kizlar su yeni spor yaptiran jilian varya esim linkini indirdi tam 1saat 24dakika suruyo ama feci bisey cok zor gozukuyo
ben de memnun oldum kızlaar
evet hem zor hem de harika bir durum
memnun oldum canim resimlerde zayif gozukuyosun boyun kac canim ben 63kiloyum daha sisman gozukuyorum sanki ya tabi boy 162olunca
nice yıllara sağlıklı ,mutlu ve sevdiklerinle beraber canım...
kizlar su yeni spor yaptiran jilian varya esim linkini indirdi tam 1saat 24dakika suruyo ama feci bisey cok zor gozukuyo
canım ya linki banada atsana naf attı sağolsun ama çalıştıramadııııııııııım
hosgeldin canim sende kilo verirsin bizimle insaallahmeraba ben aranıza yeni katıldım bendede aynı sorun var bende kilom:77.2 boyum 1.62 yağ endeksim 35.2 yağ birikimim 27.1 bu gune kadar bişe denemedım pazartesi başlamak istiyorum yazılarınızı ara ara okudum hepsını okumadım okuyacam
Ben boşuna deli kadın demiyorum...3ünü yapmak zorunda değilsin canım,normalde günlük 20 dk egzersiz sunuyor,ben bugünden itibaren 2.bölümü yapıyorum ve 5. günüm.İncelme başladı bile.
caktirmayalim ozamanben onu kalem sandıydım
memnun oldum canım ay ikizler ne güzel tabii bakmak zordur ama :18:
iyi geceler canim :92:geldim gidiyorum. herkese iyi geceler misafirlerim uyudu bende yatayım. gün boyu yoruldum.
her biri ayri dert herhaldebenimde tam tersi alt bolgede sorun bende ayaklarim incelsin istiyorum
canim ya sana sahmet bana da göndersen linkikizlar su yeni spor yaptiran jilian varya esim linkini indirdi tam 1saat 24dakika suruyo ama feci bisey cok zor gozukuyo
hosgeldin canim aramizameraba ben aranıza yeni katıldım bendede aynı sorun var bende kilom:77.2 boyum 1.62 yağ endeksim 35.2 yağ birikimim 27.1 bu gune kadar bişe denemedım pazartesi başlamak istiyorum yazılarınızı ara ara okudum hepsını okumadım okuyacam
oyyhh valla takip edemiyorum ne çok sey oluyo bu topikte böyle :) kendi yadıklaırmı bile bulamıyorum çok cabuk ilerliyo :) helal size
neyse ben kaçar size iyiiiiiiiiiii geceler
caktirmayalim ozaman
iyi geceler canim :92:
her biri ayri dert herhalde
canim ya sana sahmet bana da göndersen linkibirde ben bakayim merak ettim simdi
hosgeldin canim aramiza
öyle oluyor canim
saolun kızlar yazmaktan zorluk cekıyorumcaktirmayalim ozaman
iyi geceler canim :92:
her biri ayri dert herhalde
canim ya sana sahmet bana da göndersen linkibirde ben bakayim merak ettim simdi
hosgeldin canim aramiza
öyle oluyor canim
hoşgeldiiiinmeraba ben aranıza yeni katıldım bendede aynı sorun var bende kilom:77.2 boyum 1.62 yağ endeksim 35.2 yağ birikimim 27.1 bu gune kadar bişe denemedım pazartesi başlamak istiyorum yazılarınızı ara ara okudum hepsını okumadım okuyacam
aldım canım ama yine hüsran bir ben beceremedim şu işi site yasaklı diyorattim canim ozeline
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlarr
sabah sabah sinir oldum yaa..sayısız alıntı yaptım hepsine tek tek cevap verdim ama hiçbiri gelmemişşşş :84::84::84::84::84::84:
valla başıma aqrı girdi kızlar sinirdenn :88:
nayse dün sizlerle işyerinden rahat rahat konuşurken patronun kızı geldi 25 yaşındaymış yeni evliymiş...onun gelmesiyle restoranın dolması nerdeyse bir oldu...ve akşam 7de çıktım hala full doluydu masalar...birdaha topiqe giremedim o nedenle...ama patronun kızına sizlerden bahsettim...oda kilo vermek istiyormuş tiolar verdim...ama kızı biraz soquk buldum...gerçi şöyle bişey söyledi ablacım ben bugün biraz bazı nedenlerden dolayı stresliyim sakın üstüne alınma senle ilgisi yok dedi ama yinede tedirgin oldum...çok güzel ve çok tatlı bir kız..ban aelinden geldiqi kadar yardımcı olmaya çalışıyor...
kızlar onların kendilerine ait restorant proqramları var...winsess ti galiba...onu kullanıyorum..bütün herşey oradan yapılıyor..nerdeyse muhasebe proqramından bile daha karışık...ben kasa proqramına sıfır olduqum için sudan çıkmış balıqa döndüm...yavaş yavaş öqreneceksin dediler...inşallah öyle olur...muhasebe içinde bnm istediqim proqramı yüklicekler...muhasebe ve kasa sorumlusu olarak işime devam edicem...tabi bir problem olmazsa...insanlık hali belki beqenmezler yada ben ısınamam hayırlısı artık..ama ortam tam bir aile ortamı..çok güvenilir biyer..onun dışında kilolu bir bayanın gelmesiyle çaycı aradıklarını öqrendim..bayanda bu iş için gelmiş...içimden eyvah dedim bayanı almıcaklar çok kilolu...bayanın anlattıqına göre biyerde ahçılık yapıyormuş..çok yoruluyorum diyor..onun için bu işe başvurmuş..tel bırakın biz seni ararız diyerek geri yolladılar...bnmde bir arkadaşım vardı iş arıyordu...kaçarmı benden ben iş ararken neler çektim neçok üzüldüm...hemen patrona bnm bi arkadaşım var yapar bu işi dedim..zaten beni çok seviyor inşallah hep sever sevgili partonum hatta manevi baba olarak ilan ettimhemen gelsin kızım didiii :124::124::124: tel açtım arkadaşım geldi...hemen yarın başla dediler bugün için...arkadaşta yarın başlamasan misafirim gelicek dedi patronda ahh bu hanımların işleri hiç bitmez diyerek tamam ozaman pazartesi başla dedi işe girdiqim gün arakadaşımıda yanıma aldım ne açıkgözüm dimii he kızlar bu arada birde vale aranıyor bilginize...neyse akşam eve geldim hani günümüz vardı ya salı günleri...diqer arkadaşı aradım dedim emineyide yanıma aldım günü iptal ediyoruz ayy bi kızdı bana işe girdiniz gün bitti diyee hatta dediki benide bulaşıkçı olarak alın
ölmüşüm yogunluktan oturmak yormuş beniiilk gün ya onadan heralde zamanla alışırım...bugünde 10da orda olucam öqleden sonra 3te eve gelicem...işlerim var daha önce patrona söylemiştim...benden bukadar kızçeler...öpüyorum sizleri...akşama görüşürüz :79::79:
hoşgeldiiiin
aldım canım ama yine hüsran bir ben beceremedim şu işi site yasaklı diyor
günaydın ay çok seviniyorum sizin duruma hadi hayırlısı tamgaz devam :)
topikte de kimseler yok tek kalkan benim galiba.neyse yoğun bir gün sözde temizlikçi çağırdım rahat edecektim haftasonu ama dün niyeyse işim bitmedi . kadını bekliyom şimdi. o temizliğe başlasın bende bir kazan patates salatası yapacam bir yere gönderecemde kalkalı bir saat oldu daha uyanamadım yaaaaaaaa. sonra acık çalışmam lazım. kadının önünden odaları biraz toplamak lazım. koca daha uyuyo o kalkacak ona kahvaltı sonra kadın için öğle emeği bugün kursum var hocam gelecek ona hazırlık. sonra yaptığım salatayı kocacık ile yollayacam. sonra akşam boş tabağı almaya gitmek lazım akşam balıkta yapacam canınız çekmesin ona biraz salata malzemesi falan almak gerek. yok ya yazınca çok iş varmış gibi gelmedi. ama yapmaya başlayınca niyeyse ev işi hiç bitmiiiiiiiiiiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?