70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diye insan 3 kelime yazardı bariiiiiii

senin kocişin yaptığını ben yapıyorum kocama yapıyorum mesela o bana yaşma sebebim bebeğim böceğim seni seviyorum der bende ona biliyorum derim sinirden ne diceğini bilemez aman incilerin dökülür söyleme sevdiğini falan diye laf sokar

eşin güvensiz gibi geldi bana.
halbukı farketmez dese nolcek.

bencedeee....

onlara fesat deniliyor işte

yanlış olmasın ama
1. dahiliye galiba
2. immuniloji allerji polkliniği
valla yazımlarında falan belki hata vardır ama sen yinede bi öğren
saol canım

bişey diyemıyorum...

maşş.yaaa
sena eşine hatırlattın mı altın seti unutum felan demesın ıkı gun sonra verdiği sözü unutur canını sıkar.hatırlat bi.

saf bu erkekler halbukı alsa san takıyı ilerde bı ıhtıyacınız olduugnda ev,vs sen zaten o istemeden verırsin yatıırım olur hemde.....

ayy süper bişi ya canım 52 bedenden 38 muhteşem bişi.ama sen kemıklı degılmıısn.??????????ben iri kemıklıyım çok kılo versemde 40 ın alrtında giyemem.hele kııznla aynı giyinmenız dfaha da güzel.
bide mağazalarda genelde 38 beden ya süper kıyafler oluyo 38 bedenlere göre.

bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükür
ayy benım kocama yapsam ben onu bida asla vve asla süpriz yapmaz.

1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi

An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.

sen çok oynamışsındır kesın ondan verdın kıloyu..........

pazar green ve ben yoktum ya canım o yüzden çeneli kımse kalmamış.

bu arda 1 saat tempolu 30 dakıka felan gezerek yürüdüm.

sabah aç karnına 1 yk keçi boynuzu pekmezi içtim.

kahvaltı süt ve müsli

wallaaa bir oynadımm ki sormaa, sadece cumartesi bi 3 saat aralıksız oynadııık, en son topukluları fırlattım cıplak ayakla oynuyoduuum

mönünü sevsinler senin emi

bu garip kıızn karnı yıne doymuş şükür.

doymuşum didmi aferin bana artık yemeye karar verdim çünkü geçen haftaki 500gramcıktan sona yemeliyim kilo vermeliyim dedim bakalım bu hafta ne olcak inşallah +da çıkmam:97:

Kayseriden 1992 de ünv. için ayrıldım sonrada dönemedim . 2 yıldır Konyada yaşıyoruz ama kısmet olursa 3 yıl sonra döneceğiz Kayseriye. Ben Kayseride büyüdüm o yüzden çok severim

vay bu walk at home iyimiş ya bende deneyyeyim hoş ben yürüyorum zaten ama birazda evde yürüsem bişi kaybetmem dimi kilodan başka tabi

Son düzenleme:
kocişe süper bi mesaj yazdım sonunu da seni çok seviyorum ile bitirdim. cevap geldi "ben de" diye insan 3 kelime yazardı bariiiiiii

bazen ben de coşar mesaj yazarım bizimki de sırf cevaplamış olmak için ben de diye yazınca çok sinir olurdum.tabi hakkını yememek de lazım çok hoş mj yazdığıda olur. sanırım yoğun oldukları bir döneme geliyor o yüzden geçiştiriyorlar....

bu sabah yediklerim yani 11.30 da henüz erken kahvaltıya alışamadım oğlum gece uyutmuyor sabah oluncada uyanamıyorum büyük oğlum onu oyalarken biraz daha kestiriyorum.kalkana kadar saat 10 oluyor.neyse çok uzattım
1 kk peynir
1 tk pekmez
3 ad zeytin
1 yum
2 dilim ttb ekmeği
domates salatalık
3 bardak bitki çayı

bugün tembellik günüm sınav sonrasıyemeğimi koydum geldim.makinada çamaşırlar yıkanıyo..elimde bitki çayım yani yeşil+biberiye+funda...sallama almıştım yeşili hoşumada gitmedi böyle karışımla bitircem kararszıım sınavda btti gece ders çalışma yok öğlenmi spora gitsem akşammı:44:önce akşmlaır gttim sonhaftada öğlenleri..ennçok etki eden hangsi acaba:26:ikisndede hoca çalıştırıyo+aletlerle 3saati geçtiği oluyorr
napıyımmm????bazen öğlen bazen akşammı gideyimmmm:44:

leslie diye bi hatun var nette programı var yürüyüş yaptırıyor evden çıkamayanlar için iyi bir yürüyüş alternatifi geogleye gir leslie sansone yaz çıkar karşına

biraz fazla konuşuyo english ama napsın onunda dili ooooama etkili ben 10dakikada bile ter atıyorum okadar yerinde gibi sayıyosun ama baya kalori attırıyorrr

Bugun kü menümü yazayım;

Sabah: 1 bardk sirkeli su, 1 limonlu yeşilçay.
Kahvaltı, 2 dil tam buğday ekmeği, 1 yağsız tavuklu yumurta, domates, salatalık, biber, peynir, çay kaş. reçel.
Ara: 6-7 badem, kucuk avuc beyaz leblebi.
Öğle: 1 tb nohut yemeği, 1 dil. ekmek ( yada bulgur pilavı yerim), salata.
Ara: 1 limonlu yeşilçay.
Akşam: Müsli, 1 elma.
Ara: 1 limonlu yeşilçay.

2-2,5 lt su...
18:00 da finishh....

açık havda bi yürüyüş yapayım dedim
pişman oldum hee
çok fena yağmur bastırdı
anca 1 tur yürüdüm
onda da sucuk kıvamına geldim

biraz fazla konuşuyo english ama napsın onunda dili ooooama etkili ben 10dakikada bile ter atıyorum okadar yerinde gibi sayıyosun ama baya kalori attırıyorrr

aslında hareketler çok basit alışınca etki edermi bilmem başka bir program daha var eşime dedim indirdi netten ben beceremedim şimdi onuda yapıyorum evde o daha etkili ilk yaptığımın ertesi günü bütün kaslarım ağrıyordu çok etkili link vereyimde bak istersen bi arkadaş önermişti

kızlar şimdi ben pilates yapmak istyorum ama acaba evde kendim yapabilirmiyim yoksa bir ay kadar bir kursa mı gitsem ne dersiniz

ben evdede yapıyordum ama salona yazılmak daha dsipili oluyor malesef paranda gidiyo amayinede bırakınca evde devam edicem ebruyla sabahalrı yap yada netden bul bişiler.mesela nivea badyde var...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…