70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

foto yokta vidio var :) gören yerlere yatıyo aynı hatun olamaz diyo
akşamları tutamıyosan meyve bulundur yanında suyu ılık iç tıkıyo :)
ben 3 litre içersem şişiyorum 2-2,5 benim ayarım
göüsler bile kücüldü ya 90 giyerkene 80 b ye düştüydü
ivet heryerim indi.
iş arkadaslarım önceden aygıradın şimdi tay oldun diyolardı

ahahah Tay he iyiymişşş ben hala su aygırıyım
Yazık bana:2::2::2:
Darısı başımıza şekerim inş sende kolayca eski kilona düşersin..

ahahah Tay he iyiymişşş ben hala su aygırıyım
Yazık bana:2::2::2:
Darısı başımıza şekerim inş sende kolayca eski kilona düşersin..

inşallah kuzum. vermek sorun değilde korumak sorun. rejim yaparken yapılması gereken dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğrenmek aslında.
kiloyu korumak esas iş :84:

hoşgeldin cnm ...ben uzun zamandır burdayım ama seni hatırlamıyorum ..ne zaman geldinde ne zaman gittin :44: sen burdayken kaptan kimdi nilmiydi...

çok hoşuma gitti çok beqendimmm
Sena ablaaa banaa yardımmm ederr misinnnnnnn?
Menümü yazdım ek olarak 1 dilim yaş pasta yedim şimdi form çayı içcem.
Nasıl sence??*

menünü çok az buldum..sabah ekmek yumurta peynir yok...vücut yaq depolar bu şekilde...ayrıca vitaminsiz kalırsın...kahvaltını çok güzel ve çeşitli yapmalısın..diqer öqünlere dikkat edersin...pasta kaçamakları olur arada ayda yılda bir

dielk ve sena iyi akşamlar...
sena uyumadan yazayım menümüüü
biri rakibim biride kaptanımm
kahvaltı 2küçük tam tahıllı kızarmış hatta kurumuş ekmek
1yumurta
5zeytin çay
ara
kayııslı form çayım
öğlen
tavuklu salata
soda...ayran yapamadım yoğurt yoktu:26:
ara..arkdaş ziyareti özellikle tok gittim
çok küçük haşlanmış mısır
1azşekerli nescafe
1dilim tavuk göğsü muhallebi...işte bu tuzaktı allahtan şekeri çok değildi ama muhallebi yaa
su,su
akşam
çoban kavurma
birparmak ucuyla kopardım ekmek azcık
salata
su....
şimdide bolacı türk kahvesi...kahve 2 oldu aaaa
böyle iişte....

muazzez aşada nickini gördüm ama hemen gitmişsin..neler oluyor kuzuuuu..koçişide yolladın hala yoklardasın...seni offlıne deqil onlıne görmek istiyorum...

kızlar bugün turşu kurdum çok ayakta kaldım felaket yorgunum...uyku gözümden akıyor..namaz kılıp hemen yatıcam...hepinizi öpüyorum...bu arada çok güzel sohbetler etmişsiniz özendim vallaa.....harikasınız arkadaşlarrr...

iyigecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

du gitmeden bende öpim gaptanım

çookkkk fazla olmuş cnm ...bnm menülerime dikkat et lütfen....bu şekilde kilo veremezsin ....acilen toparlanman lazım...bu arada sanada iyigecelr tatlım..tam çıkıyordum eteqimden tutup yakaladın benii

iyi geceler senacim :92::92:
bende yatim kizlar yarin sabah erken kalkacaz benim catlak isarkadaslari bitmez kadin 7 de bulusmak istiyo yarin seminar var o buluscagimiz yerde gitcemiz yere tas catlasin 20 dakika ama 8.30 da basliyo ne is erkenden yok diyo ile o saat de buluscaz bulamayiz falan 1.30 saat napacaz sokaklarda
birde bulusma yerimiz benden 1 saat uzakda yani 6 cikmam lazim evden yani 4.30 kalksam dusumu alsam sacimi fönlesem ama ben 4.30 nasil kalkacam :26:
ne isim var daha kuslar ötmeden kus da ötmüyorda neyse karanlikda yani :18:

Son düzenleme:

bende tutayimmi eteginden kacmadan :78: benimki nasil olmus menüüü

çookkkk fazla olmuş cnm ...bnm menülerime dikkat et lütfen....bu şekilde kilo veremezsin ....acilen toparlanman lazım...bu arada sanada iyigecelr tatlım..tam çıkıyordum eteqimden tutup yakaladın benii

mısır muhallebi ve nescafe değilmii
arkdaş ziyaretleirnde daha dikkatli olmalıyımmmm..
zaten veremiyorumki sadece takıldım 7lere kaldım ıoff offf
bugüne güzel başladım moral olarak değil ama menü olarak takiii arkdaştaki ve eşimle yemeğe gitmemiz ayı geçti başbaşa dışaırıd atakılmayalı ama çoban kavurma ağır oldu değilmi****
yakalarım bennn

canım dadlu istiyince yanaklarını uzat diyim artık ben sana
öğle yemende ekmek çaldı kepekli ona sandiviç yapcam domtes peynir
sabah yidim fırçyı aklım başıma geldi

hayde ben bana dargın olan kocişle oturayım belki yüzümü görünce geçer
neyse suzan sanada merhaba ve iiyi geceler...
bakalım senin menü ne yorum alıcak ben bugünde sınıfta kaldım
artık erken yatmak iyi oluyor banada en erken 12de olsa sabah kocişin dersleri 9da genelde..
ee kalkayımki popom fazla hareketsiz kalmasın değilmiiii
iyi gecelerrr kaptan ve dobişdaşlarımm

senacim beni kim uyutacak uyudukdan sonra kim kaldiracak bugün isyerinde noldu kizlar hep isarkadasi diyorum sürekli nediyim 20 den fazla kadin neyse alman kadin 40 küsür yaslarinda tansiyonu cikmis otalarinin kapilarini acip bagrisiyorlar kadinlar dedim noluyo kadin fenalasmis artik ambulanc falan cagirdik ayaklari hava ya dikmek yazakmis oturturdular kadini nefes alamiyorum falan diyordun südüyen falan cikartilar ambulans gelene kadar ay bian elim ayagim titredi korkudan neyse ki götürdüler sonra ama cok üzüldüm bitane isarkadasi var onlan konusmuyor yerinden bile kalkmadi ya konusmasan konusma düsmanimin basina gelse yine gider yardim ederim dimi

Hmmm peki kaptan yarın tam tahıllı ekmek falan yiyim yumurta haşlıyım yanına da bi domates off miss
Amaa amaa beni kontrol et nolurrr 2 ayım var ve 10 kg vermem gerekiyor:2::2:

dielk ve sena iyi akşamlar...

[COLOR=""]İyi akşamlar canımmm Menün hakkında Sena abla yorum yapmış o varken bana bişi demek düşmezz:76:[/COLOR]

İyi geceler Sena ablaa
Allah rahatlık versin.

cocugu uyudum geldim gitinizmi hu hu

İyii geceler Suzancımm..

Ne kadar kinci insanlar var dimi.. İnsan şaşırıyor.. Düşmanına kötü bişey olsa önce giden insanlarız biz ama bazıların kini herşeyden önce geliyor. Merhamet ve insancıl duygulardan yoksun insanlar.
Sevmiyorum ben kinci insanları. Bazen bende kavga ediyorum ama çabuk unuturum çok vardır önce tartıştığım ertesi gün hiçbişi olmamış gibi davranıp olayları unuttuğum insanlar
Allah herkese merhamet duygusunu versin ne diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…