70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese tekrar meraba,ben öğlen 2 ad elma yedim,akşamı da salata ve yoğurtla tamamlamak istiyorum,dün akşam yediğim dondurma ve tatlıyı böyle telafi ederim diye düşünüyorum,bilmiyorum yanılıyomuyum
canım çok az yemişin yaaa sonra çok acıkmayasınn?
♥gözyaşı♥;5934505 .!.:
Kızlar merhaba.. Öğle yemeğimi yadim, bir kase çorba bir tabak salata bir tane kaşarlı köfte bir dilim kepekli ekmek...

afiyet olsun gözyaşı bende öğle yemeğinde köfte patates var diye yemeyim dedim çünkü dün akşam da yedim çünkü gittim lokantadan islim kebap aldım bir dilim ekmek ve yoğurt yedim süperdi tadı :) çok değil:sm_cool:

canım kupaların hepsi senin olsun keşke her hafta kupa al da aç yaşamak ve aç yatmak ne kadar mantıklı sence:uhm:

Sana da afiyet olsun caım bende akşam meyveyi çok yedim. Bu arada ben köfteyi hiç sevmem ama başka yemek yoktu salatatda roka vardı hiçsevmem onuda zoraki yedim :) Ama regl oldum cnaım çok bişeyler istiyo 2 gündür. ama kendimi tutmaya çalışıyorum.

zamanı gelınce yanı ben faydasını tamamen görünce acıklayacam heryerde bulunan bı toz dııl.sonra ısteyenlere temın etmeye calıscam

buarada ben bugün 2 dlim ekmek ve klasik kahvaltı
öğlen haşlama tavuk havuç bezelye
arada elma yiyeceğim
akşama bende bilmiyrm
kızlar spora başlayamadım bi türlü yaa.regl olunca hiç yerimden kalkamıyrm

of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)

benim spor yapmam şart şart şartttt ama?ya vaktim olmuyr ya da canım istemiyr en azından leg magic spor aletimi kullansam 15 dk ama süper har yanım ağrıyor.15 dk bile ayıramaz oldum

[
hımm fazla kasma canım kendini yavaş yavaş yemek yeme olayını düzene koy bence çok fazla atıştırıp çok kalorili yiyenlerin kolay olur kilo vermesi tabi düzene oturmak lazım benim gibi az yiyenlerse veremezz :)

ben metabolizma hızlandırıcı çayımı içiyorum 2 gündür umarım işe yarar şayet o karanfil ve tarçının tadı berbat sirkeden beter ıyyyyyyyyyy:asigim:[/QUOTE]

bende içiyorum metobolizma hızlandırıcı çayı ama tadı çok hoşuma gidiyo,kesinlikle sirkeden çok daha güzel,tabi herkesin damak tadı farklı

düzene girmem gerekiyor benim an kısa zamanda.marankinin kozmik beden temizliğine kadar çok iyi gidiyrdum.onu yaptıktan sonra canım herşey çeker oldu hemde hat safhada.ogünden beri düzenim bozuldu yaa

of of of canım nasıl çikolata istio benimde valla yciem ufak bir parça kahveyle beraber :)

Sorma canım yaa benimde nasıl şekerli bişiler istyooo dün akşam eve giderken eşimle yürüyelim dedik kendime bi pikolata aldım yedim duramadım valla

ben kullanmıyorum canım almira kullanıyomuş
bende bilmiyorum ne olduğunu

tmmm sağolasınnn ((((((
artık ne denicemizi bilemez hale geldik az önce doktor maranki açıkladı bazı şeyler bende onları denicemmm bakalım nasıl olucakk bu arada verdiğimniz kiloları ne zaman topluyoruz haftalık oluyor galiba kim ilgileniyor ben yeniyim kusura bakmayın meraktayımm zayıflayamssam resil olucam çevremee klava:klava:

ayyy banada soleyin ne tozu kızlar bu
bu arada hala ögle yemegimi yemedim cnm istemiyor gidicem 2 haşlama yumurta yiyip gelicem 4-5 gibi bir portakalım var akşamada bilmiom ne yesek kocişkoylaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…