canım çok az yemişin yaaa sonra çok acıkmayasınn?herkese tekrar meraba,ben öğlen 2 ad elma yedim,akşamı da salata ve yoğurtla tamamlamak istiyorum,dün akşam yediğim dondurma ve tatlıyı böyle telafi ederim diye düşünüyorum,bilmiyorum yanılıyomuyum
♥gözyaşı♥;5934505 .!.:Kızlar merhaba.. Öğle yemeğimi yadim, bir kase çorba bir tabak salata bir tane kaşarlı köfte bir dilim kepekli ekmek...
selam kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım agzıma bısı sürmedım sımdı soslu mantarlı pılav yıyorum aksama dogru acıkırsam 1mtane meyvelı yogurt yerım aksamda mucızevı zayıflama tozumdan ıcecem cok faydalı dogal ve acayıp tok tutuyo 2 gündür onun sayesınde aksam bısı yemeden yatıyorum ınanılmaz kılo verdım bu hafta ama bı sır suanda.hedefım bu haftanın kupasını kapmak.IDDALIYIM
canım çok az yemişin yaaa sonra çok acıkmayasınn?
afiyet olsun gözyaşı bende öğle yemeğinde köfte patates var diye yemeyim dedim çünkü dün akşam da yedim çünkü gittim lokantadan islim kebap aldım bir dilim ekmek ve yoğurt yedim süperdi tadı :) çok değil:sm_cool:
ne yapıyım canım,acıkırsam yine meyve yerim,kendimi suçlu gibi hissediyorum,aslında tatlıyla hiç aram yok ama canım istedi yedim,şidi telafi zamanı
canım kupaların hepsi senin olsun keşke her hafta kupa al da aç yaşamak ve aç yatmak ne kadar mantıklı sence:uhm:[/Q
güzelım ben ac yatmıyorumkı o ıctıgım tozun ıcersındekı besınler tamamen dogal.yenı yemek yıyomus gıbı doyuyorum tıka pasa.artık ıstesemde abur cubura yer kalmıyo.ayrıca bu tozu kullanalı daha cok zındeyım.daha önce herseyı denedım ben böle faydalı bısı görmedım
canım kupaların hepsi senin olsun keşke her hafta kupa al da aç yaşamak ve aç yatmak ne kadar mantıklı sence:uhm:[/Q
güzelım ben ac yatmıyorumkı o ıctıgım tozun ıcersındekı besınler tamamen dogal.yenı yemek yıyomus gıbı doyuyorum tıka pasa.artık ıstesemde abur cubura yer kalmıyo.ayrıca bu tozu kullanalı daha cok zındeyım.daha önce herseyı denedım ben böle faydalı bısı görmedım
selamm arkadaşlarr ne tozu bende merak ettim geceleri açlıktan uyuyamıyorummmm senağlama
of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)♥gözyaşı♥;5934814 .!.:
Sana da afiyet olsun caım bende akşam meyveyi çok yedim. Bu arada ben köfteyi hiç sevmem ama başka yemek yoktu salatatda roka vardı hiçsevmem onuda zoraki yedim :) Ama regl oldum cnaım çok bişeyler istiyo 2 gündür. ama kendimi tutmaya çalışıyorum.
ne yapıyım canım,acıkırsam yine meyve yerim,kendimi suçlu gibi hissediyorum,aslında tatlıyla hiç aram yok ama canım istedi yedim,şidi telafi zamanı
hımm fazla kasma canım kendini yavaş yavaş yemek yeme olayını düzene koy bence çok fazla atıştırıp çok kalorili yiyenlerin kolay olur kilo vermesi tabi düzene oturmak lazım benim gibi az yiyenlerse veremezz :)
ben metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum 2 gündür umarım işe yarar şayet o karanfil ve tarçının tadı berbat sirkeden beter ıyyyyyyyyyy:asigim:
elseeeeeeeeee beraber deneseydikkkk
of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)
hımm fazla kasma canım kendini yavaş yavaş yemek yeme olayını düzene koy bence çok fazla atıştırıp çok kalorili yiyenlerin kolay olur kilo vermesi tabi düzene oturmak lazım benim gibi az yiyenlerse veremezz :)
ben metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum 2 gündür umarım işe yarar şayet o karanfil ve tarçının tadı berbat sirkeden beter ıyyyyyyyyyy:asigim:
kızlar bende dayanamadım yedim çikolata canım aşırı istiyordu
selamm arkadaşlarr ne tozu bende merak ettim geceleri açlıktan uyuyamıyorummmm senağlama
canım zamanı gelınce hepınıze tavsıye edecem daha dogrusu temın etmeye calısacam yurtdısından türkıyeye hernekadar kolay olmasada sızın ıcın denerım ama önce kendımde görmem lazım bana sadece 3 günlük deneme tozu verdıler ınanılmaz sonuc aldım eger toza devam edıp ıı bı sekılde zayıflarsam ancak ozaman sızede tavsıye edrım.sız kılo cızelgemı ıı takıp edınkaydirigubbakcemile5
of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)
ben kullanmıyorum canım almira kullanıyomuş
bende bilmiyorum ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?