70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ne yalan söyliyim başkalarının ekranlarına bakmak tamam kötü ama komikte
Ben özellikle dedikodumu yapanı yakaladığım zaman affetmiyorum
Şirket içi msn (communıcator) kullanıyoruz orda dedikodu gırlaaa.
Aman bakıp dursunlar nolcek sanki bak bende habire burdayım

:) anladığım kadarıyla OTURARAK çalışanlar burada :) bu oturmalar yüzünden de kilolar katmerlendi bayanlar...çok pişmanım beden eğitimi öğretmeni olmadığım içünnnn....

geçiyordum uğradım geçmişe bi bakındım ama gel görki yine aklımda bişi kalmadı yorum yapacak yaşlandım ve klım 5 karış havada izmirin sıcak ama bol esintili bir gününden yine size merhabalar.sabaha karşı 6 da uyuyup öğlen ezanına mütakiben uyanıyorum haliyle evi toparlayıp yemek hazırlayana kadar iftar vakti geliyor bu yüzden şimdilik oruç gayet güzel ilerliyor.tek kötü tarafı eve gelen sıcak pideler yemediğim dayandığım hiçbir akşam olmadı henüz.hele en son 2 gün önce sahurda reçelli ekmek yedim hemde öyle ucundan köşesinden falanda değil normal ekmeğe göre 2 dilim boyutunda 3-4 dilim ekmek yedim. kilo almış gibide durmuyorum göbişim hala düz duruyor ama yemiş olmanın psikolojisi kötü elbette ama şuda var yiyp yatmıyorum hemen.yemekten en az 2 saat sonrası uyuyorum bazende 3-4 saati bulduğu oluyor böyle azda olsa dengelemiş oluyorum sanırım :26: evde tartıda yok kıyafetlerimden nekadar anlayabilirsem artık

cereeeeeeeen duy benı sana bısıcık sormustum gozunden kactı sanırım, gunes kremını ya da yagını soracaktım, senın bronzlugunu begendım, kocişe bıle dedım kk dan cerene sorayım da ben oyle alalım dedım

ama ama ama bende bronzlaştım benimde bronzum cici hemde 50 faktörlü çocuklar için güneş kremi kullandım tavsiye ederim güneş yanıklarındn acısından illallah edenler için bire bir.yüzümde alerjik bi durum olmasına ramen hiçbir kötü yanığım olmadı. :82:

ama amaaa senınkılerı goremdım ki ben, cerencıgımın boy boy fotoları var, bıde onun eskı halını de bılıyorum, beyaz tenlıydı o da baya ama şimdi cok tatlı bı bronzluk olmuş, yuksek faktorlu bızde de var ama merak ettım ayrıca bısı kullandı mı dıyeee :44:

sen de koy oncesı sonrası boy boy fotolar sana da dıyelım cici cici

oyy oyy bugun hava daha mı sıcak ne.....

vantilatör açmadan oturamıyorum....

dünkü iftar menüm:98:

yeşil mercimek çorbası=4kaşık

yoğurtlu kabak kızartması=yarım porsiyon

tavuk şinitzel=3 tane

yoğurt=2kaşık

yeşil salata

karpuz

ara

vitaminli yeşil çay

sahur:98:

1kalan şinitzelden yedim

kk peynir

1zeytin

1 domates

1 bardak ayran

toplamda 2.5lt su bitirdim ezandan 10dk öncede maden suyumu içtim

cezama veede sporuma gelirsek

150 mekik çektim-2 posta olarak 1 75 çektim 10dk sonrada 75çektim bitti sonrada (cezamı çektim
sena ablaa):83:

150 ip atlama

20şer tane yan bacak hareketleri

5'er tane düz bacak hareketleri çünkü dermanı kalmamıştı artık yapamadım

azcıkta bisiklet hareketi yaptım

akşama görümcemlere davetliyiz fazla kaçırmak istemiyorum son 2gün kaldı çünkün hadii kaçtım ben hazırlanıyım

Son düzenleme:

ben bu topige geldim geleli canim hep birseyler istemeye basladi hayirdir isallah önce güllac sonra kelebek simdide közlenmis biber ay ben nekadar da bogazima düsgünmüssüm de farkinda deyilmissim

slmmmm herkese nasılsınızzz
yediklerime gelince
1 porsiyon domatesli spagetti
3 -5 kaşık yogurt
ekmek yemedimm yuppiiii :))

buarada sudemmcimm dün tartıda 75.5 gördümm çok mutluyumm

Allah kabul etsin kısçeler..
İftar menümü yazayım. Abarttım accık.:26:
1 kepçe mercimek çorbası,
1 tane karnıyarık (ufak),
1 kase yoğurt,
Orta boy tulumbanın yarısını yedim.
Ee bi de domates-soğan karışımı salata

hımm anladım cnm çok tşkler cvp verdigin içinn

canımm benim oglan 17 aylık oldu seninki ne kadarlık benimki bırakmıyo dahada düşkün oldu bırakması baya sorunlu olcak gibi
saol canım doktara görünmek istiyorumm bakalımm tşkler eşinede geçmiş olsun canımm

pardonnn kaptanımm birdaha olmassssss

hoşşşşşşşşgeldinnnnnnn kapptannnnnnnnn çok sevindim senii gördügümeeee

canım geömiş olsun umarım bişeyın yoktur...
bu arada sahursuz tutmak çok zor oluyo ....
ben bu yuzden sahura kadar oturuyorum.....
sahursuz tuttum dıye sakın ıftarda saldırma yıyeceklere....
saolll canım inşş yoktur
evet canım zor ama iyi oluyo sadece susuzluk aradım akşamda fazla yemedimm canımmm
bu arada dün tartıda 85.5 gördümm çok sevinçliyimm

bugün kociş yok

iftar
bulgur pilavı
yoğurt

yiyecem umarım zararlı değildir bulgur pilavı-porsiyon yiyecem pilavı

allah kabul etsin kıslarrr afiyet olsunnn

ben burun ameliyati oldum 10 sene önce nefes almakda zorluk cekiyordum gecenlerde benimde burnumdan sürekli kan geldi gittim dr a dedi ameliyat olman lazim ameliyat ederken egri yapmislar valla daha dün gibi hatirliyorum cok cekmisdim gözlerim morardi cünkü cekikcle kiriyorlar burnunu eh düzgün de yapmamislar bidaha yaptirirmiyim bilmiyorum...

kız kırılma hemen,ben bidaha uyarı almasın topik diye dedim,yoksa huyunu biliyorum illaki en son lafı sen söyliyceksin,

ha şunu bileydin. bi bu huyum kötü

selaaammmmm arkadaşlarnasılsınız geçmişi okuyordum yaklaşık bir saattir.

qivi hoşgeldin inan çok üzülmüştüm gittiğine mutlu oldum seni tekrar görünce bir daha gitme olur mu

peki :114: samimiyetin için teşekkür ederim hoşbuldum

Evt ellerimizle zayıflatıp gelin etcezz senii. Ayakkabının altına ismimi yazarsın artık.

isminden banane yaa ben nickini yazıcam nickiniii nickin silinirse sen de mecbur sanal ismin silindiği için sanal bir evlilik yaparsın artık

ya sorma iş değiştirince ofis ortamı değil yine fabrika arge proje ortamına falan geçeceğim(sanıyorum). şimdi burada da alıştım önceden pcde çalışan programları beklerken giriyor takılıyordum ama zamanla mesaiyi kkda yapmaya başladım daha bugün düşündüm ne yapıcam başka işe geçince hem fırsat bulamam hem kalabalık olacak hem bilgi işlem falan

annen çok hoşmuş lohusa kadın ha bak ne diyeyim sana ger-düşüm, faranjiti koku çok etkiler. ağır kokular anında tetikler. öyle kokulara da maruz kalmamaya çalış :114:

green, hani birkaç zamandır diyorsun ya unutorum hemen diye, kafan çok yoğunsa ya da vitamin eksikliğinden olmasın? bak boşverme şimdiden önlem al istersen. dikkat eksikliğindense bir şey diyemeyeceğim ama vitamindense üzerine dur en azından balık falan tüket bol bol. bak naçizane fikrim ama ciddiyim küçümseme..

ya belki sölemek istemiyor, ne gırtlağına biniyorsun kızın havuç yağı sür kızar, kakao yağı sür karar işte bu kadar basit ne yapacaksın kremi git kola sür güneşlen

ya ben gördüm eklediği fotoyu. hatta teni süperdi. dedim, 50 faktör kullandım dedi böyle hafif pembe böyle hafif parlak pürüzsüz duruyordu. ben onu ya da onun biraz daha yanmışını istiyorum. ben hafif yanmak istiyorum ama yanınca alacalı yanıyorum yaa zebra gibi oluyorum sonra o alacalığı düzelteyim derken bakmışım bronz olmuşum

ben bu topige geldim geleli canim hep birseyler istemeye basladi hayirdir isallah önce güllac sonra kelebek simdide közlenmis biber ay ben nekadar da bogazima düsgünmüssüm de farkinda deyilmissim

ama o yemekler çok lafını geçirelim ki gözümüz kulağımız doysun yemiş kadar olalım diye yazılıyor bu kadar. özellikle yapıyoruz yani. sen iştahını bu amaca göre ayarla canın çekmesin :122:

:) anladığım kadarıyla OTURARAK çalışanlar burada :) bu oturmalar yüzünden de kilolar katmerlendi bayanlar...çok pişmanım beden eğitimi öğretmeni olmadığım içünnnn....

evet ya hep düşünürüm. onların zaten işi bu. mesela mankenler fotomodeller oyuncular vb.. zaten işleri daha çok, görünüşleri. sporcular da işleri formda olmak fit olmak. ha bunun yanına bir şeyler katanlar daha başarılı oluyor sivriliyor o ayrı ama onlardan sadece işlerinin gerektirdiği bekleniyor. bizlerden ise hem işlerimiz güçlerimiz daha neler neler beklenir bunun yanında bir de iyi görünmemiz düzgün ve sağlıklı fizik, düzgün ve zevkli giyim,bakımlı olmamız bilmem ne bekleniyor. biz bunlar için çabalayıp başarabilsek de bu sefer yorgun düşüyoruz zaman sıkıntımız oluyor başaramayınca moral bozukluğumuz oluyor. oluyor da oluyor :97:

keske gözlen kulagim sade doysaydin bu tombil hallere düsmesdim herhalde
geri geldiyine sevindim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…