70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gezinirken rastladım belki yapmayı düşünen olur die paylaşim dedim
Hedef: 3 günde 3 kilo.
Günlük kalori: 1200 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.

%54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı

1. GÜN

Sabah :1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay

2. GÜN

Sabah : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay

3. GÜN

Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnabahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay

aşk olsun elsecim bana aferin yokmu bende tatlılara yok dedim bugun motivasyona ihtiyacım var zaten.....senağlama

pasta börek bana daha cazip geldiği için ona dayanamıcağımı düşündüm
şuruplu tatlı sevmem o yüzden kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım bi kupa da sana:hooray:

bu da bana klava:

allah kolaylık versin canım yaaa zor iş

ooo süpersin canım aynen devam :))) ya bana bayadır demio kimse zayıflamışsın die hemen yürüyüşe hız vermem lazım gaz iyi geliyor insana :))))))
dün akşam köfte patates yedim öğle yemeğpndede varmış yemiyorum artık sebze yemeği alırım lokantadan

ilk günü okurken dedim bu benlik sabah tost var ama bu ne yaa sabah kahvaltıda ben tost yerim yok diyet yapamam ben bana göre değil :)
kilo alırım ben yersem böyle

pasta börek bana daha cazip geldiği için ona dayanamıcağımı düşündüm
şuruplu tatlı sevmem o yüzden kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım bi kupa da sana:hooray:

bu da bana klava:

banada tam tersi pasta börekten caziptir tatlı bazen olur ki hiç bişi bulamasam 1 küp şeker atarım agzıma tatlı dieee delikafadulden işte bende boleyim
tatlım kupa için teşşekkür şaka yaptım umarım alınmadın öpüyorummm
sanada oklava gerekmez
elseyeeeeeeeeeeeeea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

şuruplu tatlılar hiç olmasa hiç aklıma gelmez
ben çikolatalı tatlılarla,pastalara ve dondurmaya hastayım
çiçekler için teşekkür ederima.s.

bendee okuyunca dedim kesin kilo alırım ben bu diyeti yaparsam die
ama yapmak isteyen olursa die paylaşımda bulundum:)

şuruplu tatlılar hiç olmasa hiç aklıma gelmez
ben çikolatalı tatlılarla,pastalara ve dondurmaya hastayım
çiçekler için teşekkür ederima.s.

bende de tam tersi bir durum dün iş yerimizde personelden birisinin dogum günüydü pasta felan aldık çikolatalıydı pasta ama tadına bile bakmayı aklımdan bile geçirmedim
pastayla börekle dedğilde kadayıfla şöbiyetle işim olur geneldeee
ayyyy ögleyin kahvaltılık hazılamışlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa kahvaltılık olunca ben doymuyorum ekmek yemessem ya napsam acaba inş yumurta vardır haşlanmış o biraz tok tutar:))))
senin yanında çiçeklerin lafı olmaz tatlımkaydirigubbakcemile5a.s.:1hug:

else sen bendensın bende serbetlı tatlıları sevmem cıkolatalı pastalar cıkolatalar olsa asla hayır demem ama serbetlı tatlılar hıc yemesem aklıa gelmez :)

else sen bendensın bende serbetlı tatlıları sevmem cıkolatalı pastalar cıkolatalar olsa asla hayır demem ama serbetlı tatlılar hıc yemesem aklıa gelmez :)

bayramlarda gezeriz herkes baklava getirir zorla yedirmeye çalışır
hiç bir bayramda tatlı yediğimi bilmem
sadece kalburabastıyı severim onuda 1 tane yerim keser zaten beni

aramıza hoşgeldin canım,
öncelikle işi beyninde bitirmen gerekiyor ondan sonrası geliyor zaten,ilk zamanlar bol bol elma ye yada sevdiğin diğer meyvelerden inan çikolata ihtiyacını kesecek.
bende ağır çalışma saatlerimden dolayı açık spor salonu bulmakta zorlandım,ama sonunda bir otele üye oldum 24 saat açık.sende araştır istersen .

aynen bende else bazıları bayılır ya onsuz yapamaz mesela bnm kocişim cok sever tatlıyı bende hıc sevmem bu yonden cok zıtız :)

kızlar helal size diyorum,süpersiniz kaydirigubbakcemile5

öğle yemeğini yanında getiren var mı kızlar?

ben tatlım cokacimcoook
hindili sebzeli yağsız,tuzsuz bir yemek yapmıştım dün onu getirdim yanındada salata ve 1 dilim kepek ekmeği.

herkese tekrar meraba,ben öğlen 2 ad elma yedim,akşamı da salata ve yoğurtla tamamlamak istiyorum,dün akşam yediğim dondurma ve tatlıyı böyle telafi ederim diye düşünüyorum,bilmiyorum yanılıyomuyum

Kızlar merhaba.. Öğle yemeğimi yadim, bir kase çorba bir tabak salata bir tane kaşarlı köfte bir dilim kepekli ekmek...

bende bende pasta çikolata profiterol sütlü tatlı olsun mümkünse çikolatalı karemmelli şerbetli tatlı çok nadir canım ister ekmek kadayı,künefe bazen baklava :))):sm_cool:

selam kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım agzıma bısı sürmedım sımdı soslu mantarlı pılav yıyorum aksama dogru acıkırsam 1mtane meyvelı yogurt yerım aksamda mucızevı zayıflama tozumdan ıcecem cok faydalı dogal ve acayıp tok tutuyo 2 gündür onun sayesınde aksam bısı yemeden yatıyorum ınanılmaz kılo verdım bu hafta ama bı sır suanda.hedefım bu haftanın kupasını kapmak.IDDALIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…