70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım gene cok az yemeye baslmassın sonra bıkıp koyuverırsın bak :26:
maşallah canım nice multu yıllara inşallah
eşin de bi alem ama sen sabah yaptıgında gayet net dıyodun sabah daha ıyı cıkıyo sonuc bekle bakalım dedıgın gıbı stres yapma olduysada oldu zaten
ne güzelmiş
saol canım gzüel bilgiler ıcın benımde meyveyle aram yok

Günaydın kısçeler.
Kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum.

Başlangıç Kilo: 86 :100:
Geçen Hafta: 72.2 :99:
Bu hafta: 71.5 :81:
Giden: 700 gram
Toplamda verilen: 14.5 :96:
Hedef: 57 :116:
günaydın canım bu ara sık yazmıyosun tebrıkler ayrıca
oncelıkle tebrıkler kaptan kılolar gıtmeye baslamıs ne güzel.ıns hayırlısıyla sonuclanır devremülk olayınız:26:
Günaydınlar....

kilom artış göstermeden hemen yazayım:))))

Başlangıç : 79 kg
Geçen Hafta :79 kg
Bu hafta: 78 kg
Giden: 1000 gr
Toplam giden : 1000gr
Hedef :65 kg
tebrıkler
Günaydın kızçeler

geçmişe bakıp geleyim
günaydın canım
ne güzle yazmıssın canım cok dogru ve tebrıkler aynen devam
başlangıç :81
geçen hafta:74,4
bu hafta: 71,8
giden:2,6
toplamda giden:9,20
hedef:60
süper ya tebrıkler
tebrıkler canım sen halledersın olsun
Bildirimmmm

Benim orti ugramiyo pek galiba :/
başlangıç :91
geçen hafta:79.7
bu hafta: 79
giden:700 gr
toplamda giden:12
tebrıkler

maşallah ve tebrıkelr cok güzel bi duygu olsa gerek

Günaydın hayırlı cumalar canlarım Ankarada süper kar yağıyor yagmura göre akrı daha cok sevıyorum evde olmak vardı ohhh

bende sıkıldım artık bı 65 bı 66 bundan sonra 66 ya bıdaha cıkmak ıstemıyorum mümkünse

baslangıc:74
gecen hafta:66.3
bu hafta:65.9
giden:400 gr
top.giden:8.1 kg
hedef:62

TEBRİKLER HALAYCIM............

HARRAN0571 TEBRİKLER BİZDE SANA TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM.......

DERYAAK 2600 HARİKA SÜPERSİN YAAAAAAAAAAAAAA............

AY_SHE ORTİM OLSUN HAFTAYA DAHA GÜZEL OLCAK ÖPTÜM SENİ ORTİCİMMMMM.................

ZERRACIM KADERİMİZ AYNI SENLE İNŞ. HAFTAYA ÇOK VERCEZ.................

RED TEBRİKLER...............

NAFÇIM EN AZINDAN KİLO ALMAMIŞSIN ..................

MELOJJ SÜPERSİN CNM......................

BENDE KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAYIM
BAŞLANGIÇ: 73
GEÇEN HAFTA :70
BU HAFTA :69.600
GİDEN: 400 GR
TOPLAMDA GİDEN: 3.400GR
HEDEF KİLO: 58

Kızlar Dilek ' lerin şirkette kk yasaklanmış Dilek gelemiyo şuan haberiniz olsun

inşallah orticimm bakalımm :) regl gecsınde bi öf çok agrıo he zor dayanıom

ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....

ben orti istiyorum yokmu ortisi olmayan ve benle bu yolda yürümek isteyen??? varsa bana özelden mesaj atsın topiği takip edemiyorum çok fazla kaçırıyorum yazılsada göremiyorum lütfeeeeen....

incelemezkiii
umay0110

ortin var zaten yazmıştım görmedin mi ki sen :26:

İşte 2 tane diyipte aldığım ojelerim

Paylaştım kocama ispiklemeyin diye

Nasıllar ama oyy yirimmm

ayy o simliler mükemmel ötesii,versene şu kırmızıyı bisefer süreyim,,evlilik yıldönümümüzde,aşkımcıma dahada seksi görüneyim
masaallah canim bayildim ikisinede rabbim bagislasin gercekten gozlerim doldu onlari seyrederken masaallah
allahım bahtlarını güzel etsinama inan şu sıralarr çok fenalardayyııım,,kıskançlık tavan yaptıı,,paylaşamıyolar beniii
ay ne dicem bilemedim,,tuzağa düştün hemiipardonya tutamadım kendimii :26:dur ağzımı kapayarak güliyimde duyulmasın pek
he nen bende tam onları sorcektiimhelekiortimi merak ediyom en çok,,bide cleopatrayıı kadın yaprak gibi olunca uçtu gitti sanırsam

eksik yazı var galiba. hemen düzeltiyorum
başlangıç:75kg.
geçen hafta:75kg.
bu hafta 74.2
giden:800gr.
toplamda giden:800gr.
hedef:65
inşallah olmuştur.
ilksin daha canım önemli olan haftaya buşekil yapman özelime
Bildirimmmm

Benim orti ugramiyo pek galiba :/
başlangıç :91
geçen hafta:79.7
bu hafta: 79
giden:700 gr
toplamda giden:12
canımcım özele gönderiliyo bildirimlerburda dikkate alınmassın diyim

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Kilo Bildirimi

09.12.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 67,8
Gelen & Giden : 0
Toplamda giden: 700 gr
Hedef: 60
iyi be bari busefer almamışın
bitki çayları ara yerine geçmiyo canım,,
meyvede meyve yiyelimm,,
midemiz bayram etsinde görelim
bide akşam niye kahvaltı yaptın:26:hayırdır

örnek olmayan bi menü evet,,charmdan beklenmedik hareketler bunlar
hehehehe.....
topik bana kalmış kimseler yok.. nerdesiniz kızlar..
derya (kılavuz) nerdesin canım..iyimisin...
13.yılınız kutlu olsun canım..daha nice senelere inşallahben sana başka bişi dicektimya neyse unuttum aklıma gelirse yazarım artık:44:
bu menüyü bu sarmaları biyerden hatırlıyorumya nerden:44:dün için akşamki dolmalar olmamış,,bildirim öncesi biz genelde hafif geçiriyoruz,,3tane az gibi görünebilir belki amaneysee,sadece çorba salata yoğurt yeseydin çok iyi olurdu,,hem dolma yemişsin bide ekmek neden yedinki canımahah

tugbis duy sesimi ben gecen hafta girip bildirim yapamadim simdi gecen hafta 74.8 dim onu mu yazayim bildirime yoksa 2 hafta önceki 73.3 mü :26:
canım eğer geçen hafta tartıldıysan ne ala,,geçen haftakini yaz sen öyle olmak zorundaakaç verdin bakiim kulağıma söyle
anaaaaaaaaaaaaamm benim 1ay kadarmı oldu bilmem ama benim enson tartıda gördüğüm rakam 59.8 bidaha inemediiiimmsen bari kıyetini bil elinden kaçırmaaaa
hayırlısıı:26::26:
haha çok doğruyaa valla eşime göstermem lazım,,bak sizler sırf bunlardan kurtulmak için erkek oldunuz demii,dicem
mutlak bi elma yiyek galiiisanki yemediğin şey tubiraaa

evet canım ondan olmuştur büyük ihtimalama fazla çıkmamışsın buda iyi bişey

yaw nekadarda çok alıntı yapmışım öğlen oldu nerdeyseee

Liste altı ne demek????

Kızlar Dilek ' lerin şirkette kk yasaklanmış Dilek gelemiyo şuan haberiniz olsun
allahtan sabah bildirim yapmışta öyle yasaklamışlar
Liste altı ne demek????

liste altı şu demek hani ilk geldiğin hafta halay bu hafta bildirim yaparak haftaya listede olmaya hak kazanmıştır,yazmıtımya yine öyle olucakalttaki linke bakıp görebilirsin,,geçen haftaki liste altındakilere ,,mesela onlar bugünde bildirim yaparlarsa listeye giricekler

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-7906.html#post21994207

Vereyim kız nolcak sür tabi kocişine

aaaaa görmedim nerde benim ortim nerelere gitmiş

Hala bildirim diyonn bidaha hiç gelemeyebilir

arcak81
elsnopy

naf
erginsena

mywish89
silverpowder

triendy21
kılavuz

ay_she
edirne

blackcat_80
shopsessive

rezzan784
ecrin29

deryaak
kdr

zerra
pinktomato

yearslater_38
umud

sibel29
zeynepberat

YENİ ORTİLER
PAPATYAM
filizzz64

Moosebeci
Halay

incelemezkiii
umay0110

alaca
barkinim

BURSED
chemes

melojj
harran0571

shryvz
amancia

sekerkiz67
red

can7
yader

Son düzenleme:
bi zahmet resme tıklayın,,

:124::124::124::119::119::119::124::124::124::119::119::119::124::124::124:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…