70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu oldu evvet teşekkürler arkadaşlar şimdi, hatırladım yaa o kısmın hepsini deği alt tarftaki şeyi şettiriyoduk işte herneyse yaptım vallahhaa..

herkese iyi geceler kızlarrr.dünden beridir giremedim yoğundum.bi slm verip yatıcam.inşşş herkes iyidir.yarın büyük gün ve ben yine vermedim galiba.en azından reglin on günlerindeyim.
ortiiimmmmm nasılsın balım görüşemedik.inşş yarın az daolsa veririm kızzzz yoksa ilk haftadan utandırıcam seni.
tekrar iyi geceler fıstıklarrr ben yatışşş çok yoruldum yaaaa...

sağol suzancım..oğluş hala biraz mızmız ama çoğu geçti şükür..
ben degeçen hafta bildirim yaptım sandım.mj gitmemiş.ben geçen haftaniki yazıcam tabikide..

esim bilgisayari istiyor bende cocugu yatircam sonra gelirim kizlar by

hepinize tekrardan iyi geceler diliyorum.

iyi geceler..ben de oğluşu uyutayım tekrar girebilirsem görüşürüz...

hayırlı olsun canım. inşallah hedefine ulaşırsın.

sağolun arkadaşlar
hadi ben kaçtım iyi geceler hepinize pc nin olduğu oda çok soğuk vallaa totom donduuuu

kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda

bekle bakalim nolucak .sabirli ol.hakkinda hayirlisi.

canımbilmeden yaptın tabiki de kusurun yok..ONDAN GELENE RAZIYIZ..
BENİM DE İKİBÜYÜKLERİMİN ARASI AZ.iyi ki deöyle oldular daha rahat büyüdüler..şimdide birbirlerine arkadaş oluyorlar..

Son düzenleme:
bekle bakalim nolucak .sabirli ol.hakkinda hayirlisi.

canımbilmeden yaptın tabiki de kusurun yok..ONDAN GELENE RAZIYIZ..
BENİM DE İKİBÜYÜKLERİMİN ARASI AZ.iyi ki deöyle oldular daha rahat büyüdüler..şimdide birbirlerine arkadaş oluyorlar..

oyle canim rabbimden negelirse raziyiz hakkimizda hayirlisi

hayırlısı canım ya inş. herşey istdiğin gibi olur .....

yarın nolcak merak ediyorum şimdiden iyi uykular herkese ve bol kilo vermeler sabaha kadar kaç gr verdiniz vediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…