70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lattecim al bendende o kadar işyerinde değişiklikler var ve bunlar bize stres olarak banada yemek yemek olarak dönüyor bazen tutamıyorum kendimi
günaydın canım şu bahar bi gelemedi bıktım valla yorgunluğundan offf
canım bence evden tost yap poğaçadan daha iyidir :)

hepinize günaydın kknın en güzel en zayıf çıtır adaylarııı
hava o kadar güzel ki valla içim açıldı resmen güneşle beslenir oldum kıslar çok az zamanımız kaldı lütfen motivasyonlarınızı bozmayın
dün söylemiştim sabah sadece 1 yumurta ile yapılmış kaşarlı omlet yemiştim bütün gün(ki öğlen menümdü) sadece 2 koca fincan kahve içtim akşamda yarım kase tarhana çorbası içebildim midem tepki veriyo sanki
veeeeeeeee
en önemlisi alkolü haftada 2 güne düşürdüm acayip mutluyum haaaa

2 gündür topiğe giriyorum ama sadece geçmişi okuyorum,canım hiç yazmak istemiyo,moralim sıfır,diyetide bıraktım gibi,aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo,galiba benden bu kadar,şimdilik tabi
kendimi biraz toparlayım,yine katılırım aranıza,hepinizi öpüyorum,sağlıklı kilo vermeler herkese

merhaba kızlar 2 haftadır yokum sanırım.. hasta oldum belimi incittim ağrıdan ölüyorum bir hafta evde yattım geçmedi yıne doktora gidicem..

evde oldğum sürece 2 kilo kadar geri aldım o yuzden gelmeye yuzum yok tekrar motive olamıyorum çiklata pasta börek ne varsa yedim akşamları mısır patlağı filan abarttım yani..

sirkeli suyu da bıraktım of.. ne yapıcam bilmem

canım geçmiş olsun bilirim o ağrıyı benim belimde 2 ayrı yerde fıtık var doktor ameliyat dedi ama olmadım eğer imkanın varsa su terapisi bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir geçmiş olsun kilolarıda umursama önce sağlığın kiloyu nasılsa verirsin

günaydın herkeze akşam sadece salata yedim sebzeli bulgur pilavından 3 kaşık yedim, erik ve çağla meyve olarak bağırsaklarında sorun olanlar mutlaka yemeli inanılmaz çalıştırıyor erik 45 dk bisiklet çevirdim 20 dk jimnastik yaptım ama inanılmaz terledim havaların ısınmasının çok faydası oldu termal şortu çıkardığımda resmen şakır şakır akıyordu terler
sabah:
1 etimek
1 yumurta
1 parça peynir
1 domates
öğlene tavuk haşladım akşamdan salata yapacam yanına
akşama çorba ve meyve sadece

bu nivea ile sağlıklı sabahları bende biliyorum
hatta yine burdan birisi bu ve diyet sayesinde zayıflamış!!
çekmiştim bi ara ama yapamadım,şu yoğun günlerim geçsin yapacağım kısmetse.
işe yarıyomuş a.s

ya ben aranıza yeni katıldım kızlar ama ne bu salmışınız çoğunuz kendinizi hava süper insan yaz geliceği için mutlu olur güzelliğine daha bi dikkat eder hadi hep beraber birbirimize destek olalım
bana şu zayıflama çizelgesini nereye yapıştırıcam bide onu söylese birisi çok mutlu olucam yürüyüşe çıkıcam kaldım bilgisayarın başında 1 saattir kontrol panelinde imza yrini arıyorum bi tarif edin nolur yaa

canım nereye gidiosun bırakmak yok öyle hadi topğarlan bakalım kilo veremiyorum diye bırakıyorsan olmaz bak bana uzun süredir aynı kiloda sürünüyorum veremiyorum kolay kolay ama bırakmıyorum kilolarmı dirençli ben mi? hadiiiiiii yok bir yere gitmekklava:

geçmiş olsun cnaım bel ağrısını bilirim mahveder insanı ne oturabilir ne yatabilirsin of offf çok dikkat et kendine canım önce sağlık sonra rejime spora devam edersin ama yemek olayınıda abartma yoksa sanada gelir klava:klava:

hadi kız yardım edin bekliyom valla zayıflma çizelgesi yapmışsınız ya sizde mesajlarınızın altında var hani onu düzenledim kopyaladım ama nereye yapıştırcağımı bulamıyorum bi türlü söylermisiniz nooooluuuur

canım çok teşekkürler..su terapisi derken kaplıca falan mı yoksa evde yapılabilecek bişey mi?
dun mr çektirdim bugun doktor göreeck bakalım neymiş..

magrenta sağol canım oklavalar için valla lazım bana yaa..

kırazcıgım nereye,daha yenı basladık hemen pes etmek olur mu,hem bız dıyet yapmıyoruz kı saglıklı beslenmeyı ogrenıyoruz,bu da hayat boyu surecek.moral bozukluguyla yersen sonucta daha cok cokuntuye gırersın,kendıne saygın gıder vs.o yuzden mazeretın kabul edılmedı tatlım,cok yesen de gel sen buraya paylas bızımle olurmu,bırlıkten kuvvet doguyor,senı bırakmıyoruzzzkaydirigubbakcemile

hosgeldın canım.kullanıcı panelı,profıl duzenle den sayfanın en altındakı kılo dogum takıp yazan yere yapıstıracaksın,dene bakalım olcak mı

çok geçmiş olsun zuzucum
bahar geldi toplıcaz kendimizi derken havalar ısınınca iyice saldık galiba
hadi kızlar gaz verin biraz kaydirigubbakcemile3

zuzumm su terapisi uygulanan kaplıcalar var ama yüzerek kendinde yapabilirsin eğer imkanın varsa günde 45 dakika yüzerek başarabilirsin birde bel kaslarını güçlendirmen lazım umarım önemli bişey çıkmaz şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…