lattecim al bendende o kadar işyerinde değişiklikler var ve bunlar bize stres olarak banada yemek yemek olarak dönüyor bazen tutamıyorum kendimikızlar benim bu aralar biraz moralim bozuk,iş stresi falan.
kendimi feci yemeğe verdim,çok kötü bişey ya moralim bozuk olunca sinirimi yemekten çıkarıyorum,bir an önce kendime dur demem lazım yoksa bütün emeklerim boşa gidecek
günaydın canım şu bahar bi gelemedi bıktım valla yorgunluğundan offfgünaydın KKnın en çıtır olmaya aday kızları nasılsınız bakalım;hafta sonu kaçamaklarının ardından toplanmaya başladım ben;
magrenta latte bende sizle aynı fikirdeyim:)))sabah kalkmak konusunda inanın sürüne sürüne kalkıyorum:)))
dün akşam 1 elma ve 1 çokoprens yedim cnm başka bişi istemedi
sabah yarım poaça ve 1 şekersiz çay inanmıyorum ama artık yiyemiyordum:)))
bakalım cumaya kadar değişen ne olacak?
merhaba kızlar 2 haftadır yokum sanırım.. hasta oldum belimi incittim ağrıdan ölüyorum bir hafta evde yattım geçmedi yıne doktora gidicem..
evde oldğum sürece 2 kilo kadar geri aldım o yuzden gelmeye yuzum yok tekrar motive olamıyorum çiklata pasta börek ne varsa yedim akşamları mısır patlağı filan abarttım yani..
sirkeli suyu da bıraktım of.. ne yapıcam bilmem
slm kızlar nasılsınız sabahtandır benımde mısafırlerım vardı gıremedım ama az öncede nıvea badı calıstım ayy öle yoruldum kı bacaklarım tıtrıyordu kasların sıkısmasından neyse işallah hergün yapmayı planlıyorum bıara pess edıyorudum karnım nasıl yandı anlatamam ama dayandım 1 kac gunu atlattkmı daha kolay olur heralde nıvea cd isteyen olursa özelıme msn verırse atabılırım cunku anlatılarak zor oluyor bılmeyene ben yapamamıstım kardesım geldı hallettı cok sukur ama yınede msn olmayanlar varsa anladıgım kadar anlatmaya calısırım hadın kızlar ben kacar belkı bıraz yuruyus yaparım hepınıozı öptüm bye
canım nereye gidiosun bırakmak yok öyle hadi topğarlan bakalım kilo veremiyorum diye bırakıyorsan olmaz bak bana uzun süredir aynı kiloda sürünüyorum veremiyorum kolay kolay ama bırakmıyorum kilolarmı dirençli ben mi? hadiiiiiii yok bir yere gitmek2 gündür topiğe giriyorum ama sadece geçmişi okuyorum,canım hiç yazmak istemiyo,moralim sıfır,diyetide bıraktım gibi,aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo,galiba benden bu kadar,şimdilik tabi
kendimi biraz toparlayım,yine katılırım aranıza,hepinizi öpüyorum,sağlıklı kilo vermeler herkese
merhaba kızlar 2 haftadır yokum sanırım.. hasta oldum belimi incittim ağrıdan ölüyorum bir hafta evde yattım geçmedi yıne doktora gidicem..
evde oldğum sürece 2 kilo kadar geri aldım o yuzden gelmeye yuzum yok tekrar motive olamıyorum çiklata pasta börek ne varsa yedim akşamları mısır patlağı filan abarttım yani..
canım geçmiş olsun bilirim o ağrıyı benim belimde 2 ayrı yerde fıtık var doktor ameliyat dedi ama olmadım eğer imkanın varsa su terapisi bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir geçmiş olsun kilolarıda umursama önce sağlığın kiloyu nasılsa verirsin
2 gündür topiğe giriyorum ama sadece geçmişi okuyorum,canım hiç yazmak istemiyo,moralim sıfır,diyetide bıraktım gibi,aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo,galiba benden bu kadar,şimdilik tabi
kendimi biraz toparlayım,yine katılırım aranıza,hepinizi öpüyorum,sağlıklı kilo vermeler herkese
hadi kız yardım edin bekliyom valla zayıflma çizelgesi yapmışsınız ya sizde mesajlarınızın altında var hani onu düzenledim kopyaladım ama nereye yapıştırcağımı bulamıyorum bi türlü söylermisiniz nooooluuuur
loksandra aynı şehirdeyiz canım zaten gel o çikolataları paylaş benimle olmazmıcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?