70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o nasıl bır kur cnm ılk defa dydum
Burda mevcut tatlım bakabilrsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rcin-bal-limon-karisimi-yag-yakici-iksir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/446611-bal-tarcin-kuru.html
Hangisini denesem bilemedim :)

Merak ettim şimdi.Ben başladığında 2-3 tane alıyorum sonraki günlerde ağrım olmuyor zaten,kesilmede olmuyor Allahtan
Tavuk deyince de acıktım be,zaten az yedim

Son düzenleme:

tavuk bacagini duyunca firar yapayim dedim profile girecem ya sibel29 yazip sifreyi gircem naf yazmisim
diyom niye yanlis kod diyo ikiye bi stres yok aman cumaya eksi cikmam lazim
bebegim bana yaptigin orti yok deryaak kdr de yok amanen bu kizlar nirde

Canım onlarda yeni başladılar cumaya görürüz sonuçları bende acıkır gibi oldum

Firarını sevsinler gııı ahahah beni o kadar düşünüyosun demek ki stres yok cumaya daha da artıda çıkmamam lazım

ay evet yaa senin orti gelemiyo sanırım onu geçtim Derya ortisi gelmeyince kayboldu ortadan

Bende merak ediyorum Deryayı :26:

ben tarcin kurunu kullanmaya yeni basladim.bugun 2. gunum.ama kullananlarinn yorumlarini okuyunca etkilendim.veremedim diyen nadirr

hoşgeldinnnn

ya bende tavuk falan istiyom bıktım hergün evden getir sıcak yemek istiyoooom
ah ah bir araba alabilirsem eve gidecem her öğlen
bende tarçın kürüne benzer birşey yapıyom ama henüz faydası oldumu çözemedim

bir kabuk tarçın
3-5 tane karabiber(çekilmemiş olan)
3-5 karanfil
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
bir bardak sıcak suda bekletip aç karnına içiyorsunuz bunun içine 1 tatlı kaşığı balda atılabilirmiş ben hiç koymadım
sadece sabah içiyorum ama akşamda içmek lazımmış aslında ben bugün akşamı da ekleyem
sirke metabolizma hızlandırıcı
tarçın metabolizma+ yağ yakma
karanfilinde yağ yakma özelliği varmış hatta karanfil yağı alacam bende o daha etkiliymiş
karabiber antioksidan mide ve gaz sorununada iyi geliyormuş
ya bu doğal yağlarla ilgili bilgileri olan paylaşırsa sevinirim

Hangisine başladınız kaynatılan mı limonlu olan mı? :)

ben bir buyuk bardak kaynamis suyun icine 1 cay kasigi tarcin ekleyip kaynatiyorum 2 dk .sonra bardagima suzuyorum ve ilininca icine 1 cay kasigi bak ilave edip iciyorum.sabah kahvaltidan yarim saat once ve yatmadan evvel.inssallah ise yarar.ama ben aksamlari sapitiyorum yaa.sorun var orda bi cozemedim.aksama kadar super ama aksam yemeginden sonra tv basinda yenilenleri anlatmak bile istemiyorummmmm:26:

Ayy başlığa koptum

Ben aç karnına sirke içemiyorum yaa zaten midem problemli iyice bozmaktan korkuyorum :26: sıcak su ile sirke birleşince kötü kokmuyo mu canım :26:

Kayısı yağının duştan sonra cilde sürüldüğünde yımışacık yaptığını biliyorum
Menekşe yağı tırnakları güzelleştiriyomuş denemedim :26:
Biberiye yağı karın bölgesine sürülüp streçleniyomuş terletiyomuş ama bunuda denemedim :26: streçlemenin sağlıksız olduğunu okumuştum korktum o yüzden :26:
Nane yağı şakaklara çok az masajla sürüldüğünde baş ağrısını kesiyomuş denedim ama psikolojik mi bilemedim geçmişti ağrı

:26: ortilerim kayboluyor diyordun kendi kayboldu elma desene bi belki cikabilirler

bende mi yesem bacakdan tugbisin kelebeklerini yiyemedim ya o da bende dert oldu

Kaynatınca bi acılık oluyor mu canım?Akşamları genelde bende öyle oluyorum günün patlaması akşam gerçekleşiyor ama düzene girdi diyebilirm

önceleri sade sirkeli su içiyordum o iğrençti ama yazdığım bu tarif güzel oluyo sirkenin tadı bile gelmiyor.kokusu hafif aşuremsi oluyo tavsiye edilir :))
şimdi yağlara bakıyom netten saç dökülmesi problemimde varda kür araştırıyorum evde yapabileceğim.

fistik burda bir saat gerideyim hem kocisde yoktun hazirlandiydim sana

nirde bebis dolapdami hala

canim o bende de var resmen iskence gibi agrilar

hosgeldin canim aramiza

red naf

cnm valla hiç böle ağrı çekmedim hala kıvranıyorumm

saol cnm tşk ederimm

sabah hastaneye gittim.kan testi yaptirmami istemisti dermatolog ,onu yaptirdim.saclarim dokuluyo demistim ya.randevu almistim o ara.haftaya gidicem bakalim neler diyecek.bir de ayagimin altinda biseyler cikti gibi.icinde ama acitiyo biraz.mantar gibi, degil gibi bilemedim.pff havuzdan oluyo sanirim..neyse hastaneden gelince tarcin kurumu ictim.sonra 1 dilim rejim ekmegine biraz krempeynir surup yedim.su ictim amane kadar bilemiyorumm.sonra birazcik step yaptim.sonra dusumu aldim.simdide patates salatasi yapiyorum.hindi izgara yerim yaninda.aksama da brokoli haslamayi dusunuyorummm.ama brokoliden sonrasina garanti veremicem:18:

Antiseptik olan Karanfil ve Karanfil yağı mikropları öldürmektedir.

· Dişlerdeki ağrının giderilmesinde, diş etlerindeki çekilmeler ile diş iltihaplanmalarına da oldukça yararlıdır Karanfil ve Karanfil yağı.

· Karanfil ve Karanfil yağı cinsel arzuyu çoğaltır ve de Afrodizyak etkisi de bulunur.

· Balgam söktürmede de faydalı olan Karanfil ve Karanfil yağı öksürüğü de kesmekte faydalıdır.

· Karanfil ve Karanfil yağı Mide bulantısı ile kusmalarda da faydalıdır.

· Hamile kalmayı da kolaylaştıran karanfil ve Karanfil yağı, doğumunda kolaylıkla olmasını sağlamaktadır.

· Ateşi de düşüren Karanfil ve Karanfil yağı terlemeyi de sağlar.

· Karanfil ve Karanfil yağı amelinde kesilmesini sağlar.

· Ağızda oluşan kokularda Karanfil ve Karanfil yağı ile giderilir.

· Karanfil ve Karanfil yağı midenin çalışmasını sağlayıp, sindirimin kolaylaşmasını sağlar.

· Karanfil ve karanfil yağı iştahı da açmaktadır.

· Bağırsaktaki gazların giderilmesi içinde çok faydalı olur Karanfil ve Karanfil yağı.

Karanfil ve Karanfil Yağının Zararları

Karanfil ve Karanfil yağı iştahı açması sebebiyle diyet yapan kişiler tarafından çok fazla kullanılmaması faydalı olur.
ya ben iki haftadır karanfil içiyom yedim seni bana bunu öneren arkadaş buldum suçluyu bundan mı kilo veremiyodum ben ya

:26: ortilerim kayboluyor diyordun kendi kayboldu elma desene bi belki cikabilirler

bende mi yesem bacakdan tugbisin kelebeklerini yiyemedim ya o da bende dert oldu

Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa

Ye tabi canım 0 kb

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam

Kızlar gunaydın
bugun 72.8 geldım ama aksam azım ettım 1 elma bı yesıl cay bol su ıctım
yess

Selam canım hoşgeldin

Kaynatınca bi acılık oluyor mu canım?Akşamları genelde bende öyle oluyorum günün patlaması akşam gerçekleşiyor ama düzene girdi diyebilirm

yok aksine tadi ve kokusu daha hos oluyo.icerken hafif oldugunu hissediyosun zaten.
hmm eskiden tarcin deyince aklima tarcinli elmali kurabiyeden baska bisey gelmezken simdi neler yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…