70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar gün içindeki yediklerimi yazayım size

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği

Öğlen: 1 kase yoğurt 6-7 kadar çilek

Akşam: Yulaf ezmesi içine meyvelerle birlikte süt

Aralarda çekirdekli üzüm,ceviz.

Gece yatmadan kivi.

Gün içinde 6 büyük bardak yeşil çay 3lt su ve biberiye.

Ben öyle 6öğün yıyemıyorum 3 veya 4 öğün yiyiyorum

Her sabah 2 saat salona gidiyorum. Bazen gün içinde temizlik falan anneme yardım ediyorum:)

bu listeyle çokçabuk gidiyor kılolar birde her haftasonu pirin.ç lapası yapıcam bu ay sonu 6 veya 7 kg vericem çok hırslandımmmmm:84:

şu ana kadar yediklerim:

sabah: elma sirkesi

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 1 yeşil biber, 1 üçgen light peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum

tatlım güzel hırslanmışsın ama bu şekilde verdiğin kilolar çok sağlıklı olmayabilir
gün içinde nerdeyse hiç bişey yemiyosun
bi de gün içinde 6 bardak yeşil çay çok fazla tüm doktorlar gün içinde en fazla 2 bardak için diyorlar

Hadi ya öyleyse aralara sebze falan eklycem çok teşekkür ederi m canımmm

Birde şu kilo çizelgesini nerden yapıyosunuz?

siz yine iyisiniz ben evde her hatice dendiğide kavga çıkarıyorum bizximkinin zenginken paraısnın çoğunu yedirtdiği afeti devran kadın olduğu için hoş benmde eksiğim yok ondan ya neyse bu olay nerdeyse ben 10 yaşındayken olmuş ama yinede kıskanıyorum

doğru valla gönüllü doktoraaa
sena benide burda hayallerime kavuşmama vesile ol,zayıflatıp söz seni istanbulda ziyaret edicem sena teyzemize kuzumla gidicemmmmunutursam hatırlatama tabi gerçekler olursa hala ben burada yerinde sayanlrdan olup,kötü örnek olarak numune olmazsam kovulmazsamburdayım..eee sende ayrılırsan bilememmmşişkolarla uğraşıp şişicem diye korkuptaozamn belkide ben kaptan olurum

ayyyy sabah sabah sinirim çıktı valla tepeme
haset ve hiç bişeyden memnun olmayan insanlara sinir oluyorum
sende cevap verseydin yaaa :84::84:

sana diyim azcık kiloluysa seni görünce eve gidip diyete başlamıştır

uyanır uyanmaz sıcak su içtim ve 3 gün kurusu yedim

kahvaltı bir tam simit ve şekersiz çay

ara 3 ısırık rulo börek iş arkadaşım hanımının yaptığı böreği yemediğimi gördü tavır yaptıda bende arada yicem dedim en azından sözümde durmuş oldum ve yedim şekersiz yeşil çay

öğle salata ,3-4 kaşık yoğurt, bir kase sebze çorbası ve4 kaşık tavuk kavurma

kızlar muhabbettt akmış yaniiiihayırlı birhafta olsun bakalım 2gün gitti kaldı 4gün cumayaa ay çok azkalmış sğporsuz bi hafta sonuydu ama okulalrın merdivenelrini tırmadnım,sınavda gerildim kasıldım inş.artıya dönmemiştir...uffff şu regl öncesi,sonrası,oldum dünyasına girmden busüreçte bir 20gün süüryorrbikaç kilo verebilseydim buhaftalarrrr:2:sınavsız birsabah keyifle çayımı yudumladım,pazara gidip haftalık alıp,sonna spora gideyim cuma akşamı kaynanamı azdaha sıkılaşarak şok etmeliyimmmm:84:siz anladınız yazmıştım yukarıdabeni düşünüyo canım mbiliyorum kendi duygulaır için değil,onun kadar olamamda hem boy yok hem minyon biravuç yaaaa

kızlar liste kaçıncı sayfada ? sabah kahwaltı hazırlyamadım ölüyorum uykusuzluktan
1 paket diet tahıllı bisküwi ile sek kahwe içtim

aman Allahımmmmm bı gecmısı okuyayım dedimmm, oku oku bıtmedıııı
cumartesı gunu bı haftalık muabbet var, neyseki pazar gunu hafıf atlatılmışşş
ofisteki işleri yoluna koyayım bıraz buralardayım yıneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…