oyy kuzum kıyamam ya bende geldim ama sen gitmişsin bir kere şu muzu bırak artık yeme ya diyette doktorlarbile önermiyor bende önermiyorum hem sen kabız olmuyormusun niye yiyorsun bakim kız gündüz götürmüşsün malı oh oh afiyet olsunda et olmasın inşallah çıtır olasın emi daha dengeli beslen bakim sabah kahvaltısını güzel yap bak ben emrah modunda olduğum günlerde bile kahvaltımı yapıyorum hiç bişey yiyemezsem kumru yiyorum:)))bende çok incelmişsin demek isterdim ama görmedimki seni görünce söylicem söz:))))hadi hadi spora devam diyete devam bak şimdi alkış gülücüğü gönderektim benim loplobumdan gönderemiyom eşimde işte sabah hatırlat işyerinden bi alkış göndereyim sana:)))
geçenlerde bana da oldu o yaa
çok içtim ondan dedim kendi kendime
1 gün hiç içmedim şimdi bi sorun olmuyo canım
sende bi kaç gün ara ver düzelirsin
kabızlık içinde kayısı kurusu falan kar etmiyo mu
sanada günaydın ,kendi adıma yazayım nasılolduğumu çok bulutlu:2::2::2::2:yağdı yağacak modumdayım yorgunum kahve içmek istiyorum:26::26::26::26:ve cigara
yok hiç banamısıın demiyo hala iki günde 1 oda kayda değer değil işte
okmuşundur burda birkaça rkdaşta bu dertten muzdaribiz..hele ben..sabah uyanınca ılık su içine 1tatlı kaşığı bal,bikaç damla limon sık iç açkarnına..dene bakalım
diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak
hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..
yarın hazirana giriyoruz we de ben hala 68 de debeleniyorum yaaa
yaaa benim yazin nisanim olcak acil kilo vermem gerekk
günaydı kızlarr hiç iyi deqilimkılavyeyi kullanırken bile ellerim titriyor :85:
canım boyuna göre ideal kilonun 60 olması lazım..ama yeterli diyorsan korumaya geçebilirsin..eqer korumaya geçeceksen porsiyonlarını biraz fazlalaştırman gerekiyor..önceki qibi yersen kilo verirsin tatlım
bitanem bugün ilaçlara başladım kolonoskopi yarın..sabah 9da hastanede olucaz..inşallah güzel sonuçlarla dönerim teşekkürler cnm..
kızlar günaydın..
işe bi geldim bgn, toplantı toplantı üstüne.. işten kovulanlar falan oldu, 2 şube birleştirildi, ben de olumsuz bir şey yok ama başka bir şubeye atandımm
bu öglen arası tasınıyorum.. gittiğim şube nasıl bilmiyorum, gün içerisinde cok yogun oldugunu biliyorum ama
inşallah gelebilirim aranıza gene.. ben esyalarımı topliiim şimdii
tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :81: :81::81:
günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri varhastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...
günaydın herkeseeee... dün akşam giremedim :93: bugün ve yarın allerji testleri varhastaneleri hiç sevmiyorum 1 aydırda çıkamıyoruzz dün akşam elimide yaktım şimdi ii ama akşam nasıl bir acıydı. mahvetti valla dukan kitabımda hala gelmedi .. birazdan ben evden çıkarım kargo gelir...
tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacakçok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :81: :81::81:
arkadaşlar günaydınnnben 2 gundur falan ara verdim diyete mangal dondurma ve bugun çıktığımda 2,5 vermiştim ama almış gözüktüm,kyafetlerde ise vermiş gibiyim acaba tartıdaki bi şişkinlik veya bi yuklenmeden dolayımı sizde 1,2 gun ara verince böyle oluyomu tartıda.?.
allah kolaylık versin . çok çok geçmiş olsun...canım içtiqim ilaç okadar şekerliki mahvetti midemi
kızlar iyi deqilim ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?