70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yok bide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....

Son düzenleme:
tam o güven gelmişti ama 2 gun dikkat edemeyip bi anda rejim baslangıcı kilomu görunce tartıda şok oldum 12 rejim 2 gun ara verince boşunamı gitti yani..

canım aynı şey bana da oldu ama vücudun ayarı belli olmuyo... senden önemli deil hiçbişe hayatta...sıkma kendini...unut diyeti felan.çok düşününce yıpratıyoruz kendimizi... yediklerini yazarsan iyi olur çewirip bakarsın gün içinde ... aaa çok yemişim yada az yemişim gibi bi fikrin olur...bi de regl dönemine yaklaştıysan o da hemen vücut dengesini değiştiriyo

canım çok sıkkın yaa sanki bu kilolarda kalıcam gibi hep hiç verme umudum yok bide 2 gün rejimi bozup verdiğim kilodan bi anda çok fazla çıkınca moralim çöktü.....

moralini bozma canım bn de hafta sonu biraz kaçamak yapmmıştım.dün 1600 gr fazla çıkmıştı cumaya göre. ama bu sabah 100 gr eksideyim. demekki ara ara kiloda oynamalar olabiliyor benim gibi canı sıkıp yemeğe dalmamak lazım.

bu sabah yediklerim
az yağlı menemen(2 yum,1 dom,1 biber, 1diş sarımsak)
çay
3 zeytin
yarım kk peynir
1.5 dilim ttb ekmeği
ara yok
sabah geç yedim öğlen 1 por ıspanak yemeği bulgurlu
1 parça tavuk flato haşlanmış

zaman ne çabuk geçiyor değil mi. daha dün kışı yaşyorduk hoş yaz da bi türlü gelemediya. dün çok rüzgar vardı. bugün de bir yağmur bir fırtına. bu arada yarın regaib kandiliymiş üç aylar giriyor. hepinizin kandili ve üç aylar şimdiden mübarek olsun kızlar.

hayır tabi ki 2 gün içinde aldıklarını dikkat ederek bir an önce verebilirsin

çok tesekkürler kızlar neyse ben biraz çıkayım öğleden sonra gelirim inşallah..

Merhaba Kızlar, yediklerimi yazıyorum...arkadaşımın düğününe 20 gün civarı bişe kaldı we ne giyeceğim daha belli deil almadım daha
yediklerimi yazıyım
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: yarım paket diet bisküwi, salatalık domates, yağsız 1 dilim peynir
ara: 1 porsiyon karpuz
öğlen: daha yemedim ... kabak yiycem ama ...en çok ben kabak yiyiyorum sanırım
zeytinyağllı kabak, 4 adet diet kepekli çubuk, yarım kase yağsız yoğurt we salata yiycem

düğüne 20 gün war ekmeği kestim arkadaşlar

slm hanımlarrrrr nasılsınız maş. sabah muhabbeti yapılmış
ben sabah az sütlü kahve
ve 1 muz
yiyip çıktım evden doktora gittim cildiyeciyetedavi görüyorum sivilce için kontrol oldum sonra yürüyerek geldim 20 dk sürdü bayağı terlemiştim bide üstüne yarım lt lik petlerle lesli bacımla yürüdüm 2 mil
az önce öğlen kahvattı bi arada yedim
2 yumurta 1 çay kaş krempeynirli
1 domates 1 biber
2 dil ekmek üstüne lor
şimdi yorgunluk çayı içiyorum kızlarr inşşşşşş.bu hafta 1 kilo daha eksilirimm
geçmişe bi yol alıyım bakıyım neler konuşulmuşş

Selam kızlar,

Ben bugün;

Sabah beyaz peynirli tost yedim ve çay içtim
Kuşluk,2 kayısı yarım lt su
Öğlen ,2 etli biber dolması ,1 dilim ekmek ve biraz yoğurt(dolmanın üstüne biraz ketçap attım )
İkindi de,belki küçük bir beyaz peynirli tost yiyebilirim
Akşam ne yapıcam bilmiyorum.Salata yapıp onla mı idare etsem acep

Kızlar sayfalar çok hızlı geçiyor dolayısıyla geçmişi çok okumaya vaktim olmuyor ..O yüzden tembellik yapıp sizi sormak istiyorum..Burda Cuma günü tartılıp kilo bilgisi mi veriyoruz,sanki öyle bişey okudum geçmiştee..?

sağolun tatlılarr.eşimin anneannesi vefat etti canımcım.

ben geçmişi okuyana kadar herkesler kaçmış.ben de kaçar çokk yorgunummm.
başınız sağolsun canım üzüldüm
valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallah
(şaka şaka )
iyi aksamlar hanimlar bende 79 kiloyum bu form sitesine daha dün kayit oldum araniza benide alirsaniz sevinirim :)
hoşgeldin canım aramıza ben tuğba
OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebrikler
hic güzel bi gündegill
neden ne oldu
aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayımoralini bozup diyeti bırakma

evet her cuma sabah aç karnına, wc'den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz kaptanın özeline

evet canım cumadan cumaya tartılıyoruz ve bıldırımde bulunuyoruz, ayrıca da sena kaptan'a ozelden msj atıyoruz, senın daha ılk bildirimin olacaksa bu hafta lısteye gırmeye aday olacaksın, dıger haftada bıldırımde bulundugunda listeye gırersın
ayrıca menün için de bısıcık soyleyeyım, ben sıkı bı dıyet yapmıyorum sadece yedıklerıem dıkakt edıyorum ama burda guzel kıo evren arkadasların ızledıgım menulerıne gore hem sabah tost yemen hem de ogle yemegınde ekmek yemenın uzerıne bır de ara da kucukte olsa tost yemeyı düşünme derim bıraz meyve yıyıp akşamı da guzel bı salata ıle kapatırsan guzel olur bence nacizane fikrim tabiii, kolay gelsın :79:

bu arada tünaydın demeyi unuttum nasılsınız bakalım geleceğin çıtır hatunları

ewet her gün yediklerimizi yazıyoruz we sağlıklı kiloya nasıl ulaşılır bunu tartışıyoruz...birbirimize destek weriyoruz.... kilo çizelgesi yapıyoruz her cuma yeniden we de kil bildirimi yapıyoruz enginsena arkadaşımıza...kendisi kaptanımız... 90lardan 60 lara düşen bi yüce insan kendisi.... burda çok şey öğrendim... sende hoşgeldin...hem özelden hemde normal foruma
hedef kilon: başlangıç tarihin: başlangıç kilon: bu haftaki kilon, geçen haftaki kilon boyun bedenin şeklinde kilo bildirimi yapıosun başarılar diliyorum

öyle hemen pes etmek yok hepimi bunları yaşıyoruz emin ol
seninde canım bol bol ibadet yaparak geçirmeyi nasip etsin rabbim
ekmeği kesme sabahları iki dilim tam buğday çavdar yani beyaz ekmek hariç tüm ekmek çeşitlerinden yiyebilirsin kabak iyidir bol bol tüketebilirisn bide bu kepekli bisküvi tarzı şeyleri fazla kullanma ya canım onlarda pek sağlıklı değil hiç kullanmam ben maşallah iyide kilo veriyorum
dolma ve ekmek olmamış cnm bnm dolmada 1 tane hakkımız var bir dolma ,salata ve yoğrut mesela bu şekilde yiyebilrisin doyurucuda oluyo
evet cn cuma günü sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz oda şu şekilde oluyo
diyet başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
şuanki kilosu
hedef kilo
geçen haftaki kilosu
bu hafta giden /gelen kilo
toplam giden
boy
özelden mesaj hakkın varsa özelden at yoksa burdan kaptan senanın dikkatine diye yaz cnm olurmu

Son düzenleme:

çarşamabalrı eşimin akşam dersi var ekndime ne yaapyımdedim kabakkk d-geldi aklıma hem eşimde yemiyo zaten ama evdede yok:44:bende severim bol domates,saımsak,soğan oturturum onları,dere otude şart bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…