canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hi verme umudum yok
ama böyle umutsuz olursan veremezzsinönce kendine güven lütfen.
tam o güven gelmişti ama 2 gun dikkat edemeyip bi anda rejim baslangıcı kilomu görunce tartıda şok oldum12 rejim 2 gun ara verince boşunamı gitti yani..
tam o güven gelmişti ama 2 gun dikkat edemeyip bi anda rejim baslangıcı kilomu görunce tartıda şok oldum12 rejim 2 gun ara verince boşunamı gitti yani..
canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yokbide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
canım aynı şey bana da oldu ama vücudun ayarı belli olmuyo... senden önemli deil hiçbişe hayatta...sıkma kendini...unut diyeti felan.çok düşününce yıpratıyoruz kendimizi... yediklerini yazarsan iyi olur çewirip bakarsın gün içinde ... aaa çok yemişim yada az yemişim gibi bi fikrin olur...bi de regl dönemine yaklaştıysan o da hemen vücut dengesini değiştiriyo
hayır tabi ki 2 gün içinde aldıklarını dikkat ederek bir an önce verebilirsin
çok tesekkürler kızlarmoralini bozma canım bn de hafta sonu biraz kaçamak yapmmıştım.dün 1600 gr fazla çıkmıştı cumaya göre. ama bu sabah 100 gr eksideyim. demekki ara ara kiloda oynamalar olabiliyor benim gibi canı sıkıp yemeğe dalmamak lazım.
canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yokbide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
başınız sağolsun canım üzüldümsağolun tatlılarr.eşimin anneannesi vefat etti canımcım.
ben geçmişi okuyana kadar herkesler kaçmış.ben de kaçar çokk yorgunummm.
valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallahbende mneümü yazayım kimse kalamdı ama belenayın dediği gişbi bakayım ne yemişim
öğlenden başlıyım direk sabahı azçok yazdım muz,erik,su azpeynir ekmekti
komşuya açgittim ohhh
birkurupatlıcan,birbiberkuru,birde yaprak sarma...3üde küçük boyyyy
fasulye ve domates turşu kavurma 3yemek keşığı.
maaalesefffff 1hurmatatlsı ama en incesini seçtim vallaaaa
fellah köftesi ama malatyada sosyete kısırı derlermiş farklıydı acıydı güzeldi
bundanda 5yemek kaşığı falandırrrr...
3büyük bardak şekrsiz çayyyyyy...
sonna eve geldim acıkmıştım tabi 17.30
müsli,süt içinede 2taze kayısı doğradımm haydi sporaaaa
30dk.bantta yürüdüm,1ssatden fazal hocayla çalıştık,15dk.bsiklet....
2.5 litrre suuuuu.......
tahrikelre kapılmadan azyedim diyorum çünkü spordana rkdaşlrımda vardı nasılsa spor gidecez deyip durdular ama ben hiçbirini duymadım
veeee incelmişsinn diyenlerde vardııııı tabi ençok belden ama diğerlerinide sonra farkedecekelrrrrr inş...
yorum yapacak kimse kalmadı ama belenayım var aslanım yeter banaaaa
hoşgeldin canım aramıza ben tuğbaiyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)
OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebriklergünaydın kızlar bende dünkü menümü yazayım.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt
öğlen çiğ köfte marul
akşam ton balığı biraz yağsız menemen
artık sizce formumu korumaya geçeyimmi.boyum 1 68 eşimde yeter zayıfsın diyor.neler serbest olur yoksa aynen devammı
neden ne olduhic güzel bi gündegill
aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayıcanım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yokbide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
Kızlar sayfalar çok hızlı geçiyor dolayısıyla geçmişi çok okumaya vaktim olmuyor ..O yüzden tembellik yapıp sizi sormak istiyorum..Burda Cuma günü tartılıp kilo bilgisi mi veriyoruz,sanki öyle bişey okudum geçmiştee..?
Selam kızlar,
Ben bugün;
Sabah beyaz peynirli tost yedim ve çay içtim
Kuşluk,2 kayısı yarım lt su
Öğlen ,2 etli biber dolması ,1 dilim ekmek ve biraz yoğurt(dolmanın üstüne biraz ketçap attım)
İkindi de,belki küçük bir beyaz peynirli tost yiyebilirim
Akşam ne yapıcam bilmiyorum.Salata yapıp onla mı idare etsem acep
Kızlar sayfalar çok hızlı geçiyor dolayısıyla geçmişi çok okumaya vaktim olmuyor ..O yüzden tembellik yapıp sizi sormak istiyorum..Burda Cuma günü tartılıp kilo bilgisi mi veriyoruz,sanki öyle bişey okudum geçmiştee..?
öyle hemen pes etmek yok hepimi bunları yaşıyoruz emin olcanım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yokbide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....
seninde canım bol bol ibadet yaparak geçirmeyi nasip etsin rabbimzaman ne çabuk geçiyor değil mi. daha dün kışı yaşyorduk hoş yaz da bi türlü gelemediya. dün çok rüzgar vardı. bugün de bir yağmur bir fırtına. bu arada yarın regaib kandiliymiş üç aylar giriyor. hepinizin kandili ve üç aylar şimdiden mübarek olsun kızlar.
ekmeği kesme sabahları iki dilim tam buğday çavdar yani beyaz ekmek hariç tüm ekmek çeşitlerinden yiyebilirsin kabak iyidir bol bol tüketebilirisn bide bu kepekli bisküvi tarzı şeyleri fazla kullanma ya canım onlarda pek sağlıklı değil hiç kullanmam ben maşallah iyide kilo veriyorumMerhaba Kızlar, yediklerimi yazıyorum...arkadaşımın düğününe 20 gün civarı bişe kaldı we ne giyeceğim daha belli deil almadım daha
yediklerimi yazıyım
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: yarım paket diet bisküwi, salatalık domates, yağsız 1 dilim peynir
ara: 1 porsiyon karpuz
öğlen: daha yemedim ... kabak yiycem ama ...en çok ben kabak yiyiyorum sanırım
zeytinyağllı kabak, 4 adet diet kepekli çubuk, yarım kase yağsız yoğurt we salata yiycem
düğüne 20 gün warekmeği kestim arkadaşlar
dolma ve ekmek olmamış cnm bnm dolmada 1 tane hakkımız var bir dolma ,salata ve yoğrut mesela bu şekilde yiyebilrisin doyurucuda oluyoSelam kızlar,
Ben bugün;
Sabah beyaz peynirli tost yedim ve çay içtim
Kuşluk,2 kayısı yarım lt su
Öğlen ,2 etli biber dolması ,1 dilim ekmek ve biraz yoğurt(dolmanın üstüne biraz ketçap attım)
İkindi de,belki küçük bir beyaz peynirli tost yiyebilirim
Akşam ne yapıcam bilmiyorum.Salata yapıp onla mı idare etsem acep
evet cn cuma günü sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz oda şu şekilde oluyoKızlar sayfalar çok hızlı geçiyor dolayısıyla geçmişi çok okumaya vaktim olmuyor ..O yüzden tembellik yapıp sizi sormak istiyorum..Burda Cuma günü tartılıp kilo bilgisi mi veriyoruz,sanki öyle bişey okudum geçmiştee..?
Merhaba Kızlar, yediklerimi yazıyorum...arkadaşımın düğününe 20 gün civarı bişe kaldı we ne giyeceğim daha belli deil almadım daha
yediklerimi yazıyım
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: yarım paket diet bisküwi, salatalık domates, yağsız 1 dilim peynir
ara: 1 porsiyon karpuz
öğlen: daha yemedim ... kabak yiycem ama ...en çok ben kabak yiyiyorum sanırım
zeytinyağllı kabak, 4 adet diet kepekli çubuk, yarım kase yağsız yoğurt we salata yiycem
düğüne 20 gün warekmeği kestim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?