normalde 12 olmadan uyuyan biriydim ama son yıllarda ve son zamanlarda uyku düzenim felaket.ben eşimi kendime benzetemedim o beni kendine benzettikuşum sana bir sağlıkçı tavsiyesi kabul edersen...gece 11 den sonra yatınca vücut otomatikman kortizon salgılıyor ve buda vücut metabolizmasını yavaşlatıp ödem yapıyor,sistemlerin çalışması aksıyor...o yüzden en geç 11de herkes yatağaarada geç olur ama alışkanlık etme sakın canım...naçizane dost tavsiyesi
başınız sağolsun canım üzüldüm
valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallah
(şaka şaka)
hoşgeldin canım aramıza ben tuğba
OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebrikler
neden ne oldu
aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayımoralini bozup diyeti bırakma
evet her cuma sabah aç karnına, wc'den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz kaptanın özeline
evet canım cumadan cumaya tartılıyoruz ve bıldırımde bulunuyoruz, ayrıca da sena kaptan'a ozelden msj atıyoruz, senın daha ılk bildirimin olacaksa bu hafta lısteye gırmeye aday olacaksın, dıger haftada bıldırımde bulundugunda listeye gırersın
ayrıca menün için de bısıcık soyleyeyım, ben sıkı bı dıyet yapmıyorum sadece yedıklerıem dıkakt edıyorum ama burda guzel kıo evren arkadasların ızledıgım menulerıne gore hem sabah tost yemen hem de ogle yemegınde ekmek yemenın uzerıne bır de ara da kucukte olsa tost yemeyı düşünme derimbıraz meyve yıyıp akşamı da guzel bı salata ıle kapatırsan guzel olur bence nacizane fikrim tabiii, kolay gelsın :79:
ewet her gün yediklerimizi yazıyoruz we sağlıklı kiloya nasıl ulaşılır bunu tartışıyoruz...birbirimize destek weriyoruz.... kilo çizelgesi yapıyoruz her cuma yeniden we de kil bildirimi yapıyoruz enginsena arkadaşımıza...kendisi kaptanımız... 90lardan 60 lara düşen bi yüce insan kendisi.... burda çok şey öğrendim... sende hoşgeldin...hem özelden hemde normal foruma
hedef kilon: başlangıç tarihin: başlangıç kilon: bu haftaki kilon, geçen haftaki kilon boyun bedenin şeklinde kilo bildirimi yapıosunbaşarılar diliyorum
öyle hemen pes etmek yok hepimi bunları yaşıyoruz emin ol
seninde canım bol bol ibadet yaparak geçirmeyi nasip etsin rabbim
ekmeği kesme sabahları iki dilim tam buğday çavdar yani beyaz ekmek hariç tüm ekmek çeşitlerinden yiyebilirsin kabak iyidir bol bol tüketebilirisn bide bu kepekli bisküvi tarzı şeyleri fazla kullanma ya canım onlarda pek sağlıklı değil hiç kullanmam ben maşallah iyide kilo veriyorum
dolma ve ekmek olmamış cnm bnm dolmada 1 tane hakkımız var bir dolma ,salata ve yoğrut mesela bu şekilde yiyebilrisin doyurucuda oluyo
evet cn cuma günü sabahtan kilo bildirimi yapıyoruz oda şu şekilde oluyo
diyet başlangıç tarihi
başlangıç kilosu
şuanki kilosu
hedef kilo
geçen haftaki kilosu
bu hafta giden /gelen kilo
toplam giden
boy
özelden mesaj hakkın varsa özelden at yoksa burdan kaptan senanın dikkatine diye yaz cnm olurmu
zaman ne çabuk geçiyor değil mi. daha dün kışı yaşyorduk hoş yaz da bi türlü gelemediya. dün çok rüzgar vardı. bugün de bir yağmur bir fırtına. bu arada yarın regaib kandiliymiş üç aylar giriyor. hepinizin kandili ve üç aylar şimdiden mübarek olsun kızlar.
seninde mübarek olsun canım.bu arada senacım ramazanda nasıl besleneceğiz.
ben bugünkü menümü yazayım dün biraz fazla kaçırdım o yüzden bugün biraz daha az yicem
uyanır uyanmaz gün kurusu iki tane ve sıcak su
kahvaltı
bir simit bir kesme şekerli çay bir karperle sabah yine geç kalıyodum evden bişi alamadım
ara 10 adet kan üzümü
öğle
2 y.k düğün çorbası,salata 1 bardak bir köfte büyüklüğünde cordon blue 1 çatal makarna
arada 6 adet yeşil erik
akşam
ya dışarda olacağım için bi türlü yine karar veremedim fikriolan varsa yazsın kızlar lütfen
eve gelincede bir bardak süt içerim oldu bitti gün en az 3 litrede su içiyorum zaten bitki çayı yine içemedim
yorumları alayım kızlar:78::78:
geçen sene biizm iş yerinde oruç tutan herkes çok zayıflaıdı ben eğer tutarsam normal beslenmeyi düşünüyorum alsam alsam en fazla 1 kilo alırrım zaten umarım bu sene tutabilicem şuanlık sağlık sorunumu hallettim oruç tutmak istiyorum bende henüz hiç böyle tam orucumu tutamadım sürekli bir gün tutup diğer günleri hastanede geçiriyorum
kızlar simit yiyormusunuz ,diyetisyen bana yazmadı simit ama ???
2 dilim ekmek,beyaz peynir,domates ,salatalık,zeytin.
bu arada tünaydın demeyi unuttum nasılsınız bakalım geleceğin çıtır hatunları
geçmiş olsun canım.aslında oruç vücuda şifadır ama ibadet maksatlı tutmak lazım.bende geçen sene tutamadım. hamilelikten dolayı bir ay borcum var.:44:
ya kızlar bu yaprak sarmadan bi öğünde kaç hakkımız var yemek için bilelniz varmı ben çok seviyorum bi oturuşta 8-10 gidiyo ama ara öğünlerde bile kaldıysa hüpletiyorum oy oy ne olcak bu halim bana zararsız olduğunu söyleyin
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:çok besleyicidir canım bol kilo yapar.
malesef zararlı cnm sonuçta pirinç var içinde
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
içine bulgur koysam sadece öylede çok severim
netteki diğer bakındıklarımdan kaynaklı geçmişe ayağımı daldırdım çıkardım yüzme girişiminde
bile bulunamadımboşuna demiyolar önümüzdeki günlere bakalım geçmişi kurcalamayalım diye bende öyle yapacam artık geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki gelişmelere bakalım
saol cnm bnm ben oruç tuttuğum zaman idrar yolumda feci şekilde bi yanma ve kanama oluyo acillik oluyorum ben normalde çok sık lavaboya giderim ben üniversite okurken benm ev arkadaşım takılırdı sen suyu lavaboda iç en iyisi hemen çıkarıyosun zateniçtiğim an 5 dk sonra lavaboya gitmem gerekiyo sahurda su içiyorum yatıyorum sabah olana kadar zaten o içtiğim su gitmiş oluyo bide onun dışında gündüzde ezana kadar 10 kere lavaboya çıkıyorum ve öğleden sonra kana döünşüyo ama artık bu sene tutucam ya bi tatmadım tam olarak ramazan ruhunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?