tebrikler minnacım
kupayı hakettin şimdi:hooray:
aşk olsun elsecim bana aferin yokmu bende tatlılara yok dedim bugun motivasyona ihtiyacım var zaten.....senağlama
allah kolaylık versin canım yaaa zor işinan oyle cnm inşaat firması olunca birde kayseride insanlar böyle birşeylere sahip olunca agız tadıdır die hep tatlı getirirler o yüzden bu ara evlerin teslimleri var birde yaza giriş hep firma taşeron anlaşmaları var o yüzden bu ara hep tatlı gelio bende bazen tutamıyorum kendimi ama elimden geldikçe mutfaga gitmemeye çalışıyorum....
yoksa oklava gelir vallaklava:sırnaşık şey
günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama işim çoktu ancak yazabildim akşam doğum günü partisine gittim uzun süredir görüşemediğim bütün arkadaşlar ordaydı herkez ne kadar yazıflamışsın dedi bana çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bir masa hazırlamışlar yaş pasta kuru pasta börekler çörekler zararlı ne kadar şey varsa hepsi masada ama ben arkadaşların verdiği gazla sadece 3 bardak şekersiz çay içtim ağzıma lokma koymadım herkez tabiki şok nasıl dayandım diye etrafımda 25 kişi habire tıkınıyorlar gece geç dönünce spor yapamadım ama sabah 45 dk sporumu yaptım duşumu aldım akşamki aldığım gazla kot eteğimi giydim daha 2 hafta oldu alalı sabah giyince üstümde dönüyor etek :lepi: 2 bardak limonlu su türk kahvesi içtim 2 parça peynir 1 etimek yedim şimdi elmamı yiyorum öğlene tavuk haşlama ve salata yiyecem
kızlar gezinirken rastladım belki yapmayı düşünen olur die paylaşim dedim
Hedef: 3 günde 3 kilo.
Günlük kalori: 1200 Kcal
Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet. Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.
%54 Karbonhidrat, %16 Protein, %30 Yağ içeriyor.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
1. GÜN
Sabah :1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 tas haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay
2. GÜN
Sabah : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay
3. GÜN
Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay
Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay
Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnabahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay
pasta börek bana daha cazip geldiği için ona dayanamıcağımı düşündüm
şuruplu tatlı sevmem o yüzden kaydirigubbakcemile3
tamam tatlım bi kupa da sana:hooray:
bu da banaklava:
banada tam tersi pasta börekten caziptir tatlı bazen olur ki hiç bişi bulamasam 1 küp şeker atarım agzıma tatlı dieee delikafadulden işte bende boleyim
tatlım kupa için teşşekkür şaka yaptım umarım alınmadın öpüyorummm
sanada oklava gerekmez
elseyeeeeeeeeeeeeea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şuruplu tatlılar hiç olmasa hiç aklıma gelmez
ben çikolatalı tatlılarla,pastalara ve dondurmaya hastayım
çiçekler için teşekkür ederima.s.
else sen bendensın bende serbetlı tatlıları sevmem cıkolatalı pastalar cıkolatalar olsa asla hayır demem ama serbetlı tatlılar hıc yemesem aklıa gelmez :)
slm arkadaslar bende araniza alirimiziniz kilo sorunum var bir turlu olmuyor diyet yapamiyorum su cikolatalar yokmuonlardan azla vazgecemiyorum ne yapmam lazim is yerinde cok oturuyorum ve hareketsiz kaliyorum bazen ne yapmam lazim spor salonunada hic zamanim yok cunku isden cikiyorum hemen eve geliyorum derslerime calisiyorum yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum ne yapmam lazim? yorumlarinis icin simdiden tsk ederim arkadaslar.
kızlar kendi kendimi kutladım dogrusu
iş yerimize bugun yine tapu almaya gelen 2 beyefendi fıstıklı ve cevizli baklava getirmişlerü
ben naptım hadi bilin bakalım
tatlılarını yemek yerine üzerindeki cevizlerden tırtıkladım 1 kaç tane iştahımı kesti buda ara ögün olmuş oldu....süpriz:)
günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama işim çoktu ancak yazabildim akşam doğum günü partisine gittim uzun süredir görüşemediğim bütün arkadaşlar ordaydı herkez ne kadar yazıflamışsın dedi bana çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bir masa hazırlamışlar yaş pasta kuru pasta börekler çörekler zararlı ne kadar şey varsa hepsi masada ama ben arkadaşların verdiği gazla sadece 3 bardak şekersiz çay içtim ağzıma lokma koymadım herkez tabiki şok nasıl dayandım diye etrafımda 25 kişi habire tıkınıyorlar gece geç dönünce spor yapamadım ama sabah 45 dk sporumu yaptım duşumu aldım akşamki aldığım gazla kot eteğimi giydim daha 2 hafta oldu alalı sabah giyince üstümde dönüyor etek :lepi: 2 bardak limonlu su türk kahvesi içtim 2 parça peynir 1 etimek yedim şimdi elmamı yiyorum öğlene tavuk haşlama ve salata yiyecem
öğle yemeğini yanında getiren var mı kızlar?
else sen bendensın bende serbetlı tatlıları sevmem cıkolatalı pastalar cıkolatalar olsa asla hayır demem ama serbetlı tatlılar hıc yemesem aklıa gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?