70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

almira canıım ne tozu kullandığını bilmiyrm ama kısa zamnda hızla verilen kiloların geri alındıgını duymuşsundur.bence en güzeli yaşam biçimi haline getirmemiz.yani alışkanlık yapmalıyız az yemeyi öğrenmeliyiz.bu tarz şeyler kullanmanı tavsiye etmem sağlığın için.kilonda çok değil.kendi çabanla verirsin tatlım

elsecim kupa için çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5 magrenta,else,melankoli699 a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bugün motivasyon tavan bende ama fazla şımarmayayım nazar değmesin öğlen haşalama tavuk ve salata yedim şimdi türk kahvesi keyfi zamanı

seninde hedefin 64 benimkide.boyun kaç canım

o sorun bendede var.evde yemek hazır yoksa atıştırma yapıyrm bir fasıl sonra da yemek hazır olunca bir fasıl yapıyrmsenağlama

bende aynı şeyi düşünüyorum o yüzden sormuştum ne kadar mantıklı diye
ama tabi herkesin kendi bileceği iş

rica ederim canım.
afiyet olsun ben sadece makarna yedim bakla vardı hiiç sevmem
çayımı içiyorum şimdi tabi şekersiz

o sorun bendede var.evde yemek hazır yoksa atıştırma yapıyrm bir fasıl sonra da yemek hazır olunca bir fasıl yapıyrmsenağlama

neyseki ben atıştırdıktan sonra yaptığım yemekten yemiyorumkaydirigubbakcemile3
kız kozmik yaramamış sana

slm kızlar kimse bana cvp yazmıyo sohbet etmiyo ama yine yazayım ögle yemegim 5 köfte 2 dilim ekmek ketçap

kızlar ben spora yazılmaya karar verdım ve dıyetısyene gidicem inş bakalım

diyetisyen senin bildiğin şeyleri söyleyecek yani bizim burda paylaştığımız konuştuğumuz şeyleri sporla beraber sen bildiğin diyeti yapmaya devam et farkı en kısa zamanda göreceksin tabi bu benim fikrim kaydirigubbakcemile5

ben yazayım sana canım,nasılsın,diyet okuduğum kadarıyla iyi gidiyo,vericez inş,kiloları yeterki birbirimize destek olalım:asigim:

tşk ederim duydun beni diyet iyi gidiyor aslında benim 2,5 ay oldu 10 kilo verdim ama daha çok vermiş gibi görünüyormuşum bu arada 3 gün spora gidiyorum ve diger günler evde pilates yapmaya çalışıyorum sen ne zaman başladın hedefin ne

Evet mi? Hayır mı?
Diyet yapma kararı aldığınızda hangi tür besinleri tercih etmeniz ya da uzak durmanız gerektiğini biliyor musunuz? Kilo vermenizi destekleyici, formunuzu korumaya yardımcı yiyeceklerin listesi diyet yolculuğunuzda rehberiniz olacak.
Evet mi? Hayır mı?

Evet Listesi
Domates
Soğan
Mantar
Kereviz
Çorba
Filtre Kahve
Beyaz etli balık
Balık buğulama
Tavuk eti
Beyaz lahana
Izgara dana eti
Peynir
Marul
Salatalık
Turp
Hayır Listesi
Havuç
Patates
Pirinç
Koyu soslar
Şeker ve çikolata
Alkol
Fındık
Krema
Kek ve bisküvi
Beyaz ekmek
Kızartma
Koyu çorbalar

KIZLAR EDINDIGIM BAZI BILGILERI SIZEDE SUNMAK ISTIYORUM

canım ben yeni başladım,ama diyet hep hayatımda,geçen sene 88 den 68 e inmiştim ama kışın tekrar kilo aldım 80 oldum,bu sefer hedefim 60 a inmek,sende çok güzel kilo vermişsin kutlarım canım

canım ben yeni başladım,ama diyet hep hayatımda,geçen sene 88 den 68 e inmiştim ama kışın tekrar kilo aldım 80 oldum,bu sefer hedefim 60 a inmek,sende çok güzel kilo vermişsin kutlarım canım

canım bak daha önce olmuş yine verirsin bence azimle..... başlayan bi atasözümün varya anladın sen onu biz bu azimle gidersek kilo diye bişey kalmayacak menün nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…