süpriz demeyin bana hiç.... ben de öle kocamın süprizini burnundan getirmiştim. bana da tektaş almış napayım öle gizli gizli konuşmalar.dışarı çıkıp saatlerce gelmemeler falan. tokat atmıştım. evliliğimizin birinci yıldönümünde hem de beni aldatıyorsun diye bağırmıştım.sonra süprizin içine ettiğimi öğrendim. yavrum çok güzel denizkenarında balık restoranda balığın içine koydurmuş yüzüğü. bi de yüzsüz yüzsüz gittim yemeğe. balığın içini açtım yüzüğü aldım taktım teşekkür ettim felan rezil oldum yaneeeeeeeeeee
biz bayanlar nasıl bişeyiz yaaaaa
yok hediyeyi bana verdi ben kutuyu açtım hediyeyi aldım tam takacakken elimden fırladı gitti yani kaybeden benim
çok aradık ama herhalde tahminim gelinliğin bi yerine takıldı oda gelinlikçiye geri gittiii((
süpriz demeyin bana hiç.... ben de öle kocamın süprizini burnundan getirmiştim. bana da tektaş almış napayım öle gizli gizli konuşmalar.dışarı çıkıp saatlerce gelmemeler falan. tokat atmıştım. evliliğimizin birinci yıldönümünde hem de beni aldatıyorsun diye bağırmıştım.sonra süprizin içine ettiğimi öğrendim. yavrum çok güzel denizkenarında balık restoranda balığın içine koydurmuş yüzüğü. bi de yüzsüz yüzsüz gittim yemeğe. balığın içini açtım yüzüğü aldım taktım teşekkür ettim felan rezil oldum yaneeeeeeeeeee
biz bayanlar nasıl bişeyiz yaaaaa
bugün ara bozuculuqum üstümde koçişleirnizle aranızı açıcam bu gidişle
bu alkışlar eşin içindi
çok romantiktir sağolsun bazen uyuzluğu tutar ama. olacak o kadar da de mi hiçkimse mükemmel değildir....... seviyom ben onu yaaa yavrum dur bi mesaj atayım da ona süpriz olsun
süpersin canım maşallahhh1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi
An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
ay ayyy yerim ben kıs seniiikıskandım bende msj isterimm
süpersin canım maşallahhh cumaya jet hızıyla geliyorsunnn
geçmiş olsun canım msjlarını gördüm.Allah kolaylık versin hastaneler zor iş hemde üniversite hastanleri.bende kayseride yaşıyorum aslında sivaslıyım ama evlendim kayseride yaşıyoruz...senin çocuk varmı??ben çok geçmişi okuyamadım çünkü sayfalar çoktu okuyum desem 1 günde ancak biter:)))
kadınları biz kadınlar bile anlamıyoruz. bazen içimizde başka bir kadını gördüğümüzde hemen kıyaslama başlıyor bizden üstün özellikleri varsa kıskançlık duyguları yada ben daha güzelim daha zekiyim vs üstünlük duyguları. seninkide gayet normal bir his bence bende olsam aynı şeyleri hissederdim heralde
evet ... benimde eşimin eski nişanlısı onların orada oturuyormuş . o bizi görmüş çevreden duydum ben ... onu görmeyi çok istiyorum bende... çünkü kız biz nişanlıyken bile hala eşimin peşindeydi ... pissss...
sehercim Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşallah...
hmmmmm bi düşünelim bakalım alırmıyız acaba
ALDIK GİTTİ HOŞGELDİİİİİİİİNNN
Canım şimdi mesajını okuyunca tuhaf oldum bende Sivaslıyım ve uzun yıllar Kayseride yaşadım hem memleketimi hemde güzelim Kayseriyi çok özlüyorum.
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?