolaydı
hepinize güzel rüyalar.............
olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size...
eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm amazaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ...
iyi geceler kızlar, bu akşam düğün vardı, düğünde eşime vakti zamanında deli gibi aşık bir kız vardı, yıllarca peşinden koştu, elde edemedi,vs.. düğnde o kızı da gördüm, ilk kez karşılaştım kızla. evlenmiş ve hamileydi,kızı görümcelerim gösterdi,evli ve hamile oluşuna çok sevindim tabiama yine de tuhaf bir sinir oluş yaşadım, neden acaba bir taraftan tuhaf bir huzur, bir taraftan tuhaf bir gıcıklık kapma, diğer taraftan ben daha güzelim bak diye övünme:82: biz kadınlar çok tuhafız değil mi?
ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırkengerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti...
günaydın kızlarrrrr!!!!
çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayımbırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum
cuma günleri özelime kilo bildirimi yapman gerekiyor...birinci hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekleniyorsun..cuma günü buraya bakarsın belli bir bildirim sıralamamız var..o sıralamaya göre bildirim yapıyoruz..azimli olursan verirsin cnm ben 1 yılda 30 kilo verdimki 3 ayda ara vermiştim yani 9ayda vermiş oldum..olmıcak bişey deqil..burdan kopma yeter..burdan gittiqin an motivasyonunu kaybediyorsun..başarılarrsaol canım çok moral oldu.buraya gelmeden iyice sinirlerim harap olmuştu şu doğum kilolarını verememek,herkesin ay yinemi hamilesin sorularını çekmek,eteğin gömleğin içinde zor nefes alırken az kilo ver temennileri yada beni yeni görüp gelin ne çok kilo almışın kimisinin yüzüme söyleyip kimisinin arkadan konuşması iyice çıldırtmıştı beni.
dün kocişimle iddaya girdim 1 yılda 25 kilo vercem diye..bakalım hayırlısı.zayıf olmayı çok özledim her gördüğümü üstme giyebilmeyi,büyk bedeni için mağazayı artık tavaf etmek istmiyorum...offf offf
bu arada benide listeye yazarmısın??napmam gerek???
ama bu diyet listesinde eksiklikler var bir öğünde et,tavuk ,balık diğer öğün sebze türleri olsa daha iyi olur bide biz ekmekleri sadece kahvaltıda yiyoruz bu listede hiç protein kaynaklı yiyecekler yokcanım ben uymasamda diyetisyenimin verdiği diyeti yazayım sana
eğer uyarsan ayda 4 kilo garanti ben 15 gün tam uyguladım 15 gün yemek normal yedim 2 kilo verdim inş sen uyarsın
bir adet meyve
bir kase çorba
bir adet meyve
bir kase çorba
2 adet meyve
ablacım lütfen stres yapma ve sakın oqluna bunu yansıtma..olumsuz bir enerji oluşmasın..bütün yıl çalışıp çabaladı sınava başlarkende besleme çekip gerisini Allaha bıraksın..zaten elinden geleni yapıcaktır..nasibinde ne kadarı varsa okadar olacak ablacım..inşallah hayırlı geçer sınavı..bolbol dua et canım benimm..annelerin duası kabul olur..
bu kadar paniklemesi beni tedirgin etti..zaten artık yeni çıkan kanuna göre sanırım 2008den sonra alınan tüm mallar kadının yada erkeqin üstünde görünse bile ortak sayılıyor..yani kaqıt üzerinde bir kişinin isminin olması tamamen fasafiso..eşine bi zahmet bunu hatırlatıver cnm..
canım senin yerinde hangimiz olursak olalım aynı şeyi yaşarız..bu çok normal..ben nişanlıyken eşimin eski konuştuqu kızın köyünden geçerken (mecburi yoldu) suratımı asıp 2 gün konuşmamıştımhepimiz kadınız kıskanıcaz tabee eşimizi
bence eşinde büyük bir güven eksikliqi var..ama kendisinemi güvenmiyor sanamı çözemedim..biz eşlerimize karşı biraz fazla esnek davranıyoruz..biz onlara kıyamıyoruz onlar alasını yapıyor..madem lafı bu kadar ortaya attın istediqini elde edene kadar çabala..geri adım atma..kararlılık göster..
günaydın canımbende 2 kilo artıdayım ama heeç üzülmüyom akşama müsli beni beklerr
cuma günleri özelime kilo bildirimi yapman gerekiyor...birinci hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekleniyorsun..cuma günü buraya bakarsın belli bir bildirim sıralamamız var..o sıralamaya göre bildirim yapıyoruz..azimli olursan verirsin cnm ben 1 yılda 30 kilo verdimki 3 ayda ara vermiştim yani 9ayda vermiş oldum..olmıcak bişey deqil..burdan kopma yeter..burdan gittiqin an motivasyonunu kaybediyorsun..başarılarr
:81: seni tebrik ederim...varya sabah erken kalkmak gibisi yok . sabahın o kokusu çok güzel . erken kalkınca insan çok daha zinde oluyor. hem öğünler birbirine karışmıyor. oo neler var neler ama tabi şartlar senin için biraz daha zor ama olsun bence bak düzenin ona göre değişir. ben izmir de yaşıyorum cnm ... sen ? bu arada bende kurtulmak istiyorum bu kilolardan sıkıldım artık
hoşgeldin cnm aramızabir yılda 25 kiloyu elbette verirsin merak etme desteklerimizi eksik etmeyiz
geçmiş olsun cnm inş iyi bi sonuç verirler bu arada kızlar günaydın bol kalorili ve sağlıksız beslendim bu hafta sonu ara öğün vs. hak getire sınav stresinden yedikçe yedim şimdi de kahvaltı edicektim iş yerinde simit almıştım sabah kepek ekmeğimi hazırlayamadım geç kalıyodum yine her zamanki gibi çay almaya çıktım yukarı iş arkadaşımın hanımı poğaca ve börek yapmış bana da getirmiş ben ayiyemiceğimi söylesemde ısrar etti ama boş yeremi bu kadar çok getirdim falan deid bende aldım ama hala masamın üstündeki yarım poğaca ve küçük rulo börek ben ona bakıyorum o bana bakıyo napayım yiyeyim mi kızlar yoksa onu yemeyip simitimi yiyeyim:78:
canım ben uymasamda diyetisyenimin verdiği diyeti yazayım sana
bir adet meyve
bir kase çorba
bir adet meyve
bir kase çorba
2 adet meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?