70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normalde 12 olmadan uyuyan biriydim ama son yıllarda ve son zamanlarda uyku düzenim felaket.ben eşimi kendime benzetemedim o beni kendine benzetti bu dönem böyle gidicek bakalım bi yerde toparlıcam çünkü bu benim normal halim değil bu yüzden sadece geçici bi dönem olarak görüyorum bunu
ne çok konuşmuşsunuz ya az göz gezdirim bakalım ne dedikodumu yaptınız

Kızlar hepinize çook teşekür ederim.
Öğreneceğim çok şey var burda eminim...

pc başına oturunca anladım yorulmuşum
botları çizmeleri montları kaldırdım dolap içlerini sildim
evi sildim süpürdüm en son banyo kaldı ama bi soluklanıp buraya bakayım dedim ne var ne yok diye

seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.

ben bugünkü menümü yazayım dün biraz fazla kaçırdım o yüzden bugün biraz daha az yicem
uyanır uyanmaz gün kurusu iki tane ve sıcak su

kahvaltı
bir simit bir kesme şekerli çay bir karperle sabah yine geç kalıyodum evden bişi alamadım

ara 10 adet kan üzümü

öğle
2 y.k düğün çorbası,salata 1 bardak bir köfte büyüklüğünde cordon blue 1 çatal makarna

arada 6 adet yeşil erik

akşam
ya dışarda olacağım için bi türlü yine karar veremedim fikriolan varsa yazsın kızlar lütfen
eve gelincede bir bardak süt içerim oldu bitti gün en az 3 litrede su içiyorum zaten bitki çayı yine içemedim
yorumları alayım kızlar:78::78:

seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.

geçen sene biizm iş yerinde oruç tutan herkes çok zayıflaıdı ben eğer tutarsam normal beslenmeyi düşünüyorum alsam alsam en fazla 1 kilo alırrım zaten umarım bu sene tutabilicem şuanlık sağlık sorunumu hallettim oruç tutmak istiyorum bende henüz hiç böyle tam orucumu tutamadım sürekli bir gün tutup diğer günleri hastanede geçiriyorum

kızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.

geçmiş olsun canım.aslında oruç vücuda şifadır ama ibadet maksatlı tutmak lazım.bende geçen sene tutamadım. hamilelikten dolayı bir ay borcum var.:44:

Son düzenleme:
kızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.

ben bazı günler yiyorum hem benm bi arkadaş var o hep simit yiyor maşallah çok yi kilo verdii zaten ben öyle çok aşırı aşırı sıkı bir diyet uygulamıyorum herşeyden yiyorum ama abartmadan

geçmiş olsun canım.aslında oruç vücuda şifadır ama ibadet maksatlı tutmak lazım.bende geçen sene tutamadım. hamilelikten dolayı bir ay borcum var.:44:

saol cnm bnm ben oruç tuttuğum zaman idrar yolumda feci şekilde bi yanma ve kanama oluyo acillik oluyorum ben normalde çok sık lavaboya giderim ben üniversite okurken benm ev arkadaşım takılırdı sen suyu lavaboda iç en iyisi hemen çıkarıyosun zaten içtiğim an 5 dk sonra lavaboya gitmem gerekiyo sahurda su içiyorum yatıyorum sabah olana kadar zaten o içtiğim su gitmiş oluyo bide onun dışında gündüzde ezana kadar 10 kere lavaboya çıkıyorum ve öğleden sonra kana döünşüyo ama artık bu sene tutucam ya bi tatmadım tam olarak ramazan ruhunu

ya kızlar bu yaprak sarmadan bi öğünde kaç hakkımız var yemek için bilelniz varmı ben çok seviyorum bi oturuşta 8-10 gidiyo ama ara öğünlerde bile kaldıysa hüpletiyorum oy oy ne olcak bu halim bana zararsız olduğunu söyleyin

netteki diğer bakındıklarımdan kaynaklı geçmişe ayağımı daldırdım çıkardım yüzme girişiminde
bile bulunamadım boşuna demiyolar önümüzdeki günlere bakalım geçmişi kurcalamayalım diye bende öyle yapacam artık geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki gelişmelere bakalım

zaten bir kaç gün koptunmu yetişemiyosun topiğe bakıyosun sayfalar almış yürümüş

anlıyorum canım.eğer sağlığına zararlıysa tutma.fidye verirsin.annanemin böbrekleri rahatsız susuz kalmaması lazım fidye veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…