70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveeeeett bu başlıktan kurtulmama da az kaldı inşallah 73e kadar indim kızlar bunun öncesinde 80li başlıktaydım.... sıra 60lı başlığa geliyor inşallah

hımmm ben de bakıyorum ama kara veremedim yaaa.ben e demir kordon yani gümüş rangi olacak ööle istiyorum.bakalım buluruz belki bişeyler.aslında ben eşime telefon alacaktım ama o saat düşünmüş..
kız telefon daha pahalı...saat alırsan karlı çıkarsın...

ya bende telefonum bozulsun da yenısını alıyım dıye gözunun içine bakıyom maş. hala çalışıyo.....barı birine versem de kurtulsam

sudemcimm kurutmaya karar verdin mi???
kafamda oluştu bişiler tek kurutm alıcam sanırım....

sen akşam menunu ver bakıyım kaçamak yaptın mı*

tatlı canavarı ne yedın? bakıyım....

ayy mantara mı kaç gündür canım çekiyo da ya kalmıyo ya almayı unutuyom ....afiyet olsun....

eveeeeett bu başlıktan kurtulmama da az kaldı inşallah 73e kadar indim kızlar bunun öncesinde 80li başlıktaydım.... sıra 60lı başlığa geliyor inşallah
hadı inş...ben 70 başlıgından baya zor kurtuldum da.....sen kolayca kurtul inş...

biraz kavun yedim simdi esim oo gödürüyorsun masallah diyeti bozdunmu dedi :18:e nolcak kavundan allah allah dedim sen biliyonmu kavunda nekadar kalorien var diyo:44: benlen dalga geciyo herhalde

dün iftarda

5tane fırında kızartılmış kelebek+4 tane biber

6kaşık peynirli erişte

yeşil salata

2kaşık yoğurt

karpuz

ara
:97:
bi şeftali 2 siyah büyük erik

form çayı

sahurda

2tane kelebek bir tanede biber kalmıştı onları yedim

1domates

vede azcık erişte yedim yoğurtlayıp

bir bardak limonlu yeşil çay

bugün iftarda
mercimek çorbası bi kase
patlıcan közlemesi 3çatal(yine eşimden bana kalmadı)
son kalan erişteyi yoğurtlayıp yedik
yeşil salata+2kaşık yoğurt
1bardak ayran

ara :97:
yeşil çay ,daha bugün aldım yeni bitane a-c-e vitaminli diyo tadı güzelmi anlamadım burnumu tıkayıp içtiğim için geneldeportakal aromalı yazıyo:97:
demindende 1şeftali ve 2erik yedim

şimdide limonlu maden suyumu içiyorum
sahura eriştemi yesem acaba napsam :97::97:

kelebek ne tuba?

canim kelebek ne bilemedim merak ettim:44:

Son düzenleme:
tavuğun bi yeri ama bilmiyorum:97: ahanda bu ama bu mangal hali,ben fırında yapıyorum bütün biberlerde yanında halloluyo işte

Eki Görüntüle 236650

hiç görmedinizmi cidden yada yedinizde ne yediğinizimi bilmiyodunuz yoksam

Eki Görüntüle 236651

ne de güzel görünüyo kız yaglıdırda ha...

ayy adını hiç duymadım....ee şimdi ben kasaba gıtsem kelebek ver desm kasap bana ya gülerse......kelebek ne abla derse tuba.....ben senı napıyım.....kız sana öncekı sayfalarda bişiler yazdım okumadın mı? ıkı sayfa önce felan

hiç bilmiyorum valla bende merak ediyorum

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

yok be gülmez sen git kelebek alıcam de ,hemen verirler eğer gülerlerse bana ne istersen yapabilirsinbu arada evet yağlı o koyuyo en çokta ama haftada 1 defa eşimin tatlinde hep alırız 12tane çıkıyo ortaklaşa tüketiyoruz ama oğlan uyuyodu dün oyüzden yarısını ben tükettim sahurdada 2tane daha ohh demindende fırında 1tane kalmış oğlana ayırmıştım onu öleştik ne kötüyüm yaa,ama önce yemicem dedi sonra ben yerken istedi ama elimde sadece yarısı duruyodu bende onu verdim suç bendemi yani şimdi

o kadar sevıyon yani maş..

bende mangalda çok severım onu....hmm yagları aka aka.....ohh....ama hiç canım istemedi....şimdi bzu emıyom...acaip ferahlatıyo.....dilim dondu resmen....

kızlar bana mesaj yazanlara ve yeni gelenlere cevap yazmıştım ama uyarıdan sonra konu ile ilgili iyi kötü içerik barındıran mesajlar siliniyormuş. ben de tam açığa kavuşturdum derken tabii mesajım silindi. böyle bir kuraldan ne yazık ki haberim yoktu. şimdi anlıyorum bazı keyiflerin nasıl birden yerine geldiğini. neyse. allah yukarıda, o biliyor. ne yazık ki geç kaldığım için geçmişte kalan tatsız bazı mesajlara cevap hakkımı kullanamıyorum. bu rahatsız edici. ben izninizi isteyeceğim. bazı çirkinlikler gerçekten mideme dokundu ve iştahımı kesti. yani kilo konusunda da faydalı oldu. bu hiçbir konunun devamı ya da cevabı değildir. bu mesaj neden uzaklaşmak istediğimin kapalı bir açıklamasıdır. yalnız isterdim ki ayşabahar ona yazdığım son mesajımı okumuş olsun, ama sanırım okuyamadı. sağlık olsun. burada zaman gerçekten güzel ve dolu dolu geçiyordu. çok sevmiştim burayı ve hepinizi. uzun yıllardır aynı ortamı paylaştığım dostlarımdan ayrılıyor gibiyim. tabii ki girip arada takip edeceğim, hedeflerinize nasıl ulaştığınıza tanık olacak ve sizinle sevineceğim.. ama bana buralardan gitmek düştü. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim kızlar. beni şuan gözyaşlarına boğacak kadar kendinizi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın..

yaa qivi ne diyosun sen yaa bukadar çabuk pes mi edeceksin ,

ne var bunda herkezin fikir ayrılıkları olabilir çok normal

hemen kızıp üzülüp gitmenmi lazım nekadar kötü bi düşünce,

aklından çıkar kimse seni burdan kovmadı herşeyi unutun

ve yolunuza devam edin geçende ikiniz tartışmıştınız düzeldi tam derken ,

yine ya yapmayın çirkinleştirmeyin topiği,hem biliyomusun canım kendimden pay biçiyim

zamanında lequım'le az dalaşmadık tartışmadık burda kızlar bilir ne kadar kötüydü aramız

ama ne oldu şimdi hiç bi derdimiz kalmadı birbirimizle gayette iiyiz,herşey insanın kendi içinde yapma

gidicek olsam bende giderdim ama saçma sapan konular yüzünden canımı sıkmaya değmezmiş şimdi gülerek hatırlıyorum
o zamanları

elimize ne geçti haa diye
,sende öyle düşün ve bidaha polimik yaratıcak meselere karışma

herkez fikrini sunmakta özgür,cevap vermektete özgürüz ama fazlası can yakıyo ,en iisi susmak

hadii kendine gel
vee,sıfırdan başla geçmişi unut seni seviyoruz bunu unutma

Son düzenleme:

Canım gerçekten mesajını okuyamadım...
Şimdi yatırdım ancak çocukları
Ve bir duş alayım demiştim..
Aslında o duşu almasaydım
Sanırım okuyabilecektim mesajını

Yine de hayırlısı diyorum gülüm..
Yazmak istersen gerekirse özelden yaz
Ama yaz lütfen...

Öncelikle şunu söylemek isterim canım
Biz bu topikte kilodan başka inan herşeyi konuşur olduk
Aile olduk farkına varmadan belki..
Gönüllerimizi açtık, imkan olsa evlerimizi açardık..

Seni geç tanıdım ama yüreği güzel bir arkadaşsın
Anlaşmazlıklar biz insanlar için...
İnan bir gün boyunca öyle insanlarla karşılaşıyorum ki...
Sabrediyorum ama..
Mükafatı var diye düşün...
Her sabrın karşılığı var
Her iyi düşüncenin..

Ah keşke diyorum şimdi bak
Keşke hamile olduğumu demese miydim?
Ben dedim de, o sebep mi, bir tartışmaya vesile oldum bilmeden?
Bana nasıl bir vicdan azabı yükledin farkında mısın?

Sudem olgun bir kız
Sende öyle...
Bu anlaşmazlık bir gün küllenecek eminim..
Sudan sebeplermiş deyip gülümseyeceğiz...

Biliyor musun ilk barkınım ve erginsena tartıştığında
Peynir yumurta konusundaydı sanırım
Onların aylar sonra canciğer kuzu sarması olup
Tatile giderken birbirlerine uğrayacaklarını söyleselerdi
Asla inanmazdım...

Onlar zamanla gönüllerini açtılar
Kırgınlıklar bizim için...
Ama zaman geçiyor...
Bu topiği bırakmayı düşünmeni anlıyorum
Sinirlisin şimdi kimsenin seni anlamadığını düşünüyorsun belkide

Lütfen sakin kafayla biraz düşün...
Sana iyi gelecek...
Sonra...
Biz burdayız....
Hala bıraktığın yerde....

sahur yemeğimi de yedim....

çatlıycam sanıyorum....

şimdi çayımı yudumluyorum.....

ayy dukan krebimde çok güzel olmuş elime sağlık.....

herkese afiyet olsun.....

canım aslında daha ucuz bişeyler almamız lazım bu bütçeyle ama ben kıyamıyorum işte.saatin güzel tatlım gidip mağazadan bakıcam sanırım.bi de ne yedim diye sormuşsun: yeşil fasulye,erişte,hoşaf,salata veeee tatlı.yürüyüş yaptım ama.ahh regl öncesiya patlam yaptı tatlı kriziii.
cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiii

tatlım olurmu hiç ööle şeyy yaa tabiki fikir ayrılığı olacak inan kimse mesaj silindi diye keyiflenmedi.lütfen tatlıya bağlayın meseleyi ve hep beraber olalım.inan sdem de sen de bu topiğin tatlılarısınız.sizsiz olmaz.bak senayla muazzezi örnek vericektim ayşebahar örnek vermiş.şimdi araları çok iyi.tabiki fikirlerimiz belirticez ve aynı fikirde olmayanlar olacak.ama bu kavgaya dönüşmemeli.biz ayrılığını kabul etmiyoruz ve sudemle barışmanızı istiyoruz veee birbirinizi anlamanızı ya daaaa saygı göstermenizi...sudemcimmmm ve qivicimmm hadiiiii

cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiii

aynen ben çok kötüyüm yaabasmasan damarıma nolurrduu

ya aslında batu her akşam yemeği bizle yer kelebeğide hiç kaçırmaz ,bazen mide fesadı geçircek diye elinden aldığım oluyorgörsen 6-7tane yediği oluyo ,ya bu çocuğun doyma hissi yokmu bitirene kadar yiycekmi acaba derken bigün yedi yedi,çocuk ilk defa istemiyorum diye kafa salladı ay şaştımbu benim oğlum olamaz falan dedim hayırdır:97:neyse

anacım,çocuk uyurken denk geldi aslında 3tane ayırmıştımda,sahurda yicek bişey bulamadığım için aklıma onlar geldi bende 2tanecik yiyiverdimbatuya 1tane bıraktıydım hadi yemedi olmasın diye emme ,elim oraya gidiverdi bar görmesin dediydim ama mutfağa bi girdi önce sordum hayır yemicem dedi baktı ben yiyorum ıh ıh diye aldı yarısınıya bide sonra başka diye isteyişi var ,,benimde fırını açıp bitti oğlum diyişim yürek dayanmazneyse ama yarına tavuk göğsüyle bişeyler yapar gönlünü alırım,dolapta beni ne yapcak diye bekliyo yarını canım tavuk göğüslerimeee olmuş be nasıl okudun kız bukadar helal olsun bak hala uzatıyorum kaçtım tamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…