70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıraktım muzu tamam canım yok kabız yapamdı günboyu su içtim sporumuda yaptım aman maaşalalhı var bağırsakalrımınbende önermiyorum muzu ve çok haklısınız eşimde almazdı önceden bukadar adam ikidir alası tuttu..morale sterese iyi gelirmiş ya ondan alıyo herhalde ama öyle keyif veriyo bencesanki ensevdiğim meyve muz gibi oldu ama hepsini severimmmkahvaltımıda bugün tam yaptım evet kahvaltı önemli ve ben bunun farkına 2yıldır vardım çokşeyin farkına vardım ama bakalım sonum ne olacakkkkya bel bölegemden çok inceldim kalınbacaklrım ve popomdan az zaten enzor bölgeler orası neyse olucak ..hatta hiç göbeğim öne çıkmazdı belbölgem inceldi yanlardan şekil alınca fırtladıama oda gdiecekkkk gitmeliiiiHANİ BANA ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞ...Bide listede saymasam iyiolucak

herkese selamlarrr

sabahki mönüm

aç karnına 1 bardak ılık limonlu su
2 kayısı kurusu

1 dilim lıght ekmek
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak greyfurt suyu

1 ad yeşil çay

diyette yasakmı bilmiyorum ama kolonoskopide yasak

hayatım ha dondurma ha bir porsiyon tatlı aynı şeyy..haftada en fazla 2 defa ama başka şeylerle dengelemek şartıyla..

valla akşam demiştim ya kendime hakim olamadım doalptan uzak duramadım aldım 1 yemek kaşığı kadar dondurmayı indirdim mideyeee sonrasında pişmanlığımı 20 yarı mekik 20 dk koşu bandında yürüme 10 dk kadar da bacak hareketleri ile bitirdim

Son düzenleme:

ayyy pardon canımm espiri yapayım dedim ama yanlış zamanda sanırımm .sağlık sorunların olduğunu unutmuşumm kusura bakma eee yeniyim daha tanıyamadım herkesii .

geçmiş olsun acil şifalar dilerim sanaa

hayırlısı olsun inşallah gittiğin yerde mutlu olursun her yönden:13::13:

tam çıkıyordummmm ama bugün atamalar belli olacak çok düşük bi ihtimalde olsa atansam süper olacak :81: :81::81:

Saat kaçta belli oluyor canım...
İl içi atamalar da bugün belli olacak....
Hadi hayırlısı olsun...

geçmiş olsunn

geçmiş olsun canım yanık çok acı verir. maalesef biz hanımların evde başına gelen en sık kazalardan biri....

bendede oluyo öle canım kilo olarak görünmüyo belki ama vücut dietle spor eşliğinde sıkılaşmaya toparlanmaya başlıyo

geçmişe bakiim derken amma yazmışım doldurmuşum 2 sayfa

neyse ben gideyimde kızın çorbasını ve kendi öğlen çorbamı hazır edeyim aslında bugün çorba istemiyorum ama tavukmu ızgara etsem içim almıyo yaww ne yesem ne yesemmmmmmmmmm offf ev yemeklerini düşün düşün sonra diet yemeğini düşün düşünn :)

10 günlük diet listem vardı ona harfiyen uydum ama sonra kendi kafama göre devam edeyim dedim kafam karışıyoo aklım basmıyo bazenn ben gene liste yoluyla devam etsem iyi olcekkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…