70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Al benden bi tane daha:)))

yok hediyeyi bana verdi ben kutuyu açtım hediyeyi aldım tam takacakken elimden fırladı gitti yani kaybeden benim
çok aradık ama herhalde tahminim gelinliğin bi yerine takıldı oda gelinlikçiye geri gittiii((

bugün ara bozuculuqum üstümde koçişleirnizle aranızı açıcam bu gidişle

bu alkışlar eşin içindi

bugün ara bozuculuqum üstümde koçişleirnizle aranızı açıcam bu gidişle

bu alkışlar eşin içindi

çok romantiktir sağolsun bazen uyuzluğu tutar ama. olacak o kadar da de mi hiçkimse mükemmel değildir....... seviyom ben onu yaaa yavrum dur bi mesaj atayım da ona süpriz olsun

1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi

An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.

ne çok yazmışsınız,maşallah oku oku bitmiyor..
biz haftasonunu medicalparkta ve yanındaki metroport avmde geçirdik,benim koca totolu oğluşumun idrarını bekledik idrar tahlili için,cts vermedi koca gün,dün döndüğümüzde akşam 7 falandı..dua edin kızlar inş bişey çıkmaz..yavrum,üşüttük mü ne,bi de nöbet halinde öksürüyor..
ben dün güya bozmayacaktım ama tocam tatlı krizine girince ben de tavukgöğsü yedim,ama tartıda hemen farketti,bakalım cumaya kadar eritebilecek miyim?
bu arada çok ekmekli diyet vardı ya, ben gebelik şekeri nedeniyle diyetisyene giderken benim menümde de çok ekmek vardı,dikkatimi çekince sormuştum,öyle olması gerek demişti dyt..menüde şunlar vardıaynen kağıttakini aktarıyorum,lazım olan varsa özelden tam listeyi de gönderebilirim,gebelik şekeri olanlar için ama)
BİR GÜN BOYUNCA TOPLAM:
3 bardak süt veya yoğurt
2 dilim yağsız peynir veya 1 dilim yağsız peynir+1 haşlanmış yumurta
4 köfte kadar et,tavuk veya daha fazla balık
12 dilim ekmek veya ekmek yerine geçenler(bunun da upuzun bir listesi var ayrıca)
bol sebze/salata
4 porsiyon meyve
7 tatlı kaşığı yağ veya yağ yerine geçenler

çok romantiktir sağolsun bazen uyuzluğu tutar ama. olacak o kadar da de mi hiçkimse mükemmel değildir....... seviyom ben onu yaaa yavrum dur bi mesaj atayım da ona süpriz olsun

ay ayyy yerim ben kıs seniii kıskandım bende msj isterimm

1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi

An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
süpersin canım maşallahhh cumaya jet hızıyla geliyorsunnn

Son düzenleme:
kızlar ben yarın sıvı beslenmeye başlıcam kolonoskopi için..almam gereken ilaçlar var..gidip saqlıkocaqına yazdırayım..görüşürüz fıstıklarr

Canım şimdi mesajını okuyunca tuhaf oldum bende Sivaslıyım ve uzun yıllar Kayseride yaşadım hem memleketimi hemde güzelim Kayseriyi çok özlüyorum.

günaydın günaydın günaydııınnn

iyisinizdir inşallah harika bayanlar..

ben okuldayım, size küçücük bir selam vereyim dedim.

pazartesi gününden beri yaptığım egzesizler işe yaramış galiba vücudum toplarlanmaya başladı kii, bugün her zaman giymeye korktuğum eteğime şıppadanak girdim mutlu bir şekilde güne başladım, koca göbbeeem de olsa seviyorum kendimi yahuu

dünkü menüüüümmm

Sabah
1 kk yagsız tuzsuz beyaz peynir
2 küp kaşar
Az yagla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
5-6 cherry domates
Yarım salatalık
Yarım dilim kepekli köy ekmeği

Öğlen
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 tane etli dolma
2 çatal üzümlü pilav
4 yk salata

Ara
1 küçük ekler
1 parmak tarçınlı muhallebi
1 yk makarna salatası
1 lokma kakaolu kek
1 ısırık un kurabiyesi
1 ısırık poğaça

Akşam
Peynirli Akdeniz salatası

hissetmeyecek bayan çok azdır herhalde, bir yandan da kendime kızıyorum niye sinir oluyorum geçmiş gitmiş diyee ama kendimi tutamıyorummm

eveett aynen ben de bunu yaşadım canım, bu arkadaş biz nişanlıyız vs. çıldırmış psikolojik tedai görmüş baya. eşimin ona bir ümit vermesi vs. bişiey yok, sadece kız kendi kendine gelin güvey olmuş, hastalıklı bir şekilde bağlanmış bizimkine ben aslında umursamam ki hepsini sildim attım ama bu kızla aynı köyden olunca ister istemez karşşılalıyoruz.düğünde bayramda seyranda geçmiş gitmiş mazi artık tabi ama nedense insan yine de bir tuhaf oluyor, evli barklı çocuklu olmasına rağmen

dünkü menümü yazayım
sabah
az yağlı menemen
çok az peynir
1 dilim tt ekmek

ara
nescafe
form çayı

öğle
2 dilim kaşar ve 1 yumurta ile yapılmış omlet

ara
nescafe
form çayı

akşam
1 adet tavuk pirzola
3 kaşık yoğurtlu semizotu

ara
çay,çay,çay

sehercim Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşallah...

hmmmmm bi düşünelim bakalım alırmıyız acaba

ALDIK GİTTİ HOŞGELDİİİİİİİİNNN

ehehehhe sağolun kızlar inşallah birlk olup gidicek bu kilolarrrr bu arada sabah tartldm 78 olmuşum dün çok az yedi m telafi etmek için yuppi

Canım şimdi mesajını okuyunca tuhaf oldum bende Sivaslıyım ve uzun yıllar Kayseride yaşadım hem memleketimi hemde güzelim Kayseriyi çok özlüyorum.

canım hemşeriyiz ne güzel:)) şimdi nerde yaşıyosun??ben bu kayseriyi hala sevemedim illede memleketim illede memleketim:)) kayseride aslında çokda tanıdığım yok eşimin akrabaları dışında bi kaç komşu o kadar.yalnızlık bunaltıyor insanı.neyse kızım uyandı ağlıyo teyzesi.byee

kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diye insan 3 kelime yazardı bariiiiiii

Gunaydın herkese..

Bu durum bana çok tanıdık geldi...
Bana da aynı boyle tepkı veren bırı olmustu yaslılık konusu harıc yanaklarımın cok coktugunu bana yanakların dolgunlugunun yakıstıgını acayıp sasırmıs bır halde soylemişti..
Bunu dedıgınde 64 kıloydum kı ıdeal kılom 60.. kı yuzum yuvarlaktır en zayıf halımde bıle yanaklarım ıcıne gocmez normal durur...
herkes birşey söylüyo işte..

kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diye insan 3 kelime yazardı bariiiiiii

bende sınır oluyorum boyle olunca gonderdıgım mesajı gerı alasım gelıyor :)
ama bazen de dalgınlıgıma yada yogunluguma gelıyor aynısını ben yapıyorum farketmeden o zamanda o gıcık oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…