70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arzucum günaydın cnm
alıntılarım gitmiş yazmıştım ama tekrar yazıyım...ne zaman isterseniz buyrun cnm...öqlen saatlerinde gelmeniz daha avantajlı herşey yeni çıkmış oluyor

günaydın canım gecmısı okuyordum oglan tepemde erken kalkıyor zaten senın yazıların cok ufalmıs zor okudum valla bugunde calısacaksın demek kolay gelsın

blackcat canım sana da günaydın dedıgın gıbı ev ısı bıtmıyor valla hele bıd ecocukla cocukta hasta gene zaten off neyse fazla yazamıyorum görüşürüz kızlar iyi pazarlar

evet canım yaa..profili düzenlerken bi yanlışlık yapmışım düzlettim neyse canım çalıştıqım yer restorant olduqu için en yoqun günleri hafta sonları oluyor..ben hafta içi izin yapıcam...zor olucak biraz ama en azından işi iyice öqreniyim sonra istersem başka yere geçerim

Günaydın kısçeler...
Bi selam veriyim dedim dışarı kahvaltıya gidicez.

Suzancım resimlerdee böyle olmak isterdim ama senin istikrarsızlııgından maalesef aynısın.
Bilerek yazıyom belki bana kızarsında silkelenip kendine gelirsin.

Sena abla hayırlısı olsun. Kolay gelsin.

dilekcim afiyet olsun cnm binde gelemmii kıss sevdiceqinle gelsenize bakırköy abdulkadiree bakın burda çok güzel menüler var hem tanışırız quuu

saolun gunaydın hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…