canım zamanı gelınce hepınıze tavsıye edecem daha dogrusu temın etmeye calısacam yurtdısından türkıyeye hernekadar kolay olmasada sızın ıcın denerım ama önce kendımde görmem lazım bana sadece 3 günlük deneme tozu verdıler ınanılmaz sonuc aldım eger toza devam edıp ıı bı sekılde zayıflarsam ancak ozaman sızede tavsıye edrım.sız kılo cızelgemı ıı takıp edınkaydirigubbakcemile5
tmmm cnm tşklerr merakla beklicemmm haberlerini burdayım bi yere gitmiyorum sizi okudukça daha çok hevesleniyorummm 60 düşmem şart şişko bi kadın olarak kardeşimin düğününü yapmak istemiyorumm sırnaşık şey zayıflamam lazımmmm :sm_cool::sm_cool:
elsecim kupa için çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5 magrenta,else,melankoli699 a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bugün motivasyon tavan bende ama fazla şımarmayayımnazar değmesin öğlen haşalama tavuk ve salata yedim şimdi türk kahvesi keyfi zamanı
bilmiyorum tatlım ya
sabah kahvaltı yapmam lazım
bigün önceden ertesi günün yemeğini yapmam lazım yoksa işten gelince atıştırıyorum saçma sapan
o yüzden şimdi pırasa pişiriyorum yarın için
off çok kızıyorum kendime
seninde hedefin 64 benimkide.boyun kaç canım
almira canıım ne tozu kullandığını bilmiyrm ama kısa zamnda hızla verilen kiloların geri alındıgını duymuşsundur.bence en güzeli yaşam biçimi haline getirmemiz.yani alışkanlık yapmalıyız az yemeyi öğrenmeliyiz.bu tarz şeyler kullanmanı tavsiye etmem sağlığın için.kilonda çok değil.kendi çabanla verirsin tatlım
elsecim kupa için çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5 magrenta,else,melankoli699 a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bugün motivasyon tavan bende ama fazla şımarmayayımnazar değmesin öğlen haşalama tavuk ve salata yedim şimdi türk kahvesi keyfi zamanı
o sorun bendede var.evde yemek hazır yoksa atıştırma yapıyrm bir fasıl sonra da yemek hazır olunca bir fasıl yapıyrmsenağlama
kızlar ben spora yazılmaya karar verdım ve dıyetısyene gidicem inş bakalım
slm kızlar kimse bana cvp yazmıyo sohbet etmiyo ama yine yazayım ögle yemegim 5 köfte 2 dilim ekmek ketçap
ben yazayım sana canım,nasılsın,diyet okuduğum kadarıyla iyi gidiyo,vericez inş,kiloları yeterki birbirimize destek olalım:asigim:
kızlar ben spora yazılmaya karar verdım ve dıyetısyene gidicem inş bakalım
tşk ederim duydun beni diyet iyi gidiyor aslında benim 2,5 ay oldu 10 kilo verdim ama daha çok vermiş gibi görünüyormuşum bu arada 3 gün spora gidiyorum ve diger günler evde pilates yapmaya çalışıyorum sen ne zaman başladın hedefin ne
afiyet olsun canım arada olur böyle şeyler her zaman yemiozkiiiiiiii :)of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)
kızlar bende dayanamadım yedim çikolata canım aşırı istiyordu
hehe senin temizlik fena olmuş canım vücut geri istio kaybettiklerini :))) sende bendensin fazla diyet kasıo desene :)))düzene girmem gerekiyor benim an kısa zamanda.marankinin kozmik beden temizliğine kadar çok iyi gidiyrdum.onu yaptıktan sonra canım herşey çeker oldu hemde hat safhada.ogünden beri düzenim bozuldu yaa
canım pikolata o masum çikolata heheh akşam olmasa iyimiş akşam komşu fırtında sütlaç getirmiş yemedim valla gerçi pek sevmem ama tatlı krizinde yerdim bende taze sıkılmış meyve suyu içtim elma artmut havuç öle :)♥gözyaşı♥;5935287 .!.:Sorma canım yaa benimde nasıl şekerli bişiler istyooo dün akşam eve giderken eşimle yürüyelim dedik kendime bi pikolata aldım yedim duramadım valla
oo süpersin canım bende bir gaz eve gidip bugün bir saat yürücem inşallah :)))elsecim kupa için çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile5 magrenta,else,melankoli699 a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. bugün motivasyon tavan bende ama fazla şımarmayayımnazar değmesin öğlen haşalama tavuk ve salata yedim şimdi türk kahvesi keyfi zamanı
çok fazla yemedğiğim halde sporda çok yoruluyorum koşmuyorumda ama alışana kadar kötü hiisediorum kendimi
bende 60a insem ilk etapta ona bile razıyım ama yetmez biraz daha aşğıya inemem lazımaaslında benim hedefim 60 altına inmek ama ilk etapta 64 göreyim gerisi kolay boy 1,60 ahh şöyle 1,70 olsaydım ne güzel olurdu hihoyyyt hihoyyyt
59 60dan iyi mesela heheh
tşk ederim duydun beni diyet iyi gidiyor aslında benim 2,5 ay oldu 10 kilo verdim ama daha çok vermiş gibi görünüyormuşum bu arada 3 gün spora gidiyorum ve diger günler evde pilates yapmaya çalışıyorum sen ne zaman başladın hedefin ne
süper vermişin canım plates sper şekillendiriyormuş zormuş ama neyse ki yaz gelio bende bir yerlere yazılsammı evde yürümek sıkıo offffffffff
annem bei döver koşu bandı aldırdım spor salonuna yazılamam hehehklava:
canım ben yeni başladım,ama diyet hep hayatımda,geçen sene 88 den 68 e inmiştim ama kışın tekrar kilo aldım 80 oldum,bu sefer hedefim 60 a inmek,sende çok güzel kilo vermişsin kutlarım canım
afiyet olsun canım arada olur böyle şeyler her zaman yemiozkiiiiiiii :)
hehe senin temizlik fena olmuş canım vücut geri istio kaybettiklerini :))) sende bendensin fazla diyet kasıo desene :)))
canım pikolata o masum çikolata heheh akşam olmasa iyimiş akşam komşu fırtında sütlaç getirmiş yemedim valla gerçi pek sevmem ama tatlı krizinde yerdim bende taze sıkılmış meyve suyu içtim elma artmut havuç öle :)
oo süpersin canım bende bir gaz eve gidip bugün bir saat yürücem inşallah :)))
çok fazla yemedğiğim halde sporda çok yoruluyorum koşmuyorumda ama alışana kadar kötü hiisediorum kendimi
bende 60a insem ilk etapta ona bile razıyım ama yetmez biraz daha aşğıya inemem lazım
59 60dan iyi mesela heheh
süper vermişin canım plates sper şekillendiriyormuş zormuş ama neyse ki yaz gelio bende bir yerlere yazılsammı evde yürümek sıkıo offffffffff
annem bei döver koşu bandı aldırdım spor salonuna yazılamam hehehklava:
aslında imkanım olsa bende koşu bandı alır hergün bi saat koşardım çok güzel kalori harcattırıyor bence bırakma sakın evet yaz geliyor ve parklarda koşma zamanı ayrıca pilatesi şiddetle tavsiye ediyorum ilk yaptığımda bu etki etmez demiştim ama kalçam sıkılaştığında daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?