- 8 Ağustos 2008
- 1.111
- 75
- 163
- 40
evet canım haklısın ben anlıyorum senın durumunu ya benımkıne ne demelı hep benı kandırıyor 3 senedır denız yuzu görmedım ha bu sene dıyıp duruyor ben söyle kımselırın olmadıgı yer buldugumda götürecem dıyor bende buna karsılık onu göndermıyorum denıze böle olunca belkı bırgun olur dıye umut edıyorumgamyoncuiremsu kı 3 senede cocuk için gecer bende denız denız diye aglarım yok ben bosuna anlatıyorum bunları en iyisi unutuyum ben denızısenağlamacnm sonuçta beni yaşadığım yer kayseri sevilcana sorun bakalım oda ii bilir
kayseri biraz daha tutucudur o yüzden eşim bi bakıma haklı
neysee kızlar yediğim tatlıyı eritmeye başladım bile toplantı var ve ofiste kimse kalmadı bendee başladım hareket yapmaya 100 sopalı hareket yaptım 100 adım atar gibi egilme hareketi var kalçayı çalıştırıyor direk onu yaptım az dinlenip birazdan tekrar yapıcam eve gitmeden atim bari üzerimden bu agırlıgı hemdee vicdanım rahatlasın....
ahh canım benım desene hepımız aynı derten muzdarıbız ekmek arasını ve un helvasını götürdüm hemde vıcık vıcık yagdı ama kaynanamda güzel yapıyor un helvasını napım dayanamadım ben bu hafta almamayada razıyım senağlamasenağlama:1no2:ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa
demekı bırımızde bısey yok hepımız bırden tozutmusuz bu hafta vay halımızeya bende aynıyım cozuttum bu hafta:mymeka:
süpersın ama tatlım bızım halımız nolucakİyi akşamlar kızlar fazla vaktim yok çocuk uyanır şimdi ben de cozuttum dün gece yediğimin içtiğimin haddi hesabı yık.20 gün hiç kaçamak yapmayınca böyle oluyomuş demek ki.Neyse bugün iyiyim.Hiç moral bozmuyorum hatta eminim ki sabah tartıya çıkınca bayağı farketmiş olacak.(Tabii yatana kadar daha bişey yemezsem)70 ip atladım 70 daha atlayacammm
ahh o seytan yokmu kötükedihüso onun bacagına kırmak lazım bıde bılgım kadarıyla nefsımıze halım olmamamızın nedenıde seytanmıs gercekten ben bunu duymustum bıyerden ama tam anlatımını bılemıyorum hıç bırsey yapamazsam mıdenı dolduruurm tarzında olmus ve eskılerden bırı ve ondan sonra hiçbirzaman karnını doyurmamıs seytan aklıma gırıyor dıyor valla nasıl anlıcaksanız bende anlamadım bılen bırısı varsa anlatsın bunuslm kızlar,iyi gidiyorsunuz maaşallah,geçmişi okudum.ben kilo bildiriinden beri girmiyorum ve 3 gündür cozuttum,şeytana uydum kötükedihüsoyedıgımın haddı hesabı yok,aksamları yine yemedim gerci ama misafir geldi biz gittik derken birsürü tatlı börek yedim,şuan da kendimi patlayacak gibi hissediyorum.en azından pazartesiye kadar 4 gün kendimi toparlayıp kıilo vermeliyim,nasıl olcaksa:sm_confused:
cok haklısın tatlım bende cok dıkkat ederım böyle seylere güzel bı sunum yaptıgın için tesekkur ederım canıma.s.ayy kızlar bi tane mail gelmiş şimdi iççamaşırlarınızı yıkamadan giymeyin diye
çok fena bi resim vardı kadının göğsünde kurtçuklar vardı
içim fena oldu valla
ahh canım ben sadece yogurtla durammamkı soyle bogazımı ekmek tarzı bıseylerın sılmesı lazım yogurt kesmez benı1 günde 1kg gidiyor YOĞURT DİYETİ
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar kendim bizzat denemiştim tabi herzaman yapmam kilom takılınca yada zorda kaldığımda yaparım.
Sabah :1 saat yürüyüş
kahvaltı:1 kase yoğurt
öğle:1kase yoğurt 1meyve not:bol bol su içilecek
ara öğün :1 meyve
akşam:1 kase yoğurt
garantilidir . tecrübe edinilmiştir.. rahatsızlığı olanlar yapmasın.
sadece 1 günlüktür...
alıntıdır....
bol kıyafetlerin hepisin atın
yok ben kıyamam tallım hele bu kırızde kocam benı kapıya koyar kaydirigubbakcemile3
bı gün dahamı kacamak yaptın bu bıze bısey kazandırmaz talım sadec kaybettırırır ama sporu iyi yapmısıngeldim kızlar ben de..
bugün başlamadım ben diyete yarın başlıcam amaaa bugün fitnessa gitmeye karar verdim okulumdan bi kızla..
kapsamlı bi spor salonumuz var okulumuzda ve ben artık yararlanmaya karar verdimhihoyyyt
tatlım bızde aslında dıyet yapmıyoruz saglıklı beslemeye ve arada kendımızı guzelstırmeye calısıyoruz bence kafanda böyle bır dusunce yarat burda cok guzel motıve oluyoruz tatlımmerhabalar ;ben geçen sene 10 kilo vermiş ve bu 10 kiloyu kış gelince 15 kilo olarak almış bulunmaktaym ;kendime çok ama çok kızıyorum daracık 36 beden pantolonuma gene sığamıyorum zayıflamak benim kaderimdemi varya lütfen bana yardımcı olun genel olarak hep herkes gibi ne yapılması gerektiğini biliyorum çünkü o 10 kiloyu diyetisyene giderek vermiştim hala listelerim duruyo ama bitürlü başlayamıyorum ,7 günde 3,5 kiko diye bi kitap buldum ve okumaya başladım ama malzemeleri çok zor bulunuo galiba deneyen varsa yardımcı olabilirmi çümkü benim aklıma yattı bu detoks gibi bişey işte sonuçta ve adamın dedikleri mantıklı gibi ,şu an 75 kilolardayım hiç bu kilolara çıkmamıştım artık diyet yapmaktanda sıkılıyorum belli süre sonra ,ve şuanda başlayamıyorumda
bence hıç zaman kaybetmeden bızeylerı toparlamaya bakbasarılar tatlım