kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
eşin güvensiz gibi geldi bana.olsun ya hepsinin ayrı bi falsosu var... birşey soracağım ya size...
eşim araba almayı planlıyor . bu akşam denemek için aşkım araba benim üstüme olsun dedim. adam şok oldu. nedenmiş , niye , ne oldu falan böölleeee sorular... bende dedim ki ne olacak dedim benim üzerime yapsan. ortak yapalım o zaman dedi. ben de dedim ki insanlar evlerini barklarını ne varsa karılarının üzerine yapıyo sen dilinin ucuyla bile söyleyemedin bana. çok üzüldüm amazaten neyimiz varsa bir ama onun için öyle değil sanırım bankaya para koyacaktık bankada benim hesabım çıktı görevli benim üzerime yatıracaktı parayı ortak hesap olsun diye atladı... sanki ben paraları alıp kaçıcam ...
saol canım
bencedeee....
onlara fesat deniliyor işte
yanlış olmasın ama
1. dahiliye galiba
2. immuniloji allerji polkliniği
valla yazımlarında falan belki hata vardır ama sen yinede bi öğren
bişey diyemıyorum...ne kadar saçma bunlar ama ben daha nişanlıyken hiç düşünmedim onun için bankaya borçlanırkengerçekten inanılmaz üzgünüm... gitti yattı çağırdı gitmedim gitmekte istemiyorum. birde saçma sapan ben ölünce zaten sana kalacak demez mi ne alaka ... bana sadece olur aşkım senden kıymetlimi dese yetecekti...
maşş.yaaakesinlikle doqruçok saçma sapan bir liste..bu liste ancak 90 kilonun üstünde olan bir insana kısa bir süreliqine önerilebilir..ki yinede proteinin mutlaka olması gerekir..proteinsiz liste olmaz kesinlikle
ya sorma canım yaa..bende tatile çıkana kadar bişey almıyım sürekli kilo veriyorum ozaman alırım diye bişey almadım..şuan üzerine giyecek hiçbirşeyim yokpantolon tipli eşofmanlardan almıştım pantolon niyetine onu giyiyorum..en son 2 ay önce 40 beden etek aldım bir dünyada para verdim şimdi bol geliyor sinir oluyorum..20 gün sonra tatile çıkıcaz koçişe dedim a'dan z'ye kıyafet almam lazım çık paraları bana dediki kim dedi sana okadar kilo ver diye üleynnn senin daha iyi günlerinn.ben 90 kiloyken 60 olursan sana altın set alıcam demiştin unuttunmu sen unutsanda ben heeeççç unutmadım hiç 60lara ineceqimi düşünmemiştin dimii hehe ama başardımm bak daha sana neler aldırıcam ben :124: hafta sonu annesine gittik..pantolonum yok üstüme olan..2 aydır pantolon tipli eşofmanla dolaşıyorum heryerde..yine onu giyip gittim..orda bana dediki üstündeki pantolonu ne zaman aldın lennn 2 aydır bütün gün üstümde bu bnm evde görmüyonda neden burda görüyon kıskanç adamm :82: daha ben üstüme yeni bişey almadım..ama alıcaammmm
canım bu arada ben 38 beden giyiroum o bluzu yollasana bana
saf bu erkekler halbukı alsa san takıyı ilerde bı ıhtıyacınız olduugnda ev,vs sen zaten o istemeden verırsin yatıırım olur hemde.....bak bunada yazmadan gidemiycem demek altın set alacak haaa??:)))kız altın çok pahalandı bende dün kocişimle iddaaya girdim bir senede 25 kilo verirsem 3 bilezik alcan diye. baktı ben kararlıyım vercem diye diretiyorum önce alamam para yok dedi sonrada ben sana kilo verdirmemek için devamlı eve pizzza künefe vs getirecem yedirecem kiloyu veremeyince bilezikleri de almam olur biter diyo:)))bu kocişler çok fena çoooookkkk
ayy süper bişi ya canım 52 bedenden 38 muhteşem bişi.ama sen kemıklı degılmıısn.??????????ben iri kemıklıyım çok kılo versemde 40 ın alrtında giyemem.hele kııznla aynı giyinmenız dfaha da güzel.aynı şeyi giymek bi yana bnm kıyafetlerim 50-52 bedendi şimdi 38 giyiyorum..kızımla aynı beden giyiyoruz..şimdilik çok sıkıştıqımda kızımdan takviye yapıyorum
günaydın cnm..hadi bi koşu geçmişe bakıp geliverr
dediqin gibi olsun bakalım ama ben bu adama güvenmiyorum sen yinede tedbirli ol
bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükürgünaydın en çıtırlar hanımlar nasılsınız bakalım güzel bir hafta diliyorum herkese dünkü mönüyü yazim geçmişi okuyayım gelim ben
sabah:
2dilim ekmek
peynir ,domates,salatalık
iki ceviz,üç kuru kayısı
rafadan yumurta
maydanoz ,nane
beş adet zeytin
ara yok pazar günü tatil olunca öğün sapıyor
öğle:
5 adet sarma
10 adet erik
ara:
bir ceviz
küçük bir parça çikolata:18:
akşam:
ızgara balık çupra yedim oley kocacım sağolsun hazırlatmış sürpriz yaptı bana
yanında domates salatalık
tabi soda limon
sabah bir saat yürüyüş yaptık eşimle akşamda bir saat yürüdüm evde leslieyle yürüdüm bide jimnastik yaptım ohh rahatım diyordum sabah kalktım dizim kilitlenmiş yine jimnastik yapmamam gerekiyordu yassak ama uzun zamandır diz problemi yaşamayınca yapim dedim sonuç kilitlenmiş bir dizyürüyüş yapcez sadece anlaşılan:97:
ayy benım kocama yapsam ben onu bida asla vve asla süpriz yapmaz.süpriz demeyin bana hiç.... ben de öle kocamın süprizini burnundan getirmiştim. bana da tektaş almış napayım öle gizli gizli konuşmalar.dışarı çıkıp saatlerce gelmemeler falan. tokat atmıştım. evliliğimizin birinci yıldönümünde hem de beni aldatıyorsun diye bağırmıştım.sonra süprizin içine ettiğimi öğrendim. yavrum çok güzel denizkenarında balık restoranda balığın içine koydurmuş yüzüğü. bi de yüzsüz yüzsüz gittim yemeğe. balığın içini açtım yüzüğü aldım taktım teşekkür ettim felan rezil oldum yaneeeeeeeeeee
biz bayanlar nasıl bişeyiz yaaaaa
sen çok oynamışsındır kesın ondan verdın kıloyu..........1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi
An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
aman Allahımmmmm bı gecmısı okuyayım dedimmm, oku oku bıtmedıııı
cumartesı gunu bı haftalık muabbet var, neyseki pazar gunu hafıf atlatılmışşş
ofisteki işleri yoluna koyayım bırazburalardayım yıneee
eşin güvensiz gibi geldi bana.
halbukı farketmez dese nolcek.
saol canım
bişey diyemıyorum...
maşş.yaaa
sena eşine hatırlattın mı altın seti unutum felan demesın ıkı gun sonra verdiği sözü unutur canını sıkar.hatırlat bi.
saf bu erkekler halbukı alsa san takıyı ilerde bı ıhtıyacınız olduugnda ev,vs sen zaten o istemeden verırsin yatıırım olur hemde.....
ayy süper bişi ya canım 52 bedenden 38 muhteşem bişi.ama sen kemıklı degılmıısn.??????????ben iri kemıklıyım çok kılo versemde 40 ın alrtında giyemem.hele kııznla aynı giyinmenız dfaha da güzel.
bide mağazalarda genelde 38 beden ya süper kıyafler oluyo 38 bedenlere göre.
bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükür
ayy benım kocama yapsam ben onu bida asla vve asla süpriz yapmaz.
sen çok oynamışsındır kesın ondan verdın kıloyu..........
dünkü menüüüümmm
Sabah
1 kk yagsız tuzsuz beyaz peynir
2 küp kaşar
Az yagla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
5-6 cherry domates
Yarım salatalık
Yarım dilim kepekli köy ekmeği
Öğlen
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 tane etli dolma
2 çatal üzümlü pilav
4 yk salata
Ara
1 küçük ekler
1 parmak tarçınlı muhallebi
1 yk makarna salatası
1 lokma kakaolu kek
1 ısırık un kurabiyesi
1 ısırık poğaça
Akşam
Peynirli Akdeniz salatası
bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükür.
canım hemşeriyiz ne güzel:)) şimdi nerde yaşıyosun??ben bu kayseriyi hala sevemedim illede memleketim illede memleketim:)) kayseride aslında çokda tanıdığım yok eşimin akrabaları dışında bi kaç komşu o kadar.yalnızlık bunaltıyor insanı.neyse kızım uyandı ağlıyo teyzesi.byee
leslie diye bi hatun var nette programı var yürüyüş yaptırıyor evden çıkamayanlar için iyi bir yürüyüş alternatifi geogleye gir leslie sansone yaz çıkar karşınakızlar bu leslie yürüyüşü nedir acaba banada anlatırmısınız:26:
leslie diye bi hatun var nette programı var yürüyüş yaptırıyor evden çıkamayanlar için iyi bir yürüyüş alternatifi geogleye gir leslie sansone yaz çıkar karşına
kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diyeinsan 3 kelime yazardı bariiiiiii
leslie diye bi hatun var nette programı var yürüyüş yaptırıyor evden çıkamayanlar için iyi bir yürüyüş alternatifi geogleye gir leslie sansone yaz çıkar karşına
wallaaa bir oynadımm ki sormaa, sadece cumartesi bi 3 saat aralıksız oynadııık, en son topukluları fırlattım cıplak ayakla oynuyoduuum
biraz fazla konuşuyo english ama napsın onunda dili ooooama etkili ben 10dakikada bile ter atıyorum okadar yerinde gibi sayıyosun ama baya kalori attırıyorrr
kızlar şimdi ben pilates yapmak istyorum ama acaba evde kendim yapabilirmiyim yoksa bir ay kadar bir kursa mı gitsem ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?