70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hepsi uymasada hos birsey cikmis dimi deryacimmm ne güzel

canim bende ilk agustosu okudugumda uydu sanki dedim sizleri de merak ettim acaba sizlerde öyle mi dersiniz diye :44:ama cogu cuk diye oturdu herhalde

bak güldün aklima ne geldi biz simdi cikacaz ya deryacim dayak yersek artik ilk yardim yaparsin dimi bize :94:

pansuman için değilde topuklayıp kaçmak için idealim...yaımda birileri kavga etse rengim kaçar elim ayağım titrer benim...ama ben bağırınca kaplan kesiliyorum buda bu sene yeni moda çıktı

ay aklima gelmisken menümü yazayim bakem ne diyceksiniz :18:

sabah: special k süt ile
ara: 4 kuru erik
öglen: et döneri salata ile
ara: 1 portakal
aksam: yesil fasulye :26: yesil fasulyede emin olamadim karbonu cok mu diye :26:
simdi de : kahvemi höpürletiyom

Hoşbulduk kızlar, sağolun. Ne yapmam gerekiyor şimdi?

HOŞGELDİN FISTIK...şimdi bizi takip edicen her akşam gün boyu yediklerini noktasına kadar buraya yazıp eleştirileri bekliyceksin ve yanlışlarını düzeltip,doğruları uygulayacaksın...kendine kilo çizelgesi yapıcaksın

az once tarcinli sutu mideme indirmeseydim kendimi kaybediyordum

iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafındangerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok kırıldım,unutamıycam bugünü

Son düzenleme:

oy canımm kıyamam...
sende onunkını unut hıncını al dicem şimdi...

Kızlar merhaba nasılsınız özledimmm

Ablacım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu seneleree :13:

kızlar ben klaçtım hepinizi öpüyorum...bu arada avatarımdaki resimde tatildeydim ağustosta ve 63 kiloydum...yalnız bu fotomu çok seviyorum çok güzel çıkmışım(ne ukalayım değilmi ama gerçekten çok güzel çıkmış)

seni anlayabiliyorum derya abla yaa bende cok onem veririm ozel gunlere ama dogumgunumde cok hassas olurum bende.. bakalim 14 sene beraberlikten sonra bz nasil olcaz:44:
normalde hep hatirlayip da bu sene boyle olduysa demekki hakikaten yogunluktan falan aklindan cikmistir. sende onunkini unutmus gibi yaparsin nasil oluomus gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…