iyi geceler canim :92: isallah güzel rakam görürüz yarin :18:herkese iyi geceler kızlarrr.dünden beridir giremedim yoğundum.bi slm verip yatıcam.inşşş herkes iyidir.yarın büyük gün ve ben yine vermedim galiba.en azından reglin on günlerindeyim.
ortiiimmmmm nasılsın balım görüşemedik.inşş yarın az daolsa veririm kızzzz yoksa ilk haftadan utandırıcam seni.
tekrar iyi geceler fıstıklarrr ben yatışşş çok yoruldum yaaaa...
sanada iyi geceler canim :92:hepinize tekrardan iyi geceler diliyorum.
tümden iyilesir isallah canim benimsağol suzancım..oğluş hala biraz mızmız ama çoğu geçti şükür..
ben degeçen hafta bildirim yaptım sandım.mj gitmemiş.ben geçen haftaniki yazıcam tabikide..
hadi gel konusakiyi geceler..ben de oğluşu uyutayım tekrar girebilirsem görüşürüz...
iyi geceler canim :92: hadi totonun üsümesinsağolun arkadaşlar
hadi ben kaçtım iyi geceler hepinizepc nin olduğu oda çok soğuk vallaa totom donduuuu
lafimi olur canimsağolun arkadaşlarr..........
canim benim ya acaba diyorum hastane de yaptirsan:26: burda hastaneden yaptirdinmi hem ücret almiyorlar hem kan dan bakiyorlar ilac kulancam desen :26:testi de götür yaninda böyle cikdi bi kan testi yapin deseniz de baksalar :44:kizlar dayanamadim aksam yine yaptim test ve daha silik cikti rabbime siginiyorum hakkimda ne nasip etmisse onu yasiycam simdilik dusunmiycem ve 10gun daha test yapmiycam ongun sonra hala cikarsa bisey ozaman tekrar doktora gitcem
tabi esim daha silik ciktigini duyunca okadar leslie yaptin hopladin zipladin cocugumu dusuruyon ozaman diye tirip atti biraz sanki ben biliyodumda
iyi geceler canim :92: isallah güzel rakam görürüz yarin :18:
sanada iyi geceler canim :92:
tümden iyilesir isallah canim benimbende öyle yapayim ozaman ama ben regl dim 1.5 kilo fazla gösteriyordun 74.8 baya cok:44:
hadi gel konusakkdr nerde acaba :26:
iyi geceler canim :92: hadi totonun üsümesin
lafimi olur canimyine kendin yaptin zaten
canim benim ya acaba diyorum hastane de yaptirsan:26: burda hastaneden yaptirdinmi hem ücret almiyorlar hem kan dan bakiyorlar ilac kulancam desen :26:testi de götür yaninda böyle cikdi bi kan testi yapin deseniz de baksalar :44:
canim hastane 35km uzakta yoksa yaptirmak mesele degil gidemiyorumki esimde calisiyo hafta ici
merak ettim canim ya belirsizlik oldumu bende olsam kafama takardimhayirlisi bekle bakalim tasincakdiniz noldu canim :26:
gec olsun güc olmasin canim sIkma canini sen birde kaynananla oturuyordun dimi yanilmiyorsam :26: kurtuluyonmu yoksa o da mi gelcek :26:burda canim cikmadan 3ay once ev sahibine bildirmen gerekiyo ve biz bizimkine soyledik ve o sadece durdugumuz kadar sureyi istiyo ama tuttugumuz evin icindeki bu ayda odeyecegi icin inatla cikmiyo bide tuttugu evede 3ay odemiycegi halde simdi onun cikmasini bekliyoruz ciksa simdiye kadar tasinmistik bile evde bos duruyo ama cikmiyo nede olsa odiycem bende ogun doldugunda anahtari teslim ederim diyo bende oyle bekliyorum bu ayin bitmesini ben ocagin ilk haftasi bile burdan ciksam kira odemiycem bizim ev sahibi cok iyi ama mecburiyetten cikiyoruz merkeze uzak diye iste
gec olsun güc olmasin canim sIkma canini sen birde kaynananla oturuyordun dimi yanilmiyorsam :26: kurtuluyonmu yoksa o da mi gelcek :26:
benim meyve ile aram fazla yok ama ara olarak birtane elmayi ekleyeyim :44: face de yaziyordun paylasayim dedim kizlar
Eki Görüntüle 303808
Sağlikli Yaşam Danişmani
mutlaka birtane yemelisiniz..
- baş ağrısına iyi gelir ve ağırmamasını sağlar
- metabolizmayı hızlandırır
- kan şekerini dengeler
- cildinizi besler
- genç kalmanızı sağlar
-kabızlığı önler
-zayıflamak için elma kabuklarını demleyip için tarçınla beraber
-boğazınız ağırınca hemen elma yiyin pişirerek yerseniz fırında sıcak sıcak daha iyi olur...
daha ne olsun .....
günde mutlaka bir elma yenmelidir...
tabi canim oda gelcek zaten basima geleni anlatsam gulersin biz simdi esimle evi gormustuk ve biz gordugumuzde ev doluydu ve 4odali ev ben kendime enbuyuk odayi alip bi odayi oturma odasi yapmayi dusundum busefer gittigimizde ev bostu ve baktim mumkun degil benim dusundugum odaya oturma odasi sigmaz mecburen kendime secdigim odayi oturma odasi yapmak zorunda kalcam ve esimde dusunmeden anne su oda senin olcak dedi eski konustugumuz gibi bende dedimki yok oyle olmiycak o odayi kizimin odasi yapicam diger oda onun olcak benim yanimdaki odanin kizin odasi olmasi lazim dedim ve tabi bozuldu ve o adayi begendigini soyledi bende mecburum dedim o oda benimkinin yani mecbur oyle olcak iste neyse ben zaten yazin turkiyede kalcam kisin burdayim nasil istiyosan artik felan baya laf soktu sanki turkiyede yazin kalcakmis gibi ayni zamanda gitcez ayni zamanda doncez
biz esimle bu konuyu konustuk ve sen cok takiyosun ne soylerse soylesin ben annemi taniyorum ve onun icinde hic kotuluk yok agzinda iste soyluyo takma ne derse desin hede gec diyo takma sen bozuluyosun senin bozulman benide etkiliyo bende huzursuz oluyorum dedi bende tamam dedim ama ustune bu olay oldu tabi esim yine takma deyip gecti
benimde pek aram yoktur canim meyveyle zorlayarak yiyorum kendimi
canim benimkiz uyudu daha namaz kilcam iyi geceler
dilekcim ben hobi olarak başladım sonra işi ticarete döktümbak buda bloğum İZMİR KURABİYE-DERYA AKDENİZ - Blogcu
yaptıklarımı beğencekmisin bakalım ben daha çok pasta yapmayı seviyorum 3 boyutlu şekiller yapmak daha çok hoşuma gidiyor
ben şeker hamurunu izmirde gıda çarşısından alıyorum. istanbulda eminönünde satılıyor. internette de satılıyor ama daha pahalı oluyor ben gidip kendim alıyoru. güvendiğim markalar var "şeker sugar" yada "pasdekor" şeker hamuru kullanıyorum beni yanıltmıyorlar..
Arkadaşlar,
Bende bu gruptayım artık arkadaşlar.İnşallah hepimiz en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.01/11/2011 tarihinde 76 kg başladım şuan 72.200 geliyorum.Tam gaz yola devam.
İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim
Paylaştım kocama ispiklemeyin diye
Nasıllar ama oyy yirimmm
dilekcim aksamlari gelmiyonmu artik guuu
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68
bu hafta 66.8
qiden 1200
toplamda 23200
hedef 60...
Bloguna baktım canım çok güzel pastacıklar yapmışsınn.
Özellikle 40 yaş pastasına bayıldım.
Bakalım uygun zaman bulursam bende giderim eminönüne
Teşekkür ettim.
Hoşgeldin
Buraya takılıp bildirim yaparsan daha iyi olur.
Pembeyle mora bayıldım yalnız.
Güle güle sür.
Dün uykusuzdum canım eve gidince direkt uyudum.
Hoş pek uyudum denilemez saat başı uyandım durdum.:105:
Günaydın Sena abla
Tebrik ederim aldıklarını veriyorsun artık.
Darısı başımıza.:109:
günaydın tatlımm
inanki haftanın son 4 günü hep biyerlerdeydim ve hep hamurişi ve aşure yedim...nasıl verdim bukadar bilmiyorum..stresten sanırım..şu devremülk işini halen halledemedik...işler kördüqüm oldu...400tl para istiyorlar senetleri geri vermek için...bugün tüketici mahkemesine gidicem... bunun oluru yok derlerse tatil köyünü alıcaz...eşim çok beqenmiş alalım diyor...arada kaldım... bir arkadaşım bedava tatil hakkını kullanmış çok memnun kalmış...sen internette yazan herşeye inanma diyor... içim biraz rahatladı..hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?