ben sali günü bakacamaa yengem izinde suan türkiyede bulamazsam ona derim o getirsin bana kendisi malatyali getirmisken kuru kaysi da getirsin
Kızlar ben kacayım patlıcam yoksa oturdugum yerde mıdem bı karısık ...
yarın aç bır gune merhaba dıyecegım ... oh...
hadi öpüldünüz tatlı rüyalaarr....
Ben yatar kısçelerr. Sahura kalkıcam bide 6 da kalkıcam iş var malum.
Accık uyuyayımm.
İyi gecelerrrr..
ağlayan pastamııı
valla özlemiştir beni kendisi ne çok yapardım onu...
piişi hamurdan parçalar koparıp yağın içinde kızartıyorsun... bombeli bombeli kızarıyor çıtır çıtır yiyorsun...
bazı yörelerde de bidane derler...
Minnoşlar...
69.8 kilom .
bana zayıflamanın püf noktalarını söyler misiniz ? evlendiğimden beri her geçen gün şişmanlıyorum . şimdi doğum yaptım ama zayıflamayı bilmiyorum .. baksanıza siz bi çaylar felan yazıyonuz . o çaylar ne işe yarıyor niye içiyonuz ??
kalori mi hesaplıyorsunuz ?? nedir mantık ?
hemen dalayım..bizdede pişiyi öyle parça parça atmazsın,o atılan karbonatla yapılan hamur bazı yerlerde şerbet dökerler ona...
ama pişi mayalı hamurdan olur,elinle açarsın istersen yuvarlakça atarsın büyük ama..istersen içte koyulabiyor içine ..eşimiçli çok sever..annemde kayınvalidemde yapar..ben bikaç kere yaptım güzel olmadı ama son yaptığımda eşim bana dediki"arada bir yapsana ya neden 10ayda bir yapıyosun"ee hayatım ben şişkoyumda ondan
amannn bide annelerimiz yapıyo işte ondann..
valla hayatim ben az yemeye calisiyorum önceden 1 tabak yedigim yemekleri kasikla sayip buraya yaziyorummesela önceden bi tabak sarmayi rahatlikla yerdim simdi kizlar diyo 2-3 sarma yedim ben diyememki 10-15 tane götürdüm ilk günler zor oldu ac kaliyom sanedim ama migde az yemeye de alisiyo birde buraya geldigimden beri abur cubur yemiyorum resmen unuttum morelim bozuk oldumu kizlara takiliyom bitti yoksa cokdan mutfak dolapi inmisdi migdeme
benim kocis birazdan gelcek ani den cikarsam sasirmayinyine mi bilgisayarin basindasin der sonra onun sesini duydummu etrafda dolanayim yoruldum sannetsin
bende abur cuburu unuttum valla ayıptır söylemesi şu koca pakette olan cipsler var ya hergün onlardan yerdim kendi başıma bir paketbu akşamda buraya yazmasam mantıyı kaç tabak yerdim düşünemiyorum ay iyiki var burası yoksa yer yer dururdum şimdi yersem nasıl yazarım diyorum birde bana olmayan kıyafetleri düşünüyorum hemen kaldrıyorum önümden
valla hayatim ben az yemeye calisiyorum önceden 1 tabak yedigim yemekleri kasikla sayip buraya yaziyorummesela önceden bi tabak sarmayi rahatlikla yerdim simdi kizlar diyo 2-3 sarma yedim ben diyememki 10-15 tane götürdüm ilk günler zor oldu ac kaliyom sanedim ama migde az yemeye de alisiyo birde buraya geldigimden beri abur cubur yemiyorum resmen unuttum morelim bozuk oldumu kizlara takiliyom bitti yoksa cokdan mutfak dolapi inmisdi migdeme
aynen bende
ay kizlar benim bademcigim sismis yutkunurken aciyor :18: acaba neden oldu :26:
aynenn burası varya öyle bir büyü gibi kapılıp giidyosun haa..bende öyle başta menüleri okudukça ya ben kendimi az yiyor sanıyodum ama benden azıda varmış diyordum..internet ne tuhaf değilmi buraya geldik diyoruz herşey sanal aslında ama insanalr gerçek..ve nekadar etkisini görüyoruz.aburcuburu severdim çok azalttım hani hamura ekmeğe düşkün değildim ama bisküvi v.s...hayatımdan evimden onları azaltmıştım ama şimdi hiçbi çeşit yok tamam yazın dondurm meyve oluyor ama alışkanlığa döndü bende kış geceleri uzun ama aburcubur olmadan geçebilir...
eşim düşkün değil zaten almıyoruz eve çünkü alırsam o beni dürter yerim..ee evde olamyıncada krize girip komşuya"nolur 1tane piskevüt "demeyiz herhalde....böyle böyle alıştım mesela 15 gün ankarda kaldım.erkek kardeşleirmdeli gibi çekirdek çitlerler ve bu hep saat 24 sonrası yemedim yesemde çok çok az onlara kızdım...
zamanla herşeyin farkına vardık...2 senemde çok şeyi değiştirmeye uğraşıyorum ve zamanla yerleşicek inşaallah....
ay kizlar benim bademcigim sismis yutkunurken aciyor :18: acaba neden oldu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?