70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım haklısın ben anlıyorum senın durumunu ya benımkıne ne demelı hep benı kandırıyor 3 senedır denız yuzu görmedım ha bu sene dıyıp duruyor ben söyle kımselırın olmadıgı yer buldugumda götürecem dıyor bende buna karsılık onu göndermıyorum denıze böle olunca belkı bırgun olur dıye umut edıyorumgamyoncuiremsu kı 3 senede cocuk için gecer bende denız denız diye aglarım yok ben bosuna anlatıyorum bunları en iyisi unutuyum ben denızısenağlama
ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa
ahh canım benım desene hepımız aynı derten muzdarıbız ekmek arasını ve un helvasını götürdüm hemde vıcık vıcık yagdı ama kaynanamda güzel yapıyor un helvasını napım dayanamadım ben bu hafta almamayada razıyım senağlamasenağlama:1no2:
ya bende aynıyım cozuttum bu hafta:mymeka:
demekı bırımızde bısey yok hepımız bırden tozutmusuz bu hafta vay halımıze
süpersın ama tatlım bızım halımız nolucak
ahh o seytan yokmu kötükedihüso onun bacagına kırmak lazım bıde bılgım kadarıyla nefsımıze halım olmamamızın nedenıde seytanmıs gercekten ben bunu duymustum bıyerden ama tam anlatımını bılemıyorum hıç bırsey yapamazsam mıdenı dolduruurm tarzında olmus ve eskılerden bırı ve ondan sonra hiçbirzaman karnını doyurmamıs seytan aklıma gırıyor dıyor valla nasıl anlıcaksanız bende anlamadım bılen bırısı varsa anlatsın bunu
ayy kızlar bi tane mail gelmiş şimdi iççamaşırlarınızı yıkamadan giymeyin diye
çok fena bi resim vardı kadının göğsünde kurtçuklar vardı
içim fena oldu valla
cok haklısın tatlım bende cok dıkkat ederım böyle seylere güzel bı sunum yaptıgın için tesekkur ederım canıma.s.
ahh canım ben sadece yogurtla durammamkı soyle bogazımı ekmek tarzı bıseylerın sılmesı lazım yogurt kesmez benı

günaydın canım,

iyiyiz,sen nasılsın,çok sık göremiyoruz seni,yolundamı herşey tatlım

canım sevindim iyi olmana bende iyiyim kısa bir kış uykusundan ve umutsuzluktan sonra tekrar dirilip kendime geldim
tabii sürekli ofis dışında olduuğum içinde görüşemiyorz
nasıl gidiyo diyetlerkaydirigubbakcemile3

bozmak yok morali bugün az yersin biraz daha sor yaparsın yağa dönüşmeden yakarsın canım :)
bu arada 4321 tableti denemeyi düşünüyorum
efsanur tabletden medet umma canım iyi değil diye duydum ilaç falan kullanma taraftarı değilim :)
hepberaber kaçamak yapıyoruz valla :) arada olcak sürekli diyet modu çeklmiyor ki :)
maşallahın var canım ben dün 50 dk yürüdüm anca 150 kalori yaktım onada şükür yaprak dökümünü izleyerek geçti yoksa 30 dk enfazla :)

Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso[/QUOTE]
malesef canım durum böyle atatürk yüzme havuzunu aradım işte oraya güveniyordum işyerimede yakın diye dün aradım sadece kurs varmış ya karşıyaka tarafına yapsalar ya bir havuz en yakın yer sports ınternatıonal onada bir tek havuza gidemiyoruz

hadi canım yaaaa en iyisi tutucan boğazoını yapıcan sporunu gerçi ben spor yapıncada veremiorum zamanında 6 ay düzenli spor salonuna gitim çok güzel inceldim ama kilo çok az farketti ama ona bile razıyım offf
Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso

balçova termal var.aylık 140 tl.haftada 2 gün

birde termal havuzu var oda girdi çıktı hesabı ile 20 tl[/QUOTE]
yuh 2 gün mü gerçekten oteller tuzlu yaaa offf izmirde bir havuz yok
günaydın arkadaşlar nasılsınızz
günaydın whitehall biz iyiyiz kaynatmaya başladık sen nasılsın ?
günaydın kızlar nasılsınız?
motivasyonumuz grup olarak etkileniyor sanki
ya hep birlikte azmediyoruz,ya da cozutuyoruz (istinalar hariç)

günaydın else bugün hava güzel :))) bende boğpazlı giydim piştim yaaa :)
hepberaber cozuttuk artık toplanma zamanı :)))

belediyemiz sağolsun park bahçe yapıyo habire yol döşüyo kaldırım döşüyo.bi sosyal tesis bi spor kompleksi yoookkkkk

kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam

evde 1 kavanoz dolusu zencefil yapayım bari bende
ama çok acı olmaz mı?
ben pilavda bile tadından hoşlanmıyorum

kızlar geçenlerde markette gözüme çarpmıştı zencefilli limonlu çay die ondan içsek ne olur acaba?

kızlar geçenlerde markette gözüme çarpmıştı zencefilli limonlu çay die ondan içsek ne olur acaba?

orijinali daha iyi olur bence
ya ben zencefille safranı karıştırmışım pardon
aklıma gelmişken kocişime akşam safranlı pilav yapayım akşamkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar ben çok mutluyum geçen hafta çok dikkat etmemiştim yediklerime tartı biraz korkutmuştu beni ama bu hafta dikkatli oldum emegimin karşılığını aldım akşam patates kavurması yaptım bol acılı (acı bende iştah kesiyo)4 kaşık yedim yanında çayla beraber 1 tane şekerpare yedim 1 elma yarım portakal ve sirkeli suyumu da içip günü kapattım 35 dk pilates yaptım
kahvaltıdasirkeli suyumu içip 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım

slm arkadaslar bende araniza alirimiziniz kilo sorunum var bir turlu olmuyor diyet yapamiyorum su cikolatalar yokmu onlardan azla vazgecemiyorum ne yapmam lazim is yerinde cok oturuyorum ve hareketsiz kaliyorum bazen ne yapmam lazim spor salonunada hic zamanim yok cunku isden cikiyorum hemen eve geliyorum derslerime calisiyorum yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum ne yapmam lazim? yorumlarinis icin simdiden tsk ederim arkadaslar.

Limonlu Su Zayıflatır mı?.
limon zayıflatır mı"Sabah uyanınca limonlu ılık su iç, zayıflatıyor" diyorlar. Doğru mu?

Beslenme uzmanlarına göre maalesef hiçbir besinin ya da içeceğin zayıflatmaya direkt olarak bir etkisi bulunmamaktadır.

Sabah içilen limonlu ılık su; içeriğindeki limonun C Vitamini içeriği dolayısıyla güne daha zinde başlamanıza yardımcı olabilir.

Sıcak su ile soğuk su arasındaki terk fark ise mideyi terk etme hızıdır.

Soğuk su mideyi 20 dakika içerisinde terk ederken, sıcak su mideyi 80 dakikada terk eder. Bu nedenle çok fazla yemek tüketen kişiler mide hacmini dolu tutmasını sağlayabilmek için ılıktan sıcağa yakın olacak şekilde su tercih edilebilir.

kızlar okuyun bunu...

hosgeldın tatlım a.s. bızım grpta verılmeyecek kılolar yok sen basladın bıle dıyete bızım gba gelerek burdakı bazı arkadaslar dıyet yemek bıle götürüyorlar işe:1hug: valla sende böyle baslayabılırsın aksamda kıstınmı bu iş olur kaydirigubbakcemile5

belediyemiz sağolsun park bahçe yapıyo habire yol döşüyo kaldırım döşüyo.bi sosyal tesis bi spor kompleksi yoookkkkk
bıktım ben bu kaldırım taşlarının sürekli yapılmasından paralarımıza basa basa bir hal olduk yaaaa
canım sen bunu yap bir hafta ondan sonra bize söyle sonucu olmadı onuda yaparız benim yapcak yerim kalmadı heheh metebolizma hızlanırıdı çay birde sirkeli su içiyorum bajkalım :)
hoşgeldin canım vaktim yok demekle olmuyor kendine zaman ayır bende işyerinde bütüngün oturyorum eve gidince yorgun oluyorum ama yok artık hergün yürücem :)
mazeret bulmak kolay kilo vermek ise zor

saol canım budan sonra sıcak su içicem acıkınca :)

kızlar kendi kendimi kutladım dogrusu
iş yerimize bugun yine tapu almaya gelen 2 beyefendi fıstıklı ve cevizli baklava getirmişlerü
ben naptım hadi bilin bakalım
tatlılarını yemek yerine üzerindeki cevizlerden tırtıkladım 1 kaç tane iştahımı kesti buda ara ögün olmuş oldu....süpriz:)

kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:
aferin canım iyi yapmışın ya sizin işte de kilo almamak imkansız ben dayanma zorluğu çekerdim tatlıyı çok severimm çünkü

kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:

aferin canım iyi yapmışın ya sizin işte de kilo almamak imkansız ben dayanma zorluğu çekerdim tatlıyı çok severimm çünkü

inan oyle cnm inşaat firması olunca birde kayseride insanlar böyle birşeylere sahip olunca agız tadıdır die hep tatlı getirirler o yüzden bu ara evlerin teslimleri var birde yaza giriş hep firma taşeron anlaşmaları var o yüzden bu ara hep tatlı gelio bende bazen tutamıyorum kendimi ama elimden geldikçe mutfaga gitmemeye çalışıyorum....
yoksa oklava gelir vallaklava:sırnaşık şey

günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama işim çoktu ancak yazabildim akşam doğum günü partisine gittim uzun süredir görüşemediğim bütün arkadaşlar ordaydı herkez ne kadar yazıflamışsın dedi bana çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden bir masa hazırlamışlar yaş pasta kuru pasta börekler çörekler zararlı ne kadar şey varsa hepsi masada ama ben arkadaşların verdiği gazla sadece 3 bardak şekersiz çay içtim ağzıma lokma koymadım herkez tabiki şok nasıl dayandım diye etrafımda 25 kişi habire tıkınıyorlar gece geç dönünce spor yapamadım ama sabah 45 dk sporumu yaptım duşumu aldım akşamki aldığım gazla kot eteğimi giydim daha 2 hafta oldu alalı sabah giyince üstümde dönüyor etek :lepi: 2 bardak limonlu su türk kahvesi içtim 2 parça peynir 1 etimek yedim şimdi elmamı yiyorum öğlene tavuk haşlama ve salata yiyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…