70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Fark var mı ki
Kendimi 72.7 lük resimden daha ince hissediyorum.:26:
H.sonu resim çekineyimde gösterim size bi szde bakın :26:

Eki Görüntüle 275702

fistik sen 72 de acik renk pantolon giymissin 77 de biraz daha koyusunu ondan sana öbürü fazla gibi gözükmüsdür ama üst tarafa bakdinmi 72 belli canim yolla devam pes etmek yok aaa ona göre

Ben çok güzel kavga ederim Elim hep belimdedir yani sorun değil

amanennnn hadi cikak bende yaninda horoz gibi kabaririm artik

deryacim benim dogum günümde facebookda esimin cousine i bana bunu göndermis esim gibi catlak iste al bak
Happy Birthday Song Orient Version haha:) - YouTube
buda güzelmiş
benim eşim ilk kez unutıyor bu sene şok oldum ya neyse...
28 agustos canım
benimde evlilik yıldönümüm o gün kız

çok geçmiş olsun senacım dikkat et dinlenemezsen geçmiyor bu rahatsızlık...iyi dileklerin içinde çok sağol canım...sen zeki hatunsun verirsin kursunu,şu an hasta olduğun için algın düşük olur iyilelşince açığı kapatırsın merak etme
Ekim

Herkesle sohbet etmeyi sever
İlgi odağı olmak ister
Yalancılığı yapmacıklığı sevmez
Arkadaşlarına çok önem verir
Çabuk kırılıp cabuk toparlanır
Kararsızdır
Duygusaldır
Kendine kolay güvenmez
Etrafından çabuk etkilenir
suzancım buda benimki...ilgi odağı olmayı sever kısmı hariç tıpkı ben

Haziran

Aynı anda birden fazla şey düşünür
Nazik ve tatlı dillidir
Hassastır
Kararsızdır
Komik ve eğlencelidir
Konuşkandır
Kolay arkadaş edinir
Kolay incinir
Gribe yatkın bünyesi vardır
Çok inatcıdır

bende ikizlerim
bana da uyuyor sanki.....

hepsi uymasada hos birsey cikmis dimi deryacimmm ne güzel

canim bende ilk agustosu okudugumda uydu sanki dedim sizleri de merak ettim acaba sizlerde öyle mi dersiniz diye :44:ama cogu cuk diye oturdu herhalde

bak güldün aklima ne geldi biz simdi cikacaz ya deryacim dayak yersek artik ilk yardim yaparsin dimi bize :94:

pansuman için değilde topuklayıp kaçmak için idealim...yaımda birileri kavga etse rengim kaçar elim ayağım titrer benim...ama ben bağırınca kaplan kesiliyorum buda bu sene yeni moda çıktı

ay aklima gelmisken menümü yazayim bakem ne diyceksiniz :18:

sabah: special k süt ile
ara: 4 kuru erik
öglen: et döneri salata ile
ara: 1 portakal
aksam: yesil fasulye :26: yesil fasulyede emin olamadim karbonu cok mu diye :26:
simdi de : kahvemi höpürletiyom

Hoşbulduk kızlar, sağolun. Ne yapmam gerekiyor şimdi?

HOŞGELDİN FISTIK...şimdi bizi takip edicen her akşam gün boyu yediklerini noktasına kadar buraya yazıp eleştirileri bekliyceksin ve yanlışlarını düzeltip,doğruları uygulayacaksın...kendine kilo çizelgesi yapıcaksın

az once tarcinli sutu mideme indirmeseydim kendimi kaybediyordum

iyi etmişsin afiyet olsun bitanem...ben saat 20.00 civarı kendimi kaybettim ve yarın için kendime ceza verdim fazladan 30 dk. spor yapıcam ve sıfır kaçamak var yarın
çünkü bugün doğum günümdü ve unutuldum kociş tarafındangerçi saat 20 civarı gönül almaya çalıştı ama ...aynı şey değil...hersene gündüzden ufak ufak süprizler yapar gecede çocuklarla yemeğe çıkardık..bu sene tam bir fiyasko oldu...neyse gün bitti önümüze bakıcaz ama çok kırıldım,unutamıycam bugünü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…