kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
Günaydın kızlar gün içindeki yediklerimi yazayım size
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen: 1 kase yoğurt 6-7 kadar çilek
Akşam: Yulaf ezmesi içine meyvelerle birlikte süt
Aralarda çekirdekli üzüm,ceviz.
Gece yatmadan kivi.
Gün içinde 6 büyük bardak yeşil çay 3lt su ve biberiye.
Ben öyle 6öğün yıyemıyorum 3 veya 4 öğün yiyiyorum
Her sabah 2 saat salona gidiyorum. Bazen gün içinde temizlik falan anneme yardım ediyorum:)
bu listeyle çokçabuk gidiyor kılolar birde her haftasonu pirin.ç lapası yapıcam bu ay sonu 6 veya 7 kg vericem çok hırslandımmmmm:84:
günaydın kuzuuuuuuu hoşgeldinnnn
tatlım güzel hırslanmışsın ama bu şekilde verdiğin kilolar çok sağlıklı olmayabilir
gün içinde nerdeyse hiç bişey yemiyosun
bi de gün içinde 6 bardak yeşil çay çok fazla tüm doktorlar gün içinde en fazla 2 bardak için diyorlar
siz yine iyisiniz ben evde her hatice dendiğide kavga çıkarıyorum bizximkinin zenginken paraısnın çoğunu yedirtdiği afeti devran kadın olduğu için hoş benmde eksiğim yok ondan ya neyse bu olay nerdeyse ben 10 yaşındayken olmuş ama yinede kıskanıyorumhissetmeyecek bayan çok azdır herhalde, bir yandan da kendime kızıyorum niye sinir oluyorum geçmiş gitmiş diyee ama kendimi tutamıyorummm
eveett aynen ben de bunu yaşadım canım, bu arkadaş biz nişanlıyız vs. çıldırmış psikolojik tedai görmüş baya. eşimin ona bir ümit vermesi vs. bişiey yok, sadece kız kendi kendine gelin güvey olmuş, hastalıklı bir şekilde bağlanmış bizimkineben aslında umursamam ki hepsini sildim attım ama bu kızla aynı köyden olunca ister istemez karşşılalıyoruz.düğünde bayramda seyranda geçmiş gitmiş mazi artık tabi ama nedense insan yine de bir tuhaf oluyor, evli barklı çocuklu olmasına rağmen
bende doktoramı bu topikte yapıyorum hayatım
aynen canım bende burda arkadaşlara kilo verdiriyorum 3 kişiyi hamile bırakıp yolladım
bizim belli bir listemiz yok Allah ne nasip ettiyse onu yiyoruz..yalnız temel bikaç ana prensibimiz var..2 dilim ekmeqi sadece kahvaltıda yiyoruz..pilav makarna haftada 1 gün 2 kaşık ve öqlen öqününde yiyoruz..şekeri kestik kullanmıyoruz ve 3 litre su içiyoruz..bu listeyi bitki çaylarımızla destekliyoruz..akşam yemeklerini tek çeşit yiyerek geçirmeye gayret ediyoruz..ve kilolar gidiyor..hepsi bu
kızlar dün eşimin amcasının hanımına gittik..esra diye bir arkadaşı var bindebir onlarda denk geliriz..2 yıl önce diyete başlamıştım..esrada bunu duymuş bikaç ay sonra tekrar karşılaştıqımızda bana dediki ''aaa ne bu halinnn...hiç kilo verememişsin...bende şimdiye kadar fit olmuşsundur diye düşünmüştüm''...esra bunları söylediqinde çok üzülmüştüm..çünkü diyete devam edememiştim..ve aradan uzun süre geçti..esrayla uzun zamandır görüşemedik..kendisinide pek sevmem..dün eşimin amcasının hanımı esraya bnm geleceqimi söyleyip onuda davet etmiş..neyse gecikmelide olsa geldi..beni görünce aynen şu şekilde;
(esra)_zayıflamışsın sen..
(ben)_saqol..
(esra)_hiç saqol deme..
(ben)_
(esra)_yüzün yaşlı insanlara dönmüş
(ben)_
giderkende
(esra)_hadi görüşürüz...kilo al biraz..ama yüzünden olsun..
(ben)_
yoruma açık arkadaşlar ben hiçbişey yazmıyorum...
kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
Hadi yaöyleyse aralara sebze falan eklycem çok teşekkür ederi m canımmm
Birde şu kilo çizelgesini nerden yapıyosunuz?
ben de regl olcam 4 gözle bekliorum...koskoca hafta okadar yemememe rağmen 300 gram vermişim mal gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?